Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande


Sweden Confidential har flyttat! Diskussionen fortsätter på

Sweden Confidential

Updated 13 april 22.35 – GÖTEBORG Den 61-årige mannen Carl-Eric Cedvander var ute och promenerade på det invandrartäta Kortedala Torg med sin hund och skulle handla. Som vanligt står alla invandrargängen där och hänger, i stället för att göra nytta. Någon retade hunden, och den gamla mannen skulle prata ligisterna tillrätta. Det blev mannens död, det small direkt, han misshandlades med knytnävar och sparkar, så svårt att det gav obotliga hjärnskador.

När invandrargänget, araber och muslimer, hade börjat springa ifrån den halvdöda Carl-Eric, vänder ett av kräken sig om och satsar en spark det hårdaste han kan, rätt in i ansiktet på den liggande 61-årige mannen. Vad säger man? Inte speciellt svenskt detta. Och som vanligt är signalementet på förövarna, kolsvart hår med lågt hårfäste och ögonbrynen så tjocka att man tror att det är svarta grävlingar på två ben.

På onsdagen den 28 mars vårdades Carl-Eric fortfarande på sjukhus med livshotande skador (är vad som är bekräftat nu).

– Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador. Det är i nuläget oklart om mannen kommer att klara sig., säger Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Media är tysta, endast GP och GT har skrivt om det idag. Mannens liv är förstört som i de närmaste kan jämföras som död. Ytterligare en stor nota att lägga till på invandrarnas konto över kostnader. Mannens hund mår bra och är hos systern nu.

På invandrarnas Facebooksida skriver de om en demonstration de ska hålla, som är flyttad, Mohamed Najmadin skriver: ”Demonstrationen kommer hållas TORSDAG kl: 18.00 BRUNNSPARKEN!!” Ska de demonstrera för rättigheter att få slå ihjäl svenska äldre, eller vad hade de tänkt sig. Och något tillstånd till demon finns säkerligen inte heller.

Facebookgruppen innehåller 68 namn, det ena svårare än det andra att uttala – tungvrickarnamn. Alla medlemmarna här.

Kortedala Torg

Och detta skedde mitt på eftermiddagen, mitt bland vittnen, mitt i fontänen på Kortedala Torg, söndagen den 18 mars. Vädret var fint och det var mycket folk på torget, bland annat flera barnfamiljer, men ingen av de som befann sig i närheten vågade ingripa.

En kvinna som är ett vittne, tror att kräken var fem till sju stycken, alla mellan 15 och 17 år. Omaskerade ansikten men ingen hon kände igen. Hon ser hur killarna föser 61-åringen framför sig med sina slag och sparkar. Han backar och backar och hamnar sittande på fontänkanten.

– ”De sparkar ner honom i den vattentomma fontänen. Han faller baklänges och blir liggande. Och sedan fortsätter de att sparka honom, allihop, när han ligger ned på betongen”.

– ”Vi behöver tips i utredningen. Vi arbetar visserligen efter en hypotes, men fler ögonvittnesbilder skulle hjälpa oss. Men vi har några misstänkta utpekade”, betonar Claes Hagstrand, spaningsbefäl i Nordost.

14.25 – Sex högstadiepojkar födda 1996 sitter nu anhållna, den sjunde född 1998, misstänkta för att fullständigt ha slagit och sparkat sönder den 61-årige Carl-Erik på Kortedala torg.

De sju killarna greps sedan spanare genomfört en razzia i går. Den skedde mot ett antal olika adresser i nordöstra Göteborg, och nu sitter de trevliga små ligisterna på Skånegatan hos polisen.

Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson fattade beslutet om att anhålla sex av dem – för mordförsök.

– ”Det har funnits ett uppsåt att döda och det saknas förmildrande omständigheter. Alltså väljer jag den rubriceringen”, förklarar Carl-Henrik Andersson. 

Den yngste, som nyligen fyllt 14 år, släpptes dock och blir nu föremål för insatser från de sociala myndigheterna.

– ”Men han är på intet vis struken ur förundersökningen. Även hans roll kommer att utredas”, konstaterar Carl-Henrik Andersson.

– ”Det här är grabbar som knappt nått åldern för att vara straffmyndiga. Fast de har redan hunnit utmärka sig i våra register”, säger en polisman som stiftat bekantskap med flera av dem tidigare.

Dödsmisshandeln avslutades med en enormt kraftig spark i ansiktet, mot den liggande och halvt medvetslöse Carl-Erik Cedvander.

 – ”Jag har aldrig hört talas om ett så besinningslöst våld. Detta är skrämmande för mig, och skrämmande för de poliser som jobbar med ärendet”, säger kammaråklagare Carl-Henrik Andersson.

Kommissarie Per-Olof Johansson, chef för länskriminalens rotel för grova brott, anser att invandrargänget är stora losers:

– ”En fruktansvärd tragik. Här finns bara förlorare”, säger han.

Tillståndet för 61-årigen är oförändrat kritiskt. Enligt läkarna är det osäkert om han överlever.

– ”Han ligger i koma och har mycket, mycket allvarliga hjärnskador”, berättar Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost, som är en av dem som haft kontakt med sjukhuset.

Det börjar bli dags att se över straffåldern. SD hade på förslag att sänka straffåldern betydligt. Med den utvecklingen som brett ut sig i Sverige med alla dessa unga våldsamma invandrargäng så bör en 15-åring kunna få fängelse. Som David Cameron sa efter Londonupploppen: ”Är de gamla nog att utföra brottet, är de gamla nog att ta straffet”.

Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån”. Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje. (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)

15.30 – Återigen genomsyras svenskhatet i slasktrattarna Aftonbladet, Expressen osv, som knappt skriver en rad om detta rasistiska mordförsök. I stället fokuserar svensk media hellre om mordet på svarte Trayvon Martin i USA, som sköts av en latino.

Bröderna Sidad Omar och Sardar Omar finns inte bland de gripna på Skånegatan. Men de är heller inte helt avförda från polisutredningen. Bröderna Omar är däremot förmål i en utredning angående en misshandel av en 20-årig svensk man i början av mars.

61-årige Carl-Eric Cedvander ligger fortfarande i koma. Hans liv hänger på en skör tråd, och det är inte säkert att han överlever. Skulle han överleva kommer han förmodligen aldrig kunna göra något mer i sitt, förutom att ligga ner. Mannens syster önskar att invandrargänget kunde se honom hur han såg ut nu, säger hon.

Ska vi tippa på att Silbersky blir advokat, och det är socioekonomiska faktorer som gjort dessa förmodligen inavlade till bestialiska mördarmaskiner. Och Jerzy ”Snickesnacki” Sarnecki spär på med att det är pojkstreck eller möte mellan några människor. Den gamle mannen kanske flirtade med nån mörk flicka. Hur som helst så blir detta svenskarnas och SD:s fel.

En skribent på Flashback skriver ”Jag jobbar med ungdomar som dessa i Kortedala de har en helt sjuk inställning till samhället. Det är bara ”krimtänk” som gäller”. Belägg på belägg kommer fram dagligen hur dessa fungerar, ändå så ska det importeras miljoner av dom. Sverige är nog tyvärr kört för länge sen.

17.10 – Aftonbladet har fullt upp med att skriva om den vedervärdiga våldtäkten i Ukraina som utfördes av vita rika WT-ungar nu också, så det hinns inte med på Jan Helins vita redaktion att skriva något om problemen i detta landet.

16-åringen, som på Facebook kallar sig ”Don Córleone Kocher” som satt hos polisen i två dagar lipar i en kommentar på Flashback med (vår fetning för att visa idiotin):

”Don Córleone Kocher”

”Hej allihopa !! Jag är frisläppt nu, och jag vill tacka alla som har varit med och stöttat mig och min familj, när jag satt där fick jag ett samtal av min socialsekreterare att de hade skapats ett evenemang om detta och det hjälpte mig att komma ut tidigare. Egentligen så skulle de inte släppa mig idag men tack vare alla som stöttat och och spridit detta är jag ute! MEN jag vill bara säga att detta inte är över än, jag vill fortsätta med denna demonstrationen för att ingen ska behöva sitta anhållen OSKYLDIG som mig, speciellt att inte föräldrar ska få gå igenom en sådan sak och bli ärrade för livet. Så jag hoppas att alla ni som har skrivit att ni ska delta ska komma så ska vi bli en stor familj och visa Sverige vad dom egentligen gör med oss och hur snabbt dom kan förstöra ett liv. KÄRLEK&RESPEKT TILL ER ALLA ♥”

ärrade för livet” – ska man skratta eller gråta? En 61-årig man ligger med grava hjärskador och kommer aldrig bli frisk, om han ens överlever. Hela hans familj är utom sig av sorg – inklusive hans hund – och denna irakiern svamlar om ”ärrade för livet” för att en kriminell yngling satt hos polis i två futtiga dagar. Snacka om att leva i en drömvärld.

17.55 – Brottet har nu varit uppe i Sveriges Radio P1, det enda de fega hararna rapporterade om var att det var ungdomar från nordost, att boende i området tyckte det var förskräckligt det som hänt, och en polismästare berättade att så här fungerar det med ungdomar i grupper. Varför har inte samhället hjälpt dessa ungdomar att integreras och bla bla.

Inte ett ord om att det som vanligt är invandrargäng, inte ett ord om att dessa sätter sig själva i ett utanförskap för att de inte vill integreras och vara ”svenskar”, inte ett ord om hur våldsamma och kriminella de är redan vid 12-14 års ålder. Svensk stenkastarvänster i media säger inte ett enda ord sanning i sin DDR-radio.

Nä, vi har lösningen här på SweCon. Många fackeltåg och manifestationer mot våldet och rasism. Bygga flera fritidsgårdar och ge alla invandrare lokaler att vara i. Sen tar vi alla våra händer och sjunger ”We shall overcome”, sen är alla problem lösta. Det är modellen. Som löken på laxen kan ju några dialogpoliser prata med dem.

20.00 – Polisen har en god bild av vad som hände och de har en pågående förundersökning. Det ska ha varit en oprovocerad händelse, enligt polisen, där man använt brutalt våld. Det är sex ungdomarna som är misstänkta och de är boende i nordost. Vissa av dessa är kända sedan tidigare.
Mannens tillstånd är allvarlig.

Något som hade varit intressant är om det under en vecka hade våldtagits 15 muslimska flickor, fem äldre muslimska kvinnor hade rånats och två äldre muslimska män nästan blivit ihjälslagna av ett svenskt gäng på tio personer. Hade media skrivit mer om det än om detta och alla äldrerån och våldtäkter som invandrare begår på svenskar då tro. Ni kan ju gissa.

Studio Ett här om händelsen.

22.25 – Även 14-åringen tros i nån form ha deltagit i brottet i den brutalt råa oprovocerade misshandeln, säger polisen. Ingen av de kriminella misshandlarna bor i Kortedala utan var där på besök. Polisen har haft span på de utpekade killarna under en vecka, och utredarna är helt säkra på att rätt folk sitter frihetsberövade.

Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson ska snart fatta beslut om en häktningsbegäran.

– ”Deras inställning? Ja, ingen av dem erkänner ju direkt”, upplyser Andersson.

Advokat Peter Nolby företräder en av ligisterna och säger att hans klient medger att han befunnit sig på platsen, men förnekar all inblandning i den meningslösa brutala misshandeln, precis som de fem övriga gör.

Den 61-årige Carl-Erik kämpar för sitt liv och för att överleva de massiva hjärnskador som gärningsmännen – med sparkar och slag – förorsakat.

– ”Tillståndet är oförändrat, enligt det senaste vi hört. Han har nu legat medvetslös, i koma, i elva dygn, konstaterar kommissarie Bertil Claesson, chef för polisenhet Nordost.

Offrets äldre syster, hans enda nära släkting, har hälsat på sin bror på Östra sjukhuset i Göteborg. Hon återvände häromdagen till sin bostadsort och hade då mannens ögonsten Barney (av rasen Bouvier des Flandres) med sig hem till Skåne.

– ”Hundarna är ett av våra gemensamma intressen”, berättar systern.

Hur många föreningar med invandrare som lever på svenska bidrag har gått ut och fördömt denna fruktansvärt tragiska händelse? Men så fort nån invandrare blir trampad på tårna så ska det gapas och levas om och krävas hit och dit. Är inte detta ett märkligt beteende i Sverige. Allt gäller bara åt det ena hållet.

22.45 – På nyheterna i TV sade socialdemokraten Anna Johansson, Görans dotter, en ansvarig politiker i Göteborg att de ”hoppas att dessa unga kommer tillbaka till ett normalt liv”. Men den 61-årige Carl-Erik önskade hon varken gott eller hoppades att han ska överleva, inte ett ord om det.

Carl-Erik kommer aldrig att få ett normalt liv, elva dygn i koma nu. Vad är det för idioter göteborgare röstar på, som plumpar sig varje gång. Varför läggs det alltid tycka-synd-om-aspekter på alla förövare så fort det är kriminella invandrare, men bryr sig inte ett dyft om offret. Men när det är en svensk gärningsman, då är det tvärtom.

00.10 – 

31 mars 10.00 – Fyra av de sex pojkar som är misstänkta för mordförsök på Kortedala torg har begärts häktade. Övriga är överlämnade till sociala myndigheter för vård på ungdomshem. Detta meddelade kammaråklagare Carl-Henrik Andersson på fredag kväll. Häktningsförhandlingarna börjar klockan 8 på söndag morgon.

Alla sex säger ungefär samma sak: ”Jag var där när det hände, men har inte utfört någon brottslig handling”.

– ”En del snackar mer än vissa andra” säger Andersson.

Alla sju ligisterna i mordförsöket på Carl-Erik, går på samma högstadieskola, Hjällboskolan , i nordöstra Göteborg. Det som juridiskt talar för att hålla de ungdomarna fortsatt inlåsta är så kallad kollusionsfara, alltså risken att de involverade kommer överens om en viss – och icke sanningsenlig – version.

10.40 – En av ligisterna, en 15-åring, erkänner nu att han misshandlat mannen.

– ”Han medger att han brukat visst våld, men säger att mannen gick till attack först”, uppger pojkens advokat Per Söderberg.

Enligt försvarsadvokaten hävdar 15-åringen att det var 61-åringen som slog första slaget.

– ”Han attackerades av mannen först. Han tog strypgrepp på min klient och sparkade honom. Upprinnelsen var det här med hunden som jag inte kan gå in på”, förklarar Per Söderberg.

– ”Pojken slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord, men medger ansvar för misshandel”.

– ”Han mår inget vidare. Att hålla en 15-åring i häkte är extremt sällsynt. Jag ska begära att han överlämnas till ett LVU-hem”.

De sju tonårspojkarna hämtades av polisen på Hjällboskolan i onsdags. Rektorn, Peter Holmqvist säger att de misstänkta pojkarna umgås ofta, och försöker lägga skulden på ”dåligt sällskap”.

– ”Vi har haft en oro över att pojkarna har umgåtts i grupp på det här sättet. De har hamnat i fel sällskap. Vi har haft planerade samtal med föräldrar om att killarna kan ha haft kontakt med droger”, säger han.

16.20 Länkar till bilder på elever på Hjällboskolan här och här. Gärningsmännen är garanterat med på nån av bilderna.

Högstadieelever på Hjällboskolan - finns det nån svensk där?

