Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande


Sweden Confidential har flyttat! Diskussionen fortsätter på

Sweden Confidential

Updated 13 april 22.35 – GÖTEBORG Den 61-årige mannen Carl-Eric Cedvander var ute och promenerade på det invandrartäta Kortedala Torg med sin hund och skulle handla. Som vanligt står alla invandrargängen där och hänger, i stället för att göra nytta. Någon retade hunden, och den gamla mannen skulle prata ligisterna tillrätta. Det blev mannens död, det small direkt, han misshandlades med knytnävar och sparkar, så svårt att det gav obotliga hjärnskador.

När invandrargänget, araber och muslimer, hade börjat springa ifrån den halvdöda Carl-Eric, vänder ett av kräken sig om och satsar en spark det hårdaste han kan, rätt in i ansiktet på den liggande 61-årige mannen. Vad säger man? Inte speciellt svenskt detta. Och som vanligt är signalementet på förövarna, kolsvart hår med lågt hårfäste och ögonbrynen så tjocka att man tror att det är svarta grävlingar på två ben.

På onsdagen den 28 mars vårdades Carl-Eric fortfarande på sjukhus med livshotande skador (är vad som är bekräftat nu).

– Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador. Det är i nuläget oklart om mannen kommer att klara sig., säger Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Media är tysta, endast GP och GT har skrivt om det idag. Mannens liv är förstört som i de närmaste kan jämföras som död. Ytterligare en stor nota att lägga till på invandrarnas konto över kostnader. Mannens hund mår bra och är hos systern nu.

På invandrarnas Facebooksida skriver de om en demonstration de ska hålla, som är flyttad, Mohamed Najmadin skriver: ”Demonstrationen kommer hållas TORSDAG kl: 18.00 BRUNNSPARKEN!!” Ska de demonstrera för rättigheter att få slå ihjäl svenska äldre, eller vad hade de tänkt sig. Och något tillstånd till demon finns säkerligen inte heller.

Facebookgruppen innehåller 68 namn, det ena svårare än det andra att uttala – tungvrickarnamn. Alla medlemmarna här.

Kortedala Torg

Och detta skedde mitt på eftermiddagen, mitt bland vittnen, mitt i fontänen på Kortedala Torg, söndagen den 18 mars. Vädret var fint och det var mycket folk på torget, bland annat flera barnfamiljer, men ingen av de som befann sig i närheten vågade ingripa.

En kvinna som är ett vittne, tror att kräken var fem till sju stycken, alla mellan 15 och 17 år. Omaskerade ansikten men ingen hon kände igen. Hon ser hur killarna föser 61-åringen framför sig med sina slag och sparkar. Han backar och backar och hamnar sittande på fontänkanten.

– ”De sparkar ner honom i den vattentomma fontänen. Han faller baklänges och blir liggande. Och sedan fortsätter de att sparka honom, allihop, när han ligger ned på betongen”.

– ”Vi behöver tips i utredningen. Vi arbetar visserligen efter en hypotes, men fler ögonvittnesbilder skulle hjälpa oss. Men vi har några misstänkta utpekade”, betonar Claes Hagstrand, spaningsbefäl i Nordost.

14.25 – Sex högstadiepojkar födda 1996 sitter nu anhållna, den sjunde född 1998, misstänkta för att fullständigt ha slagit och sparkat sönder den 61-årige Carl-Erik på Kortedala torg.

De sju killarna greps sedan spanare genomfört en razzia i går. Den skedde mot ett antal olika adresser i nordöstra Göteborg, och nu sitter de trevliga små ligisterna på Skånegatan hos polisen.

Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson fattade beslutet om att anhålla sex av dem – för mordförsök.

– ”Det har funnits ett uppsåt att döda och det saknas förmildrande omständigheter. Alltså väljer jag den rubriceringen”, förklarar Carl-Henrik Andersson. 

Den yngste, som nyligen fyllt 14 år, släpptes dock och blir nu föremål för insatser från de sociala myndigheterna.

– ”Men han är på intet vis struken ur förundersökningen. Även hans roll kommer att utredas”, konstaterar Carl-Henrik Andersson.

– ”Det här är grabbar som knappt nått åldern för att vara straffmyndiga. Fast de har redan hunnit utmärka sig i våra register”, säger en polisman som stiftat bekantskap med flera av dem tidigare.

Dödsmisshandeln avslutades med en enormt kraftig spark i ansiktet, mot den liggande och halvt medvetslöse Carl-Erik Cedvander.

 – ”Jag har aldrig hört talas om ett så besinningslöst våld. Detta är skrämmande för mig, och skrämmande för de poliser som jobbar med ärendet”, säger kammaråklagare Carl-Henrik Andersson.

Kommissarie Per-Olof Johansson, chef för länskriminalens rotel för grova brott, anser att invandrargänget är stora losers:

– ”En fruktansvärd tragik. Här finns bara förlorare”, säger han.

Tillståndet för 61-årigen är oförändrat kritiskt. Enligt läkarna är det osäkert om han överlever.

– ”Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador”, berättar Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost, som är en av dem som haft kontakt med sjukhuset.

Det börjar bli dags att se över straffåldern. SD hade på förslag att sänka straffåldern betydligt. Med den utvecklingen som brett ut sig i Sverige med alla dessa unga våldsamma invandrargäng så bör en 15-åring kunna få fängelse. Som David Cameron sa efter Londonupploppen: ”Är de gamla nog att utföra brottet, är de gamla nog att ta straffet”.

Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån”. Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje. (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)

15.30 – Återigen genomsyras svenskhatet i slasktrattarna Aftonbladet, Expressen osv, som knappt skriver en rad om detta rasistiska mordförsök. I stället fokuserar svensk media hellre om mordet på svarte Trayvon Martin i USA, som sköts av en latino.

Bröderna Sidad Omar och Sardar Omar finns inte bland de gripna på Skånegatan. Men de är heller inte helt avförda från polisutredningen. Bröderna Omar är däremot förmål i en utredning angående en misshandel av en 20-årig svensk man i början av mars.

61-årige Carl-Eric Cedvander ligger fortfarande i koma. Hans liv hänger på en skör tråd, och det är inte säkert att han överlever. Skulle han överleva kommer han förmodligen aldrig kunna göra något mer i sitt, förutom att ligga ner. Mannens syster önskar att invandrargänget kunde se honom hur han såg ut nu, säger hon.

Ska vi tippa på att Silbersky blir advokat, och det är socioekonomiska faktorer som gjort dessa förmodligen inavlade till bestialiska mördarmaskiner. Och Jerzy ”Snickesnacki” Sarnecki spär på med att det är pojkstreck eller möte mellan några människor. Den gamle mannen kanske flirtade med nån mörk flicka. Hur som helst så blir detta svenskarnas och SD:s fel.

En skribent på Flashback skriver ”Jag jobbar med ungdomar som dessa i Kortedala de har en helt sjuk inställning till samhället. Det är bara ”krimtänk” som gäller”. Belägg på belägg kommer fram dagligen hur dessa fungerar, ändå så ska det importeras miljoner av dom. Sverige är nog tyvärr kört för länge sen.

17.10 – Aftonbladet har fullt upp med att skriva om den vedervärdiga våldtäkten i Ukraina som utfördes av vita rika WT-ungar nu också, så det hinns inte med på Jan Helins vita redaktion att skriva något om problemen i detta landet.

16-åringen, som på Facebook kallar sig ”Don Córleone Kocher” som satt hos polisen i två dagar lipar i en kommentar på Flashback med (vår fetning för att visa idiotin):

”Don Córleone Kocher”

”Hej allihopa !! Jag är frisläppt nu, och jag vill tacka alla som har varit med och stöttat mig och min familj, när jag satt där fick jag ett samtal av min socialsekreterare att de hade skapats ett evenemang om detta och det hjälpte mig att komma ut tidigare. Egentligen så skulle de inte släppa mig idag men tack vare alla som stöttat och och spridit detta är jag ute! MEN jag vill bara säga att detta inte är över än, jag vill fortsätta med denna demonstrationen för att ingen ska behöva sitta anhållen OSKYLDIG som mig, speciellt att inte föräldrar ska få gå igenom en sådan sak och bli ärrade för livet. Så jag hoppas att alla ni som har skrivit att ni ska delta ska komma så ska vi bli en stor familj och visa Sverige vad dom egentligen gör med oss och hur snabbt dom kan förstöra ett liv. KÄRLEK&RESPEKT TILL ER ALLA ♥”

ärrade för livet” – ska man skratta eller gråta? En 61-årig man ligger med grava hjärskador och kommer aldrig bli frisk, om han ens överlever. Hela hans familj är utom sig av sorg – inklusive hans hund – och denna irakiern svamlar om ”ärrade för livet” för att en kriminell yngling satt hos polis i två futtiga dagar. Snacka om att leva i en drömvärld.

17.55 – Brottet har nu varit uppe i Sveriges Radio P1, det enda de fega hararna rapporterade om var att det var ungdomar från nordost, att boende i området tyckte det var förskräckligt det som hänt, och en polismästare berättade att så här fungerar det med ungdomar i grupper. Varför har inte samhället hjälpt dessa ungdomar att integreras och bla bla.

Inte ett ord om att det som vanligt är invandrargäng, inte ett ord om att dessa sätter sig själva i ett utanförskap för att de inte vill integreras och vara ”svenskar”, inte ett ord om hur våldsamma och kriminella de är redan vid 12-14 års ålder. Svensk stenkastarvänster i media säger inte ett enda ord sanning i sin DDR-radio.

Nä, vi har lösningen här på SweCon. Många fackeltåg och manifestationer mot våldet och rasism. Bygga flera fritidsgårdar och ge alla invandrare lokaler att vara i. Sen tar vi alla våra händer och sjunger ”We shall overcome”, sen är alla problem lösta. Det är modellen. Som löken på laxen kan ju några dialogpoliser prata med dem.

20.00 – Polisen har en god bild av vad som hände och de har en pågående förundersökning. Det ska ha varit en oprovocerad händelse, enligt polisen, där man använt brutalt våld. Det är sex ungdomarna som är misstänkta och de är boende i nordost. Vissa av dessa är kända sedan tidigare.
Mannens tillstånd är allvarlig.

Något som hade varit intressant är om det under en vecka hade våldtagits 15 muslimska flickor, fem äldre muslimska kvinnor hade rånats och två äldre muslimska män nästan blivit ihjälslagna av ett svenskt gäng på tio personer. Hade media skrivit mer om det än om detta och alla äldrerån och våldtäkter som invandrare begår på svenskar då tro. Ni kan ju gissa.

Studio Ett här om händelsen.

22.25 – Även 14-åringen tros i nån form ha deltagit i brottet i den brutalt råa oprovocerade misshandeln, säger polisen. Ingen av de kriminella misshandlarna bor i Kortedala utan var där på besök. Polisen har haft span på de utpekade killarna under en vecka, och utredarna är helt säkra på att rätt folk sitter frihetsberövade.

Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson ska snart fatta beslut om en häktningsbegäran.

– ”Deras inställning? Ja, ingen av dem erkänner ju direkt”, upplyser Andersson.

Advokat Peter Nolby företräder en av ligisterna och säger att hans klient medger att han befunnit sig på platsen, men förnekar all inblandning i den meningslösa brutala misshandeln, precis som de fem övriga gör.

Den 61-årige Carl-Erik kämpar för sitt liv och för att överleva de massiva hjärnskador som gärningsmännen – med sparkar och slag – förorsakat.

– ”Tillståndet är oförändrat, enligt det senaste vi hört. Han har nu legat medvetslös, i koma, i elva dygn, konstaterar kommissarie Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Offrets äldre syster, hans enda nära släkting, har hälsat på sin bror på Östra sjukhuset i Göteborg. Hon återvände häromdagen till sin bostadsort och hade då mannens ögonsten Barney (av rasen Bouvier des Flandres) med sig hem till Skåne.

– ”Hundarna är ett av våra gemensamma intressen”, berättar systern.

Hur många föreningar med invandrare som lever på svenska bidrag har gått ut och fördömt denna fruktansvärt tragiska händelse? Men så fort nån invandrare blir trampad på tårna så ska det gapas och levas om och krävas hit och dit. Är inte detta ett märkligt beteende i Sverige. Allt gäller bara åt det ena hållet.

22.45 – På nyheterna i TV sade socialdemokraten Anna Johansson, Görans dotter, en ansvarig politiker i Göteborg att de ”hoppas att dessa unga kommer tillbaka till ett normalt liv”. Men den 61-årige Carl-Erik önskade hon varken gott eller hoppades att han ska överleva, inte ett ord om det.

Carl-Erik kommer aldrig att få ett normalt liv, elva dygn i koma nu. Vad är det för idioter göteborgare röstar på, som plumpar sig varje gång. Varför läggs det alltid tycka-synd-om-aspekter på alla förövare så fort det är kriminella invandrare, men bryr sig inte ett dyft om offret. Men när det är en svensk gärningsman, då är det tvärtom.

00.10 – 

31 mars 10.00 – Fyra av de sex pojkar som är misstänkta för mordförsök på Kortedala torg har begärts häktade. Övriga är överlämnade till sociala myndigheter för vård på ungdomshem. Detta meddelade kammaråklagare Carl-Henrik Andersson på fredag kväll. Häktningsförhandlingarna börjar klockan 8 på söndag morgon.

Alla sex säger ungefär samma sak: ”Jag var där när det hände, men har inte utfört någon brottslig handling”.

– ”En del snackar mer än vissa andra” säger Andersson.

Alla sju ligisterna i mordförsöket på Carl-Erik, går på samma högstadieskola, Hjällboskolan , i nordöstra Göteborg. Det som juridiskt talar för att hålla de ungdomarna fortsatt inlåsta är så kallad kollusionsfara, alltså risken att de involverade kommer överens om en viss – och icke sanningsenlig – version.

