Husrannsakan idag hos assistansbolaget ATS Assistans


ÖREBRO På deras hemsida kan man läsa under rubriken ”Nolltolerans mot fusk” – ”Vi på ATS Assistans vill vara tydliga, eftersom det framkommit i media att fusk förekommer avseende assistansersättning.Vi har absolut nolltolerans mot såväl lagbrott som brott mot våra egna etiska regler och accepterar inte under några omständigheter fusk eller oegentligheter inom vår verksamhet.” Ägare är Abbas Hassoun 36 år.

Abbas Hassouns assistansbolag har haft en makalös expandering sista åren där företaget nu har knappt 600 anställda. År 2009 fanns det 20 anställda och hade runt 7 miljoner i omsättning. Två år senare – 2011 – hade företaget 350 anställda och 72 miljoner i omsättning. Och nu har de alltså nästan dubblat antalet anställda på ett par månader. Inte konstigt att polisen hade stor razzia där idag.

Hårda bud att heta Hassoun nu får vi hoppas

Finns något enda assistansbolag som inte fuskar och drar FK vid näsan på miljardbelopp. Kanppast verkar det som, och övervägande är det araber eller invandrare som står för bolagen. Man behöver inte ha hög IQ för att lägga ihop ekvationen. ATS Assistans i Örebro är nog ett av de snabbast växande assistansbolagen i landet.

Polisen gjorde i dag husrannsakan hos företaget där mängder av dokumentation togs i beslag, samt kopierade datafiler.

– ”Personer har delgetts misstankar om brott, mer kan jag inte kommentera”, säger Thomas Hörnfeldt, chef för polisens ekorotel.

ATS Assistans bildades 2008 av Abbas Hassoun, som är ensam ägare till bolaget. Expansionen har som sagt varit enorm. Förra året fördubblade bolaget omsättningen från 35 till 70 miljoner, och är nu uppe i 122 miljoner kronor, säger Abbas Hassoun.

Investering i ”Beirut Verksamheten” är extremt lönsam. Förra verksamhetsåret plockade Hassoun ut 6,5 miljoner kronor i arvode som ensam styrelseledamot i bolaget, plus en miljon i aktieutdelning. Året dessförinnan var styrelsearvodet 4,5 miljoner kronor. Under fjolåret köpte bolaget en lägenhet under uppförande i centrala Beirut för drygt 2,8 miljoner kronor, på ren spekulation.

Abbas Hassouns - bluffare

– ”Det är en investering och den kommer att ha ökat med minst 25 procent när jag säljer den senare i år”, säger Hassoun som borde haft längre näsa än Pinoccio.

Abbas Hassoun förklarar den kraftiga expansionen och extrema lönsamheten med att ATS Assistans lyckats skaffa sig en särställning bland nyanlända invandrare där det finns 14 handläggare som talar 14 olika språk, säger han, som dessutom kör med det vanliga dravlet om att han är oskyldig och det är omöjligt att kolla upp alla brukare och bla bla.

NA

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

68 tankar om “Husrannsakan idag hos assistansbolaget ATS Assistans

  1. Vtuna skriver:

    Leif skit ner dig känner många +40
    Som besöker denna sida för att få
    sanningen.. O ja vi arbetar men
    Vi har familjer barn som närmar sig
    Moppe åldern så jag vill höra vad faen
    Som händer skall man behöva ha
    Hagelbössan med sig när man ut??
    Och till vårt hem skall inga slödder in!!

    • Mollan15 skriver:

      Vill du ha sanningen ”Vtuna” så är du helt fel ute på den här sidan kan jag tala om för dig. Tro inte allt du läser i tidningen. Ta hand om dina barn och lär dig lite vett, ettikett och svenskt språk är du snäll.