1 april 12.45 – I dagens GT låter tidningen familjen, till 15-åringen som erkänt slag, att gråta ut, hur poliserna stormade in och bla bla. GT beskriver hur pappan har en servett på bordet där han torkar tårarna med och gömmer ansiktet i. Pappan säger att det är oacceptabelt det de gjort mot mannen, men han kan inte förstå varför de ska förstöra livet för barnen genom att spärra in dom. GT:s snyftare här.

13.15 – Pappan säger även: – ”Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered”. Skulle det vara sant så går det alltså omkring mördare i hela Angered. Tidningen GT ifrågasätter ingenting, eller ställer en enda obekväm fråga. Allt går på, som vanligt, att göra gärningsmännen till offer i svensk media.

Inte ett ord om den gamle mannen hur han, eller hans familj mår. Inte ett ord om att dådet utan vidare kan klassas som rasistiskt. Skulle dessa pojkar har slagit ihjäl en gammal man av sin egna etnicitet? Självklart inte, det hade aldrig hänt, och det vet alla, det vet GT men skriver inte ett ord om en sådan sak. Den aspekten skulle svensk media aldrig våga göra.

13.25 – Häktningsförhandlingarna inleddes klockan åtta på söndagsmorgonen. Först häktades den 15-åring som erkänt visst våld mot mannen. Vid tiotiden på häktades ytterligare en av de fyra misstänkta pojkarna. Och beslut om häktning av den tredje pojken kom strax innan lunch. Före klockan 13 stod det klart att även den fjärde anhållne häktas.

I samband med häktningen av den första pojken beslutade tingsrätten om yppandeförbud. Så från och med nu kommer 15-åringens advokat Per Söderberg inte säga någonting i detta ärende. Men advokat Söderberg uppgav till GP att han redan på måndag kommer att överklaga häktningsbeslutet.

16.30 ”Vännen tror inte att kompisarna menade att 61-åringen skulle hamna i koma, utan att de bara skulle slåss lite som ungdomar gör”. Den inställningen har invandrare, inbyggt våldsbegär. Vem påstår att alla ungdomar slåss, det är långt ifrån sanningen. Det tyder på låg IQ detta brott och familj och vänners uttalanden.

Relevant videoklipp från 2010: ”Kriminella invandrare TV3” Lyssna SPECIELLT vid 04.25 in i klippet

Aftonbladet snyftar på med hur synd det är om allt och alla så fort det är invandrarrelaterade brott. Vare sig det är offer eller gärningsmän så utmålas de alltid som offer det är synd om. Hade detta varit svenska ungdomar hade AB inte skrivit en bokstav åt detta hållet.

– ”Hans mamma bröt ihop och skrek och grät. De fick hjälpa henne härifrån”, säger Aftonbladets utsände. Anhöriga fick springa och hämta vatten till kvinnan som leddes ut från tingsrätten.

Påpekar igen att hunden Barney hämtades av Carl-Erics syster som tills vidare placerat den hos släktingar på landet. Något nytt om Carl-Eric har inte kommit fram ännu som vi sett. De här ”snällaste killarna i Angered” hotas av ungdomsvård där maxstraffet är fyra år, men det kommer aldrig utdömas.

Hundvännen Carl-Eric Cedvander, 61, med sin hund Barney och lekkompisen Julius. Efter sjukpensioneringen och hjärtoperationen levde han för sin hund / Foto: Gunilla Renström

Häkningsförhandlingen

23.10 – Carl-Eric skadades så svårt att han svävar fortfarande mellan liv och död, och har efter två veckor ännu inte vaknat eller visat tecken på att göra det. En varm och godhjärtat man som aldrig brusade upp och som levde ett stilla liv efter att under många år jobbat i måleriet på Volvo PV. Svenskarnas Parti och Nationell Ungdom höll ett ljusmanifest på Kortedala Torg tidigare idag.

Om man läser Kent Ekeroths (SD) motion här, så blir man ganska upprörd hur milda straffen är när man är under 18 år. Enligt en obekräftad källa så ska det även vara somalier involverade i dödsmisshandeln. Det ryktas på diskussionsforumet att Carl-Erik är hjärndöd och håller sig vid liv genom teknisk hjälp. Frågan är då om mannen är död eller ej, juridiskt sett. Skillnaden är ju mord vs grov misshandel.

2 april 11.40 – Enligt vad vänner sagt till GT är ingen av de inblandade särskilt ångerfull. Som GT kunde berätta i går ska pojkarna efter dådet ha skrutit för kompisar om vad de gjort. De ska då ha visat total känslokyla inför händelsen och sitt offer, som nu svävar mellan liv och död.

– ”Det var en cool grej. De ­pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.

Enligt GT:s uppgifter är flera av killarna aktiva kampsportare och utövare av extremvarianten MMA, som är en mix av boxning, brasiliansk jiu-jitsu, judo och thaiboxning. Misshandeln av Carl-Eric Cedvander har beskrivits som mycket rå och brutal och ska ha avslutats med att han sparkades i huvudet.

Enligt bekanta till offret är det inte säkert att han kommer att klara sig. 61-åringen har fått svåra hjärnskador och ligger nedsövd.

– ”Hela kraniet är intryckt”, säger en bekant.

Två av troglodyterna

19.44 – Aftonbladet skriver att våra vänner polisen, ni vet de som klarar upp en bråkdel av alla misshandelsfall tycker det är förskräckligt att ”rasistiska hemsidor” skyller detta på invandringen. Då undrar vi vad vi annars ska ge skulden. Socioekonomiska orsaker eller? Hur vore det om ni klev ur er jävla radiobil eller lyfte häcken från era skrivbord och utredde lite brott istället för att bara lägga ner dem.

– ”Men vi känner även en oro att det ska gå åt andra hållet. Vi ser att rasistiska hemsidor skuldbelägger invandrare generellt efter det som hänt. Det gör mig arg och vi bevakar den utvecklingen noggrant. Manifestationer mot våld är bra, ett friskhetstecken. Men vi vill inte att det blir manifestationer för hat”, säger Bertil Claesson, chef för polisen i Nordost.

Några killar som hänger på torget säger att händelsen påverkat alla.

– ”Det är inte rätt det de gjorde, om de nu gjorde det. Visst har man märkt att fördomarna mot alla oss invandrare ökat efter det”, säger en av killarna.

Bevaka på ni bara, under tiden blir svenska ungdomar och pensionärer rånade, misshandlade, bötade, hotade och till och med dödade av våra kära nysvenskar. Men det är nog inte prioriterat av polisen. Manifestationer och fackeltåg mot våld ger ingenting. De bidrar till växthuseffekten och får de som deltar att känna att de ”gör något”. I själva verket gör de INGENTING. Och det har de gemensamt med polisen.

3 april 04.35 – Nu har nybildade gruppen ”Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!” på Facebook gått ut med att hålla en ny manifestation den 6 april i Kortedala, men inte mot våldet, inte mot dödsmisshandeln av Carl-Erik – utan mot att en grupp nationalister häromdagen hade ett tyst fredlig ljusmanifest till minne av Carl-Erik och mot våldet, och att de ska ha ett torgmöte den 6 april mot våldet och mot dagens mångkulturella samhällsexperiment. Enligt idioterna så är det alltså nazister bakom misshandeln. Ja jösses säger man.

DET ska dessa kommunistiska idioter manifestera mot. Inte ett ord om Carl-Erics misshandel eller kamp för livet på intensiven. Inte ett fördömande ord om dessa kräk som nu sitter häktade. Är det inte bättre att göra något vettigt. Det är knappast så att de nationalister som går dit kommer att uppmana till våld eller starta upplopp. Riktigt så dumma är inte ens ND.

För inte så länge sen var det ju en invandraryngling som slog ihjäl Inger 78 år på en parkeringsplats. För det fick han drygt ett i fängelse, dessa ligister får max 3-4 år i svensk “ungdomsvård”, om ens det, där återfallsprocenten är 75%. Med andra ord är de ute och snurrar runt igen före de fyllt 20 års. Skandal utan like.

Carl-Eric Cedvander flyttades under måndagskvällen från Neurokirurgiska kliniken till intensivvårdsavdelningen. Om det är försämrat läge framgår inte. Mannen har nu legat 15 dygn i koma med insparkat kranium. Målnumret i fallet är B 2822-12.

Vi minns även den så kallade ”discoteksbranden” vid Backaplan på Hisingen i Göteborg där 63 ungdomar dog. 60 av dessa var invandrare. 375 ungdomar i åldern 12–25 år befann sig i lokalen, som var godkänd för 150 personer.

Inom några dagar spekulerades att branden, vars offer till största delen bestod av invandrarungdomar, var anlagd av svenskar med främlingsfientliga eller rasistiska åsikter. Affischer sattes upp i Göteborg med texten ”60 invandrarungdomar har dött, nu ska 60 svenskar dö”.

Det visade sig att de fyra gärningsmännen själva var invandrare från Iran, varav tre tidigare var dömda. Idag har endast en av gärningsmännen kvar sitt namn. Efter denna branden var kriminalitet lika med noll, enligt polisen i Göteborg, därför att invandrarna sörjde sina offer. I veckor hade polisen knappt något att göra mer än cykelstölder i princip. Läs mellan raderna så förstår ni sensmoralen.

10.00 – Polisen uppger att de närmar sig en lösning i fallet. Enligt källor till Aftonbladet har de samlat in filmer från övervakningskameror runt torget där Carl-Eric attackerades, så misshandlarna kan mycket väl hamnat på filmer.

Övervakningskameror kan ha fått med ligisterna på film

11.50 – GP tog äntligen sitt förnuft till fånga och intervjuade Carl-Erics vän Rosa Andersson. En bild av Carl-Eric som en ganska normal svensk gubbe växer fram. En lite tillbakadragen person som helst håller sig för sig själv och som levde för sin hund. Jag blir så ledsen när jag läser denna intervju då det finns tusentals liknande människor runt om i Sverige som dessa löss ser som ”lätta offer”. Det visar sig att det inte är första gången någon i Rosas närhet har blivit kulturberikad.

– ”Det gör mig förtvivlad att vi har ett samhälle där människor inte vågar ingripa”.

En liknande händelse bär Rosa Andersson med sig. Hennes pappa misshandlades vid en spårvagnshållplats i Olskroken. Orsaken var att några killar bad om cigaretter, men han rökte inte och svarade att han inte hade några. Då slog de honom så illa att han hamnade på sjukhus med ett brutet ben.

– ”Den här misshandeln satte djupa spår i honom och han vågade inte gå ut på eftermiddagarna”.

Och stenkastarvänstern anordnar demonstrationer mot ”nazism” i Kortedala, det är faan tragiskt.

13.10 – Rosa Andersson avslutar intervjun väldigt märkligt dock, för det är inte ett dugg synd om dessa:

 – ”Jag tycker jättesynd om de här pojkarna och deras föräldrar. Deras liv är förstörda”.

16.50 – Några av de mest stupida kommentarerna in absurdum i sammanhanget:

  • Shahzeb Shuja på Facebook: ”Polisen vill visa att dom är stora, men dom glömmer att ALLAH är störst”.
  • Politikern Anna Johansson (S) i Göteborgsposten: ”På något sätt måste de få en chans att komma tillbaka när de har avtjänat sitt straff
  • Advokaten till 15-åringen: ”Han slog några slag, om det var för mycket eller för lite är för tidigt att bedöma. Han förnekar misstanken om försök till mord”.
  • En av vännerna säger i GT: ”Dom bara skulle slåss lite som ungdomar gör”.
  • GT möter familjen i lägenheten i Hjällbo och pappan säger: ”Många skulle säga att det är de snällaste pojkarna i Angered”…
  • …och fortsätter: ”Men varför ska de förstöra livet för barnen också?
  • Från GP, en av de misstänktas syskon: ”Det var en olyckshändelse”.
  • Jerzy Sarnecki TV4 skyller på: ”pojkarna, föräldrarna och samhället – eftersom de är så unga”.
  • GT skrev att pojkarna efter dådet skröt om det: – ”Det var en cool grej. De pratade om hur de kickade den här mannen”, säger en vän som hört dem berätta om misshandeln.
  • En kusin säger: ”Det finns två sidor av saken och pojkarna målas upp som monster i medierna”.
  • En morbror till 15-åringen: ”Vi accepterar inte händelsen, men vi vill också understryka att vi faktiskt inte vet hela historien ännu”.
  • En status på Facebook: ”Nu på fredag är det demonstration mot nazisterna som ska komma till kortedala!”
  • Aftonbladet varnar för ”rasistiska våldsaktioner”.
  • Klasskamrat till någon av ligisterna: ”Jag känner dem. De skulle aldrig slå någon sådär
  • Från någon AB intervjuade: ”Andra säger att de nog gjorde det men att de säkert bara försvarade sig”.
  • Hjällbo skriver i detta forum: ”Ful horjävel skulle slagit sönder dig om jag såg dig har inga syskon, men du ska veta att du kommer från kossor så sorry jag vet att det gör ont och btw jag ångrar att jag sa att det var synd om han där gubbjäveln hoppas han dör…”

4 April 16.05 En mystisk somalier som tydligen ska ha försökt ”hjälpa” Carl-Eric eftersöks i tidningarna. Helt plötsligt spelade etniciteten en enormt stor roll i våra förljugna så kallade tidningar. Vi berömmer naturligtvis ett sådant handlande men ställer oss skeptiska till om det överhuvudtaget har skett då det inte rapporterats om någon sådan person på en hel vecka.

Han kan ha intressanta saker att berätta, säger kriminalinspektör Håkan Ohlson till GP. Håkan Ohlson berättar att både mannen och kvinnan har somaliskt utseende.

Expressen

Den här nyheten har tagits upp i SAMTLIGA media runt om Göteborg. Inte direkt som nyheten om att 61-åringen hade blivit misshandlad av ett invandrargäng. Där kallas det för ett ”ungdomsgäng”. Men helt plötsligt blev etniciteten viktig. Bravo Expressen!

Ur GP: Har ni något signalement på den person ni söker?

– ”Ja, både mannen och kvinnan har somaliskt utseende, men jag vill inte släppa till exempel ålder eller klädsel. Jag vill inte begränsa andra eventuella vittnen”, svarar Håkan Ohlson.

18.25 – Alla sju pojkarna har filmats av en övervakningskamera vid Kortedala torg, erfar GP. Och ett okänt par försökte hjälpa Carl-Eric från misshandeln. Ska vi gissa på att Elina Gustavsson SSU kommer att yppa några infernaliskt dumma kommentarer om detta fallet också,

19.40 – Skribenten Killa_Mike på Flashback känner till en del och skriver:

”På skolan finns 15 elever där de klassats som orosmoment, där ingår dessa sju som är omhändertagna. De som försökte förhindra polisens arbete var 2-3 av de resterande av dessa 15 elever. De ställde sig i vägen för polisen och puttade en av poliserna. Detta är väl ganska talande om vad det är för halvkriminella ungdomar det finns i det området. Det är sjukt hur vissa invandrarungdomar har satt sig i ett utanförskap och valt en kriminell bana. Det är tydligt att de inte identifierar sig med etniska svenskar från majoritetssamhället, de har ingen empati. Då är våldet inte långt borta”.