10.40 – En av ligisterna, en 15-åring, erkänner nu att han misshandlat mannen.

– ”Han medger att han brukat visst våld, men säger att mannen gick till attack först”, uppger pojkens advokat Per Söderberg.

Enligt försvarsadvokaten hävdar 15-åringen att det var 61-åringen som slog första slaget.

– ”Han attackerades av mannen först. Han tog strypgrepp på min klient och sparkade honom. Upprinnelsen var det här med hunden som jag inte kan gå in på”, förklarar Per Söderberg.

– ”Pojken slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord, men medger ansvar för misshandel”.

– ”Han mår inget vidare. Att hålla en 15-åring i häkte är extremt sällsynt. Jag ska begära att han överlämnas till ett LVU-hem”.

De sju tonårspojkarna hämtades av polisen på Hjällboskolan i onsdags. Rektorn, Peter Holmqvist säger att de misstänkta pojkarna umgås ofta, och försöker lägga skulden på ”dåligt sällskap”.

– ”Vi har haft en oro över att pojkarna har umgåtts i grupp på det här sättet. De har hamnat i fel sällskap. Vi har haft planerade samtal med föräldrar om att killarna kan ha haft kontakt med droger”, säger han.

16.20 Länkar till bilder på elever på Hjällboskolan här och här. Gärningsmännen är garanterat med på nån av bilderna.

Högstadieelever på Hjällboskolan - finns det nån svensk där?

1 april 12.45 – I dagens GT låter tidningen familjen, till 15-åringen som erkänt slag, att gråta ut, hur poliserna stormade in och bla bla. GT beskriver hur pappan har en servett på bordet där han torkar tårarna med och gömmer ansiktet i. Pappan säger att det är oacceptabelt det de gjort mot mannen, men han kan inte förstå varför de ska förstöra livet för barnen genom att spärra in dom. GT:s snyftare här.

13.15 – Pappan säger även: – ”Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered”. Skulle det vara sant så går det alltså omkring mördare i hela Angered. Tidningen GT ifrågasätter ingenting, eller ställer en enda obekväm fråga. Allt går på, som vanligt, att göra gärningsmännen till offer i svensk media.

Inte ett ord om den gamle mannen hur han, eller hans familj mår. Inte ett ord om att dådet utan vidare kan klassas som rasistiskt. Skulle dessa pojkar har slagit ihjäl en gammal man av sin egna etnicitet? Självklart inte, det hade aldrig hänt, och det vet alla, det vet GT men skriver inte ett ord om en sådan sak. Den aspekten skulle svensk media aldrig våga göra.

13.25 – Häktningsförhandlingarna inleddes klockan åtta på söndagsmorgonen. Först häktades den 15-åring som erkänt visst våld mot mannen. Vid tiotiden på häktades ytterligare en av de fyra misstänkta pojkarna. Och beslut om häktning av den tredje pojken kom strax innan lunch. Före klockan 13 stod det klart att även den fjärde anhållne häktas.

I samband med häktningen av den första pojken beslutade tingsrätten om yppandeförbud. Så från och med nu kommer 15-åringens advokat Per Söderberg inte säga någonting i detta ärende. Men advokat Söderberg uppgav till GP att han redan på måndag kommer att överklaga häktningsbeslutet.

16.30 ”Vännen tror inte att kompisarna menade att 61-åringen skulle hamna i koma, utan att de bara skulle slåss lite som ungdomar gör”. Den inställningen har invandrare, inbyggt våldsbegär. Vem påstår att alla ungdomar slåss, det är långt ifrån sanningen. Det tyder på låg IQ detta brott och familj och vänners uttalanden.

Relevant videoklipp från 2010: ”Kriminella invandrare TV3” Lyssna SPECIELLT vid 04.25 in i klippet

Aftonbladet snyftar på med hur synd det är om allt och alla så fort det är invandrarrelaterade brott. Vare sig det är offer eller gärningsmän så utmålas de alltid som offer det är synd om. Hade detta varit svenska ungdomar hade AB inte skrivit en bokstav åt detta hållet.

– ”Hans mamma bröt ihop och skrek och grät. De fick hjälpa henne härifrån”, säger Aftonbladets utsände. Anhöriga fick springa och hämta vatten till kvinnan som leddes ut från tingsrätten.

Påpekar igen att hunden Barney hämtades av Carl-Erics syster som tills vidare placerat den hos släktingar på landet. Något nytt om Carl-Eric har inte kommit fram ännu som vi sett. De här ”snällaste killarna i Angered” hotas av ungdomsvård där maxstraffet är fyra år, men det kommer aldrig utdömas.

Hundvännen Carl-Eric Cedvander, 61, med sin hund Barney och lekkompisen Julius. Efter sjukpensioneringen och hjärtoperationen levde han för sin hund / Foto: Gunilla Renström

Häkningsförhandlingen

23.10 – Carl-Eric skadades så svårt att han svävar fortfarande mellan liv och död, och har efter två veckor ännu inte vaknat eller visat tecken på att göra det. En varm och godhjärtat man som aldrig brusade upp och som levde ett stilla liv efter att under många år jobbat i måleriet på Volvo PV. Svenskarnas Parti och Nationell Ungdom höll ett ljusmanifest på Kortedala Torg tidigare idag.

Om man läser Kent Ekeroths (SD) motion här, så blir man ganska upprörd hur milda straffen är när man är under 18 år. Enligt en obekräftad källa så ska det även vara somalier involverade i dödsmisshandeln. Det ryktas på diskussionsforumet att Carl-Erik är hjärndöd och håller sig vid liv genom teknisk hjälp. Frågan är då om mannen är död eller ej, juridiskt sett. Skillnaden är ju mord vs grov misshandel.

2 april 11.40 – Enligt vad vänner sagt till GT är ingen av de inblandade särskilt ångerfull. Som GT kunde berätta i går ska pojkarna efter dådet ha skrutit för kompisar om vad de gjort. De ska då ha visat total känslokyla inför händelsen och sitt offer, som nu svävar mellan liv och död.

– ”Det var en cool grej. De ­pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.

Enligt GT:s uppgifter är flera av killarna aktiva kampsportare och utövare av extremvarianten MMA, som är en mix av boxning, brasiliansk jiu-jitsu, judo och thaiboxning. Misshandeln av Carl-Eric Cedvander har beskrivits som mycket rå och brutal och ska ha avslutats med att han sparkades i huvudet.

Enligt bekanta till offret är det inte säkert att han kommer att klara sig. 61-åringen har fått svåra hjärnskador och ligger nedsövd.

– ”Hela kraniet är intryckt”, säger en bekant.

Två av troglodyterna

19.44 – Aftonbladet skriver att våra vänner polisen, ni vet de som klarar upp en bråkdel av alla misshandelsfall tycker det är förskräckligt att ”rasistiska hemsidor” skyller detta på invandringen. Då undrar vi vad vi annars ska ge skulden. Socioekonomiska orsaker eller? Hur vore det om ni klev ur er jävla radiobil eller lyfte häcken från era skrivbord och utredde lite brott istället för att bara lägga ner dem.

– ”Men vi känner även en oro att det ska gå åt andra hållet. Vi ser att rasistiska hemsidor skuldbelägger invandrare generellt efter det som hänt. Det gör mig arg och vi bevakar den utvecklingen noggrant. Manifestationer mot våld är bra, ett friskhetstecken. Men vi vill inte att det blir manifestationer för hat”, säger Bertil Claesson, chef för polisen i Nordost.

Några killar som hänger på torget säger att händelsen påverkat alla.

– ”Det är inte rätt det de gjorde, om de nu gjorde det. Visst har man märkt att fördomarna mot alla oss invandrare ökat efter det”, säger en av killarna.

Bevaka på ni bara, under tiden blir svenska ungdomar och pensionärer rånade, misshandlade, bötade, hotade och till och med dödade av våra kära nysvenskar. Men det är nog inte prioriterat av polisen. Manifestationer och fackeltåg mot våld ger ingenting. De bidrar till växthuseffekten och får de som deltar att känna att de ”gör något”. I själva verket gör de INGENTING. Och det har de gemensamt med polisen.

3 april 04.35 – Nu har nybildade gruppen ”Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!” på Facebook gått ut med att hålla en ny manifestation den 6 april i Kortedala, men inte mot våldet, inte mot dödsmisshandeln av Carl-Erik – utan mot att en grupp nationalister häromdagen hade ett tyst fredlig ljusmanifest till minne av Carl-Erik och mot våldet, och att de ska ha ett torgmöte den 6 april mot våldet och mot dagens mångkulturella samhällsexperiment. Enligt idioterna så är det alltså nazister bakom misshandeln. Ja jösses säger man.

DET ska dessa kommunistiska idioter manifestera mot. Inte ett ord om Carl-Erics misshandel eller kamp för livet på intensiven. Inte ett fördömande ord om dessa kräk som nu sitter häktade. Är det inte bättre att göra något vettigt. Det är knappast så att de nationalister som går dit kommer att uppmana till våld eller starta upplopp. Riktigt så dumma är inte ens ND.

För inte så länge sen var det ju en invandraryngling som slog ihjäl Inger 78 år på en parkeringsplats. För det fick han drygt ett i fängelse, dessa ligister får max 3-4 år i svensk “ungdomsvård”, om ens det, där återfallsprocenten är 75%. Med andra ord är de ute och snurrar runt igen före de fyllt 20 års. Skandal utan like.

Carl-Eric Cedvander flyttades under måndagskvällen från Neurokirurgiska kliniken till intensivvårdsavdelningen. Om det är försämrat läge framgår inte. Mannen har nu legat 15 dygn i koma med insparkat kranium. Målnumret i fallet är B 2822-12.

Vi minns även den så kallade ”discoteksbranden” vid Backaplan på Hisingen i Göteborg där 63 ungdomar dog. 60 av dessa var invandrare. 375 ungdomar i åldern 12–25 år befann sig i lokalen, som var godkänd för 150 personer.

Inom några dagar spekulerades att branden, vars offer till största delen bestod av invandrarungdomar, var anlagd av svenskar med främlingsfientliga eller rasistiska åsikter. Affischer sattes upp i Göteborg med texten ”60 invandrarungdomar har dött, nu ska 60 svenskar dö”.

Det visade sig att de fyra gärningsmännen själva var invandrare från Iran, varav tre tidigare var dömda. Idag har endast en av gärningsmännen kvar sitt namn. Efter denna branden var kriminalitet lika med noll, enligt polisen i Göteborg, därför att invandrarna sörjde sina offer. I veckor hade polisen knappt något att göra mer än cykelstölder i princip. Läs mellan raderna så förstår ni sensmoralen.

10.00 – Polisen uppger att de närmar sig en lösning i fallet. Enligt källor till Aftonbladet har de samlat in filmer från övervakningskameror runt torget där Carl-Eric attackerades, så misshandlarna kan mycket väl hamnat på filmer.

Övervakningskameror kan ha fått med ligisterna på film

11.50 – GP tog äntligen sitt förnuft till fånga och intervjuade Carl-Erics vän Rosa Andersson. En bild av Carl-Eric som en ganska normal svensk gubbe växer fram. En lite tillbakadragen person som helst håller sig för sig själv och som levde för sin hund. Jag blir så ledsen när jag läser denna intervju då det finns tusentals liknande människor runt om i Sverige som dessa löss ser som ”lätta offer”. Det visar sig att det inte är första gången någon i Rosas närhet har blivit kulturberikad.

– ”Det gör mig förtvivlad att vi har ett samhälle där människor inte vågar ingripa”.

En liknande händelse bär Rosa Andersson med sig. Hennes pappa misshandlades vid en spårvagnshållplats i Olskroken. Orsaken var att några killar bad om cigaretter, men han rökte inte och svarade att han inte hade några. Då slog de honom så illa att han hamnade på sjukhus med ett brutet ben.

– ”Den här misshandeln satte djupa spår i honom och han vågade inte gå ut på eftermiddagarna”.

Och stenkastarvänstern anordnar demonstrationer mot ”nazism” i Kortedala, det är faan tragiskt.

13.10 – Rosa Andersson avslutar intervjun väldigt märkligt dock, för det är inte ett dugg synd om dessa:

 – ”Jag tycker jättesynd om de här pojkarna och deras föräldrar. Deras liv är förstörda”.

16.50 – Några av de mest stupida kommentarerna in absurdum i sammanhanget:

  • Shahzeb Shuja på Facebook: ”Polisen vill visa att dom är stora, men dom glömmer att ALLAH är störst”.
  • Politikern Anna Johansson (S) i Göteborgsposten: ”På något sätt måste de få en chans att komma tillbaka när de har avtjänat sitt straff
  • Advokaten till 15-åringen: ”Han slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord”.
  • En av vännerna säger i GT: ”Dom bara skulle slåss lite som ungdomar gör”.
  • GT möter familjen i lägenheten i Hjällbo och pappan säger: ”Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered”…
  • …och fortsätter: ”Men varför ska de förstöra livet för barnen också?
  • Från GP, en av de misstänktas syskon: ”Det var en olyckshändelse”.
  • Jerzy Sarnecki TV4 skyller på: ”pojkarna, föräldrarna och samhället – eftersom de är så unga”.
  • GT skrev att pojkarna efter dådet skröt om det: – ”Det var en cool grej. De pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.
  • En kusin säger: ”Det finns två sidor av saken och pojkarna målas upp som monster i medierna”.
  • En morbror till 15-åringen: ”Vi accepterar inte händelsen, men vi vill också understryka att vi faktiskt inte vet hela historien ännu”.
  • En status på Facebook: ”Nu på fredag är det demonstration mot nazisterna som ska komma till kortedala!”
  • Aftonbladet varnar för ”rasistiska våldsaktioner”.
  • Klasskamrat till någon av ligisterna: ”Jag känner dem. De skulle aldrig slå någon sådär
  • Från någon AB intervjuade: ”Andra säger att de nog gjorde det men att de säkert bara försvarade sig”.
  • Hjällbo skriver i detta forum: ”Ful horjävel skulle slagit sönder dig om jag såg dig har inga syskon, men du ska veta att du kommer från kossor så sorry jag vet att det gör ont och btw jag ångrar att jag sa att det var synd om han där gubbjäveln hoppas han dör…”

4 April 16.05 En mystisk somalier som tydligen ska ha försökt ”hjälpa” Carl-Eric eftersöks i tidningarna. Helt plötsligt spelade etniciteten en enormt stor roll i våra förljugna så kallade tidningar. Vi berömmer naturligtvis ett sådant handlande men ställer oss skeptiska till om det överhuvudtaget har skett då det inte rapporterats om någon sådan person på en hel vecka.