  2. Leif skriver:

    Med handen på hjärtat kan jag säga att jag Skäms rejält när jag läser dessa inlägg! Hamnade på denna sida av en slump och ångrar säkert snart att jag ens la ner 2 minuter att skriva några rader men kan ej låta bli! (beror säkert på att jag är svensk, och vi svenskar har i mångas ögon en förmåga att vara ett bittert folk) Först och främst så försöker jag kommer underfund med snittåldern här inne? Hur många arbetar av er? Solen lös idag om ni vill veta. Dessa inlägg görs under arbetstid och det måste betyda att jag är med och sponsrar arbetslösa försörjningstagare att sprida påhitt här. Surt säger jag! Jag undrar även hur många som läst artikeln på svenska? För hur jag än vrider och vänder på det så förstår jag inte hur ni kan hänga ut företaget på detta vis utan konkreta bevis. Har ni aldrig hört att man ska inte tro på allt man läser? Eller i detta fall och i denna artikel inte ANTA och hitta på. Tills detta är utrett så hoppas jag att solen lyser på de inblandade individerna och mina lyckönskningar går till er hårt arbetande som gör skillnad och förbättring här i vårt glädjerika sköna land!

  3. Adda skriver:

    Sammanland miljardskuld
    De tretton personer som toppar listan har tillsammans nästan två miljarder i skulder til staten. Här är de:

    Berth Milton: 694,7
    Lars Pettersson: 314,3
    Pål Astrup Krüger (dödsbo): 130,5
    Henrik Stigell: 122,6
    Mikael Linusson: 117,5
    Jörgen Vidmark: 117,5
    Holger Östberg: 93,5
    Wei Wei: 76,1
    Jonny Lindén: 69,2
    Viveka Linde: 64,9
    Mats Linde: 64,3
    Kurt Gösta Wijkström: 62,4
    Alfonso Bermudez Granlund: 53,9
    Svenskarnas sammanlagda skulder till kronofogden är 89 miljarder kronor.
    Skål vilka bluffare invandrare är….

    • Kapten_Krok skriver:

      Hur mycket skatt har de inte betalat in då, jämför det med alla araber som blåser med sina assistansföretag.

      • Adda skriver:

        89 MILJARDER!!!!!
        Kan du inse att detta har inget med vad man har för bakgrund….
        Jag ifrågasatte inte om dem betalade skatt eller ej. (Kort fattat).

    • S.C. skriver:

      Du vet inte hur det fungerar med sköntaxering va? De här siffrorna är inte verkliga för fem öre. Men fortsätt att tro att invandringen är en vinstlott för Sverige.

  4. Fyrkantigt huvud skriver:

    Ojdå, ändå lyckas alla dessa turkar och araber att rycka åt sig dina skattepengar. Fortsätt att blogga och jobba arslet av dig, vi mår bättre, lever bättre, äter bättre och vi får fan så mycket mer pengar också!! 😀 High five dude!

  5. ville skriver:

    Det finns skäl till varför invandrare ligger bakom i stort sett alla assistansbedrägerier.

    Invandrade personer har inga sjukjournaler för tiden innan de kom till Sverige. Det är detta faktum som möjliggör bedrägerierna. med hjälp av köpta läkarintyg kan man sedan börja blåsa svenskarna på deras skattemedel. Vill man backa upp hittepå historierna med lite intyg från Mellanöstern tror jag att var och en förstår att dessa intyg kan köpas/skrivas ut av Ali Baba och de 40 rövarna. Man lever på att svenska kommuner och försäkringskassan är naiva och lata. Personer som aldrig har bidragit med någonting i Sverige sitter och mjölkar ut miljoner av våra skattemedel. Svenska barn och ungdomar i behov av assistans får sedan inte den hjälp de har rätt till och som deras föräldrar har BETALT för via skatteinbetalningar.

    Detta är vidrigt och tyvärr är det ett faktum att bluffandet fungerar för invandrare men inte för svenskar. Invandrare som är handikappade på riktigt har i vissa fall visat sig vara importerade enbart i syfte att sitta och sno staten på pengar. Är det schysst!? Du flygs in för att sedan sitta i en betald lgh och med betald mat etc. (soc.) och titta på tv samtidigt som 3 personer påstås vårda dig dygnet runt. Om svenskar gjorde liknande saker i ett muslimskt land skulle de bli slaktade. Det går inte att ta hit muslimer ifrån länder utan välfärdssystem och tro att de inte skall bete sig som knarkare i ett apotek efter stängningsdags.