Information som ”never ever” skulle dyka upp i media, om det inte vore svenska små ligister. Det vore trevligt om denna somalier kunde träda fram och berätta i media hur han gjorde och vilka han försökte avstyra. Om detta är sant så ska denna somaliska invandrare ha credit och en eloge för det han försökte. Fler såna invandrare tack.

5 april 10.35 – Aftonbladet slår veckans rekord för snyfthistorian modell BIG. Aftonbladet vill påskina att invandrargänget slogs för att komma loss från den stora starka Carl-Erik som ”höll fast” en i gänget, så de var tvungna att nästan slå ihjäl honom för att få loss sin stackars kompis. Att inte Aftonlögnen blir polisanmäld för deras skräp dom skriver. Aftonbladet benämner dem ”tonårspojkarna” ännu:

”Slogs för att komma loss”

Tonårspojkarna misstänks för synnerlig grov misshandel av Carl-Eric Cedvander, 61. Men hävdar att de handlade i nödvärn.

– ”Gubben höll fast en av oss och vi slogs för att hjälpa vår kompis att komma loss, påstår de i förhören”.

Slasktratten Aftonbladet fortsätter:

”Enligt pojkarnas version tog då Carl-Eric tag kring en av pojkarnas nacke. När en av pojkens kamrater försökte hjälpa honom tog Carl-Eric tag i kamratens jacka, som åkte av. Carl-Eric och pojken han höll fast föll omkull i den torrlagda fontänen på torget och det är nu de första sparkarna utdelas.

– Vi sparkade för att han skulle släppa taget, säger en av pojkarna i förhören.

I det här läget försöker en man hjälpa Carl-Eric och utdelar, enligt pojkarna, ­flera slag mot dem. Till slut flyr pojkarna. Polisen söker nu en man som ska ha ingripit i bråket.

– ”Han beskrivs som av ­somaliskt ursprung”, säger kriminalinspektör Håkan Ohlson.

Återigen anser Aftonbladet att etnicitet är viktigt i VISSA sammanhang. Det kan kallas diskriminering. Aftonbladet är rasister och svenskhatare. Att den slasktidningen ens skriver dessa lögner i artikeln som invandrargänget diktar upp är helt fantastiskt. Och inte ens skriva att det inte låter trovärdigt på långa vägar. Aftonbladet har så klart intervjuat föräldrarna till ligisterna:

”Aftonbladet talade i går med föräldrarna till flera av de misstänkta pojkarna. De är alla bestörta över det som hänt, men säger att misshandeln inte kan ha skett oprovocerat.

Min son är en bra kille. Visst, han var på torget med sina kompisar, men han skulle aldrig göra något sådant, det kan jag inte tänka mig, säger en mamma.

En av de andra pojkarnas mamma säger:

– Om de har gjort det de anklagas för måste det ha funnit en anledning. Min son har berättat för mig att han bara försökte hjälpa sin kompis från den här mannen.

En av pojkarnas pappa säger att hans son berättat hur de skulle försvara sin vän, som angreps av den 61-årige mannen.

– Det gör ont i mitt hjärta att mannen skadades, och jag hoppas verkligen att han blir frisk snart, säger han.

Carl-Eric Cedvander vårdas fortfarande på sjukhus för sina svåra skador. Hans tillstånd beskrivs som kritiskt”.

Inte en enda motfråga, inte ett enda ifrågasättande mot dessa föräldrar som är precis lika dumma som barnen. Alla skyller på annat och ursäktar sig. Pinsamt och patetiskt. Men Aftonbladet är snäppet värre. Den dagen de går i konkurs blir det fest. Hur många blommor har föräldrarna skickat till Carl-Eric för att visa sitt stöd? Massvis, om de har något samvete i kroppen.

12.15 GP skriver att Kling & Klang har gjort bort sig – igen. Misstaget denna gången var att det tog flera dagar innan polisen spärrade av vid Kortedala Torg och fontänen efter den brutala misshandeln på Carl-Eric. Och detta misstaget kan påverka utredningen. GP har tidigare berättat att polisen har svårt att få fram vittnen efter den brutala misshandeln på 61-årige Carl-Eric söndagen den 18 mars.

Men flera personer som var vid torget eller jobbade på söndagen då misshandeln skedde säger till GP att det tog flera dagar innan polisen spärrade av vid torget efter brottet.

– ”Polisen spärrade av på torsdagen vid fontänen. Det var också då jag upplevde att man gick in ett aktivt skede. På söndagen hann flera personer som såg misshandeln gå hem. Om de hade blivit uppfångade tidigare kanske polisen hade haft fler vittnen och kommit igång snabbare”, säger Maria som egentligen heter något annat.

– ”När polisen spärrade av några dagar senare gick jag fram och frågade varför. Jag fick till svar att det var åklagarens beslut”, säger Maria.

Även restaurangpersonal på torget och Jeanette Andersson, butikschef på Hemköp i Kortedala, bekräftar att avspärrningar vid torget inte gjordes omedelbart.

– ”Jag såg att det spärrades av några dagar efteråt”, säger hon.

Vad som hände mellan Carl-Eric och killarna börjar klarna.

Enligt Peter Kroon, gruppchef på länskriminalens våldsgrupp, så sparkade eller slängde killarna saker mot hans hund. Om några föremål träffat hunden är oklart, men Carl-Eric reagerade och så startade misshandeln.

GP kan avslöja att det i utredningen finns ett antal vittnesmål som i detalj beskriver händelsen.

13:20 – Aftonbladet vår allas lögnmaskin och vitixlare supreme låter ju naturligtvis föräldrarna komma undan utan några följdfrågor. Att snorungarna redan har ett digert brottsregister är inget som Aftonbladet ämnar ta upp i sin snyftare till artikel.

Vi har information om att pojkarna redan utsetts att vara bland de 15 värsta på Hjällbo-skolan och var under ”särskild uppsikt”. Och att vara bland de 15 värsta där är ingen lätt uppgift.

23.10 – Det har cirkulerat uppgifter om att en person ska ha ingripit under misshandeln. Men flera vittnen berättar att det inte stämmer, att ingen ingrep. Vem ljuger avseende somalier som ingrep? Polisen? GP själva som bekräftar det?

6 april 11.30 – Polis omringar Kortedala torg och kravallstaket delar på fredagsförmiddagen upp Kortedala torg inför ND:s demonstration kl 12.30 idag. Vänsterextrema Rättvisepartiet Socialisterna med Kristofer Lundberg (idioten med kepsen på Debatt igår), i spetsen som ska demonstrera mot Nationaldemokraterna finns på plats och ställde upp två tält framför huset där Lärcentrum ligger, berättar GP:s reporter nyss.

Utomparlamentariska vänstergrupper, manar sina anhängare att sluta upp under parollen: ”Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala”. På deras hemsida står: ”…vi kommer inte låta nationaldemokraterna ha sitt torgmöte ifred utan störa dom och visa att de inte är välkomna att vistas i solen”. Rent kriminella kommunistiska ligister som endast är där för att störa och söka bråk.

13.45 – Vid ett-tiden har ”motdemonstranter”, som den våldsbejakande vänsterflocken kallas i media, tagit sig fram till kravallstaketen och skanderar slagord.

– ”Inga rasister på våra gator! Stoppa rasismen!”, gapar vänsterslöddren.

Slagorden hördes högt över Kortedala torg när de krigiska kommunisterna tog sig fram till staketen. Två personer bland ”motdemonstranterna” fördes just bort av polisen, under enorma burop av flocken. Men Nationaldemokraterna har inte dykt upp ännu, rapporterar GP:s reporter Pia Svensson från torget.

Två ridande poliser dök också upp utanför torget vid kvart i tolv-tiden. Det var tidigare sagt att demonstrationen skulle starta halv ett men starttiden har flyttats fram till klockan 13.00.

14.35 – Rättvisepartiet Socialisternas ordförande i Västra Götaland, Kristofer Lundberg, som raljerade igår i Debatt i sin keps, samt är på plats i Kortedala, uppger att partiet har delat ut 10 000 flygblad i området, med uppmaning till folk att komma till Kortedala torg och ta avstånd från de ”högerextrema”. Denna psykopat till dåre har mängder av gånger suttit hos polis för sina upplopp och civil olydnad.

Linda Abrahamsson, 25, har gått med i nätverket Nazifritt Kortedala, som verkar vara ytterligare en verklighetfrånvänd figur.

– ”Det kan inte vara en tillfällighet att våldet ökar när välfärden försvinner. De tillresta nazisterna parasiterar på den här händelsen”, skriver Aftonlögnen.

14.50 – Med slagord och tutor överröstar och stör som vanligt dessa 500-talet pöblar som kallar sig motdemonstranter och annat folk, det tjugotal nationaldemokrater som nu försöker hålla möte på Kortedala torg. Dessa vänsterextrema ligister som gapar sig hesa om demokrati hit och ingen diskriminering dit, är själva de värsta som just utför motsatsen till vad de gapar om. Och media som vinklar sanningen.

15.40 – ”Vi är beredda att försvara oss mot nazisterna” säger vänsterpöbeln som består av cirka 500 personer, mot Nationaldemokraternas grupp på 20 personer som har avslutat sina tal nu på demonstrationen. Bara det uttalandet avslöjar dessa knasars tänkande – 500 mot 20. Idel våldstänkande, och det på  exakt samma plats som en person nästan blev ihjälslagen på, och varför de står där. Dårar.

Pöbeln skrek i protester och de kastade in föremål över kravallstaketen och stämning var uppjagad, skriver Aftonbladet. Ja, vad säger man, där står ND och försöker föra en lugn fredlig demo mot våldet, och pöblarna kastar föremål. Jössesligen alltså. Och fortfarande inget nytt om super-somaliern som inte finns.

17.40 -– ”När nazisterna försöker etablera sig här är det viktigt att vi står upp mot dem. De demonstrerar inte mot våldet, de utnyttjar bara den tragiska misshandeln som skedde här”, säger psykot Kristofer Lundberg, ordförande för Rättvisepartiet Socialisterna i Västra Götaland, till TT. ”..nazisterna” säger den IQ-befriade stenkastaren om allt till höger om KPML(r).

SvD skriver även: ”I slutet av manifestationen var Kristofer Lundberg någon centimeter av att bli överkörd av en bil som rusade förbi i full fart. Föraren vände och försökte två gånger till köra över honom men han lyckades hoppa undan. Föraren åkte senare bort efter att bli jagad av folk med flaggstolpar”.

Ja det hade ju varit jättetråkigt om en extremkommunist hade blivit överkörd. De militanta vänsterdräggen på cirka 50 personer, inklusive ett par tre maskerade araber som gjorde hotfulla utfall mot en äldre dam med en hund när hon pratade med en polis. Men poliserna ingrep inte det minsta. Kling & Klang har återigen gjort ett perfekt jobb och lyckats förhindra en laglig demonstrations budskap. Klåpare.

7 april 15.30– SD Partille skriver efter ett vittnes utsago:

”Berättat av ögonvittne:När polisen skulle ta sig från Kortedala Torg anfölls dom av cirka 200 invandrarungdomar och några “rättvisa” partister, som sparkade på polisbilarna och kastade bengaliska eldar omkring sig. Ett träd tog eld. Detta var en attack helt riktad mot polisen när ND hade lämnat platsen.Vanliga människor flydde i panik. Det handlar om en ny attack mot det svenska samhället. Våldet härskade återigen i Kortedala. Precis som en söndag för två veckor sedan.
Både svenskar och invandrare i ögonvittnets omgivning förfasade sig över och skrämdes av våldet i situationen”.

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

 9 april 04.00 – ”Det är inte stereotypen av kriminella ungdomar vi pratar om här, snarare tvärtom”, säger en polis till GT. Familjebakgrunden hos de fyra häktade pojkarna är den diametralt motsatta till alla fördomar. Tre av fyra har en ordnad hemsituation, föräldrar med vanliga arbetarjobb och pojkarna talar klockren svenska.

Shadi Guli 16 år, Hjällbo

07.40 – Ledarskribenten på Göteborgsposten, Malin Lernfelt, har försökt att förvanska den brutala misshandeln av svensken Carl-Eric. Enligt Lernfelt så fanns det en somalier närvarande vid tiden för misshandeln som skulle ha försökt avbryta misshandeln, dessutom som den enda personen också som försökte gå emellan.

Men denna versionen är en uppdiktad nyhetsrapportering som inte stämmer med vad Göteborgsposten själva har publicerat. Enligt GP själva så har vittnen uppgivit att ingen ingrep i misshandeln. Därför är Malin Lernfelts förfalskade version ett sätt att försöka förringa kritiken mot invandrargänget som nu finns, samt medias idoghet att dölja etniciteten.

11 april 04.00 – För att alla ska förstå vilken erbarmligt dålig koll media har på nyheter, som räknas som nyheter – så skriver GP-krönikören Christer Lövkvist i gårdagens tidning under rubriken: ”Till stöd för Carl-Eric” – ”De står där, tysta, allvarliga och med nedslagna blickar runt den numera riksbekanta fontänen på Kortedala torg där 61-årige Carl-Eric för tio dagar sedan misshandlades svårt av ett gäng unga killar”.

Hur kan en så kallad journalist – efter alla dessa artiklar GP nu publicerat om denna tragiska händelse – missa vilken dag som Carl-Eric blev i stort sett ihjäslagen? Söndagen den 18 mars överfölls Carl-Eric, det är bara en felkalkyl på 15 dagar, min kära spann vatten Christer Lövkvist. Det här visar hur media fabulerar med fakta hit och dit, och uppfinner somalier och annat som inte finns. Skärpning!

07.25 – På lokala TV4-nyheterna rapporterades det nyss att förvaltningsrätten har beslutat att de fyra häktade kommer att förflyttas till ungdomshem i väntan på rättegång. Ärendet har komplicerats på grund av att föräldrarna till två av ligisterna inte har kunnat lokaliserats ännu.

18.15 – En detektiv på diskussionsforumet Flashback har grävt fram följande info:

  • På adressen Skolspåret 49 har vi Youssef Mahmoud och hårfrisörskan Mayasa Mahmoud (syrier) som är vårdnadshavare (VH) för omhändertagne sonen Diar Mahmoud (muslim och kurd enligt hans Facebook), tänkt att transporteras till Folåsa LVU-hem. Ska vara den som benämns ”Sekretess E” hos tingsrätten (TR).
  • På Skolspåret 53 återfinner vi Sabah Mahmoud (syrier) som tillsammans med annan person är VH bland annat för den omhändertagna sonen Pedar Mahmoud. Bör vara ”Sekretess D” tos TR.
  • På Skolspåret 67 finns Amin Bidlis och Sabah Bidlis( irakier). VH för en Ava Bidlis omhändertagen och tänkt att placeras på Margretelunds LVU-hem. Sannolikt ”Sekretess A” hos TR.
  • På Skolspåret 71 huserar Dijwar Goli och hustrun Shokrea Goli tillsammans med en stor barnaskara. Sonen Homan Goli född i Irak, är dock inte hemma just nu utan är på väg till Fagared i Lindome om han inte redan är där. Detta ställe som uppfostrat generationer av västsvenska kriminella. ”Sekretess F” hos TR.
  • Beger man sig till Bergsgårdsgärdet 61 finner man Ülkiye Kibar och Yasar Kibar (turkar), VH för sonen Hasan Kibar, 1996-02-16. Han är tänkt att vistas på Bärby ungdomshem ett tag framöver. ”Sekretess B” hos TR.
  • Och i de ”bättre” kvarteren på Bondegärdet 15 har vi Zirak Gulli och Amina Gulli, VH för sonen Rasti Gulli född i Irak. Likaledes omhändertagen. ”Sekretess G” bör vara hans täcknamn.
  • ”Sekretess C” är den omhändertagne 14-åringen. Ingen ID på denne än så länge.