Han kan ha intressanta saker att berätta, säger kriminalinspektör Håkan Ohlson till GP. Håkan Ohlson berättar att både mannen och kvinnan har somaliskt utseende.

Expressen

Den här nyheten har tagits upp i SAMTLIGA media runt om Göteborg. Inte direkt som nyheten om att 61-åringen hade blivit misshandlad av ett invandrargäng. Där kallas det för ett ”ungdomsgäng”. Men helt plötsligt blev etniciteten viktig. Bravo Expressen!

Ur GP: Har ni något signalement på den person ni söker?

– ”Ja, både mannen och kvinnan har somaliskt utseende, men jag vill inte släppa till exempel ålder eller klädsel. Jag vill inte begränsa andra eventuella vittnen”, svarar Håkan Ohlson.

18.25 – Alla sju pojkarna har filmats av en övervakningskamera vid Kortedala torg, erfar GP. Och ett okänt par försökte hjälpa Carl-Eric från misshandeln. Ska vi gissa på att Elina Gustavsson SSU kommer att yppa några infernaliskt dumma kommentarer om detta fallet också,

19.40 – Skribenten Killa_Mike på Flashback känner till en del och skriver:

”På skolan finns 15 elever där de klassats som orosmoment, där ingår dessa sju som är omhändertagna. De som försökte förhindra polisens arbete var 2-3 av de resterande av dessa 15 elever. De ställde sig i vägen för polisen och puttade en av poliserna. Detta är väl ganska talande om vad det är för halvkriminella ungdomar det finns i det området. Det är sjukt hur vissa invandrarungdomar har satt sig i ett utanförskap och valt en kriminell bana. Det är tydligt att de inte identifierar sig med etniska svenskar från majoritetssamhället, de har ingen empati. Då är våldet inte långt borta”.

Information som ”never ever” skulle dyka upp i media, om det inte vore svenska små ligister. Det vore trevligt om denna somalier kunde träda fram och berätta i media hur han gjorde och vilka han försökte avstyra. Om detta är sant så ska denna somaliska invandrare ha credit och en eloge för det han försökte. Fler såna invandrare tack.

5 april 10.35 – Aftonbladet slår veckans rekord för snyfthistorian modell BIG. Aftonbladet vill påskina att invandrargänget slogs för att komma loss från den stora starka Carl-Erik som ”höll fast” en i gänget, så de var tvungna att nästan slå ihjäl honom för att få loss sin stackars kompis. Att inte Aftonlögnen blir polisanmäld för deras skräp dom skriver. Aftonbladet benämner dem ”tonårspojkarna” ännu:

”Slogs för att komma loss”

Tonårspojkarna misstänks för synnerlig grov misshandel av Carl-Eric Cedvander, 61. Men hävdar att de handlade i nödvärn.

– ”Gubben höll fast en av oss och vi slogs för att hjälpa vår kompis att komma loss, påstår de i förhören”.

Slasktratten Aftonbladet fortsätter:

”Enligt pojkarnas version tog då Carl-Eric tag kring en av pojkarnas nacke. När en av pojkens kamrater försökte hjälpa honom tog Carl-Eric tag i kamratens jacka, som åkte av. Carl-Eric och pojken han höll fast föll omkull i den torrlagda fontänen på torget och det är nu de första sparkarna utdelas.

– Vi sparkade för att han skulle släppa taget, säger en av pojkarna i förhören.

I det här läget försöker en man hjälpa Carl-Eric och utdelar, enligt pojkarna, ­flera slag mot dem. Till slut flyr pojkarna. Polisen söker nu en man som ska ha ingripit i bråket.

– ”Han beskrivs som av ­somaliskt ursprung”, säger kriminalinspektör Håkan Ohlson.

Återigen anser Aftonbladet att etnicitet är viktigt i VISSA sammanhang. Det kan kallas diskriminering. Aftonbladet är rasister och svenskhatare. Att den slasktidningen ens skriver dessa lögner i artikeln som invandrargänget diktar upp är helt fantastiskt. Och inte ens skriva att det inte låter trovärdigt på långa vägar. Aftonbladet har så klart intervjuat föräldrarna till ligisterna:

”Aftonbladet talade i går med föräldrarna till flera av de misstänkta pojkarna. De är alla bestörta över det som hänt, men säger att misshandeln inte kan ha skett oprovocerat.

Min son är en bra kille. Visst, han var på torget med sina kompisar, men han skulle aldrig göra något sådant, det kan jag inte tänka mig, säger en mamma.

En av de andra pojkarnas mamma säger:

– Om de har gjort det de anklagas för måste det ha funnit en anledning. Min son har berättat för mig att han bara försökte hjälpa sin kompis från den här mannen.

En av pojkarnas pappa säger att hans son berättat hur de skulle försvara sin vän, som angreps av den 61-årige mannen.

– Det gör ont i mitt hjärta att mannen skadades, och jag hoppas verkligen att han blir frisk snart, säger han.

Carl-Eric Cedvander vårdas fortfarande på sjukhus för sina svåra skador. Hans tillstånd beskrivs som kritiskt”.

Inte en enda motfråga, inte ett enda ifrågasättande mot dessa föräldrar som är precis lika dumma som barnen. Alla skyller på annat och ursäktar sig. Pinsamt och patetiskt. Men Aftonbladet är snäppet värre. Den dagen de går i konkurs blir det fest. Hur många blommor har föräldrarna skickat till Carl-Eric för att visa sitt stöd? Massvis, om de har något samvete i kroppen.

12.15 GP skriver att Kling & Klang har gjort bort sig – igen. Misstaget denna gången var att det tog flera dagar innan polisen spärrade av vid Kortedala Torg och fontänen efter den brutala misshandeln på Carl-Eric. Och detta misstaget kan påverka utredningen. GP har tidigare berättat att polisen har svårt att få fram vittnen efter den brutala misshandeln på 61-årige Carl-Eric söndagen den 18 mars.

Men flera personer som var vid torget eller jobbade på söndagen då misshandeln skedde säger till GP att det tog flera dagar innan polisen spärrade av vid torget efter brottet.

– ”Polisen spärrade av på torsdagen vid fontänen. Det var också då jag upplevde att man gick in ett aktivt skede. På söndagen hann flera personer som såg misshandeln gå hem. Om de hade blivit uppfångade tidigare kanske polisen hade haft fler vittnen och kommit igång snabbare”, säger Maria som egentligen heter något annat.

– ”När polisen spärrade av några dagar senare gick jag fram och frågade varför. Jag fick till svar att det var åklagarens beslut”, säger Maria.

Även restaurangpersonal på torget och Jeanette Andersson, butikschef på Hemköp i Kortedala, bekräftar att avspärrningar vid torget inte gjordes omedelbart.

– ”Jag såg att det spärrades av några dagar efteråt”, säger hon.

Vad som hände mellan Carl-Eric och killarna börjar klarna.

Enligt Peter Kroon, gruppchef på länskriminalens våldsgrupp, så sparkade eller slängde killarna saker mot hans hund. Om några föremål träffat hunden är oklart, men Carl-Eric reagerade och så startade misshandeln.

GP kan avslöja att det i utredningen finns ett antal vittnesmål som i detalj beskriver händelsen.

13:20 – Aftonbladet vår allas lögnmaskin och vitixlare supreme låter ju naturligtvis föräldrarna komma undan utan några följdfrågor. Att snorungarna redan har ett digert brottsregister är inget som Aftonbladet ämnar ta upp i sin snyftare till artikel.

Vi har information om att pojkarna redan utsetts att vara bland de 15 värsta på Hjällbo-skolan och var under ”särskild uppsikt”. Och att vara bland de 15 värsta där är ingen lätt uppgift.

23.10 – Det har cirkulerat uppgifter om att en person ska ha ingripit under misshandeln. Men flera vittnen berättar att det inte stämmer, att ingen ingrep. Vem ljuger avseende somalier som ingrep? Polisen? GP själva som bekräftar det?

6 april 11.30 – Polis omringar Kortedala torg och kravallstaket delar på fredagsförmiddagen upp Kortedala torg inför ND:s demonstration kl 12.30 idag. Vänsterextrema Rättvisepartiet Socialisterna med Kristofer Lundberg (idioten med kepsen på Debatt igår), i spetsen som ska demonstrera mot Nationaldemokraterna finns på plats och ställde upp två tält framför huset där Lärcentrum ligger, berättar GP:s reporter nyss.

Utomparlamentariska vänstergrupper, manar sina anhängare att sluta upp under parollen: ”Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala”. På deras hemsida står: ”…vi kommer inte låta nationaldemokraterna ha sitt torgmöte ifred utan störa dom och visa att de inte är välkomna att vistas i solen”. Rent kriminella kommunistiska ligister som endast är där för att störa och söka bråk.

13.45 – Vid ett-tiden har ”motdemonstranter”, som den våldsbejakande vänsterflocken kallas i media, tagit sig fram till kravallstaketen och skanderar slagord.

– ”Inga rasister på våra gator! Stoppa rasismen!”, gapar vänsterslöddren.

Slagorden hördes högt över Kortedala torg när de krigiska kommunisterna tog sig fram till staketen. Två personer bland ”motdemonstranterna” fördes just bort av polisen, under enorma burop av flocken. Men Nationaldemokraterna har inte dykt upp ännu, rapporterar GP:s reporter Pia Svensson från torget.

Två ridande poliser dök också upp utanför torget vid kvart i tolv-tiden. Det var tidigare sagt att demonstrationen skulle starta halv ett men starttiden har flyttats fram till klockan 13.00.

14.35 – Rättvisepartiet Socialisternas ordförande i Västra Götaland, Kristofer Lundberg, som raljerade igår i Debatt i sin keps, samt är på plats i Kortedala, uppger att partiet har delat ut 10 000 flygblad i området, med uppmaning till folk att komma till Kortedala torg och ta avstånd från de ”högerextrema”. Denna psykopat till dåre har mängder av gånger suttit hos polis för sina upplopp och civil olydnad.

Linda Abrahamsson, 25, har gått med i nätverket Nazifritt Kortedala, som verkar vara ytterligare en verklighetfrånvänd figur.

– ”Det kan inte vara en tillfällighet att våldet ökar när välfärden försvinner. De tillresta nazisterna parasiterar på den här händelsen”, skriver Aftonlögnen.

14.50 – Med slagord och tutor överröstar och stör som vanligt dessa 500-talet pöblar som kallar sig motdemonstranter och annat folk, det tjugotal nationaldemokrater som nu försöker hålla möte på Kortedala torg. Dessa vänsterextrema ligister som gapar sig hesa om demokrati hit och ingen diskriminering dit, är själva de värsta som just utför motsatsen till vad de gapar om. Och media som vinklar sanningen.

15.40 – ”Vi är beredda att försvara oss mot nazisterna” säger vänsterpöbeln som består av cirka 500 personer, mot Nationaldemokraternas grupp på 20 personer som har avslutat sina tal nu på demonstrationen. Bara det uttalandet avslöjar dessa knasars tänkande – 500 mot 20. Idel våldstänkande, och det på  exakt samma plats som en person nästan blev ihjälslagen på, och varför de står där. Dårar.

Pöbeln skrek i protester och de kastade in föremål över kravallstaketen och stämning var uppjagad, skriver Aftonbladet. Ja, vad säger man, där står ND och försöker föra en lugn fredlig demo mot våldet, och pöblarna kastar föremål. Jössesligen alltså. Och fortfarande inget nytt om super-somaliern som inte finns.

17.40 -– ”När nazisterna försöker etablera sig här är det viktigt att vi står upp mot dem. De demonstrerar inte mot våldet, de utnyttjar bara den tragiska misshandeln som skedde här”, säger psykot Kristofer Lundberg, ordförande för Rättvisepartiet Socialisterna i Västra Götaland, till TT. ”..nazisterna” säger den IQ-befriade stenkastaren om allt till höger om KPML(r).

SvD skriver även: ”I slutet av manifestationen var Kristofer Lundberg någon centimeter av att bli överkörd av en bil som rusade förbi i full fart. Föraren vände och försökte två gånger till köra över honom men han lyckades hoppa undan. Föraren åkte senare bort efter att bli jagad av folk med flaggstolpar”.

Ja det hade ju varit jättetråkigt om en extremkommunist hade blivit överkörd. De militanta vänsterdräggen på cirka 50 personer, inklusive ett par tre maskerade araber som gjorde hotfulla utfall mot en äldre dam med en hund när hon pratade med en polis. Men poliserna ingrep inte det minsta. Kling & Klang har återigen gjort ett perfekt jobb och lyckats förhindra en laglig demonstrations budskap. Klåpare.

7 april 15.30– SD Partille skriver efter ett vittnes utsago:

”Berättat av ögonvittne:När polisen skulle ta sig från Kortedala Torg anfölls dom av cirka 200 invandrarungdomar och några “rättvisa” partister, som sparkade på polisbilarna och kastade bengaliska eldar omkring sig. Ett träd tog eld. Detta var en attack helt riktad mot polisen när ND hade lämnat platsen.Vanliga människor flydde i panik. Det handlar om en ny attack mot det svenska samhället. Våldet härskade återigen i Kortedala. Precis som en söndag för två veckor sedan.
Både svenskar och invandrare i ögonvittnets omgivning förfasade sig över och skrämdes av våldet i situationen”.