    Tyvärr får man nu som invandrare klä skott för vad ens bröder och kusiner hittar på. Om man inte kan rensa upp i de egna leden finns ingen lösning. Svenska myndigheter och svenskar kan/får inte göra något åt detta då vi har lagstiftning och rasism anklagelser att handskas med. Svenskarnas enda metod att få ett slut på bedrägerier, bidragsfusk och upprepad brottslighet är att sluta importera eländet hit. Invandrarna gräver sin egen grav genom att ständigt spotta oss svenskar i ansiktet.

    Tyvärr får de bra invandrarna också vara med och betala priset. Vi måste ha ett moratorium i mottagningen av låtsas flyktingar. Då kan vi istället lägga resurser på kvotinvandringen av de personer som är förföljda på riktigt, dessa invandrare kommer inte hit i syfte att kn*l*a oss och våra mammor utan kan faktiskt förväntas börja arbeta och betala skatt efter att ha lärt sig svenska mm. Folk som verkligen har varit i nöd kommer inte till Sverige och blåser oss på pengar för att sedan sitta och klaga om socialbidraget betalades ut 2 dagar för sent eller för att soc. faktiskt vill se en hyresavi på den lägenhet som 5 andra personer samtidigt får hyresersättning för.

    Många invandrare har spänt bågen för hårt och den är på väg att paja. Man har sig själv att skylla.

  6. karim skriver:

    du som skriver om att hassoun borde ha längre näsa än pinoccio borde först lära dig lite om fastighets marknaden i beirut en lägenhet kostar innan the finishing till exempel 100 000 $ efter finishing är den värt 150 000$ o detta exempel om lägenheten har yta på 80 kvm .
    beirut är inte stockholm som har nästan fasta priser på lägenheter o hus, en lägenhet som ligger mitt i beirut har yta på 300 kvm är nu värt 1700 000$ o nästa år är den värt 2 mille$
    jag tror inte att hassoun behöver din pinoccio näsa du får behålla den o till o med skaffa dig erfarenhet innan du pratar om saker du inte vet om

    • S.C. skriver:

      Men då är det klappat och klart då, bara att flytta till Beirut! Hej då!

      • nickl skriver:

        Jaha, så alla som investerar i utlandet skall flytta från Sverige? Klappskalle.

        • S.C. skriver:

          Nej, bara de som kör assistans-scams från Libanon.

          • nickl skriver:

            Du bör kliva ut ur din lilla garderob grabben och våga titta ut genom fönstret. Du kommer inte långt i livet med ditt tankesätt. Väx upp… Förstår dock att det här är din hobby, sitta inne 24/7, inget liv, inga vänner. Det är tufft grabben, det är tufft.

            • S.C. skriver:

              Vad är tufft, scamma skattebetalare på pengar och inte vilja flytta tillbaka till ”drömlandet”. Jag är gammal nog att ha upplevt Libanon innan muslim-asen kom dit. Så hoppa och skit din jävla scam.blatte.

      • Mollan15 skriver:

        moget . . . sc. . .

        • S.C. skriver:

          Det är ett råd i all välmening, nu har han ju försnillat pengarna så då kan vi väl få slippa försörja honom mera kanske?

      • Mollan15 skriver:

        Absolut 🙂 Trevlig resa

    • Demokratbloggen skriver:

      Rationalisering kallas den debattmetoden när man plötsligt byter fokus för att skylla på något annat.

      • nickl skriver:

        Ingen verkar bry sig om det du säger. Håll dig till dina böcker smartass 🙂

        • Demokratbloggen skriver:

          Ingen? Är det du det?

          • nickl skriver:

            Sedär. Du skrev något som inte fanns med i böckerna, du får en kaka för det. Duktig ponke!

            • Demokratbloggen skriver:

              Anti-intellektuella är du och muhammedaner och Jehovas vittnen och liknande galna sekter.

              Är du mänsklig?

              Vi får se? Människan tillhör arten Homo Sapiens. Det är en bastard-art på sätt och vis, eftersom den inte, som de andra arterna kan klara sig i naturen. Överlevandet var ett problem.

              Nu visade det sig att själva problemet kom att bli lösningen för den här arten. Evolutionen utvecklade den till just… Den problemlösande arten.