Sekretess B, Hasan Kibar verkar ha en far, Yasar Kibar, som 2007-07-09 dömdes till fängelse i fem år och sex månader för grovt narkotikabrott. Sådan far, sådan son.

Målnumren är:
4684-12 (Goli)
4687-12 (Bidlis) Facebook
4690-12 (Mahmoud Pedar/Manal) Facebook
4691-12 (Mahmoud Diar) Facebook
4692-12 (Kibar)
4759-12 (Gulli)

I Förvaltningsrätten är det dessutom angivet ett samband mellan dessa mål.

Ava Bidlis

Diar Mahmoud

Pedar Mahmoud

22.50 – Bild på Homan Guli

Homan Guli 13 år - taget år 2009

Homan Goli och Rasti Gulli

12 april 13.00 – Två av ligisterna i misshandeln av Carl-Eric transporterades i morse från häktet i Göteborg till ett ungdomshem i Västsverige. De övriga två begärs sannolikt omhäktade. Carl-Eric Cedvanders hälsotillstånd är aningen bättre och han andas nu på egen hand, utan att längre vara beroende av respirator, enligt GP:s källa. Han har flyttats till en ny avdelning på Sahlgrenska.

13.25 – Ur GP: ”Den 15-åring (Diar Mahmoud) som erkänt att han råkat i handgemäng med Carl-Eric – och som framhärdar att det handlat om nödvärn – vill omedelbart komma från häktet och ut på behandlingshem i väntan på eventuellt åtal och rättegång. Hur hans föräldrar ser på sonens behov är oklart, eftersom advokaten och rätten ännu inte lyckats få någon kontakt med dem.

Detsamma gäller för övrigt Homan Goli, en annan av de häktade 15-åringarna. Myndigheterna hade inte heller i hans fall kunnat nå vårdnadshavarna, nio dygn efter gripandet. Pojken anmäldes under 2011 för skadegörelse av spårvagn (april) och misshandel, olaga hot och mopedstöld (augusti) och har utretts av polisen enligt LUL (lagen om unga lagöverträdare).”

Detta ger ett bra perpektiv och en 100-procentig anledning till att utvisa dessa familjer. Precis denna typen av invandring ska vi inte ha, misskötande våldsamma ligister med föräldrar som inte ens bryr sig. Varför ska Sverige förstöras av dessa. Finns ingen vård eller några bidrag i världen som räddar dessa.

Kanske de bidragsfuskar just nu. Bortresta med alla bidrag som tickar, olovligen. Värt att kolla upp för myndigheterna i alla fall.

18.50 – De fyra som satt häktade var/är:

  • Homan Goli – Häktades den 1 april. Goli sitter nu på Fagareds ungdomshem i Lindome som vi skrev igår.
  • Ava Bidlis – Häktades den 1 april. Han är den andra som vi igår skrev förflyttades, och Bidlis är upplåst på Margretelunds ungdomshem.
  • Diar Mahmoud – Häktades den 1 april. Sitter ännu och skakar häktesgaller.
  • Hasan Kibar – Häktades den 1 april. Och är kvar i cementrummet med galonmadrassen.
  • Det är ny häktningsförhandling i morgon med Diar och Hasan.
De två som inte häktades är:
  • Rasti Gulli, född i Irak. Är intagen på SIS behandlingshem Fagared.
  • Pedar Mahmoud, syriska föräldrar.

20.40 – Varken sjukvården, länskriminalen, närpolisen, åklagaren eller anhöriga informerar för närvarande om de medicinska prognoserna för den brutalt misshandlade Carl-Eric, 61. Enligt vad GP erfar är dock situationen inte längre livshotande. Det går åt rätt håll, men det går väldigt långsamt, säger en källa med insyn i ärendet.

Carl-Erik förflyttades nyligen från en avdelning till en annan på Sahlgrenska. Han andas på egen hand och är inte konstant beroende av respirator. Vi håller alla tummar som går för att Calle ska bli så bra att han kan leva ett fungerande liv igen, men utsikterna är dystra tack vare några ligister som verkar ha förstört hans liv för alltid.

13 april 22.35 – Sammanlagt sju ligister misstänks den råa brutala misshandeln som nästan kostade Carl- Eric Cedvander livet. Fem av dessa ligister ”vårdas” för tillfället på ett ungdomshem medan de övriga två varit fortsatt häktade. Klockan 14.00 på fredagen inleddes förhandlingar för omhäktning i Göteborgs tingsrätt mot de båda. Senare under fredagseftermiddagen meddelade rätten att man häver häktningsbeslutet för båda misshandlarna.

De är dock fortsatt misstänkt för synnerligen grov misshandel men får lämna häktet. Diar Mahmoud och Hasan Kibar två tas nu om hand enligt LVU och har placerats på Folåsa- och Bärby ungdomshem. Tingsrätten har även släppt sekretessen beträffande Diar Mahmoud, 960914-7476, tidigare benämnd ”sekretess E”. De andras sekretess kvarstår.

– Mer info efter hand –

Man förstår att alla vill till Sverige

Vackra Sverige - hur länge till?

GP, GP. AB,

Kl 10.20

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

1 079 tankar om “Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande

  1. helene skriver:

    Måste säga att jag blir skrämd av att läsa alla kommentarer o denna artikel! AllA ni som har någon form av en religös anknytning borde först o främst vårda språket- det e inte så speciellt religiöst… För det andra visst det var kanske invandrare oavsett om dem e muslimer,araber mm men det är inte det som är problemet. Hade det vart en svensk inte står det en kristen ungdom-det är inte det som är det relevanta. Problemet är att det har hänt det som inte får hända och vi måste se till att det inte händer igen! Vi svenskar är väldigt mesiga med våra lagar o straffar och är nog lite konflikträdda, rädda för att bli kallad för rasister men då är alla andra runt om i världen med sina lagar o straffar det också… Men det är politikerna som måste ändra sig. Sen håller jag helt o hållet med att sluta ta in för många invandrare och det har inte med att jag inte vill ha dem här- utan tycker vi skall ta hand om dem vi har först. Att dem får en stadig grund att börja om. Sen är det jätte svårt hur man skall hantera alla dessa ungdomar som lever på kriminella ting( svenskar som invandrare) Måste banka in dem lite sunt o förnuft. Vi flesta här haft det tungt men inte går man o skjuter,bränner bilar o mördar folk för det- så skruvat och tyvärr världen blir bara värre o värre-vad skall man göra åt det? Ingen aning. Vänta på jordens undergång kanske men nått måste göras och det är NU!

    • SM811 skriver:

      Kan du inte delge vad som är sakfel i artikeln så slipper jag leta.
      Om du nu inte tål en och annan sanning så håll dig borta.

      • helene skriver:

        Jag vet mycket väl vad som är sanning el inte, men ge dig på riktigt. Oavsett vilket land artikeln hade kommit ifrån och vem som hade skrivit den så är den rasistiskt skrivet. Vill man få ut nått av den så skall man göra det på ett bra sätt! Och det vet både du och jag. Denna artikel är bara ute efter att provocera och inte efter att berätta om den stackars 61åriga man som det egentligen handlar om.

        • SM811 skriver:

          Provocera. Rasistiskt. Vet du vad det betyder eller spelar du dum.

        • S.C. skriver:

          Det är väldigt svårt att skriva om en 61-årig man som blir nästan ihjälslagen av ett gäng invandrade muslimska snorungar utan att provocera. Muslimer blir provocerade av ALLT, och svenskar blir provocerad av bristen på respekt från dessa blattar.

          Nu la vi till en dimension som inte du råkar gilla, det gör din inte mindre sann för det.

          • helene skriver:

            Men om vi svenskar är så mycket bättre- Skall vi då inte visa det el? Och det gör man definitivt inte med att skriva så som han gjorde och det får du också hålla med om..Det som är relevant är att det var ett gäng ungdomar som misshandlade en ”gammal” Det skall liksom inte förekomma ,och det är nånting som har gått fel i grunden att dem gör sånt här (men det kunde lika väl ha vart svenskar) Och varför ingrepp ingen svenskt vittne i så fall om vi nu är så himla bra, förstår du vad jag menar? Jag tycker det är helt rätt att man skall skriva och upplysa alla om det som har hänt för det är tragiskt, men istället blir det rasistiska påhopp från BÅDA sidorna och det är inte det saken gäller.. Jag vill tro mer om mänskligheten!

            • helene skriver:

              Jag tycker det är fel att man skall dra in om dem är muslimer el araber för det är inte det som är grejen. dem är människor som har gjort något väldigt illa

            • S.C. skriver:

              Det är där våra åsikter går i sär lite grann, jag tycker det är väldigt relevant var folk kommer i från i dessa frågor.

              Om du bara vill ha den information du tycker är ”relevant” förslår jag Aftonbladet, Expressen, GP eller GT.

              Här kommer vi skriva ut ALLT, sedan får läsare själv bestämma vad som är relevant eller inte.

              • helene skriver:

                Ok får väl titta vidare i bloggen och se om ni har nått icke relaterat invandrar politik för tycker fortfarande att det är en ytterst patriotisk blogg.. Och det som skulle ha varit viktig i hela artikel kommer inte fram, det är vad jag tycker. Och kan ni skriva ut sådana här saker får ni också tåla kritik! Tack för mig…

                • S.C. skriver:

                  Tycker du inte vi tål kritik? Nu förstår jag inte alls med tanke på den relativt hätska kritik med mordhot och ”Eyyy, knolla din mamma” som har varit här.

                  Jag tycker vi har svart på kritiken ganska sakligt med ett fåtal undantag eller?

                  Vad tycker du?

                  • helene skriver:

                    Det jag menar är att ni får räkna med att folk tycker att det är fel att skriva som ni har gjort och därav tåla att få den kritik ni har fått sen kan ni också läsa att folk skriver mycket illa och hotar även ”blattar” här med så det är inte bara ”Eyyy, knolla din mamma” el? men förlåt det är ok att svenskar får säga hemska saker till invandrare…. Som jag skrev i första inlägget att det inte är ok med det språket från oavsett vart man är ifrån… Jag kan säga såhär hade denna blogg kommit upp i debatt på tv så hade inte SD velat bli förknippad av denna blogg, så långt har det gått- är det ok?

                    • S.C. skriver:

                      Jag kunde inte bry mig mindre vad SD anser om denna blogg, jag röstar inte på SD, jag röstar på M.

                      Jag kunde inte bry mig mindre om vad PK-media tycker och tänker, de är inne och läser dagligen och snor nyheter.

                      Vad för hemska saker har vi sagt om invandrare? har vi berättar att just dessa exemplaren kanske ”betet sig illa”.

                      Jag säger igen, om du inte vill läsa om invandrarrelaterad brottslighet så är du på fel blogg.

                      Här skriver vi ut saker som ALDRIG kommer ut i Aftonbladet. Så om du gillar att leva i en bubbla, där alla invandrare är offer som man måste dalta med så fortsätt med det. Men då ska du nog inte läsa här.

                    • Demokratbloggen skriver:

                      Varför blandar du in SD?
                      Inget politiskt parti ska lägga sig i vad fria bloggar skriver. Här visar du hur dålig du är på demokrati. Makten ska utgå ifrån folket och inte politiska partier. Folk måste naturligtvis få föra fram sina uppfattningar utan att hutas åt av något politiskt parti.

                      De kan gärna läsa bloggarna, men det är inte värt att de kommer och börjar lägga sig i! Partierna ska tjäna folket och inte tvärtom!

                      Ett folk som bävar för vad politiska partier kan ha att säga om vad man säger eller tycker är ett kuvat folk. Jag vet att landsförrädarna gärna vill tysta oss, men tro inte att vi ska ta rättning efter vad något parti tycker. Det är partierna som ska ta rättning efter vad folket tycker.

                      Där fick du en liten lektion i demokrati!

                    • vips skriver:

                      Men när man inte ens kan säga till ett väldigt litet”invandrarbarn” att man vill hjälpa det över en hårt trafikerad gata utan att bli kallad rasist,(jag fick till svar av en 4-5 år gammal kille,att jag bara sa till honom inte svenska barn,du jävla rasist eller?)
                      Detta var för mer än 10 år sedan,och efter det har jag kallats rasist för betydligt ”mindre saker” än så och då också av äldre personer.
                      Man måste väl kunna prata med dom,ex kan ju vara att man inte vill ha fimpar från fönster ner i sin barnvagn,eller att man inte gillar att någon spottar på ens hund,
                      Jag har aldrig vid något tillfälle ens snuddat vid att dom på någotvis inte skulle vara ”svenskar”,men det har alltid slutat med ”svennehora” och mammaknullande,och givetvis rasist.
                      Detta har gjort mig ledsen,och jag har faktiskt upplevt det som kränkande vid iallafall ett tillfälle

            • Demokratbloggen skriver:

              Det är många som trott mer om mänskligheten och blivit besvikna.
              Ett litet tips bara…
              Lär dig om verkligheten istället för att tro så har du lättare att orientera dig, men det kräver en portion ödmjukhet. Tror du att du har det?

              Ödmjukhet stämmer till eftertanke och att man kan ändra sig när man fått reda på mer. Det finns massor att lära sig och jag har för mig att jag gett dig någon länk att fördjupa dig i. Gör det och använd dig av ödmjukhet så slipper du bli besviken något mer.

              • helene skriver:

                Jag har varit med om en hel del saker här i livet så behöver inte dra upp något om ödmjukhet för mig inte! Det finns många religioner som jag inte tycker om men jag drar inte alla över en kant… Med lite ödmjukhet så ser man att det finns bra människor också!

                • Kapten_Krok skriver:

                  Religion är inte bra nånstans nån gång. Vi hade äntligen fått bort religionens skit ur Sverige när regeringar nu ska massimportera miljoner MENA-folk och pådyvla oss islam. Anser du detta okey?

        • Demokratbloggen skriver:

          Blir du provocerad av blogginlägget så är du muhammedanska och har inget här att göra. Stick en kvast i arslet och flyg iväg till Muhammedanien med dig.

          • helene skriver:

            Uppenbarligen kan du inte föra en vuxen konversation, med omogna citat-Stick en kvast i arslet och flyg iväg till Muhammedanien med dig- kan du inte bättre så finns det bra språk kurser man kan ta! Jag trivs bra här i Sverige så ser ingen anledning att flyga iväg, men råder dig att åka runt och se världen och bli lite mer allmänbildad.

            • Kapten_Krok skriver:

              Hela världen finns ju i Sverige numera så det är ingen idé.

            • Demokratbloggen skriver:

              Jag är tillräckligt allmänbildad för dig, men jag blev kanske lite väl färgad av ett Mao-citat: ”Man ska tala med bönder på bönders språk och lärde män på latin”.

              Men eftersom du varken är bonde eller en lärd man, men mer verkar som en hora för muhammedanismen så tyckte jag att jag använde en akurat prosaform i sammanhanget.