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

 9 april 04.00 – ”Det är inte stereotypen av kriminella ungdomar vi pratar om här, snarare tvärtom”, säger en polis till GT. Familjebakgrunden hos de fyra häktade pojkarna är den diametralt motsatta till alla fördomar. Tre av fyra har en ordnad hemsituation, föräldrar med vanliga arbetarjobb och pojkarna talar klockren svenska.

Shadi Guli 16 år, Hjällbo

07.40 – Ledarskribenten på Göteborgsposten, Malin Lernfelt, har försökt att förvanska den brutala misshandeln av svensken Carl-Eric. Enligt Lernfelt så fanns det en somalier närvarande vid tiden för misshandeln som skulle ha försökt avbryta misshandeln, dessutom som den enda personen också som försökte gå emellan.

Men denna versionen är en uppdiktad nyhetsrapportering som inte stämmer med vad Göteborgsposten själva har publicerat. Enligt GP själva så har vittnen uppgivit att ingen ingrep i misshandeln. Därför är Malin Lernfelts förfalskade version ett sätt att försöka förringa kritiken mot invandrargänget som nu finns, samt medias idoghet att dölja etniciteten.

11 april 04.00 – För att alla ska förstå vilken erbarmligt dålig koll media har på nyheter, som räknas som nyheter – så skriver GP-krönikören Christer Lövkvist i gårdagens tidning under rubriken: ”Till stöd för Carl-Eric” – ”De står där, tysta, allvarliga och med nedslagna blickar runt den numera riksbekanta fontänen på Kortedala torg där 61-årige Carl-Eric för tio dagar sedan misshandlades svårt av ett gäng unga killar”.

Hur kan en så kallad journalist – efter alla dessa artiklar GP nu publicerat om denna tragiska händelse – missa vilken dag som Carl-Eric blev i stort sett ihjäslagen? Söndagen den 18 mars överfölls Carl-Eric, det är bara en felkalkyl på 15 dagar, min kära spann vatten Christer Lövkvist. Det här visar hur media fabulerar med fakta hit och dit, och uppfinner somalier och annat som inte finns. Skärpning!

07.25 – På lokala TV4-nyheterna rapporterades det nyss att förvaltningsrätten har beslutat att de fyra häktade kommer att förflyttas till ungdomshem i väntan på rättegång. Ärendet har komplicerats på grund av att föräldrarna till två av ligisterna inte har kunnat lokaliserats ännu.

18.15 – En detektiv på diskussionsforumet Flashback har grävt fram följande info:

  • På adressen Skolspåret 49 har vi Youssef Mahmoud och hårfrisörskan Mayasa Mahmoud (syrier) som är vårdnadshavare (VH) för omhändertagne sonen Diar Mahmoud (muslim och kurd enligt hans Facebook), tänkt att transporteras till Folåsa LVU-hem. Ska vara den som benämns ”Sekretess E” hos tingsrätten (TR).
  • På Skolspåret 53 återfinner vi Sabah Mahmoud (syrier) som tillsammans med annan person är VH bland annat för den omhändertagna sonen Pedar Mahmoud. Bör vara ”Sekretess D” tos TR.
  • På Skolspåret 67 finns Amin Bidlis och Sabah Bidlis( irakier). VH för en Ava Bidlis omhändertagen och tänkt att placeras på Margretelunds LVU-hem. Sannolikt ”Sekretess A” hos TR.
  • På Skolspåret 71 huserar Dijwar Goli och hustrun Shokrea Goli tillsammans med en stor barnaskara. Sonen Homan Goli född i Irak, är dock inte hemma just nu utan är på väg till Fagared i Lindome om han inte redan är där. Detta ställe som uppfostrat generationer av västsvenska kriminella. ”Sekretess F” hos TR.
  • Beger man sig till Bergsgårdsgärdet 61 finner man Ülkiye Kibar och Yasar Kibar (turkar), VH för sonen Hasan Kibar, 1996-02-16. Han är tänkt att vistas på Bärby ungdomshem ett tag framöver. ”Sekretess B” hos TR.
  • Och i de ”bättre” kvarteren på Bondegärdet 15 har vi Zirak Gulli och Amina Gulli, VH för sonen Rasti Gulli född i Irak. Likaledes omhändertagen. ”Sekretess G” bör vara hans täcknamn.
  • ”Sekretess C” är den omhändertagne 14-åringen. Ingen ID på denne än så länge.

Sekretess B, Hasan Kibar verkar ha en far, Yasar Kibar, som 2007-07-09 dömdes till fängelse i fem år och sex månader för grovt narkotikabrott. Sådan far, sådan son.

Målnumren är:
4684-12 (Goli)
4687-12 (Bidlis) Facebook
4690-12 (Mahmoud Pedar/Manal) Facebook
4691-12 (Mahmoud Diar) Facebook
4692-12 (Kibar)
4759-12 (Gulli)

I Förvaltningsrätten är det dessutom angivet ett samband mellan dessa mål.

Ava Bidlis

Diar Mahmoud

Pedar Mahmoud

22.50 – Bild på Homan Guli

Homan Guli 13 år - taget år 2009

Homan Goli och Rasti Gulli

12 april 13.00 – Två av ligisterna i misshandeln av Carl-Eric transporterades i morse från häktet i Göteborg till ett ungdomshem i Västsverige. De övriga två begärs sannolikt omhäktade. Carl-Eric Cedvanders hälsotillstånd är aningen bättre och han andas nu på egen hand, utan att längre vara beroende av respirator, enligt GP:s källa. Han har flyttats till en ny avdelning på Sahlgrenska.

13.25 – Ur GP: ”Den 15-åring (Diar Mahmoud) som erkänt att han råkat i handgemäng med Carl-Eric – och som framhärdar att det handlat om nödvärn – vill omedelbart komma från häktet och ut på behandlingshem i väntan på eventuellt åtal och rättegång. Hur hans föräldrar ser på sonens behov är oklart, eftersom advokaten och rätten ännu inte lyckats få någon kontakt med dem.

Detsamma gäller för övrigt Homan Goli, en annan av de häktade 15-åringarna. Myndigheterna hade inte heller i hans fall kunnat nå vårdnadshavarna, nio dygn efter gripandet. Pojken anmäldes under 2011 för skadegörelse av spårvagn (april) och misshandel, olaga hot och mopedstöld (augusti) och har utretts av polisen enligt LUL (lagen om unga lagöverträdare).”

Detta ger ett bra perpektiv och en 100-procentig anledning till att utvisa dessa familjer. Precis denna typen av invandring ska vi inte ha, misskötande våldsamma ligister med föräldrar som inte ens bryr sig. Varför ska Sverige förstöras av dessa. Finns ingen vård eller några bidrag i världen som räddar dessa.

Kanske de bidragsfuskar just nu. Bortresta med alla bidrag som tickar, olovligen. Värt att kolla upp för myndigheterna i alla fall.

18.50 – De fyra som satt häktade var/är:

  • Homan Goli – Häktades den 1 april. Goli sitter nu på Fagareds ungdomshem i Lindome som vi skrev igår.
  • Ava Bidlis – Häktades den 1 april. Han är den andra som vi igår skrev förflyttades, och Bidlis är upplåst på Margretelunds ungdomshem.
  • Diar Mahmoud – Häktades den 1 april. Sitter ännu och skakar häktesgaller.
  • Hasan Kibar – Häktades den 1 april. Och är kvar i cementrummet med galonmadrassen.
  • Det är ny häktningsförhandling i morgon med Diar och Hasan.
De två som inte häktades är:
  • Rasti Gulli, född i Irak. Är intagen på SIS behandlingshem Fagared.
  • Pedar Mahmoud, syriska föräldrar.

20.40 – Varken sjukvården, länskriminalen, närpolisen, åklagaren eller anhöriga informerar för närvarande om de medicinska prognoserna för den brutalt misshandlade Carl-Eric, 61. Enligt vad GP erfar är dock situationen inte längre livshotande. Det går åt rätt håll, men det går väldigt långsamt, säger en källa med insyn i ärendet.

Carl-Erik förflyttades nyligen från en avdelning till en annan på Sahlgrenska. Han andas på egen hand och är inte konstant beroende av respirator. Vi håller alla tummar som går för att Calle ska bli så bra att han kan leva ett fungerande liv igen, men utsikterna är dystra tack vare några ligister som verkar ha förstört hans liv för alltid.

13 april 22.35 – Sammanlagt sju ligister misstänks den råa brutala misshandeln som nästan kostade Carl- Eric Cedvander livet. Fem av dessa ligister ”vårdas” för tillfället på ett ungdomshem medan de övriga två varit fortsatt häktade. Klockan 14.00 på fredagen inleddes förhandlingar för omhäktning i Göteborgs tingsrätt mot de båda. Senare under fredagseftermiddagen meddelade rätten att man häver häktningsbeslutet för båda misshandlarna.

De är dock fortsatt misstänkt för synnerligen grov misshandel men får lämna häktet. Diar Mahmoud och Hasan Kibar två tas nu om hand enligt LVU och har placerats på Folåsa- och Bärby ungdomshem. Tingsrätten har även släppt sekretessen beträffande Diar Mahmoud, 960914-7476, tidigare benämnd ”sekretess E”. De andras sekretess kvarstår.

– Mer info efter hand –

Man förstår att alla vill till Sverige

Vackra Sverige - hur länge till?

GP, GP. AB,

Kl 10.20

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

1 079 tankar om “Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande

  1. Maria Lindström skriver:

    Tack för all uppdatering SC.
    Jag kan lägga till lite info om själva hundrasen, Bouvier des Flandres. En fråga först – nån som vet om det var en valp/unghund (upp till ett år gammal)?

    Annars har jag lärt mig att invandrare oftast försvinner över på andra sidan gatan när de träffar på stora hundar. Och bouvierer är ganska så stora: Wiki-länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/Bouvier_des_flandres

    Jag har blivit uppvuxen med bouvier des flandres och har i vuxen ålder ägt två stycken. Mycket av den vassa sidan har blivit bortavlad här i Sverige så att den nästan kan vara en väldigt ”mjäkig” hund (undantag finns ju), emedan den finns kvar hos rasen i Holland/Belgien. När man var ute och promenerade på staden om sommaren och träffade på holländare så gjorde de stora ögon och höll avstånd, men jag hade dock äran att äga en ”vit” bouvier, vilket är något ”fint”. Så de frågade om hunden var snäll, och jag sade ju – det är ju klart, och de kom fram o hälsade och var helt förundrade över att en tik (just det en tik), var så snäll, för när de tränas till säkerhetshundar, polishundar i Holland/Belgien, så är det oftast tikar.

    Nåja en liten avstickare, men lite info om själva rasen. För den som vill se mer bilder så finns det på http://www.bouvierklubben.com

    Min andra bouvier som jag ägde – hon blev utsatt för invandrarbarns hat när hon var liten, bara fem månader eller så, (hon satt utanför den lokala butiken när jag var inne och handlade och jag hörde hur hon skällde med dov ”röst”, och synen jag såg var fem ungar som stod och petade på henne med pinnar och skrek åt henne) – från den stunden drog hon nästan alla barn över en kant tyvärr.

    När jag hojtade till och tog till något otrevliga ord så som ”förbannade ungdjävlar” så gissa vad jag fick till svar? Jo, jag var ju rasist. Det är som jag läst kommentarer på flashback – när man ser ens älskade hund blir påhoppad – man skiter i vilka som gör det och säger ju förstås till på skarpen.

    Det är synd att Carl-Erics hund inte hade mer ”spunk” och gjorde så som vissa bouvierer gör – de siktar på strupen på sina fiender när de försvarar sin flock av får/kor/ägare – fast det tragiska då vore nog att han hade fått avliva hunden för att den försvarade honom. Galna lagar i detta land.

    Må de som gjorde detta få svidande straff och ett försvinn-ur-Sverige-kort snabbast möjligast.

    Med vänliga hälsningar
    Maria L.

  2. SD För alltid skriver:

    SD! Rösta på SD!
    SD forever!

  3. svenn skriver:

    Det är inte rätt att kalla er för apor det är ATT kränka apornas släktFy faan…för dessa avskum som vi tagit in i detta land.blir helt bestöröver ATT läsa läsa hur de på detta bestialiska sätt tagit livet av denna man.skicka ut dräggen jordens lort….så jävla trött på svenska politiker som ej vågar ta strid. moral o etik och respekt skall råda.ny lag bör införas i Sverige.om dessa inflyttade as bara så lite som bryter mot våra svenska lagar skicka ut dem med hela familjen i följe…med omedelbar verkan Vi skall faan inte låta dem suga ut sverige vi skattebetalare betalar ju för deras uppehälle vi blir ju grundlurade fattar ni inte det.

  4. svenn skriver:

    Fy faan…för dessa avskum som vi tagit in i detta land.blir helt bestöröver ATT läsa läsa hur de på detta bestialiska sätt tagit livet av denna man.skicka ut dräggen jordens lort….så jävla trött på svenska politiker som ej vågar ta strid. moral o etik och respekt skall råda.ny lag bör införas i Sverige.om dessa inflyttade as bara så lite som bryter mot våra svenska lagar skicka ut dem med hela familjen i följe…med omedelbar verkan Vi skall faan inte låta dem suga ut sverige vi skattebetalare betalar ju för deras uppehälle vi blir ju grundlurade fattar ni inte det.

  5. OLLE. skriver:

    Stackars brottsoffer som råkat ut för dessa inavelsungar som saknar förstånd.
    De gör verkligen allt de kan för att bli illa omtyckta.
    Vad har ni för konstiga föräldrar som tillåter er att likna en flock asociala kollektiva hjärnblödningar på 2 ben.
    Ändå lever ni på lånade pengar av Svenska staten. Ni har ”socialfolk” runt er hela tiden för att ni är så komplett odugliga att klara av att leva som normala människor ska leva.
    Ni som nu försöker göra poesi av en tragedi, ta och samla ihop pengar till den skadade mannen.
    Han lär behöva det eftersom brottsoffer i Sverige får det svårt.