              För att lösa problem måste man undersöka dem. Det är krångligt så man kan behöva hjälp. Då tar man i första hand hjälp av litteraturen, som några andra har skrivit. Därefter kan man själv börja experimentera.

              Detta är vårt arv!

              Men i en population finns det alltid missanpasslingar, sådana som inte kan lära sig fundamenta för sin arts specifika. Dessa individer går under. Dock har vi i vårt samhälle utvecklat ett system för att de efterblivna också ska kunna finnas, dvs bli free riders på oss andra.
              Men kontentan är alltid att en population av människor måste vilja lära sig någonting, för det är mänskligt.

              Nå!

  7. Milla skriver:

    Håller helt och hållet med ovan kommentatorer, det är en skam att folk med förvrängda värderingar och brottsliga avsikter får vara verksamma inom den sektor som finns till för de sjuka och behövande. Många sjuka utnyttjas av dessa företag och anhörig till att tjäna pengar, istället för att på riktigt bli omhändetagna.

    Är själv libanes, inte född i Sverige, driver sedan två år tillbaka ett assistansbolag. Jag är utbildad civilekonom och har nyligen även avlagt min c-uppsats i rättesvetenskap och kan sedan i våras titulera mig jurist/ ekonom. Min kompanjor är jurist och har arbetat vid ett av det största assistansbolaget i Sverige, där han blev förbluffad över att det även där uppmuntras till fusk.

    Vi är ett av de få assistanssamordnare i Örebro som fått tillstånd från Socialstyrelsen och vår förhoppning är att kunna övertyga marknaden om att inte alla aktörer drivs av enbart pengar. Vi har idag enbart två anställda och har faktiskt avstått från att överta assistansen för flera brukare som vi varit i kontakt med pga den centrala frågan under diskussioner varit lönen och inte brukaren!

    Jag tycker att en snabb tillväxt och hög lönsamhet på så kort tid är en varningssignal för svenska myndigheter och bör uteslutande vara argument nog för att ”hålla ögonen” öppna på dessa företag. Vi andra som driver utifrån kompetens och ärlighet, vi har aldrig upplevt att det är enkelt att tjäna pengar genom att samordna assistans!

    Bort med Hassoun och andra som honom, de borde få näringförbud (av säker källa vet jag att denna person tidigare varit dömd för andra brott och avtjänat fängelsestraff samt drivit många företag till konkurs!)

    • Avundsjukans Avundsjukson skriver:

      Milla, jag lider med dig… Jobbigt och jobba arslet av sig när det inte går runt? Rackarns.

      • Milla skriver:

        Det går runt, men vi tjänar inte de fantastiska summor som omtalas i artikeln. Jag skriver dessutom inte för att du ska lida med mig, jag skriver detta för att inte alla folk ska tro att alla assistanssamordnare (i synnerhet invandrare) är brottslingar!

        • nickl skriver:

          Det är bara trångsynta människor som gör generaliseringar. Deras åsikter är i många avseenden, värdelösa. Likt alla andra medlemmar på den här sidan så bör man läsa artikeln, för jag är tveksam till att ni verkligen gjort det. Polischefen uttrycker sig tydligt när han säger ”MISSTANKAR OM BROTT” och ingen kan yttra sig tills domen vunnit laga kraft. Men alla drar förhastade slutsatser ändå…

          Förresten @ Milla, du påpekar att personen Hassoun har satt flera bolag i konkurs. Du som påstår att du är civilekonom och jurist. Är det brottsligt att gå i konkurs? Nja… Tveksamt va?

          • S.C. skriver:

            Ja, det kan vara brottsligt att gå i konkurs, det beror helt på hur ekonomin sköts i bolaget innan konkursen.

            • nickl skriver:

              Ja, precis. Så det är inte alltid ett brott att försättas i konkurs.

              • S.C. skriver:

                Nej, men upprepade konkurser med kort mellanrum är ofta en indikator på att något inte står rätt till.

          • Milla skriver:

            Självklart inte olagligt att försättas sitt bolag i konkurs, men jag vet att det gjorts medvetet, det är brottsligt! Jag har läst artikeln och jag har läst kommentarerna, att person i fråga blir anklagad för brott har inget att göra med övriga aktörer, men de kommentarer som följde tycker jag berör mig, till stor del på ett negativt sätt.