              Vad jag menar är naturligtvis att du med dina argument passar bättre i Muhammedanien än bland hederliga svenskar.

    • Demokratbloggen skriver:

      De är jihadister. Därför beter de sig på det här sättet. Lyssna till den här mannen som beskriver vad det innebär att vara muslim. Han har själv varit det men konverterat till kristendomen.

      http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/sharialagar-infors.html

      Om några kristna hade begått ett sådant brott så gapar de inte Gud är stor i kör efteråt. De hade inte fått någon respons hos de andra. Men jihadistern är stolta över vad de ha gjort.

      • helene skriver:

        Jag tror knappast att dessa ungdomar skrek Gud är stor efteråt men vad vet jag du kanske var där hörde det!

        • Demokratbloggen skriver:

          Det är ju allmänt känt nu! De gapar ju om det på internet också. Dessutom är det här ett beteende som är vanligt bland muhammedaner världen över när de krigar. Om de inte åkallar Allah i underjorden så hör han dem inte och kan heller inte observera deras ”goda gärningar” de har gjort.
          Därför skriker de Allahu Akbar, flera gånger efter varandra. Annars har de bara slösat med tid och energi när de krigade mot mannen med hunden. De hade inte respekterats som jihadkrigare utan detta stridsrop!

  2. Sara jacobsson skriver:

    NI RASSAR BORDE SKÄMMAS, NI VAR JU INTE DÄR SÅ VA FAN ÄR DET NI SKRIVER !!! BARA FÖR ATT GUBBEN VA SVENSK SÅ BEHÖVER NI INTE SKRIVA ”MUSLIMSKT” UNGDOMSGÄNG, DOM ÄR BARA BARN OCH INTE TERRORISTER!
    KÄNNER KILLARNA SOM GJORDE DET OCH DOM ÄR HUR GOA SOM HÄLST ALLIHOP OCH DOM HAR ALDRIG GJORT NGT LIKNANDE, VA INTE SÅ SÄKTRA PÅ ATT GUBBEN VAR OSKYLDIG!
    jag är själv svensk men jag skämms över mitt eget folk pågrund av hur smutsiga och äckliga ni är ! ni borde skämmas hela bunten,
    dom är bara barn !!

    • S.C. skriver:

      Vad ska vi skriva när det är ett muslimskt ungdomsgäng då? Att det är ett gäng Rumänska blåbärsplockare? Kom med ett förslag!

    • Tomas skriver:

      Dom är bara barn….? som nu har blivit våldsamma mördare!
      Du verkar inte direkt ha åldern inne, du verkar också vara väldigt naiv över hur ”goa” dom här mördarna är, vänta bara tills dom vänder sig på dig istället….

    • Kapten_Krok skriver:

      Du behöver också SFI ser jag. Lägg ner CAPS dessutom annars blir du bannad.

    • Abdullah El Habib skriver:

      Ey, bra bruden !
      det stämma dom är bra brushor !
      Dom bara kicka lite på den gamla gubbe inte alls farligt !
      han få sitta rullstol och dreggla, haha !
      Du bruden, walla du på vår sida ! 😛
      Det vara bara småkillar , inte så farligt de råka kikka den gamla svennen. Han blev i koma haha walla !
      Bruden du gilla oss, bra bruden ! Hata rassar, hata SD
      Ey bruden, va fan bara kicka en gammal gubbe med karatespark, coolt va ! Fan bruden du er cool svennebrud walla !!! 😛 puss !!!

      • awake skriver:

        Hade jag sett dig hade jag nog sparkat dig i huvudet ett antal ggr och sedan dansat runt dig, sjungit små grodorna och klappat händerna.

        • S.C. skriver:

          Det där var nog en sarkstiskt inlägg. Hoppas jag, det är svårt att se skillnad i bland.

          • hakan78 skriver:

            Det var den föga! Dem förstår bara barbari, så vad tror du…kommer mitt inlägg bli mer besvarat med amöba hjärnor än hans?? Troligt va, tyvärr måste man sjunka till deras nivå för att dem överhuvudtaget kanske ska inse vad dem skriver bara gör oss starkare o starkare….om dem även läser detta inlägg så kan dem läsa att jag inte tycker att branden var något positivt…..däremot så tycker dessa barbarer att det är ballt att våldta, hota, misshandla, mörda, råna, osv. Vi kommer att sjunka under snart om det inte blåser starka vindar till nästa val.

          • awake skriver:

            sarkasm kommer man långt med

    • SM811 skriver:

      Det där var ett med det äckligaste jag läst på länge.
      Hur i helvete kan du försvara att de ger sig på en man som är 61 år i grupp och säga att de är hur goa som helst. Du måste vara hjärnskadad?

    • Olle skriver:

      Är du dum i huvudet eller?????? ”hur goa som helst”?????? – sån ohyra!!!!!!! sicket jävla pack!!!!!!!! Och vaddå ”gubben oskyldig” – vad faan har dom för rätt att jävlas med hans hund??????? Din dumjävel!!!!!!!!! ”barn” säger du ,,,,,det skulle göras en försenad abort på dom äcklen!!!!!!!!! inklusive dig!!!!!!!!!!!!

    • Du Gamla Du Fria skriver:

      så du anser att oavsett Vad ”gubben” gjort så skulle han vara betjänt av att bli nästan dödsmisshandlad? Utav ett helt gäng?
      Förstå att vi skäms över svenskar med sådana åsikter som du har!

    • Yxan skriver:

      Allid samma sak med araber, dom har aldrig gjort någon, fast dom skyldiga nästan jämnt…flesta araber är muslimer…mohamed hade sex med en gris.
      Även om dom är barn så är dom skyldiga till vad dom har gjort, sätt dom i fängelse, sen utvisa hela jävla familjerna. Vi klarar oss bra utan inavlade araber.

      • Hjällbo skriver:

        Fucking horunge kommer slå sönder dig din bögjävel din mamma knullade en kossa då var så du kom till hora önska jag kunde träffa dig jag lovar att du skulle ångra att du föddes av hon där kossan fucking hoe du har tur guess what varenda hora här jag är stolt muslim vad fan ska ni göra horor?

        • Yxan skriver:

          Du kommer att slå sönder mig? knappast.
          jag träffar på sånna skit ungar som du väldigt ofta och det brukar sluta illa. jag är inte bög, med det är säkert flesta av dina vänner.
          Sen lär dig att använda punkt och komma,
          Fick jag göra som jag vill med dig…muslim jävel……sååå
          Men att din mamma och pappa syskon är tråkigt för dig,intelligensen brukar inte vara så hög då.
          Sen att din farfar knullade med en gris, det kan vi ta i ett annat forum

          • Hjällbo skriver:

            Ful horjävel skulle slagit sönder dig om jag såg dig har inga syskon, men du ska veta att du kommer från kossor så sorry jag vet att det gör ont och btw jag ångrar att jag sa att det var synd om han där gubbjäveln hoppas han dör…. Och jag använder komma tecken och punkt när jag känner för det hoe och juste du behöver inte ljuga jag vet att du är bög!!!

            • Yxan skriver:

              Ha ha, du kan tydligen inte läsa och förstå, jag menar att din mamma och pappa är syskon, dvs att storebror, din pappa, har knulla sin syster, din mamma. Det är därför du är så JÄVLA DUM I HUVUDET, din efterblivna idiot.
              Du är son av en utvecklingsstörd gris,

            • S.C. skriver:

              Det låter som ett typiskt muslimskt sätt att lösa en konflikt på.

    • Demokratbloggen skriver:

      Tramsa inte, din Taqiya-slyna! Om du hade varit svensk så hade du väl kunnat svenska i så fall!

    • jannej skriver:

      Du är frisk du som skyller på 61-åringen som nu ligger och kämpar för sitt liv. Samtliga skyldiga till detta vidriga dåd borde i ett normalt samhälle avrättas med ett skott mellan ögonen – barn eller inte. Enda sorgliga är att ammunitionen kostar pengar, men låt föräldrarna betala kulorna och skicka sedan ut dem ur landet till pisshålet i Mellanöstern de kom i från.

    • Humanist skriver:

      Vad menar du att gubben skulle kunna ha gjort som ursäktade att de slog och sparkade sönder honom totalt? Vilka var det som började med att reta mannens hund? Det är en sak att du och dina vänner reagerar på vissa kommentarer här, men hur fan kan du försvara detta fruktansvärda brott? Hur kan du mena att dessa killar är ”hur goa som helst”?

      Är man gammal nog att utföra ett mord, är man gammal nog att ta straffet också. Dessutom är man INTE barn om man är 15 – 16 år, utan ungdom och STRAFFMYNDIG.

      Om du känner killarna som gjorde detta, heter du knappast heller ”Sara jacobsson”. Bara att titta på gruppen på Facebook, där finns inte en ENDA person av 68 medlemmar med svenskt namn.

    • Charlie skriver:

      ”Goa” är det sista dom är, det är jävligt provocerande att du kan påstå det när dom i grupp om 6-8 stycken ger sig på en ensam 61-årig man och brutalt misshandlar honom så han praktiskt taget är hjärndöd nu…jag skulle vilja se dig säga detta till hans anhöriga, att de är hur ”goa” som helst och efteråt kan du ju följa med dom till hans säng på intensiven och se vad dina ”goa” pojkar gjort…en man som är någons bror, man eller morfar/farfar ligger där som ett kollo och du kommer här och skriver att dom är så goa??? fy fan

    • S.C. skriver:

      Fy faan, jag läst just vad du skrev. Du är inte svensk, du är en landsförrädare!

    • ips skriver:

      Hej ”Sara”
      Ska man skriva att ett ickereligöst barngäng slog ihjäl en kanske inte så oskyldig man?
      Låter det ok?
      Jag är själv svensk och använder aldrig orden smutsiga och äckliga när jag blir arg på folk
      I mina ”supersvenska” öron låter det helt fel
      Sen låter det ju iofs bra att dom här gosiga barnen inte slagit ihjäl fler ”gubbar”,som du nu väljer att kalla den här mannen
      Hela ditt inlägg känns bara så fel,
      Det känns så osvenskt på något vis.

    • Jowkk skriver:

      Hur fan i helvete kan man sitta och försvara dessa idioter som efter en tillsägning har sparkat in kraniet på en gammal pensionär. Jävla avskum och svin till människor. Hoppas dom skickas hem och blir stenade till döds. Svensk eller ickesvensk, ger jag fan i. Dessa fula avskyvärda äckliga ungar borde dö hursomhelst. Sara du är en riktigt störd individ, hoppas du blir misshandlad så grovt så du blir en köttpåse med, sen får vi se vad du tycker. Och om någon är smutsig är det du ditt äckel. Skäms.

  3. SD För alltid skriver:

    Vilka kommer att rösta SD i nästa val? Jag kommer alltid att rösta på SD! SD Forever!!!

    • Demokratbloggen skriver:

      Kent Ekeroth – för säkerhets skull!

    • vnl skriver:

      Jag kommer att rösta på SD och många kommer att göra det efter det här. De som bär ansvaret för invandringspolitiken borde ställas till svars för landsföräderi. Ett flertal högt uppsatta personer tror att ett inbördeskrig rycker allt närmare, både i Sverige och Europa.

  4. SD4Ever skriver:

    Om ni muslimer tycker att ni är så djävla bra, vad gör ni här i det orena landet.

    Jag tycker att ni ska flytta tillbaka där alla är lika dumma i huvudet.

    Det måste kännas konstigt att bo i ett land där alla tycker illa om er innerst inne.

    Men det är väll alla saftiga bidrag som lockar er hit.

    Alla muslimer är fega skitar som måste våldta etniska kvinnor i landet pga det inte finns getter/får att knulla.

    Stolt icke muslim

    • En stolt människa.. skriver:

      Din lilla råtta, invandrare uppförde sig inte såhär innan dem kom till detta landet och lärde sig av svenska kriminaliteten och hur i hälvete har du tänkt dig att invandrare ska tjäna pengar när ni smutsiga svenskar inte vill ge invandrare jobb eller pengar när ni alltid är rasistiska när ni smutsar ner oss med er propaganda.. och btw så som det finns riktigt cepade svenskar så finnss det riktigt cepade invandrare kommer alltid att finnas och har alltid funnits en riktig religiös muslim skulle aldrig göra såhär det är sket ungar som följer dem äldre kriminella invandrare och dem äldre kriminella invandrare har la lärt sig att uppföra sig så av kriminella svenskar… rätta mig om jag har fel..

      • Kapten_Krok skriver:

        Din lilla råtta, invandrare uppförde sig inte såhär innan dem kom till detta landet och lärde sig av svenska kriminaliteten….

        Hahahahaha…dagens bästa

      • Per Edmund Auf Stoltenbergh skriver:

        ”Inte vill ge jobb” ??
        Ni har ju förtur till jobben via positiv särbehandling och extra betalt för arbetsgivare som anställer berikare !

        De svenska ungdomarna får snällt gå arbetslösa medans gräddfilen står öppen för de importerade entreprenörerna !

      • Yxan skriver:

        Du har jävligt fel, efterblivna arber, som rånar, vi hade aldrig förut gruppvåldtäkter i sverige innan pack som ni kom hit..
        Inga bilbränder, så mycket misshandell fanns inte heller.
        Jag vill inte ha er här, åk hem till era länder, om inte väst hade hjälp er så hade ni åkt omkring på kameler och åsnor fortfarande.
        Dunka huvudet i backen 5 gånger om dagen kan ni, jag förstår att det är lätt att tro på vad det står i koranen, om man har dunkat sönder alla hjärnceller, sen att man ska upp mitt i nattet för att be….islam=hjärntvätt, på dom få hjärnceller som finns

      • Demokratbloggen skriver:

        Jag rättar dig gärna:

        ISLAM – Allt du behöver veta
        http://skafferigodis.blogspot.com/

      • SD4Ever skriver:

        man kan ta apan ur djungeln men inte djungeln ur apan.

    • En "äcklig invandrare" skriver:

      För det första så är inte alla invandrare muslimer.
      För det andra så är invandrare inte dumma, du verkar ha glömt bort att det var araberna som kom på ”matematiken” ditt dumme fan.
      För det tredje så känns det faktiskt konstigt att bli hatad utav vissa hor rasister som har brist på respekt och inte blivit uppfostrade på rätt sätt.
      För det fjärde så lever inte ALLA invandrar familjer på bidragen utan dom har jobb, till exempel båda mina föräldrar har jobb. (slår vad om att din mamma har 4 barn och ingen av barnen har samma farsa)
      För det femte så är det sällan att en invandrare våldtar etniska kvinnor i detta land och majoriteten är äckliga Svenne pedofiler.
      För det sjätte så skiter jag i vilken jävla religion du har, jag är kristen men det finns en skillnad mellan mig och dig, jag har respekt för islam, och om du hade blivit uppfostrad rätt så hade du också haft det, må du ruttna i helvetet i all evighet äckliga rasist.

      • awake skriver:

        Araber kom inte på matematik, perserna lärde dem det. Araber hade inte ens skrift, det fick det också av perser. Det enda araber var och är duktiga på är att plundra och förstöra, våldta samt mörda. De hade inget land, bara drev omkring och plundrade en massa städer, mördade män och barnen och våldtog kvinnorna i städerna i mellanöstern, det är vad araber är och det är vad muslimer står för.

