Extremister blockerade utvisning av iranier – media snyftar


SAGÅSEN IGEN Ett 50-tal extrema kriminella aktivister från Asylgruppen blockerade idag utvisningen av den 28-årige iranske bloggaren, regimkritikern och polistiske aktivisten Ali Azari. Regimkritikern skulle föras till Landvetter och ett väntande plan vid lunchtid, men transporten fördröjdes av ett 50-tal vänsterextrema som blockerade polisens jobb vid Sagåsen i Kållered. Vid 14-tiden bestämde Migrationsverket att skjuta upp utvisningen, skriver Göteborgs-Posten.

Rättvisepartiet Socialisterna, ett välkänt kriminellt vänsterextremt gäng med fanatikern Kristofer Lundberg som galjonsfigur är mycket nöjda med ännu en kriminell och olaglig aktion mot det svenska systemet idag. Sverige är som bekant kända att ömma för, och låta både kreti och pleti få asyl, flyktingstatus och uppehållstillstånd, trots att Migrationsverket inte hittat tillstymmelse till några skäl för att få stanna.

Med detta facit i hand så borde ett barn förstå att om myndigheterna avvisar en person, så har denne absolut inte ett enda skäl att få stanna. Men extremvänstern är ju av den kalibern att allt och alla ska få komma in i vårt land och snylta på vår välfärd som sakta men säkert äts upp tills det inte finns en enda smula kvar åt någon. Det marxisterna inte förstår är att detta drabbar dem själva i sista änden.

Rättvisepartiet Socialisterna skriver idag på sin blogg:

Kristoffer Lundberg

”Blockad inledd för att stoppa utvisningen av Ali Azari till iranska diktaturen. Polis och kriminalvårds första försök pressades tillbaka och blockaden är intakt. Ali Azari är politisk aktivist och en av irans mest kända och förbjudna bloggare. Blockaden kommer dock att fortsätta tills dess att utvisningen är avbruten och det plan Ali skulle finnas med på har lyft. /…/ Aktivister står också i direktkontakt med asylaktivister i Tyskland, Norge och Danmark om aktioner snabbt måste sammankallas gemensamt. Deportationen avbruten.

Migrationsverket har beslutat att inte fullfölja utvisningen. Vi vann slaget, nu riktar vi in oss på kriget. Bra jobbat kamrater. /…/ Irans Asylcentrum, Iranska Flyktingars Riksorganisation, Rättvisepartiet Socialisterna, kampanjen Misstro Oss Inte, Asylrörelsen och Aktion mot Deportation segrade i dagens slag – nu riktar vi in oss på att gå segrande ur kriget.

Kristofer Lundberg”

Azaris advokat får nu ytterligare tid på sig att komplettera ansökan om en ny prövning. 28-årige Azari är en av Irans mest kända bloggare. Han kom till Sverige 2009 och hans blogg har hundratusentals besökare varje vecka, uppger Göteborgs-Posten. Vad man inte begriper är VARFÖR Kling & Klang är såna fjollor med silkesvantar att de inte tar i med hårdhandskarna mot dessa illegala aktionerna.

Rättvisepartiet Socialisterna

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.40-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

7 tankar om “Extremister blockerade utvisning av iranier – media snyftar

  1. […] bloggaren Ali Azari får ny chans i Sverige SOCIALSVERIGE Den 9 mars skrev vi en artikel om ett 50-tal extrema kriminella aktivister från Asylgruppen som blockerade utvisningen av […]

  2. […] torg inför ND:s demonstration kl 12.30 idag. Vänsterextrema Rättvisepartiet Socialisterna med Kristofer Lundberg (idioten med kepsen på Debatt igår), i spetsen som ska demonstrera mot Nationaldemokraterna finns […]

  3. Pighunter skriver:

    Slödder är vad dom är! Antagligen bidragstagare hela bunten! IQ=0%Sönderrökta??? Expos små lakejer!

  4. Misslyckande skriver:

    100.000 irakier – 70% arbetslöshet

    Kolla sedan på ”rättvisepartiet” hur mycket dom gnäller om ”välfärd”

  5. madam skriver:

    Brrrrr…skrämmande att man ger vika så lätt för såna aktörer. Polisen har inget att sätta emot tydligen, men aktivisterna får ta till otillåtna medel för att stoppa utvisningen. Fattar ni inte att det är farligt att låta såna aktörer vinna, att det ger en skjuts framåt så dom kan växa sig ännu större? Det är DOM som är farliga, inte SD anhängarna. Fatta det!!!

  6. Jag vill se teleskopbatongerna dansa på marxistslöddrets tomma skallar. Förhoppningsvis finns det poliser som är batterister på sin fritid och därmed kanske t o m kan få det att låta bra. Som ett enda långt trumsolo av John Bonham kanske.

  7. AliasDL skriver:

    Mest iögonfallande är ju att mannen kanske har varit som mest politiskt aktiv under tiden som han befunnit sig i Sverige. Han har alltså ”gjort sig omöjlig” i Iran på svensk mark. Har man inte asylskäl så får man skaffa sig, tycks resonemanget gå.

    Jag kan jämföra det med som att sitta i akutmottagningens väntrum på sjukhuset med en förkylning och skära sig själv i armen med en kniv för att man skall få träffa läkaren…

Kommentarer inaktiverade.