            Ofta talar man om invadrare, som om vi vore en del av samhället som enbart beter sig illa och inte uppskattar det faktum att vi en gång (eller våra föräldrar) fått komma till Sverige. Det gäller inte alla!

            • Daniel skriver:

              Hej Milla! Jag var inne på ert företag och läste lite… har en fråga som jag gärna vill ha svar på? Du tycker det ena och det andra och självklart får du göra det men min fråga är: Har du någon relation till Ibrahim som ägde assistansia? Har du någon relation till hans nya bolag som startades efter att han sålde assistansia? Har du läst att Ibrahim och Mikael har skickat över 40 miljoner utomlands till en”stiftelse” som äger assistansia? HAHAHAAHAHA sluta och prata och yttra dig som att du är en ängel. Du är väl kusin me assistansias ägare? Varför näms inte det i din fina inlägg?

              • Milla skriver:

                Daniel, förstår att du undrar, men vi lever inte i ett samhälle där blodsband betyder något överhuvudtaget! Den person du nämner i ditt inlägg har tjänat sina pengar på ett lagligt sätt, att det råkar vara väldigt mycket pengar beror på god skatteplanering och inget annat, vilket är helt i enlighet med rådande skattelagstiftning.

                • Daniel skriver:

                  Hahaha lagligt sätt? Absolut! Sponsrar Örebro Hockey med en million, trivselpeng som stoppas ner i fickan. Fadern sitter inne för knarksmuggling av 5 kg amfetamin. Allt detta säger väl mycket eller vad säger du Milla?

            • S.C. skriver:

              Jag tror inte du hjälper till att skapa något förtroende för invandrardrivna assistansbolag överhuvudtaget.

      • Demokratbloggen skriver:

        Är det precis så konkret du kan vara?

    • Mollan15 skriver:

      Du kanske inte förstår att det här med tillstånd tar tid? Kan garantera att ATS får det inom kort. Inte konstigt att du bara har 2 anställda, gissar att du inte har råd att anställa fler då du har alldeles för få klienter. Avstått från att överta assistans? Bullshit! Du har bara vägrat ge klienterna den lön de begär för att du vill behålla merdelen själv. Det här med att du tycker att ”en snabb tillväxt och hög lönsamhet på så kort tid är en varnindssignal” visar ju bara på GROV avundsjuka då du inte är lika framgångsrik och drivkraftig som Abbas Hassoun. Till sist skulle jag vilja att du specifierade dig angående din ”säkra källa”. Vilket år blev han dömd och gällande vad? Gissar att det inte var inom assistansbranchen!? Hur många företag har han drivit till konkurs och vad var det för företag?

  8. Avundsjukans Avundsjukson skriver:

    Förresten @ Ville. Du verkar vara ute på vift just nu. Sitter bakom skärmen och predikar om hur dåliga invandrare är osv. Gör det dig till en bättre människa? Knappast. Vad har du att säga om Mikael Fahlander som varit med om samma situation i Assistansia AB? Ops. Kanske inte får plats i ditt fyrkantiga seende. Sorry to bother then!

    • ville skriver:

      Invandrade personer har inga sjukjournaler för tiden innan de kom till Sverige. Det är detta faktum som möjliggör bedrägerierna. med hjälp av köpta läkarintyg kan man sedan börja blåsa svenskarna på deras skattemedel. Vill man backa upp hittepå historierna med lite intyg från Mellanöstern tror jag att var och en förstår att dessa intyg kan köpas/skrivas ut av Ali Baba och de 40 rövarna. Man lever på att svenska kommuner och försäkringskassan är naiva och lata. Personer som aldrig har bidragit med någonting i Sverige sitter och mjölkar ut miljoner av våra skattemedel. Svenska barn och ungdomar i behov av assistans får sedan inte den hjälp de har rätt till och som deras föräldrar har BETALT för via skatteinbetalningar.