      • Kapten_Krok skriver:

        Araberna kom på matematiken? Okej, varför kan inte arabiska skolbarn räkna då i skolan?

      • S.C. skriver:

        Och för det sjunde så ligger en 61-årig man i koma på grund av att 8 – 10 muslimer och araber saknade vanligt folkvett.

        Alla araber som är inne och skriver verkar glömma det hela tiden.

      • Demokratbloggen skriver:

        Dina föräldrar har (inkvoterade) jobb. Sådant som annars hade gått till svenskar.
        Var inte så stor i käften, för om ni inte hade blivit importerade av landsförrädarna som gett er precis allt så hade ni inte varit någonting. Kom ihåg att det är landsförrädare som tagit hit er!

        Klicka för att komma åt planerna-for-sveriges-undergang.pdf

  5. smoke skriver:

    just därför folk ska rösta på sd..

  6. Anonym skriver:

    Seriöst, bara för att det var ett gäng invandrare så behöver ni inte skriva så rasistiska ord.. Det finns många andra saker som svenskar har gjort.. Som är mycket mycket värre. som t.ex Pedofiler, Våldtäktsmän, Mördare osv.. men ni hör inte oss invandrare klaga på det. Vi sitter inte framför en dator skärm o snackar skit om svenskar. Så seriöst lägg ner med skiten och tänk efter lite..

  7. Baconrevolvern skriver:

    Vetenskapens och de intelktuellas religion…

    http://varjager.wordpress.com/tag/muslimska-toalettregler/

  8. SD För alltid skriver:

    Den som gör ett brott ska ut direkt med hela familjen !

  9. SD4Ever skriver:

    Det gamla talessättet funkar ff.
    En död muslim är en bra muslim;-)

  10. Amanda skriver:

    Lyssna här!
    Att ni sitter och skriver en massa skit om andras religioner, det är fan inte schysst! Sluta snacka om muslimer, det är inte alla muslimer som är onda. Jag är en kristen tjej och respekterar andras religion. Snälla väx upp, jätte omoget av er. Om muslimer skulle sitta och snacka en massa skit om oss kristna, skulle inte ni tatt åt er? Det är ju samma fucking problem, sluta skriva om muslimer, respektera deras religion. Dom här killarna som gjorde detta, visst dom gjorde fel, men blanda inte in alla muslimer. RESPEKTERA ANDRA!

  11. copkilla skriver:

    vänta allihopa om ni är så tuffa kom på DEMONSTRATIONEN ÄR PÅ LÖRDAGEN DEN 31 MARS KLOCKAN 13:00 PÅ BRUNNSPARKEN eller juste alla ni är youtube pojkar visst säg jävla neger,turk ,arab men ni är inte ett skit ni vågar inte ens stå upp för ert land var var ni på minnesstunden för gubben som dog de var bara ” negrar,araber,turkar” som var där och sörjde asså ni fattar inte dena världen sitt bakom skärmen och drick er jolt cola de har inget med ras att göra de var idioter som döda han de finns idioter i varje folkgrupp väx upp idioter som tror att ni kan slänga ut någon ur Sverige ni har inte ens bollar ps: alla vet att sidad och hans bror gjorde inget vänta till man hitta dom som gjorde de ni sitter och snackar som att ni var på plats men de ända ni gör är att läsa aftonhoran och såna rasist blogg.!! plezz love sweden ahla angered

    • Tomas skriver:

      Du ”copkilla” (du måste vara jättefarlig som kallar dig själv för ”cop killer”), du verkar vilja att ”vi” (antar att du menar oss svenskar) ska komma till demonstrationen, och jag kan ju bara anta att du har för avseende att bruka våld mot oss…. eller?, du verkar inte vara särskilt bättre än dom drägg som bara våldtar och mördar, det ligger ju i era gener att beteé sig så…. uppenbarligen

      Också kan du gärna försöka skriva dina meningar lite mer sammanhängande tack

    • Demokratbloggen skriver:

      Inser du att du själv beskriver varför svenskar är otrygga i det här landet?

  12. Mohammad abdul rahim skriver:

    Dra åt helvete med er snälla gå dö eller nått ! Vadå muslimskt ungdomsgäng hade de varit en svensk/svenskar som gjorde detta hade det aldrig blivit så här stort era pissluffare. Tycker ni de är rätt att polisen gjorde va rätt mot sardar o sidad ? är det rätt att en 17 åring får stryk i häktet för att han är misstänkt till dråp försök ? och sen får dom reda på att han är oskyldig! Dra åt helvete med er alla som drar oss muslimer över en kam hoppas ni alla dör era fittor ! O poliserna som förstörde våra bröder sardar o sidads hem gå knulla er hoppas ni oxo dör era horungar fuck er poliser som missbrukar makten fuck er som poliser som gjorde så här mot sardar o sidad o hoppas ni blir behandlad på samma sätt som ni behandlade dom i häktet. Utan brickan o uniformen är ni inget mer än fittor era horunga. Och om ni undrar vem jag är så heter jag ************** tynnered era fittor o jag är muslim rakt in i hjärtat STOLT muslim era fittor FUCK SD !!

    EDIT: Jag tog bort namnet!

    • S.C. skriver:

      Oskyldig säger du? Det är inte vad jag har hört. Jag har däremot hört att de är skyldig till en jävla massa bus i området. En misshandel av en 20-åring bland annat.

      Jättefint språkbruk som du presterar föresten, du måste varit stjärnelev på SFI.

      Vet din pappa om att du håller på att skriver ut din adress på bloggar föresten. Det är inte så bra att göra det, man vet aldrig vilka idioter som läser det.

    • Christer Fredriksson skriver:

      Tycker du det är rätt att gifta sig och ha samlag med en 9-åriga flicka ?

      http://www.islamreview.com/articles/PEDOPHILIA_IN_ISLAM.shtml

    • jgarn skriver:

      Din inavlade horunge när vi får tag i dig så skall vi köra upp din pedofilbok koranen i röven på dig och dra ut den genom halsen på dig.
      Lämna vårt land omedelbart vi vill inte ha inavlade pedofilkräk som inget duger till här i vårt land. Försvinn till det efterblivna land du kommer ifrån, åk hem till pedofilernas land.

    • Demokratbloggen skriver:

      Det var duktigt gjort av en femåring att kunna intressera sig för nyheter! Men du får ju en usel uppfostran. Får du lära dig ett sådant språk på dagis? Är det kanske det som kallas halal?

    • Humanist skriver:

      Du måste skämta!?

      Hade det varit en svensk eller för att vara mer korrekt i jämförelsen, en grupp svenskar, som hade gjort detta så hade det rapporterats betydligt mer om detta i medierna. Hade offret dessutom varit en invandrare, så hade det varit på förstasidorna, det kan jag lova! ”RASISTDÅD” hade det hetat. Detta dåd, som VAR ett rasistdåd av muslimer mot en svensk, nämns knappt i medierna.

  13. SD4Ever skriver:

    VAD SKA ALLA DETTA DJÄVLA MUSLIMER HIT OCH GÖRA.
    DOM VILL JU BARA LEVA PÅ STENÅLDERN.

    • LaRor skriver:

      Lär dig tala svenska innan du börjar kommentera och stå för ett parti som vill ha allt svenskt, du kan ju inte ens tala flytande svenska …

  14. Peter skriver:

    Ni som skriver här (de flesta) har INGEN fakta alls. Vadå alla invandrare är kriminella hit och dit? Kolla bara på Engla fallet, var det en ”BLATTE” som var skyldig? NEJ, de flesta stora och grövre brotten görs av SVENSKAR ”riktiga” svenskar som ni säkert tycker. Eller kolla bara på alla alkisar i parkerna, jag som bor i en förort i Göteborg har ALDRIG sett en ”blatte” alkis. När ni väl blir ”dissade” kalla det vad ni vill, så säger ni bara ”aa men de sparkade en 61-åring till döds” visst, det är brutalt och onödigt. Men ni kan inte dra alla över en kam, ni säger att Invandrare inte vill anpassa sig till Sverige, sveriges lagar och samhälle men kolla på Svenskarna i Thailand och Spanien framförallt, där de har egna skolor, affärer de vill inte ens lära sig språket till det landet de åker till. Att ni drar alla invandrare över en och samma kam är bara ännu värre, det finns kriminella invandrare, det vet man men ni vet själva om ni tänker efter med er lilla hjärna att det finns minst lika många om inte mer svenska ligister. Ni som säger att Muslimerna på Facebook sidan är terrorister eller jihadister är ju bara dumma och icke pålästa. Bara för att man säger Allah är störst betyder inte det att man är en terrorist? Det är som att säga Amen eller Kristus den store eller vad vet jag så är ni inte en terrorist. Juste, var han TERRORISTEN i Norge Invandrare? NEJ, han var ren Norrman. Jag är såklart väldigt ledsen över det som hände i Norge men jag är också glad att han inte var invandrare. Nu till de misstänkta, Sidad som är en 16 årig utländskille blev anhållen av polisen misstänkt för brottet. Det finns en grupp som heter RADAR i kortedala som har koll på ungdomar och motarbetar kriminalitet i förorterna som sa till polisen att Sidad var i deras fritidsgård vid den tiden brottet ägde rum, men ett alibi var tydligen inte tillräckligt för polisen utan tog honom till häktet där han låg i flera dagar, han fick inte ens gå på toa. Vart bor vi? Afrika eller? Helt sjukt.

    • S.C. skriver:

      Du glömde två. Annars så lyckade du få med alla grövre svenska brottslingar de senaste 20 åren. Om du kollar på denna bloggen så har vi namngett runt 100 invandrarbrottslingar bara de senaste sex månaderna.

      Senast jag kollade så fanns det NOLL bidragstagande svenskar i Spanien. Och ungefär lika många bidragstagande svenskar i Thailand. Så du tycker inte du jämför äpplen och dadlar nu kanske?

      Tack annars för ditt inlägg, det kommer gå till historien som det mest politiskt korrekta i vår korta historia.

    • Låt fakta och statistik leda dig ! skriver:

      Gå in på statliga SCB och skaffa dig lite baskunskaper.

      Eller du kanske av känsloskäl föredrar Ullenhags propagandesida på riksdagens webb ?

    • Demokratbloggen skriver:

      Det var väldigt vad du är selektiv i din kunskapsinhämtning. Och dessutom smickrar du dig med att du är intelligent.
      Men eftersom du gillar araber, och dessutom förmodligen förstår engelska, för det får man ju förmoda, så kan du lyssna till den här araben när han beskriver vad koranen handlar om, både på arabiska och engelska. I vilket fall så breddar du din kunskapssfär:

      Islam är jihad och jihad är islam
      Man är inte muslim om man inte samtidigt är jihadist!

      http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/sharialagar-infors.html

  15. Lenah skriver:

    Rösta på SD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Anders Eriksson skriver:

    Jag är vanligtvis en lugn och from person, men nu är det FAAAAN i mig nog! Ta INTE in fler apajävlar över gränserna! Det är fullsatt i aphuset Sverige!

  17. Julia skriver:

    dessa jävla skitungar! Även om man är svensk eller invandrare blir man förbannad på dem som gjorde detta. Men knappast slog de honom för att de var araber eller muslimer, de har inte ens med frågan att göra.
    Sverige är byggt på invandrare, Vårt kungahus härstammar från Frankrike. Göteborg byggdes av invandrare från Holland. Nej vi hade verkligen varit i stenåldern om inte vi kan ta kunskap från andra länder.

    • Stieg Claesson skriver:

      Så du tror att invandringsdebatten handlar om folk från Frankrike och Holland ?

      Nivån på vilken din sort debatterar är inte ens värd att bemöta.

      Dra den om Zlatan och Pizza när du ändå är igång..

      Jag kan glädja dig över att en viss kommun snart får ett stort härligt tillskott av analfabeter som anhöriginvandrar. Komunens starke man har gått ut med att detta kommer leda till kraftiga nedskärningar o kommunal service. Jag hoppas detta bidrar till att stärka din självkänsla och att du i din blindka kamp mot sverige ser att makten står på din sida.

      Om 20 år ska det även bli mycket kul att kunna säga ”vad var det vi sa” till din sort.

    • SM811 skriver:

      På den tiden valde man kunskap och uppfinningar och människor som tillförde landet utveckling. Nu väljer man på helt annat sätt. Negationen till utveckling.

    • Du Gamla Du Fria skriver:

      Din sort gör mig verkligen förbannad! Sprid inte sådan skit om Sverige. Det finns historieböcker som du tydligen missat. Med denna invandring lär vi ha stenåldern här inom en snar framtid. Se på dessa länder som våra nysvenskar kommer ifrån!!

    • Demokratbloggen skriver:

      Skitsnakck! Innan massinvandringens vansinne hade vi högteknologi i det här landet och Sverige låg i topp i världen. Men efter att landsförrädaren Palme hade publicerat sin doktrin så bytte man successivt till lågteknologi, precis som i u-länderna, och syftet var att förstöra Sverige:

      Klicka för att komma åt planerna-for-sveriges-undergang.pdf

  18. jgarn skriver:

    Det är vår skyldighet som svenskar att se till att dessa inavlade halvapor aldrig mer kommer att sätta sina skitiga klövar på svensk mark. Nu är det krig mot arabjävlarna som förövrigt kan torka sig i arslet med sin koran.

    • LaRor skriver:

      Smart att lägga upp det så när nästan alla pålästa människor vet att alla religioner är upplagda på samma sätt från början men men …

    • En stolt människa.. skriver:

      Hahahaha varför släppte ni in Hitler för att komma åt järnmalmen och komma åt Norge? ni bidrog till flera miljoner mord… låt mig gissa som vanligt så vågade inte svenskarna käfta emot en man, en fucking ful gubbjävel som skrämde skiten ur er fegisar……. jävla fegisar ni ska verkligen inte snacka om vad som är rätt eller fel… och dem smarta invandrarna stannar i sina hemländer dem vill inte smutsas ner av er svenskar som tror ni är så bra…. tacka invandrarna för att ni fick en plats på jorden för ni vill inte ha alla invandrare emot er med det säga hela världen…. och btw ni skriver i Metro att ni skickade 3.3 kilo plutonium till Amerika för att förstöras? hahahahaha tro inte att folk är så dumma och gå på sånt alla vet att ni gav dem det för ett syfte…. nya atombomber -.-

  19. Ilham skriver:

    För det första, vafan har alla muslimer o arab med detta och göra?! okej killarna gjorde ett fel? alla vet det ? men fucking anklaga inte alla oss muslimer och arab, och aa jag tar fan åt mig? åt högra sidan ser jag en sida där man ska bränna koranen asså helt seriöst väx upp era jävla omogna skitar, det är inte alla muslimska ungdomar som vill göra nåt sånt? jag är fan muslim? och jag gör inte såna saker? och sen står ni där och nämner ALLA MUSLIMER , den är ju fan samma sak om en svensk kristen gjorde så? jag skulle fan inte anklaga alla svenskar och kristna? asså snälla väx upp…

    • S.C. skriver:

      Du har lite otur när du tänker va?

      Tycker du inte man kan misstänka att detta handlar om muslimer när deras Facebook-grupp nämner typ ”Allah”-hit och dit i varenda jävla inlägg?