    DET är vad ni små äckliga LOSERS bidragit med.
    Åk hem och göt något nyttigt i era arabländer så kanske det kan finnas någon förmildrande omständighet för att ni är tokiga.
    Som det är nu är ni bara pinsamma flockparasiter som bör utrotas med DDT.

  6. SD För alltid skriver:

    Rösta på SD!

    • svenn skriver:

      Ja JAG skall rösta på SD det är dax ATT resa sig ur sofforna och ta råg i Sverige som håller på ATT gå under

  7. LatinoSvensk skriver:

    Vet att jag inte har med den här händelsen att göra men kan ändå inte låta bli att skämmas. Inte för min hudfärg i sig men när dessa jävla idioter håller på så blir man fan mörkrädd att någon ska ta en för muslim. Jag vetefan vad jag ska säga, känner bara avsky och bedrövelse just nu. Hur fan kan vissa med? Sverige gav mig och min famillj en ny chans när vi flydde undan diktaturen. Inte så att jag direkt tänker varje dag eller ens någonsin att jag står i tacksamhets skuld till Sverige. Att bidra till det land efter bästa förmåga som räddat mig och min familj undan förtryck och förföljelse sker instinktivt och per automatik hos en normalt funtad människa.
    Lär er för i helvete Svenska till att börja med alla ni grottmänniskor som sitter här och ropar på inshalla och alah när en 61årig man precis blivit brutalt misshandlad av en skock jävla apor som helt verkar ha gått miste om allt förstånd och empati som man ska inneha för att få kalla sig Homosapiens.

    När jag va liten så var vi fattiga, mamma och pappa fick inte sina utbildningar godkända här så vi började om från noll men vi fick en chans i ett nytt land. Mina föräldrar började inte sätta sig på tvären och klaga över att de var tvungna att studera om allting igen. Vi hade inte råd med sånt som andra hade råd med. Vi kunde inte åka på semester, köpa bil eller ha fina kläder. Vi hade bara varandra, kunde ingen svenska, helt vilsna i ett helt nytt land på andra sidan jorden utan att veta någonting om någonting om hur det nya landet fungerade eller hur man skulle bete sig.
    Men några saker var glasklara när mina föräldrar uppfostrade oss. Man stjäl inte, man respekterar andra människor, man sketar inte ner och man försöker dra sitt strå till stacken så gott det bara går!

    En enda gång gick mina föräldrar emot vad Sverige talade om för oss att man skulle göra och inte göra. Detta var tidigt 80tal och för det blev dom faktiskt anmälda för barnmisshandel (ett åtal som inte gick vidare). Mamma tvingade mig att byta dagisgrupp från spansktalande till Svensk (hemma pratar vi fortfarande Spanska). När jag började skolan så kunde jag hänga med på lektionerna på ett helt annat sätt än de som gick kvar i den spansktalande dagisgruppen. Simpel jävla logik. Kan tillägga att jag inte ska framställa mig som något helgon och perfekt nu. Snattat jag med i unga år, fick inte gå ut på en hel vecka för mina föräldrar när detta uppdagades. Rökte på mellan varven i övre tonåren och revolterade jag med på olika sätt. Men tro mig, jag har alltid förstått vad som är rätt eller fel även om jag som alla andra ungdomar bröt mot vissa lagar och regler. Däremot har det funnits vissa gränser som man helt enkelt förstår eller inte vill prova att bryta mot, som att misshandla människor eller bränna bilar eller kasta sten mot polisen.

    Usch, vet inte egentligen vad jag vill ha sagt, kände bara att jag behövde skriva av mig. Den här misshandeln har verkligen berört mig, hur fan kan man göra såhär och hur fan kan man sitta och försvara förövarna i någons jävla alahs namn och skylla på ”svennefittor” och annat trams? Hallå, dom där ”svennefittorna” är dom som slitit häcken av sig för att ni ska ha mat på bordet och ett nytt land att bo i. Är det så ni ska tacka det svenska folket? Stick och brinn och far åt helvete rent ut sagt!!!!

    Alla tankar till den misshandlade mannen, hans vänner och anhöriga. Ska tända ett ljus ikväll och tänka på er.

    • S.C. skriver:

      Inte bara ”svennefittorna”, även folken från sydamerika, asien, europa, delar av balkan har tagit en del av lasset.

      Även några små delar av MENA-invandrarna. Det är inte dem vi talar om här. Det är de som går under epitetet ”blattar”.

      Odugligt skurkfolk som tycker en grön bok och en gubbe som dog för 1400 år sedan är viktigare än ett människoliv. Någon som kan hata och döda någon bara för att han inte håller med om att Muhammad är den sista profeten.

      Några som kan gå i hop i en grupp och ge sig på en 61-årig gubbe och hans hund.

      Som jag sagt tidigare, det är inte hudfärgen som vi gnäller över här, det är en del kulturyttringar som visst smutsfolk har. Och när jag läser de uttryck de tar sig bara för man nämnt ordet ”muslim” i ett dåligt sammanhang. Då vet man att det inte kommer sluta bra i Europa.

    • Malin skriver:

      Mycket bra skrivet, blev berörd av vad du skrev.
      Fortsätt att skriva, det du berättar är viktigt. Det är invandrare som du och din familj som Sverige behöver.

      • Demokratbloggen skriver:

        Det är säkert en bra invandrare, men Sverige behöver befolkningsminskning istället.

        Vi ska lägga om system från lågteknologi till högteknologi, för det ger mest inkomster till landet, och det leder till strukturrationaliseringar och friställningar. Vi behöver inte vara så många när maskinerna gör jobbet!

    • Viken skriver:

      Det där var riktigt bra skrivet!

    • blatte-63 skriver:

      Jag har en handfull muslimer och kopter bland mina arbetskamrater.
      Det är intressant att höra dem fördöma misshandelsfall som detta, och kräva strängare straff än någon annan, samtidigt som de uttrycker avstånd till det svenska samhället och menar att det vore moraliskt fel att hjälpa polisen i deras utredning – och fel att vittna i domstol – om det inte är en personlig ovän som på det sättet kan klämmas åt.

      Det svenska samhället har missat att det behövs propaganda och grupptryck för att få vissa hitkomna flyktingar att känna solidaritet med oss som visat dem solidaritet.

  8. jgarn skriver:

    Det är nu eller aldrig samhället skall visa om det är av intresse att ta itu med dessa arabiska och muslimska kräk som parasiterar och våldför sig på det land som välkommnade dem och gav dem beskydd. Nu väntar vi med spänning på om det är samhället eller vi själva som skall göra det som göras skall med dessa parasiter.

  9. Du Gamla Du Fria skriver:

    Att lyssna på den här politikern som uttalar sig att hon hoppas att gärningsmännen ska kunna komma igen till ett liv men inte nämner offret den 61-årige mannen som tydligen inte har ett liv att komma tillbaka till gör mig spyfärdig. När ska svenska folket ta av sig offerkoftan och börja se till offren i första hand.
    Skulle jag uppfostrat mina barn så som politiker och media behandlar dessa inkommande våldsbenägna idioter skulle de varit kriminella idag!

  10. Marcus skriver:

    Det är ett stort problem bl.a i Afghanistan m.m att barnen redan från födseln får i sig för lite protein så deras hjärna utvecklas inte som den skall, en 15 årig kan jämföras i utvecklingen ungefär som en 6-8 åring. Det är dessa individer vi tar in till Sverige för de tillför så mycket. Vilken kompetens är det dem besitter som gör att vi kämpar så mycket för att ta in dem i vårat land?

    Och till er som skriver att Allah är större än Polisen. Tyvärr så kan jag upplysa er om att Allah har väldigt lite med svensk stat och rättssamhälle att göra. Svensk polis finns här i samhället, Allah finns bara i era underutvecklade hjärnor.

    Ni skriver också att vi kommer från kossor… Muhammed var ju en pedofil som idkade sex med både småflickor och pojkar samt en och annan hund. Hur känns det att vara avvarten från en skäggig pedofil med underutvecklad hjärna och en hund?

    Då ser jag inte det som sämre att komma från en kossa, det kan jag leva med.

    • S.C. skriver:

      Hon har ju faktiskt på sätt och vis rätt, även fast hon inte vill erkänna det i sitt eget fall. Vi har ju någonstans långt tillbaka en gemensam förfader med kossorna.

      Det bara märks mer på henne!

  11. jgarn skriver:

    Tänk på att ingen myndighet saknar eller letar efter en illegal muhammedan. Denne finns helt enkelt inte.

  12. davidstirling skriver:

    Som vanligt bra med sedvanligt detaljerad rapportering kring detta vidriga dåd, men jag undrar hur det är med uppgifterna om offrets tillstånd: Sist jag läste/hörde något hade han inte avlidit men var naturligtvis i mycket dåligt skick med stor risk för bestående hjärnskador. Kan SC kolla upp detta och om det är som jag har fattat det, rätta till uppgiften? Har jag missuppfattat det och mannen är död bugar jag mig i all ödmjukhet för att ha missat detta.
    Annars som vanligt, ”Hats off” till Kapten Krok m.fl.på SC!

    • Kapten_Krok skriver:

      Han är illa däran. Koma i 11 dagar nu 😦

      • davidstirling skriver:

        Ok. Förutsättningarna kunde ju ha varit bättre för den stackars mannen…

        Apropå den där FB-gruppen som ni berättar om: har dessa kräk ingen skam i kroppen??? Fanns den heder som skithögarna så gärna åberopar skulle de åtminstone ha vett att hålla käften! Någonstans där läste jag att någon kommentator tyckte att han skulle gå fri för att han är ju en så bra fotbollsspelare… Tjena! Har idioten inte fattat att det är bollar man sparkar på och inte människor? Hoppas han blir avstängd på livstid!

  13. Demokratbloggen skriver:

    Är inte det här en svensk blogg? Jag tycker att kommentarer som närmast liknar snorkråkor skulle strykas. Man vet ju för fan inte vad de skriver!

    • S.C. skriver:

      Vi behåller dem som skrämmande exempel för hur det går när man inte närvarar i skolen mer än 10% av tiden.

      Plus att vi tänkte göra ett litet nyårsspektakel med lite listor, se tillbaka på de mest korkade kommentarerna, jag tror denna tråden kommer ligga bra till i många kategorier.

  14. Demokratbloggen skriver:

    Du förväxlar ödmjukhet med servilitet. Det är serviliteten som bjuder en att knäfalla för en auktoritet och det är den timide personligheten som är konflikträdd, och det är den rigide som är servil.

    Om man är ödmjuk så är man inget av det. Man ifrågasätter hela tiden, även sig själv. Det innebär ett osäkert vara, eftersom man alltid måste vara beredd att ändra ståndpunkt vartefter man lär sig nytt. Men endast den modige vågar stå upp och ifrågasätta.

    Allt detta ifrågasättande leder naturligtvis till högre kunskaper, och då kan man naturligtvis mer än den rigide som är påstridig mot alla anda än den han utsett som sin Guru.

    Ödmjukhet leder alltså närmare sanningen, och om du hade varit ödmjuk så hade du inte bara tagit saker för givet, utan du skulle undersöka dem, vilket du inte har gjort.

    Om du undersöker muhammedanismen så ser du att det inte är en religion. Det är en personkult som är förklädd till religion. Men egentligen är det en fascistisk imperialistideologi för att erövra världen med våld.

    Muhammedanerna är jihadister, och jihad kan man praktisera på olika sätt, alltifrån att verka oskyldig till att sparka ihjäl folk. Så det här gänget som sparkade ihjäl mannen i Kortedala gjorde precis vad muhammedanismen bjöd dem att göra, annars hade de inte varit muhammedaner, och då hade de varit odugliga på att utöva sin muhammedanism!

  15. JustDet skriver:

    Här talar vi Svenska !

  16. DinDin skriver:

    Utlänning & muslim = Stolt!
    Vägrar bli nertrampad!! Varken av en svensk eller en blatte.. Ni som skriver massa goja fortsätt så, Visar bara att ni inte har något liv 😉 Ciaaaaao

    • Politikerföraktaren skriver:

      Det är inte ”goja” att bli ledsen och upprörd över att en gammal man nästan blir ihjälslagen. Det är inte första gången grovt våld riktas mot våra äldre. Parkeringsmordet för att ta ett exempel !

      • Dindin skriver:

        Jag skrev inte att det är goja o vara ledsen.. Tycker du ska ta och läsa mitt inlägg en gång till. Klart man blir ledsen. Ingen förtjänar dö på det sättet, önskar mig inte mitt värsta fiende det där. Blir bara trött på att folk ska snacka hela tiden om utlänningar, spec muslimer. Vi alla är inte likadana. Finns bra & dåliga muslimer & invandrare. Väl samma bland er svenskar också eller? Jag skyller allt det som händer på svenska systemet! Hade vi haft dött straff tro fan ingen hade vågat bete sig sådär eller utvisa de som begår mord kanske.

  17. LOL skriver:

    Ifrån GP :

    Ingen av de misstänkta är, enligt GP:s källor, hemmahörande i just Kortedala utan var där på besök.
    Med tanke på att polisen spanat på de utpekade killarna under en vecka, är utredarna säkra på att rätt folk sitter frihetsberövade.

    HAHA FAN VA ALLA NI HAR GJORT BORT ER SOM MISSTÄNKTE OMAR BRÖDERNA, HOPPAS ATT NI ALLA SPOTTAR ER SJÄLVA I ANSIKTET !! 🙂

    • S.C. skriver:

      Big Deal om de är från Hjällbo eller Kortedala.