      Detta är vidrigt och tyvärr är det ett faktum att bluffandet fungerar för invandrare men inte för svenskar. Invandrare som är handikappade på riktigt har i vissa fall visat sig vara importerade enbart i syfte att sitta och sno staten på pengar. Är det schysst!? Du flygs in för att sedan sitta i en betald lgh och med betald mat etc. (soc.) och titta på tv samtidigt som 3 personer påstås vårda dig dygnet runt. Om svenskar gjorde liknande saker i ett muslimskt land skulle de bli slaktade. Det går inte att ta hit muslimer ifrån länder utan välfärdssystem och tro att de inte skall bete sig som knarkare i ett apotek efter stängningsdags.

      Tyvärr får man nu som invandrare klä skott för vad ens bröder och kusiner hittar på. Om man inte kan rensa upp i de egna leden finns ingen lösning. Svenska myndigheter och svenskar kan/får inte göra något åt detta då vi har lagstiftning och rasism anklagelser att handskas med. Svenskarnas enda metod att få ett slut på bedrägerier, bidragsfusk och upprepad brottslighet är att sluta importera eländet hit. Invandrarna gräver sin egen grav genom att ständigt spotta oss svenskar i ansiktet.

      Tyvärr får de bra invandrarna också vara med och betala priset. Vi måste ha ett moratorium i mottagningen av låtsas flyktingar. Då kan vi istället lägga resurser på kvotinvandringen av de personer som är förföljda på riktigt, dessa invandrare kommer inte hit i syfte att kn*l*a oss och våra mammor utan kan faktiskt förväntas börja arbeta och betala skatt efter att ha lärt sig svenska mm. Folk som verkligen har varit i nöd kommer inte till Sverige och blåser oss på pengar för att sedan sitta och klaga om socialbidraget betalades ut 2 dagar för sent eller för att soc. faktiskt vill se en hyresavi på den lägenhet som 5 andra personer samtidigt får hyresersättning för.

      Många invandrare har spänt bågen för hårt och den är på väg att paja. Man har sig själv att skylla.

  9. Avundsjukans Avundsjukson skriver:

    Känner lukten av avundsjuka…

    • Demokratbloggen skriver:

      Där tar du fel på känslor. Det är frustration, och frustration kommer av besvikelse. Och visst fan kan man bli besviken när man har blivit lovad demokrati och att skatterna ska gå tillbaka till folket, och så går pengarna oavkortat till slödder!

      Frustration heter det. Ännu starkare känslor på den strängen heter hat!

      Om vi är avundsjuka så betyder det ju att vi skulle vilja byta plats med kriminella, och då behöver man vara psykopat som du, dvs ha stannat i den emotionella utvecklingen redan i ett års åldern, för att aldrig utvecklas.

      http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/03/bogar-och-psykopater-ar-samma-sak.html

  10. ville skriver:

    Det är som alltid Libaneser/Palestinier bakom dessa storskaliga bedrägerier. Det sprider sig i deras kretsar att det finns lätta pengar att hämta. Då inga sjukjournaler finns att tillgå för tiden innan de kom till Sverige är det fritt fram att ljuga om påhittade sjukdomar som till exempel Autism. I ATS marknadsföring påtalar man för invandrarna att man skall ha rätt till assistans även för ”osynliga” sjukdomar. Ganska uppenbart vad man vill kommunicera där.

    Bästa sättet att stoppa detta är att Kommunen/Försäkringskassorna skickar ut egna läkare för att ställa diagnos. Tanken att man skall kunna assistera sina anhöriga var god, men det har tyvärr havererat pga. dessa förbannade lögnare från Mellanöstern.

    Jag har egna erfarenheter av hur de skrattar åt oss svenskar som är så dumma att vi går på allt och om ngn. åker dit får de inte ens ett riktigt straff. I synnerhet invandrarna fr. Mellanöstern kommer hit och tar våra bidrag för att sedan spotta oss rakt i ansiktet. Men det börjar koka nu, på ett sätt är det bra när de blir så giriga att samhället till slut vänder sig emot dem.

    Jag har många vänner som har ursprung i Mellanöstern men är födda här, ibland när jag sitter och fikar och deras föräldrar kommer in och snackar skit om Sverige säger jag åt dem inför deras söner att om de inte gillar oss kan de återbetala sina bidrag och ta nästa plan hem till sitt eget land. Jag skiter numer i om mina vänner blir upprörda, det har gått för långt och de måste idag själva ta ställning till om de vill pissa på oss svenskar eller hålla käften och falla in i ledet.