      • Ilham skriver:

        LYSSNA JAG ÄR MUSLIM, JAG VET HUR MIN RELIGION FUNKAR, DU SKA INTE STÅ HÄR O LÄRA MIG NÅGOT NU. ALLA MUSLIMER KANSKE INTE ÄR SÅ PERFEKTA , MEN DET FINNS ANDRA HÄR SOM INTE GÖR SÅNT SKIT, ASSÅÅ BLIR FAN DAMPAD HÄR, JÄVLA OMOGNA SKITAR!

        • S.C. skriver:

          Tack, men jag sitter här lugnt och sansat och försöker berätta en historia om en stackars 61-årig gubbe som råkade ut för ett gäng araber/muslimer.

          Att du ditt lättkränkta as bryr dig mer om din jävla religion än vad historian egentligen handlar om är för mig ofattbart.

          Så sitt där och ”dampa” på bara, här vinner du ingen sympati ditt vidskepliga avskräde!

          • Baldvin Ahlander skriver:

            Jag må vara hel svensk och ung och inte helt mogen men du ditt fitt luder ska inte komma och trycka ner en annan slags folk grupp för sitt ursprung och klaga inte på att det är fullt utav så kallade muslimer/araber vi svenskar har faktist invandrat in i andra länder kolla t,ex på USA där 1/3 utav det svenska folket flyttade från sverige till ett bättre land där bland USA,
            muslimer har flytt från sina länder pågrund utav krig medmera för att komma till ett bättre land som sverige i detta faktum,
            så jag tycker att du ska ta din feta röv till brunnsparken den 31 mars och stå upp för vad du tycker och inte spela sån skärm gangster för när det väl kommer till punkt och slut hade du inte heller tyckt att det skulle vart speciellt kul om du vart muslim och blev ratad efter religon.
            Tack för mitt

            • S.C. skriver:

              Och du måste gå ur skolan med fullständiga betyg. Du slog just världsrekord i särskrivningar. Så istället för att bege dig till Brunnsparken på lördag borde du lära dig att stava.

              fitt luder = fittluder
              folk grupp = folkgrupp
              skärm gangster = skärmgangster

              Du vet kanske att de svenskar som utvandrade TILLFÖRDE något till landet de kom till. Och slog de ner gamla 61-åringar så fick de inte en hop idioter som skyddade deras avskyvärda dåd, de fick ta sitt straff.

              Tyvärr bor jag inte i GBG. Och om jag skulle åka till Göteborg så skulle jag inte ödsla min tid med att hänga i Brunnsparken och kolla på ett gäng babianer som står och gapar. Det finns betydligt produktivare sätt att tillbringa sin tid där.

              • En stolt människa.. skriver:

                För i helvete hur gammal är du att picka på en sket unge det verkar som om du borde plugga mogenhet din sket -.- btw S.C. fick precis din ip adress… vakta din dörr säger jag 😉 och btw så tycker jag att 75% av dem svenskar jag mött påminner mig om neandertalarna inte när det kommer till att vara håriga utan när det kommer till hjärnkapaciteten… (btw ni påminner verkligen inte mig om styrkan för när det kommer till styrka så är 90% av svenskarna skämmigt svaga seriöst frågar mig själv hela tiden hur det kommer sig -.-).

            • Kapten_Krok skriver:

              Haha, den där USA-utvandringen kommer alltid upp. Vi svenskar som invandrade till USA varken brände bilar, mördade jänkar, våldtog deras kvinnor, krävde krävde krävde, fuskade inte med bidrag (för det fanns inga), inga balkongputtningar eller hedersmord, inga äldrerån eller stenkastning på polisen heller, men vet du annat så kan du väl länka till en källa.

              • En stolt människa.. skriver:

                Om du såg ett odjur (polisen) som försökte skada dig skulle inte du kastat sten på odjuret (polisen) -.-

                • Kapten_Krok skriver:

                  Polisen skulle aldrig skada mig för jag är ingen dum kriminell inavlad fåntratt. Polisen försöker göra sitt jobb, synd att vi inte hade 100 000 poliser till bara som var tio gånger hårdare.

                • Demokratbloggen skriver:

                  Du hallucinerar av allt khat tuggande. Svenska poliser är inga odjur. De bjuder dig på halalkorv och kramas. Dem ska du inte kasta sten på.

                  Men snart har vi förhoppningsvis en annan politik och en annan polis, och du blir skjuten innan du ens hunnit plocka upp en sten!

            • Demokratbloggen skriver:

              Jag kan hålla med dig i en sak; Du är inte helt mogen!

              Klicka för att komma åt hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf

        • Kapten_Krok skriver:

          Lägg ner CAPS!

        • awake skriver:

          Du vet nog inte hur din religion funkar, du tror bara du vet.

      • LaRor skriver:

        men herregud är du helt pantat i huvudet alla i denna grupp nämner inte alls allah m.m. och de som gör det, gör det för att säga att gud är på hans sida det är som om en kristen skulle säga amen eller må gud vara med dig eller välsigna dig. Ta till mer kunskap och fakta innan du yttrar dig och ”before you start pointing fingers, make sure your hands are clean”

    • jgarn skriver:

      Ni skitiga muslimer och araber nu har ni gått över en gräns nu skall ni ut, ingen absolut ingen vill ha er här i Sverige. Ni är bara skitiga horungar som inget duger till, se bara hur det ser ut i era skitiga hemländer. Försvinn ur vår åsyn du pedofilens avkomma.

      • Ilham skriver:

        EYY DU HÅLLKÄFTEN, DET E INTE SÅ ATT ALLA MISSHANDLA HONOM., DET E NI SOM FUCKING GÅR ÖVER GRÄNSEN VAD HADE NI SVENSKAR VART UTAN OSS INVANDRARE SLUTA SNACKA SKIIT DIN JÄVLA OMOGNA SAK!!

        • SM811 skriver:

          Har du märk att vi skriver inte med versaler. Det måste du väl förstå varför. Utifrån vad du skriver så hade vi som Borg sa stått och stampat på jordgolv fortfarande.

        • Först kom stenåldern, sen kom massinvandringen. Ingen tid emellan ! skriver:

          Ja, snälla !

          Berätta vad vi svenskar hade varit utan dig och dina bröder !

          Jag är IDEL ÖRA ?

          Berätta !

        • S.C. skriver:

          ”EYY”? Kan man få en översättning på det kanske? Vad betyder det ordet?

        • Ralts skriver:

          ”VAD HADE NI SVENSKAR VART UTAN OSS INVANDRARE”, tryggare om kvällarna?

        • Demokratbloggen skriver:

          Utan er slödder hade vi haft det så här:

          http://tinyurl.com/cr2h736

        • jgarn skriver:

          Du din inavlade horunge som kan varken skriva eller stava, vad skall vi ha dig till i Sverige? Räkna inte in dig och ditt gäng som invandrare, er ser vi bara som parasiter. Invandrare är människor som kommer hit och arbetar, du har aldrig arbetat för du vet inte ens vad det är. Troligen är du född i en bordell i Afrika och fick dia en get.

        • Humanist skriver:

          Om ni invandrare/muslimer ville ha någon som helst respekt från oss svenskar, borde ni fullt ut tagit avstånd från detta brott och alla andra, liksom personerna som utförde dem! Men istället anklagar ni oss svenskar, ni anklagar polisen, ni anklagar hela det svenska samhället som har räddat er från krig och fattigdom i era hemländer och FÖRSVARAR de som begick det här fruktansvärda brottet! Tro fan att vi vill att ni ska ut härifrån! Vi svenskar är alldeles för givmilda och toleranta och just det utnyttjar ni, men en dag kommer ni gå över en gräns och det svenska folket kommer att resa sig upp mot er och slå tillbaka… var så säkra!

      • Erik Sundin skriver:

        Fega skit, lätt och skriva över internet med anonymt namn . Skriv ditt riktiga namn eller nej du är ju så feg så du vågar inte

    • Ilham skriver:

      FUCK ER ALLA SOM OGILLAR, JAG ÄR STOLT MUSLIM SKITER I VAD NI FUCKING TYCKER, NÄMN BARA INTE ALLA MUSLIMER FATTAR NI!!!!
      THANK YOU HATERS FOR MAKING ME FAMOUS, BIITCHEES JA SVÄR ALLA NI SOM E SÅNNA FUCKING OMOGNA SKITAR WALLA ERA SKITAR!!!

      • Kapten_Krok skriver:

        Lägg ner CAPS eller bli bannad. Välj själv.

        • S.C. skriver:

          Nej, låt han vara kvar, i alla fall idag, han är ju skitrolig. Han har säkert en falukorv uppstoppad i arslet medan han skriver.

        • En stolt människa.. skriver:

          Hahaha bannad det påminner mig om hur din mamma skrek det när jag körde upp min kuk i hennes anal hål och om ni svenskar var så intelligenta her ”carl-erik” (wtf igentligen 2 names in one? och ni tycker invandrare har konstiga namn HAHAHAHAHAHA) så skulle ni fattat att Ilham är ett tjej namn -.-

      • S.C. skriver:

        Har nog sällan sett så mycket motsägelser i en så kort text.

        Du skiter i vad vi tycker, men bombarderar forumet med inlägg?
        Sedan var det den vanliga ”Walla, Walla, gris åt alla” skitsnacket.

        Du är en komisk människa, har du någonsin funderat på att bli jycklare?

        • En stolt människa.. skriver:

          Har du funderat på att skaffa ett liv istället för att ödsla din tid här? :O

          • S.C. skriver:

            Jag har ett liv, till skillnad från den 61-åringen som dina polare sparkade ner som de fega kräk de är.

      • awake skriver:

        Ja du man märker att du är en stolt muslim du behöver inte säga det

      • Yxan skriver:

        Vi hade ett jättefint land, med vänliga och utbildade människor i Sverige.
        Vad hade vi varit utan inavlade araber i Sverige…jo samma land som innan ni kom hit.
        Vad har ni bidragit med? Nobelpristagare? uppfinniningar? INGET…
        Kebab? det kan jag vara utan, jävla skräpmat

      • Demokratbloggen skriver:

        Just så uttrycker sig ett inavel!

    • Demokratbloggen skriver:

      Pappskalle!

      En muhammedan är en jihadist, och en jihadist är en muhammedan!

      Din plikt, enligt koranen är att betvinga de otrogna hundarna under er och sprida koranens ord över världen med svärd. Du kan inte kalla dig för muslim om du inte har klart för dig vad en muslim är!

  20. Stefan johansson skriver:

    Vilken är idioten som skrivit detta sidad är oskyldig. Hur grundar du på denna artikel misshandeln har inget med religion att göra ta reda på saker innan du bara slänger ur dig här i kortedala bor minst lika mycket svenskar och svenskar och kristna begår lika mycket om inte mer misshandlingar

    • l skriver:

      Varför skanderar deras vänner om Allah med mera om det inte har med religion att göra.

      Läs på, skaffa dig kunskap, vakna upp !

    • Allt på Aftonbladet måste vara sant... skriver:

      Varför skanderar då de häktades vänner om Allah, krigare osv ?

      Läs på, skaffa dig kunskap !

      Kan du hänvisa en källa till det du påstår ovan ?

    • SM811 skriver:

      ”kristna begår lika mycket om inte mer misshandlingar”
      Upp till bevis. Börja med att uppsöka BRÅ.

    • S.C. skriver:

      Ytterligare en nyttig idiot i Sverige märker jag. Att det skanderas ”Allah Akbar” i varenda jävla inlägg på deras Facebook-grupp får mig att misstänka att detta är muslimer.

      Men du kanske har annan ny banbrytande information.

    • Demokratbloggen skriver:

      Är du uppväxt med dem? Du använder svenska såpråket som en tattare, och på samma inavlade sätt tänker du också. Lär dig till att börja med språket så får vi se om det går att lära dig något mer om verkligheten omkring dig.
      Som det är nu låter du som en utlänning, som bara använder ett svenskt namn för att låtsas.

  21. människa! skriver:

    SLUTA DRA ALLA ÖVER EN KANT? NI GÖR ER OCKSÅ BARA TILL DÅLIGA MÄNNISKOR NÄR NI HAR EN LITEN SPALT MED BRÄNN KORANEN! VISST DET VAR INTE BRA AV DOM UNGDOMARNA ATT GÖRA DET MEN HUR KAN NI VETA ATT DOM ÄR MUSLIMER? VI KAN INTE KALLA ALLA SVENSKAR FÖR KRISTNA BARA FÖR DOM KOMMER FRÅN ETT SVENSKT LAND? DOM KAN LIKA VÄL VARA KRISTNA DOM OCKSÅ?! SLUTA HATA UTAN INVANDRARE SKULLE NI VARA I STENÅLDERN FOTFARANDE?!

    • Man blir så trött... skriver:

      Oftast är det muslimer som skanderar ”Alahu akbar” när de protesterar på FB, men du kanske vet mer ?

    • SM811 skriver:

      ”UTAN INVANDRARE SKULLE NI VARA I STENÅLDERN FOTFARANDE?!” Asgarv. Om du skulle på en skala 1-10 bedöma om de är muslimer, vad får du för siffra. 10=muslimer

    • 50-60 talen, sverige en blomstrande utopi ! skriver:

      Var vi i stenåldern på 50-talet ?

    • S.C. skriver:

      Jo, att de skriver ”ALLAH ÄR STÖRST” och ”ALLAH AKBAR” på deras Facebookgrupp var väl det som fick oss att misstänka mest att detta var muslimer.

    • awake skriver:

      Nej tvärtom, med muslimer och araber kommer Sverige att gå mot stenåldern…

    • Demokratbloggen skriver:

      Och det inbillar du dig! Vi skulle vara i stenåldern om vi inte importerar slödder från medeltiden (!)

      Var lite seriös och studera ämnet istället:

      Klicka för att komma åt hotet-inifrc3a5n-iii-release.pdf

    • Olle Söderberg skriver:

      Du flicka lilla. Caps Lock sitter till vänster om A. Tryck på den så slipper vi höra dig skrika varje gång du ska (försöka) skriva.

  22. SM811 skriver:

    SD, Kent har rätt även denna gången att straffåldern skall sänkas.
    SD 2014 och en islamfri Riksdag

  23. Kapten_Krok skriver:

    Synd att den gamle mannen inte hade en kamphund som försvarade sin husse.

  24. viktoria skriver:

    UT med packet rösta på SD som JAG!
    SD FOREVER!!!!!!

  25. josefin skriver:

    tror väl fan inte dom misshandlade han för att han va svensk? och hur vet ni att dom är muslimer, för att dom är mörka? WOOOOOW!
    ännu ett exempel på att sverige är ett jävligt rasistiskt land, ni måste ALLTID nämna folkgrupper när de är nån invandrare som gjort något dåligt, men när de är någon svensk som gjort något blir den förlåten direkt, hur sjukt som helst? aja palla slösa tid på detta man blir ba så helvetes arg o se alla kränkningar mot muslimer/invandrare eller”blattar” , sluta va så fucking blinda o inse att alla är fucking människor! // josefin svensson, p.s jag skäms över mitt efternamn för att de är svenskt, man vill ju fan inte va som svenskar när ni beter er som fucking värre än myror! :*

    • Kapten_Krok skriver:

      Har du nyss lärt dig ordet ”fucking”? 😉

    • S.C. skriver:

      Nån invandrare i detta fallet är 8 – 10 stycken som fegt sparkar ner en äldre man på grund av att han tilltalat dem.