    • Oavsett vilket så har dom ett digert brottsregister sedan innan. Det enda dom duger till är att bli gödsel på våra åkrar. Då hade dom åtminstone betalat tillbaka en del till samhället om aldrig så liten. Men bättre än ingenting alls.

    • Rättvisan skriver:

      Lite ny information har börjat spridas och det sägs att 4 av dessa ungdomar var hel SVENSKAR bara så att ni vet om detta!

      • S.C. skriver:

        Det tror jag inte en sekund på, det är troligtvis en mix av folk frå olika länder i Västafrika. Vi har mycket info som vi inte gått ut med för den inte är bekräftad. Men svenskar är det inte tal om.

  18. okänd skriver:

    ifrån GP : Ingen av de misstänkta är, enligt GP:s källor, hemmahörande i just Kortedala utan var där på besök.

    HAHA FAN VA NI HAR GJORT BORT ER! , BÅDA BRÖDERNA BOR I KORTEDALA. VOTE THE BROTHERS 4 PRESIDENTS!

    • Kapten_Krok skriver:

      Lägg ner CAPS, annars raderas både inlägg och du.

    • S.C. skriver:

      Hur ska det gå i åtalet med den misshandlade 20-åringen då?

      • LOL skriver:

        Ja hade hellre velat se dig misshandlad ifrån honom. och vad fan vet du vad som hände och vad som orsakade att han började bråka med den här personen du skriver om. Du vet ju ingenting om händelsen, lika som den här händelsen att alla gjorde dom till syndabockarna men tack o lov sakta o smidigt kommer sanningen fram.

        P.S misshandel är inte detsamma som mordförsök. IDIOT

        • LOL skriver:

          Och en till sak , är han dömd till misshandeln mot 20-åringen? nej!! så tryck upp dina ord i munnen lika snabbt igen. så länge man inte är dömd så ska man inte prata. skäms på er. hela den här jävla sidan borde bli anmäld. och jag hoppas att dom gör det!

        • S.C. skriver:

          Vad orsakade att en liten korkskalle som dig ska börja hävda dig? Råkade han titta på din inavlade kooosinn eller?

        • vips skriver:

          Idiot hit och idiot dit,man ska inte slåss helt enkelt,

    • ville skriver:

      De släppta är fortfarande kvar i utredningen. De har blivit släppta ur häktet men misstankar kvarstår.

  19. SD4Ever skriver:

    Säger bara en sak:
    kHORANen

  20. S.C. skriver:

    Mysigt!

    ”Gruppen av killar hade börjat springa ifrån den liggande mannen. – Då vänder den siste av dem om och lägger in världens spark i ansiktet på honom.”

    Jag skulle tvärtemot er spotta han i ansiktet om det var min ”vän”!

    http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.900695-polisen-soker-fler-vittnen-i-kortedala

  21. Hasse Eriksson skriver:

    Nu i kväll så kommer det (äntligen ett tillkännagivande från Stasi TV ) att detta har hänt! Vi får se en Tönt / Gris till PK Polis säga att nej då vi har aldrig haft något problem med dessa pojkgäng……Dom är så snälla så! Lägg ner denna Löjliga Kling och klang Poliskår…..Vi måste nu bygga upp egna Medborgargarden! Som hänger dessa muslimer i närmsta lyktstolpe!

  22. Hat som skördar Hat skriver:

    Ni kan ju inte på fullaste allvar mena att ni kan förebygga sådana här grupper med såna skriverier som förekommer på denna sidan?! Tänk om istället för att dra alla muslimer och invandrare över en och samma kam.

    • Kapten_Krok skriver:

      Vem har dragit ALLA över en kam? Vi har påpekat så många gånger på denna bloggen att det finns massvis med bra invandrare. Det är de kriminella patrasket som inte hör hit. Det gäller ALLA kriminella i samhället.

    • S.C. skriver:

      Varför ska man inte få skriva om invandrare som begår avskyvärda brott i Sverige? Vi drar inte alla över en kam, du läser in saker i texten som inte står där.

  23. ... skriver:

    Synd att man som invandrare ska behöva dras över i samma kant som dessa idiotiska misshandlare… alla vi invandrare beter oss inte så, hoppas ni kan inse det själva någon dag!

  24. Anonym skriver:

    Vad i helvetes jävla fan är det här för kommentarer?? Man blir ju alldeles rasande när man ser hur många jävla okunniga rasister det finns i Sverige! Är så trött på folk som ska dra alla invandrare över en och samma kant! Det finns en hel del invandrare som faktiskt har jävligt bra jobb, och som faktiskt bidrar till det svenska samhället. Bara för att vi inte står ut lika mycket som de idiotiska luffargängen betyder det inte att vi inte finns.
    Är också så himla trött på vissa svenskar som säger ”lek inte svensk”, bara för att man beter sig för rätt och fostrat? VI försöker bara passa in i samhället, det är ju det ni vill? Eller leker jag bara svensk då?

    • Kapten_Krok skriver:

      Ja, det finns ju inte en enda kommentar från någon invandrare som är rasistisk. Om du läser så ser du att araberna här drar alla svennar över en KAM, inte kant, heter det.

      • CHANTAL. skriver:

        Vad får dig att tro att alla som kommenterar är araber just ?
        Ingen som kommenterat över har skrivit något rasistiskt mot svenskar, utan bara att de möjligtvis är trötta på ”vissa ” svenskar. Du som verkar så allmänbildad borde veta att halva sverige består utav invandrade och ni svenskar som tror ni är så mycket bättre borde också veta att det mesta ni äter, köper och andvänder är från utlandet !! TÄNK EFTER IDIOT.

        • S.C. skriver:

          Är det inte, då tycker jag att du ska läsa de 350+ kommentarer som finns, så kan du återkomma sen.

          Tack och hej, leverpastej!

        • Kapten_Krok skriver:

          Ja, namnen kan ju vara en hint ibland. Och jag skrev inte ALLA.

        • Humanist skriver:

          Då undrar jag vad som får DIG att tro att svenskar drar ALLA invandrare över en kam? Vi är också trötta på ”vissa” invandrare som de killar som slog totalt slog sönder och förstörde den äldre mannens liv.

        • Demokratbloggen skriver:

          Den som sa det, hon var det! Idiot, alltså.

          Halva Sverige består inte av invandrare. Du kan till exempel inte kalla vallonerna för invandrare, för de är så assimilerade att de inte ens vet om de är släkt med Valloner eller inte. Alltså är de svenskar.

          Sedan finns det ett stort antal svenskar med utländskklingande namn, men som är svenskar i själ och hjärta. Om det är någon som är racist så är det du.

          Det mesta som vi äter är svenskt eftersom den mest omtyckta maten i Sverige är svensk husmanskost. Men du vill väl ha det till att makaronerna som är producerade av Kungsörnen här i Sverige är utländska. De är svenska, säger jag!

          Men så brukar det vara med nazister från mellanöstern. De är rasister ut i fingerspetsarna.

          Men du har rätt i att vi svenskar anser oss vara så mycket bättre än inavlen från Muhammedanien!

          • Jan Johansson skriver:

            Bra sagt! Kom ihåg, det finns alltid de som kämpar mot sanningen! Tack för allt ni gör i denna blogg!

        • jgarn skriver:

          Den låga IQ nivån på vissa inlägg bekräftar att det är araber som skriver inläggen. Berätta också om de stora tekniska landvinningar vi kan se i arabvärlden och alla de högteknologiska produkter vi importerar från dessa araber. Sanningen är att araber är så lågt stående så de vet inte ens hur man bär sig åt på toaletten. Hemma i arabländerna torkar de sig i röven med sand.

      • Hat som skördar Hat skriver:

        Kan du förklara vad du syftar på? Jag förstår inte riktigt och har inte läst igenom hela kommentar delen noggrant.

        • Kapten_Krok skriver:

          Du kan inte läsa alls menar du? Öppna ögonen och läs hur många dödshot de har skrivit till exempel här.

    • SM811 skriver:

      ”Vad i helvetes jävla fan är det här för kommentar” som säger att man är rasist. Det har blivit så galet att vissa ord får man inte säga för då är man rasist. Jag drar inte alla invandrare över en kam heller, har många invandrare i min bekantskapskrets men jag bli ren ut sagt förbannad när det kommer hit invandrare och begår brott. Har inget med var de kommer ifrån och jag är så trött på alla deras krav som de skall ha, särregler mm när de är här.

    • S.C. skriver:

      Tror inte de invandrarna med bra jobb är speciellt stolt över detta BÖS. Eller vad tror du?

      Deras kompisar verkar ju i alla fall vara stolta över deras bruushoor här i tråden.

    • Lena skriver:

      Du, vet du vad jag tycker du skall göra….

      Jag tycker du och dem andra snälla, jobbande, skattebetalande invandrarna som tycker att den skiten som dem här ungdomarna gjorde är fel skall ställa sig upp och säga det.

      Högt och tydligt så att alla i hela Sverige här det.

    • Demokratbloggen skriver:

      Du har ju inte läst kommentarerna tillräckligt, din tönt. Följ länkarna också så öppnar sig en helt ny värld för dig, med massor av kunskaper, till skillnad från allt svammel som kommer från apvärlden i Muhammedanien och från landsförrädarna i riksdagen.

    • Fanns inga mer rasistiska än blattegänget som nästan slog ihjäl en svensk gubbe av det enda skälet att han var just svensk. Mer rasistiskt än så blir det inte.

  25. jgarn skriver:

    Glöm aldrig landsförrädarna, politiker, media patrask och träskvänstern.

    • Jan Johansson skriver:

      Helt rätt, dessa är medbrottslingar till vad som händer i Sverige!

    • Fredrik & Waberi = batman & robin skriver:

      Döda en man med hammare vrålandes Alahu akbar… Låter som en framtida pensionsräddare !

  26. Civilingejören skriver:

    Ännu en resurs som tillför sverige mycket genom sin empati och höga intelligens !

    Säkert har han en hel drös svenska 14-åriga tjejer som fanklubb !

  27. Mehmet El Zayd Afram Aziz Adulah skriver:

    Ey walla walla !
    All ni fukin svenne rasse som skriver här jag vet där ni bo ska koma plokka er o era morsor !

    Jag är hög utbildad och har fetaste lön med bmw och ipad-3.
    min mamma läakre min pappa advokat, fatta svenne rasse som krigare bakom sin dator är feg och våga inte säga rakt till invandrare för då han bli kikkad och slår ned med karatespark !

    NED MED FUKIN SD !

    Walla jalla asså, min pappa advokat tjäna mer flow än alla era rasse tilsamans ! rasse white trash gå på fordons mekaniker eller svetsare och är bönder ! vi invandrare bär up det här land, fatta rasse !
    jag ha bmw fetaste modell och tjänar fett med flow mannen.
    Jalla walla walla jalla, fatta svenne rasse ! din mamma hora !

    • Kapten_Krok skriver:

      Bra ironi 😀

      • Infiltrate the idiots... skriver:

        Presonen i fråga vill kanske hjälpa de blinda på traven att öppna sina skygglappar, eller vad vet jag… 😛

    • SM811 skriver:

      Jag tror inte du blir så gammal här med det språket.

    • Lena Johansson skriver:

      Har lite svårt att förstå vad du vill säga. Finns det inte någon som kan hjälpa dig att skriva på svenska.
      Om inte kan jag rekommendera: Goggles översättningsprogram.
      Mycket lätt använda. Minsta barnunge klarar det.

    • S.C. skriver:

      Din pappa som är ”advokat”, har inte han lärt dig att ”plocka” folk inte är lagligt. Och jag vet inte hur det är i din familj, men jag har bara en mamma. Så hur du ska kunna plocka ”morsor” det blir lite svårt i och med att det skulle ju behövas mer än en.

      Grattis till BMW’n. Vad kostade den?

    • Lena Johansson skriver:

      Förstår inte vad du vill säga eller få fram. Har du ingen i din närhet som kan översätta till Svenska.
      Annars har Google ett mycket bra översättningsprogram. Även den minsta barnunge kan använda det.
      Men så mycket försod jag. att du anser dig välutbildad. Det är bra. Men varför skriver du isåfall så fruktansvärd dålig svenska att man inte förstår?

    • Kapten_Krok skriver:

      @ Mehmet El Zayd Afram Aziz Adulah

      قرأت على الصفحة أن محمد كان النادي مثلي الجنس مع خنزير له، وأنه صفحات القرآن الكريم وكانت على النحو ورق التواليت مسح القرف من مؤخرتك. هل هذا صحيح.

      http://www.muhammedongayclub.com/specialevent-/pictures/file/78939u4.html

    • SD4Ever skriver:

      Ni bär inte upp något av värde i detta land.
      Ni kom krypande hit till Sverige på fel grunder.
      Ni har ljugit ända sen ni sög era mammors tuttar.
      Ni är inte flyktingar ni är parasiter hela bunten.

      • El Rey skriver:

        hahaha fet tung grabb är du! jag vill bara säga dej en grej utan invandrare så skulle sverige gå under ni skulle inte klara er med alls! vem skulle köra era bussar och spårvagnar ?? vem skulle ni köpa pizza av om vem skulle städa på alla kontor de finns i sverige 🙂 hur skulle sveriges stolthet volvos personvagnar funka utan blattar nej nej det går ej , kommien nu livet är för kort för sånt här skit ni håller på med alla ska hjälpas och vi vill ej ha rassism i sverige ingen vinner nog på det 🙂 kärlek&respekt!

        • Demokratbloggen skriver:

          Din snorige gris!
          Arbetslösheten bland svenskar är skyhög. Det hade varit en lättnad utan er. Ni är bara till besvär. Försök inte köra samma valser som landsförrädarna i riksdagen, för de är redan genomskådade.

          Vi vet vad vi haft för ett land, och nu ska vi ta det tillbaka. Vi ska jaga ut er ur landet och så ska vi återgå till högteknologi efter att ha gett landsförrädarna sina dödsstraff. Med ett högteknologiskt samhälle behöver vi inte ha många medborgare. Det samhället bygger snarare på en reducering av folkmängden.