    Det brukar tysta ner dem, men ingen blir förbannad eftersom de vet att jag har rätt.

    Det är dags att börja vara rak på sak, ju fler svenskar som hör en annan svensk lugnt och sakligt samt givetvis med hög röst be en invandrare som fifflar eller klagar att sticka hem till sitt eget land, desto fler som kommer våga att säga ifrån. Visa att Ni inte accepterar skit och tryck till dem inför alla på restaurangen eller fiket. Det fungerar, de blir svarslösa eftersom de oftast inte har rent mjöl i påsen. Och svenskarna runt i kring nickar gillande.

    • Dom är säkert inte vana heller att svennarna börjar jiddra med dom heller. Tvärtom är dom vana vid att svennar bockar och bugar och tittar ner i backen istället.

      • ville skriver:

        Exakt, men MENA folket har gått för långt nu och när man ”hugger” dom offentligt blir de som lamm eftersom de vet att de är bidragsberoende och fuskar. Alla gör det eller har gjort det.

        Jag har aldrig fått mothugg, inte en enda gång, de skruvar bara lite på sig och skäms (tappar manligheten, leva på Förs-kass/soc). Hugg dom gärna om det finns kvinnor i närheten, då blir dom små direkt.

        • Helene skriver:

          Som svensk måste jag tycka att ni är ett gäng galna individer som inte fått grepp om det verkliga livet. Det begås minst lika mycket brott av svenskar också. Skärp er!

          • Kapten_Krok skriver:

            Gör det? 50-50 då… Ok, och invandrarna är ca 18-20% i Sverige. Med andra ord så utgör invandrarna för en sjuhelvetes massa mer brott än svenskar. Tack för info.

  11. Demokratbloggen skriver:

    Man kan tycka att de är smarta, men man ska komma ihåg att det är en ”brännvinsadvokat” som möter dem på flygplatsen så fort de sätter sin fot på svensk mark. Det är andra som lägger upp planerna för bolagen och den här skummisen på bilden är inget annat än en bulvan, somtjänar en massa pengar, men ”brännvinsadvokaten” blir rik som ett troll på sina skumma affärer, och då är det bra att ha araber (som aldrig själva är ärliga) som bulvaner. Antagligen finns det nog korrupta politiker med i bilden också.

    Det gäller att suga ut så mycket av skattebetalarna som möjligt, och det vet vi ju vilka som är intresserade av det; Landsförrädarna i riksdagen!

    • -45 skriver:

      Bra om du kunde hitta bevis för dessa brännvinsadvokaters existens!

      • Demokratbloggen skriver:

        Läs vad migrationsverket rekommenderar alla nyhitkomna. Jag tror att Merit Wagner också har en massa bevis på att dessa ”brännvinsadvokater” finns. De kallas bland annat för god man och liknande.

        Det fínns inte en svensk som har så mycket detaljkännedom om sina rättigheter och hur man ska gå til väga som dessa analfabeter. Observera att de är analfabeter och många av dem startar företag. De registrerar dem och allt. Krångligheter som många svenskar får sitta och svettas med i många timmar, det fixas lätt åt analfabeterna, som inte ens kan svenska.

        Kalla dem för vad du vill, men jag kallar dem för ”brännvinsadvokater” efter den amerikanska spritmaffian på sin tid som fick hjälp av skumma advokater, därav namnet.

        De startar upp butiker som om de aldrig gjort annat i sina liv. Det är krångliga grejer, jag har själv haft småföretag, och det kräver en hel del att planera och trixa med. Tänk dig då en analfabet från Turkiet som inte har gjort annat än att passa getter. Efter några månader i Sverige har han en butik där han säljer turkiska varor, utan att kunna svenska, utan att kunna läsa. Det är tillräckligt krångligt.
        Ta sedan alla araber, också lågutbildade, som när de kommer till Sverige lyckas lura försäkringskassan på många miljoner. Även det är förbannat krångligt att veta precis hur det ska gå till, så nog får de experthjälp alltid.

Kommentarer inaktiverade.