      Du blir upprörd över så kallade kränkningar mot muslimer, men bryr dig inte ett skit om offret här. Hjärntvättade hjon!

    • Voine voine skriver:

      Tänker du på kränkning mot tjejen som vart kränkt genom att hoppa av sin utbildning och därmed inkassera 60k ?

      Snälla du LÄS på, skaffa dig objektiv information i ämnet.

      När du säger att svenskar skyddas och invandrare hängs ut så kan man undra om du överhubudtaget läst en dagstidning de senaste 10 åren.

      • Min mörka kompis är snäll, då är alla mörka snälla ! skriver:

        Så du tror att faktumet att mannen var svensk inte spelade någon roll !

        Du tror säkert på medias lögn att det inte finns någon överrepresenation bland invandrare !

        Vad har du att säga om den värsta gruppvåldtäkten i Svensk rättshistoria ? Är det en slump att de tillhörde en viss religion ?

        Snälla du, utbilda dig i stället för att gå på känslor !

        ”14 fläckar fanns DNA från minst två personer. I tvåbarnsmammans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet återfanns spermier från minst fyra personer.”

        http://avpixlat.info/2012/03/28/gruppvaldtakt-pa-flyktingboende-atalade-kvar-i-haktet/

        Det är p.g av sådana som dig det är så tyst från feministiskt håll när det gäller grovt våld mot kvinnor så fort förövarna (givetvis a en slump) kommer från MENA-länder !

        Läs koranen, utbilda dig ! Läs statistik på SCB. Bilda dig en uppfatning från fakta, sedan kan du fortsätta debattera !

    • Du Gamla Du Fria skriver:

      Om du skäms över ditt namn som typiskt svenskt förslår jag att du söker dig till ett av dessa länder du verkar föredra framför ditt land.
      Det är just sådana som du som skäms över och ser ner på allt svenskt som skapat detta multikulti samhälle som vi har idag, med alla problem och konflikter. Vi svenskar utsätts dagligen för kränkningar och våld utav dessa du värnar. Du verkar inte ha den minsta sympati med offret utan enbart gärningsmännen?
      Väx upp och lär dig svenska!

    • raiven skriver:

      Josefin du är väl en 14 is som älskar blattar, men om några år kommer du till insikt och ser vad det är för värderingar dom har och du kommer ta avstånd. Klart dom är islamister det var ju nån som skrev att Alah är störst.. Titta på deras facebook grupp och se vad dom skriver vad dom jobbar som bankrobber mm.. Fina värderingar dom verkar ha och dom verkar inte bry sig om att en 60 åring ligger för döden..

    • M Lappinen skriver:

      Det är inte rasistiskt att säga sanningen. Men du som Svensk har blivit indoktrinerad i många år att så fort det är en invandrare så är det pga att det är så himla synd om dem. VAKNA! Det är inte synd om dessa 7 idioter som misshandlade en 61årig man till döds. Du är en idiot och du förtjänar inte att vara svensk, så byt efternamn som du så gärna vill och flytta så gör du Sverige en tjänst!

    • hakan78 skriver:

      För såna som dig behöver man snälla flytta till iran, eller nåt liknande så ska du få se på vad rasism innebär….förresten varför behöver inga andra länder så j*vla mycket massinvandring o sk arbetskraft som i detta land, du förstår lilla lilla du att när svenskar sökes för arbetskraft utomlands så är det pga kunskap o kompetens…det kan man föga säga är inte fallet med dessa pack som väller in över svea rikes gräns. O vi kommer alltid att hänga ut invandrare som begår brott, precis som din älskade pisstidning asyl-bladet hänger ut svenska brottslingar.

    • Demokratbloggen skriver:

      Det märks att du är full av skam, för du har inte ens så mycket stolthet att du har lärt dig att hantera det svenska språket.

      1. Muhammedaner anser att hundar är orena, där är anledningen till att de började.

      2. Muhammedaner anser att de är mer värda än de otrogna, där har du anledningen till misshandeln

      Lär dig att ta hand om dig själv, för vad du gör nu är att skära dig i armarna med vassa glasbitar och rakblad. Om du inte gör det direkt så visar din argumentation att du i andanom gör det, att du hatar dig själv, att du inte är någonting värd.

      Det första steget att ta hand om dig själv är att distansera dig från mångkulturen och börja forska i de skatter som ligger i svensk kultur. Du kommer att växa!

    • Humanist skriver:

      Varför inte det? Vad hade DU trott om det hade varit 8-10 svenskar som sparkade ner en äldre invandrarman? Eller tror du att det bara är svenskar som kan vara rasister? Det är just det som gör att invandrare kan fortsätta bete sig hur som helst, trakassera, våldta, misshandla och mörda svenskar utan att någon tycker det är konstigt. Men om en svensk säger så mycket som en svordom åt en invandrare, kallas han direkt för rasist.

  26. Erik skriver:

    Hur kan folk va så dumma att det tror på allt det läser?? juste det är svenssons hela bunten!! ser ni inte i annonserna på höger sidan ”BRÄNN EN KORAN LAGLIGT” det här är ren propaganda till att hata islam mer

    • S.C. skriver:

      Jag tror inte Islam och muslimer behöver vår hjälp för att bli mer hatade, det klarar den ideologin och det folket så bra av själva.

      De här 8 – 10 snorungarna är väl ett jävla bra exempel på det.

    • Du Gamla Du Fria skriver:

      VAD är det som du inte tror på?
      Att bränna en koran är att förhindra att mer desinformation når ut till folket och ett sätt att bekämpa spridningen av islam.
      Ju mindre koraner, desto mindre hat.

    • Voff voff o rondellen skriver:

      Varför bemöter du dem inte med allt positivt som står i koranen och möter dem med motargument ? Det borde vara en enkel match om motståndaren är på så låg nivå som ni sverige hatare vill låta påskina !

      Så fram med belägg som tystar de hatande !

    • Demokratbloggen skriver:

      Varför tar du dig namnet Erik. Det var namnet på en svensk kung. Visste du inte det?

      Nu byter du snart tillbaka till Ahmed.

  27. Elegant! skriver:

    Jag är så jävla trött på er Svenskar!!!.. Ni är bleka, Svaga i psyket, Lätt lurade / Hjärntvättade, Otrogna, Blyga och eran åsikt trädar bara fram på helgerna när ni dricker öl och blir sentimentala.
    Vad är ni för konstigt folk som bara kan skylla på utlänningarna hela tiden? Ni vågar aldrig säga va ni tycker och känner förän ni känner att ni är i absolut överdriven trygghet med skydd av stor jävla betong vägg säkrad av 12 poliser och 3 helikopter plan. Jag är så jävla trött på er mesiga Svenssons som knyter näven i fickan. Ni är en skam för norden ni Svenskar….. Och erat beteende får mig att tro att ni ljuger om att ni en gång i tiden var starka vikingar, ni är bara ett par svaga vitingar snarare

    • S.C. skriver:

      Och därför går du och slår ner en pensionär eller rånar ett skolbarn för att känna hur tuff du är.

      Om du är trött på svenskar finns det ju ett ställe du kan åka till där du garanterat slipper oss. Du vet själv var det ligger.

    • U Mad? skriver:

      1. Fuck you!
      2. Ja, vi säger ofta inte vad vi tycker, EFTERSOM då åker man på däng av er sandnegrer och alla era ”brushor”. Jag hade gärna sagt till varenda arab jag ser hur mycket jag avskyr er och hela ert släkte, men inte fan vill jag SLÅSS för det, vilket verkar vara det enda ni vill och kan!
      Jag är mycket hellre en feg svensk som knyter näven i fickan än en liten ghetto-cool hobbygangster som tycker det är häftigt att döda i en pedofils namn och se fram emot ett heligt krig.

      Sanningen är att när massinvandringen började på allvar i slutet av 90-talet var jag 100% FÖR detta, jag ville öppna gränserna helt, hjälpa så många som möjligt och låta er få ett vettigt liv här. Hatade allt som hade med rasism att göra.
      MEN NU när ni bevisat hur jävla okapabel en människa kan vara till att leva i ett riktigt samhälle har jag ändrat uppfattning helt. Skulle njuta av att slänga ut varenda en av er blattar när ni bevisar gång på gång vilket våldsromantiserande släkte ni faktiskt är. Motbevisa mig GÄRNA!
      Grattis, ni har vänt en totalsympatisör till att antagligen rösta SD i nästa val, ENBART pga genonsnittsblattens beteende. Känns bra, va?

    • M Lappinen skriver:

      Jag ska berätta vad skillnaden mellan dig och mig är. Du är ointelligent, jag är smart. Enkelt, eller hur?

      En smart person behöver inte slåss, den kan prata om problem och komma överens. En korkad person med låg IQ låter nävarna och hot komma först för den saknar förmågan att kommunicera på ett bra sätt.

      Hänger du med, eller förklarade jag så du inte förstod? Blir du arg nu? Känner att du knyter näven och skulle vilja slåss lite… 😉 Som sagt…

    • Demokratbloggen skriver:

      Det är nästan så att jag är böjd att hålla med. Vi kanske ska vara tacksamma att ni kommer hit från medeltiden och tar oss med en sväng tillbaka till den tid då svenskar hängde slavar i träden. Det kan nog ge oss idéer. Men vi ska inte hänga läpp, för vi får försöka att öva upp oss på er apor.

      Hur tror du att det skulle bli om vi börjar uniformera oss? Det är inte mycket, men alltid en början, för kom ihåg, vi är civiliserade nu, till skillnad från er, men vi kanske kommer på något efter hand:

      http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/ta-kampen-uniformera-dig.html

    • Ert framtida problem är just att ni håller på att väcka den sovande Vikingen…

  28. Emelie skriver:

    Du är ju bara patetisk! Jag blir bekrymrad över att att en man som du är på fri fot i vårat avlånga land. Du borde spärras in, helst i gaskammare.

    Undermyumbrella.se

    • Fastsvetsade skygglappar... skriver:

      Ja, spärra in de som tar illa vid sig av att en gammal farbror blir grovt misshandlad med följande hjärndöd som följd.

      Det är fint med människor som spottar på en gammal farbror som blivit misshandlad till invaliditet.

      Blev en ond tå trampad på, med tanke på fruns blivande efternamn ?

      Mannen kan inte se dig i ögonen för han är hjärndöd, men jag skulle vilja att du såg honom i ögonen och berättade att du vill gasa ihjäl de som tagit illa upp av detta bestialiska dåd !

    • Kapten_Krok skriver:

      Håller med. Alla gäng som misshandlar en gammal man, kvinna och pensionär borde in i gaskammare. Oavsett etnicitet.

      • bergsjön skriver:

        jag hade gärna velat våldta dig hårt framför din morsa … fucking hor unge

        • Kapten_Krok skriver:

          Du missade sista lektionerna på SFI va?

        • S.C. skriver:

          Det är rätt unikt att lyckas särskriva ett ord med sju bokstäver. Det är något allvarligt fel med skolorna nu förtiden.

        • Demokratbloggen skriver:

          Så här svarar inte en svensk, så man får nog vara lite mer selektiv med vem man stoppar in i gaskammaren. Araber och negrer måste komma i första hand, ser vi!

    • Demokratbloggen skriver:

      Och hur många gånger har du blivit våldtagen av dem? Eller är du för ful?

      • Sär skriva hor unge skriver:

        Gå in på hennes blogg, så kastas ljuset över hennes aggerande i ett nytt sken.

        Hon har en blivande man med outlbart efternamn, och känner sig antagligen kränkt å dennes vägnar. Eller också så är det tvivlen över valen i livet som spökar. Denna sort är alltid så förutsägbar, men det är lönslöst att debattera med dem !

    • S.C. skriver:

      Vill du bara ha trafik till din blogg eller? Antagligen! Ta en shoppingrunda till och glöm bort verkligheten, Hej då!

    • Du Gamla Du Fria skriver:

      Kära Emelie
      Jag skäms över sådana människor som dig. Det är sådana människor som du, som är medskyldiga till dåd som detta. Jag blir och Är oerhört bekymrad över människor med din livssyn och värderingar. Det är ni som driver vårt land till avgrundens rand. En dag vaknar du med och inser vart vi är på väg, men det är då antagligen för sent.

      Mina tankar går f.ö till offret och hans närmaste.

  29. Socialtanten Sigrid skriver:

    Vilken fruktansvärt intollerans som flödar här !

    Dessa unga pojkar är förtryckta och kommer från krig och svält.
    Vi har förtryckt dessa unga män genom att inte ge dem arbete och fritidsgård och då är det klart de blir arga !

    Mannen var säkert köksbordsrasist eller hade heilat framför de unga förtryckta männen, han får skylla sig själv !

    Vi måste ge dem fritidsgårdar och arbete !

  30. Muz Tappah skriver:

    Stjäla moppe, åka brushans BMW, döda någon pensionär..

    Walla walla, life’s good, walla walla !

    Arbetslös walla walla, inte fulständiga betyg jalla jalla.

  31. Landsförädare skriver:

    Är du nöjd nu Jan Helin ! Du och dina gelikar är medskyldiga !

    Hoppas berikningen drabbar er snarast !

  32. Bry dig inte skriver:

    Ni borde skämmas. Hur kan ni dra alla över en kam bara för att NÅGRA killar har gjort detta. Ni är rasister hela bunten och om det är någon ska ska ”torteras” eller ”hängas” så är det ni som uttrycker er med så kränkande ord. Era dumma invalider. Om ni vill göra samhället en tjänst så borde ni skjuta er själva. Äckel är vad ni är. Dom gjorde fel men det ni gör är inte bättre. Ni misshandlar ALLA med utländsk bakgrund verbalt och det är inte acceptabelt. Och tro mig svenskar är lika ”smutsiga” som invandrarna som ställer till problem i vårt samhälle. Behärska era ordval för ni gör det inte enkeklare för er eller för människor med utländsk bakgrund.

  33. m skriver:

    Detta kan inte vara en seriös artikel? :s wtf, jävla rasister.

  34. Isyankar skriver:

    Vem är ansvarig för den här artikeln egentligen. Han/hon har skrivit en så provocerande text då får den personen stå bakom det.

    • Maryni22 skriver:

      Fast jag upplever det som hände i Kortedala som betydligt mer provocerande. Gör inte du det? För att inte tala om det som man har skrivit i Facebookgruppen. En 61-årig man är så svårt misshandlad att han kommer att bli ett vårdpaket resten av sitt liv, om han inte avlider, bara för att han ville försvara sin hund. Få saker har upprört mig så mycket som den här. Dels själva händelsen, dels det faktum att det dröjde tio dagar innan tidningarna skrev om den.

    • Demokratbloggen skriver:

      Tänker du ge dig på honom, svartskalle?

    • S.C. skriver:

      Vore det inte bättre om ni rensade ut slöddret i er folkgrupp i stället. Eller du kanske tycker det är OK att cirka 10 personer ger sig på en ensam pensionär.

      Oroa dig inte, vi står bakom varenda stavelse, gör du?

  35. jgarn skriver:

    Hur jag än funderar så kan jag inte finna någon anledning till att dessa inavlade halvapor skall finnas kvar i Sverige. Inte ens som kadaver skall de förorena vårt land.

Kommentarer inaktiverade.