          Men det ser ut som om vi måste slåss för att ta tillbaka vad landsförrädarna har gjort mot oss, och vi förbereder oss!

          • Yxan skriver:

            Demokratbloggen bra skrivet, vi ska ta tillbaka Sverige från landsförrädarna.

        • Kapten_Krok skriver:

          Vem körde alla bussar och spårvagnar INNAN alla invandrare kom hit?

        • S.C. skriver:

          Tror du ingen körde buss eller spårvagn innan ni kom eller? Är du helt jävla dum?

          På 80-talet kunde man gå på en buss, få ett leende av en trevlig blondin som körde bussen/spårvagn. Man köpte sin biljett, man gick och satte sig. Det satt INTE 14 afghan-babianer med fötterna på sätet och lukta runkbulle.

          Vidare så kunde man vara säker på att någon illaluktande somalier inte skulle kliva på och skita i och betala och sedan kalla chauffören rasist för att de inte fick åka med.

          Sist men inte minst, om man bad chauffören om hjälp med någon hållplats, så fick man den hjälpen med ett leende. ”Här ska du av”. Ingen butter turk på burk som inte kan en mening svenska och knappt sin egen rutt även om han kör spårvagn.

          Yttra dig inte om svensk lokaltrafik om du kom hit efter 1995.

          • D skriver:

            Sverige hade aldrig klarat sig utan oss invandrare. O då menar jag vi som bidrar med något. Varför flyttade de flesta svenskarna till USA tell me? För och hoppet på lyckas så lägg ner o vara så stolta wannabes

            • Demokratbloggen skriver:

              Du menar den stora utvandringen?

              Det kom inga invandrare till Sverige under den tiden och Sverige dränerades med 25% av befolkningen. Men det blev ingen katastrof för Sverige. Tvärtom! Sverige gick mot en framtid som var fantastisk och vi fick uppleva den industriella revolutionen och fick en välfärd som ingen kunde drömma om.

              Vi har aldrig tjänat speciellt mycket på invandringen, det är en myt. Vad vi har tjänat på är den politik som landsförrädarna har övergivit, och det är högteknologin. Den som räddade Sverige när 25% försvann till Amerika. Sedan dess har Sverige alltid satsat på högteknologi och vi har alltid haft det bra.

              Men nu satsar landsförrädarna på lågteknologi, som pizzerior och basarer istället, och massinvandring. Nu är vi utfattiga och har det svårt i vårt land, framför allt pensionärer och åldringar, de som har byggt upp landet.

              Vad vi behöver göra är att satsa på högteknologi igen och kasta ut packet!

              • Kapten_Krok skriver:

                Om 10 år kommer det inte ens finnas pengar till invandrarnas bidrag, men det tänker de inte på. Många kommer flytta då.

              • M skriver:

                Det är i inte utlänningarnas fel att Det börjar gå dåligt för Sverige!det är statens fel, alla de större med makt som snor till sig all cash. In your face.

                • Demokratbloggen skriver:

                  Jag kan väl hålla med dig till hälften, så att landsförrädarna i riksdagen och muhammedanerna får dela på skulden.

                  Jag vill som sagt kasta ut packet! Vad tror du att jag vill med landsförrädarna? Ge dem en svanhals!

              • Bosse S skriver:

                Svensk historia är inte signaturen Ds starka sida.
                Det är bara att beklaga att historia är ett mycket eftersatt ämne de senaste 20 åren.
                Ds påståenden är om inte total okunnighet så ren historieförfalskning.

            • S.C. skriver:

              Ojå, om du bara visste vad galant vi klarat oss utan Irakier, Somalier och Afghaner. Det hade inte varit några som helst problem.

            • Demokratbloggen skriver:

              Du tror väl aldrig att de flyttade för att ge plats åt muhammedaner?

              De flyttade för att Sverige var överbefolkat!
              Beviset för det visar Sveriges historia. Det blev framfgång på framgång i Sverige när landet hade dränerats på denna överbefolkning. Överbefolkning är ett relativt begrepp. Om det finns mer folk än arbete så är det överbefolkat.

              Nu har landsförrädarna i riksdagen ordnat så vi är överbefolkade igen, och det leder till lönedumpning. Det bästa vi kan göra är att slänga ut muhammedanpacket och hänga landsförrädarna, och sedan åtegå till att satsa på högteknologi igen.

          • awake skriver:

            Apropå illa luktande babianer, sist jag åkte flyg åkte jag tyvär med Qatar airlines, bra service men jag satt mellan två skitluktande svettspy araber. Jag andades max en gång i minuten, och höll på att spy, de fes också hela tiden jävla äckel, hade nog en sorts tävling eftersom hela flygplanet luktade fis, fyyy faaan vad de luktade illa.
            Kunde tyvär inte fly någonstans, jag fick huvudvärk så illa de luktade, som avlopp fast värre. Det verkar som om araber aldrig tvättar sig, måste jo leva så lik Muhammad som möjligt. Och när de skiter så kan det inte vara mot Mecka. Jävla idioter.

    • Demokratbloggen skriver:

      Det är svårt att förstå din ”akademikerprosa”. Det finns för många svåra fackuttryck i den, men så är det med högutbildade, de tappar kontakten med vanligt folk.

      Din jävla nolla! Tror du att någon skulle gå på ditt svammel. Du använder dig av rotvälska som vilken gangster som helst, och det är sådana som du vi vill bli av med!

    • Jan Johansson skriver:

      Jag ser att du har poetisk talang! Försök med Idol istället, de älskar säkert dig?

    • ”All ni fukin svenne rasse som skriver här jag vet där ni bo ska koma plokka er o era morsor !”

      Abooo på dig själv! Just bring it on!! Hoppas du är beredd att knulla en urna med aska bara!

      ”Jag är hög utbildad och har fetaste lön med bmw och ipad-3”

      Du har alltså rökt på och har läst koranen alltså. Lönen kommer väl från knarkförsäljningen och smugglingen..

      ”min mamma läakre min pappa advokat, fatta svenne rasse som krigare”

      Vad läakre är vet jag inte. Säkert fint där borta i Babbestan nånstans. Advokat, tjosan, källa på det?

      ”bakom sin dator är feg och våga inte säga rakt till invandrare för då han bli kikkad och slår ned med karatespark !”

      Nä du ditt iavel, fegt är när man 20 stycken ger sig på en enda, en gammal man dessutom. Fega kräk är vad ni är och ut från vårt land skall ni. Idioterna med walla jalla orkar jag inte ens bemöta. Lustigt vad ni är besatta av bling-bling och annan status-skit. Inga normala människor blir imponerade av sånt. Bara annan inavlad och importerad skit som dig slälv.

  28. Hjällbo skriver:

    STOLT MUSLIM här okej jävla horungar ingen av er känner dom killarna jag går i samma klass som de, för det första är varje än av er pussy ingen av er våga möt oss utan snackar BS bakom skärmen. Det de gjorde var fel man ska nt gå på en 61 åring man, men det betyder inte att ni har rätt att snacka skit om muslimer åtminstone är vi inte lika smutsiga som er och snackar skit om ett helt fucking religion bara för några killar har gjort nåt fel.
    Ni snackar här om hur de är arbetslösa och sånt skit varenda en av deras föräldrar arbetet och mina föräldrar är invandrare och känner säkert mer än ni så hållkäft och hur vet ni Att de har gjort DET STÅR MISSTÄNKT inte SKYLDIG så slut vara så snabb på skylla kolla på dej själv och tänk på dina egna misstag. Jag är 15 och verkar vara smarter än massa här. Till skillnad från er människor har mina föräldrar lärt mig att respekter andra religioner och länder. Jag är stolt muslim och älskar de killarna bästa vänner man kan önska och jag tänker inte snacka skit om alla svenskar bara för ni är rasister. Btw om ni vill hitta mig så bor jag i Angered Hjällbo !!!!

    • SM811 skriver:

      ”Jag är stolt muslim och älskar de killarna bästa vänner man kan önska ”
      Detta säger precis vilka åsikter du har. Beklämmande.

    • S.C. skriver:

      Min ”misstag” involverar inte att en annan människa hamnar på sjukhus i koma. Om du väljer att kalla detta för ett ”misstag” är du precis så jävla korkad som dina klasskamrater.

      Har dina föräldrar lärt dig att respektera andra människor? Det kanske borde komma före religioner och länder.

      • Angereds förortsbarn skriver:

        Jag känner också några av killarna och dom är mina bröder ! Låt dom vara invandrare , låt dom va muslimer. jag går i en svensk skola och det är det största misstaget jag har gjort i mitt liv ! Fuck er system ! vi trivs i förorten eftersom att ni behandlar oss på ett annat sätt i andra områden ! jag e muslim och jag e somalia. Men en sak ska ni veta era fucking rasister. Kom till vårt område så ska du känna på det .. VI BRÄNNER ERA BILAR EFTERSOM VÅR HYRA INTE TÄCKER VÄRMEN.

        • Kapten_Krok skriver:

          Säljer du khat?

        • SD4Ever skriver:

          Vilka tuffa lakritstomtar det finns.
          Alla somalier är väl bröder (efter all djävla inavel som ni bedriver).

        • Humanist skriver:

          Om ni hatar Sverige och skolsystemet så mycket, varför stannar ni kvar här? Varför återvänder ni inte till ert hemland?

          Nej, invandrare kan inte få vara invandrare, anledningen till det ser du i det här brottet! Kommer man hit som invandrare, måste målet vara att bli svensk och känna sympati med Sverige och de människor som bor här, i FÖRSTA hand! Om man sen kan ha sympati för sitt gamla land och även vara muslim, i ANDRA hand, låter jag vara osagt. Men detta brott (och många andra) visar på raka motsatsen. Tycker man att Allahs ord kommer före det svenska samhället och dess lagar, har man ingenting här att göra!

          Vilka är det som är rasister!? Det är NI som är fega och rasister, som i grupp på 8-10 personer hoppar på en försvarslös gammal svensk man! Hade ni gjort detsamma om det varit en muslimsk man i samma ålder? Knappast!

        • S.C. skriver:

          Den 61-årige mannen fick ju känna på det!

          Om nu vårt system är så dåligt så är det bara att ta radbandet och bönemattan och flytta tillbaka till Somalia!

          Och värmen ingår i er hyra, så var det med det!

        • Hjällbo skriver:

          Awesome stolt somalia här också!!!

          • Kapten_Krok skriver:

            Har du khat?

            • Dan skriver:

              Dåligt bordsskick har han i alla fall. När man ser en somalie äta en kycklingkebab gör man bäst i att hålla sig undan om man vill ha kläderna obefläckade. Nere på Hjällbopizzerian var det sås överallt på grund av dessa somalier.

        • Demokratbloggen skriver:

          Vi kommer snart!

        • Styrbjörn skriver:

          Försvinn härifrån då om det inte passar.

      • Hjällbo skriver:

        Japp vad ska du göra åt det?
        Tycker synd om gubben och hans familje men kommer alltid vara där för min vänner!! Ahla hjällbo

    • Bara en medmänniska skriver:

      Hur kan man älska någon som kan göra något sådant som de har gjort mot denna man? Oavsett om man är svensk, muslim eller något annat så måste sådant här fördömas!! Och det tycker jag att du och alla andra på detta forum ska göra! Vänd dem ryggen! NÄSTA GÅNG ÄR DET DIN FAMILJ SOM DRABBAS!
      Vi måste se och respektera våra medmänniskor oavsett var vi kommer ifrån!!!!

      • Hjällbo skriver:

        Du verkar inte förstå jag är jävligt arg för det de gjorde och jag tycker att det är helt fel jag var där man grep de alla vi är besvikna för de hållde på att bli bättre och sen helt plötsligt gjorde de här men de är mina barndomsvänner har känt de sen dagis så det betyder inte att jag ska inte vara där för de för nu behöver de oss som mest. Men jag tycker verkligen att man ska inte gå på en gamling för det kan var ens släkting. Så ni vet så hade de ingen anning att det var så allvarligt.

        • S.C. skriver:

          Hade de ingen aning om att det var allvarligt att kicka någon i skallen?

          • Kapten_Krok skriver:

            Nej, deras föräldrar har inte berättat vad som är rätt och fel, och de kan tydligen inte tänka själva heller, de som håller på med sånt här bus.

        • Demokratbloggen skriver:

          De kollade nog upp att det inte var en i klanan innan de började misshandeln.
          Så du, ditt jävla inavel, tycker att det är okej bara han inte är en släkting. Det säger allt om er, slödder. Ni ska ut ur landet, och det börjar se ut som om vi snart är där, så packa kappsäcken.

        • Bara en medmänniska skriver:

          Jag förstår alldeles utmärkt..och vad/vilka ska du stötta..? De erkänner inte ens att de har gjort något fel..så du har inte några vänner som behöver stöttas..för att kunna stötta, måste de själva inse att det de har gjort är helt felt och ta ansvar för sitt handlande!!
          Det gläder mig att du själv tar avstånd från det de har gjort, det ska du ha stort kredit för men vågar du tala om för dem att de ska erkänna och ta sitt straff? Sedan kan du stötta dem.
          Att de inte vet vad sparkar och slag på kropp och huvud kan få för konsekvenser skrämmer mig..då har de missat ett antal biologi lexioner. Och om de vill ta reda på det praktiskt kan de alltid testa på varandra nästa gång!!!!!

    • Dan skriver:

      När jag bodde på Bergsgårdsgärdet i Hjällbo brukade jag smeta in händerna i bacon, sedan gick jag på Ica och de båda grönsaksaffärerna och kladdade på så många frukter och grönsaker jag orkade med. Felt good, man…

    • Demokratbloggen skriver:

      Sura 9, vers 29 (9:29)” Striden mot dem, som ej tro på Gud och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt och ej bekänna sanningens religion, nämligen dem som fått skriften, tills de villigt giva skatt och ödmjuka sig.”
      33:27 ”Och han gav eder deras (de otrognas) land och hem, deras ägodelar och ett land, som ni aldrig beträtt i arv, ja Gud är allsmäktig.”
      I många muslimska länder idag säljs skriften Sions vises protokoll helt öppet. En förfalskning som redan nazisterna på 30-talet använde för att visa att judarna strävar efter världsherravälde. Vad som INTE är en förfalskning är Allahs uppmaning till muslimerna att erövra och ockupera de områden där icke-muslimer idag lever. Islam strävar efter världsherravälde, inte genom styrelseformer där alla skall behandlas lika, utan icke-muslimer skall erkänna sin underlägsenhet och betala extra skatter (tributer) till herrefolket.

      http://skafferigodis.blogspot.se/

    • svarthofde skriver:

      Du bruschan! Dina älskade vänner skulle jag vilja mata med hundskit och köra upp en grisklöv i röven på! Btw på din mamma osså!

    • Mycket snack och lite verkstad från en av sönerna till apor och grisar. Vad hygienen beträffar så sköter vi kuffar den bättre än. Så vi slipper dölja skitlukten med kväljande parfymer. Gör världen en tjänst. Begå harakiri.Om du gör det så kommer IQ’n i Angered Hjällbo öka med 30.

    • jgarn skriver:

      Din lilla skithög du ska ut ur detta land, vi kommer aldrig att acceptera dig här i Sverige. Sverige tillhör svenskarna och här har inga odugliga bidragsaraber att göra. Försvinn medan du kan för nu är det krig.

    • Ali N skriver:

      Ni muslimer är världens AVSKUM. Ni är inte ensamme dock; Förbjud alla vidriga påhitt som religion helt och hållet. En modern människa kan inte låta fantasier styra liv och handlingar bara för att den är rädd för döden, vilket i grund och botten är det som religion går ut på.

      Sen är du inte ”smarter” än någon här. du kan för fan inte skriva. Jag är 19 år gammal och kan uttrycka mig bättre än dig på både Svenska, Engelska, Tyska, Persiska, Spanska och Franska, och ska till hösten resa till Tokyo och plugga Japanska. Jag säger inte att jag är smartare än alla här, men jag är mycket smartare än dig, samt har bättre värderingar vilket per automatik gör mig till en bättre människa.

      Nu; kräla i stoftet din patetiska förorts-hund!

      /Ali N

  29. ***** skriver:

    Är ni helt seriösa?, ni kan ju fan inte skylla på någon som INTE är dömd än?!, jag är själv kristen men har ett starkt samband med denna familjen som har en annan religion än mig ( Islam ) , jag är nära på att spy utav era dumma kommentarer om att det bara är muslimer,araber,”negrer”, som bara gör dessa brott!!! Var det en invandrare som gjorde Terrorbrotter i Norge? NEJ! Vem va det som gjorde ” Engla mordet ” en SVENSK! Det här är ett av grejerna som Sverige är ett riktigt rasistiskt land!, helst sjukt!..

    • S.C. skriver:

      En till så kallad ”nyttig idiot”!

      Välkommen! Vi skyller inte på någon, vi återger saker som andra skriver, bland annat killarna själva och deras bruuushooor!

      Hoppas du inte sätter i halsen av spy nästa gång du upptäcker att muslimer, araber och negrer gör ganska grova brott.

      • Chantal skriver:

        Det finns mycket svenskar som begår brott och annat. Det är fel av er som inte har någon aning om vad som hänt eller vilka som varit med att döma. Det står som står i tidiningar kan ofta vara överdrivet. Självklart är det riktigt fel av ungdomarna men att dra in en religon och börja ”hata” mot alla muslimer och andra invandrade är fel ! Det finns flera invandrade som gör mycket bättre ifrån sig i sverige,som ger tillbaka till samhället på olika sätt så att döma alla efter en mans gärning är riktigt korkat.

        • S.C. skriver:

          Och vi skriver om de svenskarna också, om du söker på svensk gärningsman så får du säkert upp minst 15 artiklar.

          Vadå ”hata” muslimer, jag ogillar ALLA religioner för de får folk att göra de mest befängda saker.

          På tal om och döma efter en mans gärning, ta och läs några av kommentarerna från överkänsliga muslimer här.

        • Kapten_Krok skriver:

          Ja, tyvärr är det för många svenskar som gör brott. Därför behöver vi inte importera en miljon till som gör det. Det räcker med våra egna idioter, så varför ska fler idioter hit?

        • Demokratbloggen skriver:

          För det första är muhammedanismen ingen religion, det är en personkult och imperialistisk krigarideologi.

          För det andra finns det inga muhammedaner som gör något gott över huvud taget, för om de gör gott så sviker de muhammedanismen.

          De invandrare som vi haft nytta av kommer från Europa och inte Muhammedanien!

    • Demokratbloggen skriver:

      Då hade det varit bra om du emigrerar.

    • OLLE. skriver:

      Säg vad du vill.
      Dåligt av dig att kommentera om Engla.
      Det är en viss skillnad, ganska stor sådan dessutom.
      Sverige ska ta hand om sina egna, vilket vi också gör.
      Men ni parasitavskräde som kommer från era inavlade apatiska analfabetländer, NI ska inte ens befinna er på Svensk mark.
      Ha ihjäl era egna hur mycket ni vill, men att fega ynkryggar ger sig på en man med en hund är värre än något annat du jämför med.
      Det enda som blir bra i slutklämmen av detta är att ni bygger er egen grav.
      Slödder.

  30. S.C. skriver:

    Skulle bara vilja tacka alla som kommenterar här för att ni håller det på en sansad nivå.

  31. Jag och alla mina Muslimska kompisar har välbetalda jobb och studerar på olika högskolor. En ljus framtid väntar oss, och jag vet att detta plågar er väldigt mycket. Skulle veta vad alla på denna sidan jobbar med och vad de har för utbildning. Känns ju lite som alla ni åker traktor på dagarna. Tycker det är väldigt tråkigt med hatet på denna sidan och tänker inte bidra med något mer. Hoppas alla har en bra dag.

    ////// Blir starkare av allt hat

    • S.C. skriver:

      Och sedan vaknade du och märkte att du var en vanlig socialbidragstagare som springer på Bellevue på fredagarna.

      • Tro vad du vill, Sanningen skrev jag. Kanske är det du som springer runt i bellevue? Varken jag eller någon av mina släktingar har någonsin levt på social bidrag. Berätta istället vad du jobbar med?

        • S.C. skriver:

          Varför ska jag göra det, lämnar inte ut någon personlig information här.

          • Nisse-En stolt muslim med en ljus framtid! skriver:

            Menade det. Kan inte annat än skratta! Detta är det sista jag skriver här. Må bäst!

            • S.C. skriver:

              Ha det bra! Hej då!

            • Mona skriver:

              Till Nisse,
              Men herregud, du kan ju för fan inte ens stava!? Du studerar på ”högskola” och kan inte uttrycka dig i skrift. Du särskriver och blandar versaler och gemener hej vilt. Hur kom du in på skolan och vilken skola studerar du på?

        • Dan skriver:

          Växer majsen så pass bra i vardagsrummet, menar du?

        • Demokratbloggen skriver:

          Du blev inkvoterad direkt efter SFI-kursen med andra ord.

          Trots att du är efterbliven!!!

          Du vet att det är hög arbetslöshet bland svenskarna, och nu skriver du här och verkar märkvärdig. Du borde väl förstå att du provocerar jävligt mycket. Det är VÅRA jobb som har gått till inkvoterade inavel, och det är landsförrädarna i riksdagen som gett er dem.

          Tro inte att ni kan vara trygga hur länge som helst!
          http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

    • Abduhlaziz Omar El Hayd skriver:

      Ey, bra brushan !
      man ska plugga o komma bort från förorten !
      alla min kompisar den ha med bmw och fina jobb o de plugga på hög skola många år. de ska bli advokat o läkare.

      Ey fukcing svenne rassist, alla rasist i SD är white trash som kör epa traktor och har mamma som är på soss bidrag !

      Walla jalla jag ska kikka alla rasse till hevete !
      vi invadrare plugga myket och ha bra lön med bra jobb ! ni fukin rasse är whit trash som får steka ham burgare på mac donald !

    • SM811 skriver:

      Du har inte fatta ett dugg. Det spelar ingen roll om det är en kristen, jude, katolik, muslim eller mörk, vit eller vilken färg som helst.
      Gör de jävelskap så ska de ha kritik och varför de beter sig på det viset. Tycker du att det är så konstigt? Vad har du fått det ifrån att vi är emot muslimer som sköter sig?

      • Demokratbloggen skriver:

        Inga muhammedaner sköter sig. De är jihadister i varierande grad bara. Ett sätt att vara jihadist på är att verka skötsam. På det sättet legitimerar han islam i väst, medan andra kan gå längre, till exempel att sparka ihjäl en ensam man i Kortedala.

        Att vara muhammedan är att vara jihadist. Att vara jihadist är att vara muhammedan. Det är samma sak!

    • Demokratbloggen skriver:

      Det plågar MIG väldigt mycket i alla fall! De jobb ni har inkvoterats till är jobb som annars kunde tillfalla landets egna medborgare. Det här har ni inte kunnat skaffa själva, det är landsförrädarna i riksdagen som har gett er det här tillfället, och nu skriver du hit och är kaxig!

      Men kom ihåg, att ju mer vi plågas, desto mer revolutionära blir vi!

    • Finns det verkligen mohammedanska högskolor?

  32. SWEDEN STRONG skriver:

    Wow. Det är alltså typiskt svenskt att skriva ilskna kommentarer likt kärringar på internet.

  33. Svensson skriver:

    EJ!
    Jag är STOLT SVENNE och det står jag för men snälla alla ni svennar som har skrivit om blattar att de är si och så och det borde ut från landet….. LÄGG NER MED DET NU!
    Sverige hade inte varit någonting utan blattarna och det vet alla här även om inte vissa här vågar erkänna det !
    Vi hade fortfarande levt på stenåldern om inte de skulle leva här !
    och jag kan säga här jag är stolt svenne och det står jag för här framför skärmen och i verkligheten…
    och till alla ni SVENNAR lägg ner med det här det är fan 2012 nu ni behöver inte försöka spela Hitler här eller nått! och förresten om alla vi svennar hade levt i exempel Irak, Bosnien så hade vi också varit blattar där. SÅ TYST ! vi alla är människor punkt slut
    En sak till… Dra inte alla över en kant

    Och jag som är hel svensk skulle mer än gärna bo bland fullt med blattar istället för svennar…
    alla blattar här ta inte åt er va dom skriver för både jag och ni vet hur det egentligen ligger till 😉

    • Kapten_Krok skriver:

      Utan blattarna hade Sverige varit ett lugnt tryggt land. Däremot alla skötsamma invandrare som bidrar med något, dom är värdefulla.

      Det är två skilda saker – blattar och invandrare. Ena gruppen klarar alla sig utan.

      • ... skriver:

        lyssna din idiot, utan blattarna då alla svenskar hade fått ätit kötbullar makaroner, utan dom skulle vi inte haft Pizza, Kebab, och alla olika matställen, och ni klagar på att alla invandrare gör brott, det är nästan exkat lika många svenskar, dom blattarna och svenskarna som gör brott är för att dom vill ha pengar, dom vill kriga ihop för sitt levebröd. kanske har det tufft med familjen och inte har så mycket pengar och inte riktigt klarar sig, och tänk alla invandrare, dom blir insläppta i sverige, men bara för dom har ett annorluna efternamn får dom inge jobb? klart som fan då måste kriga för sitt levebröd då? så håll bara käften, för de är statsministerns fel, nästa gång kanske han ska tänka en extra gång innan han släpper in oss, för om man får komma in till sverige men inte får något jobb, då finns de bara 1 sätt att fixa pengar på, Gatan.

        • Kapten_Krok skriver:

          Du menar att det finns inte Internet att läsa recept?
          Eller att man kan lära sig genom att besöka en annan pizzeria i Rom? Man MÅSTE ta hit 500 000 muslimer för att vi ska kunna baka pizza? Haha…Bra där.

          Inte 1a april idag.

        • Demokratbloggen skriver:

          Jävla kräk!
          Ni får dubbelt så höga bidrag som en svensk och ni får hyran betald och allt som inte en svensk får och ändå krigar ni för att få mer. Kriminaliteten sitter i generna på er och vi SKA kasta ut er, var så säker.

          Hur kan du bara tro att vi har behov av er? Tror du att du kan lura i oss det?

    • Yxan skriver:

      Far åt helvete din jävla blatte som leker svensk

    • Du Gamla Du Fria skriver:

      Och detta inlägg kom ifrån Expo!

    • S.C. skriver:

      Du är inte en stolt ”svenne”, för en STOLT SVENSK skulle aldrig kalla sig själv ”svenne”.

    • Demokratbloggen skriver:

      Ja, försvinn ner till Muhammedanien med dig, dumfan! Sverige hade inte varit någonting utan dessa blattar, påstår du. Med andra ord är det bättre i deras land. Varför inte då ta en exkursion dit och titta hur de har det.
      Sverige var innan massinvandringen ett välmående land med högteknologi. Det fanns nästan ingen kriminalitet, och det fanns definitivt inga fattigpensionärer. Alla hade det bra.

      Men sen kom Palme och planerna för Sveriges undergång började dras upp:

      Klicka för att komma åt planerna-for-sveriges-undergang.pdf

    • Bosse S skriver:

      Du som är ”hel svensk” är stolt svenne.
      Jag som är helsvensk är ingen svenne därför är jag svensk.
      Du är är ingen helsvensk.

  34. Ausonius ray of light ! skriver:

    Killen som satt ”oskyldigt” häktad hade en socialsekreterare.
    Det var otippat !

Kommentarer inaktiverade.