Flera vapenbeslag i Malmö som inte media ens tar upp – Vi har inside info (Updated 22 jan 10.00)


MALMÖ Undre världen regerar i Malmö, vapen florerar överallt och det är lika lätt att skaffa ett vapen som att köpa en pizza eller en kebab. Media får givetvis inte reda på allt, men Sweden Confidential har fått inside information om bl a annat vapenbeslag som kommer att kunna ses på SVT i april som följt med Malmöpolisen ett tag och gjort reportage om Malmö och gangstervärlden.

Updated 10.00: Punkt nummer 1 här nedan skriver Sydsvenskan om den 20 januari, alltså 14 dagar efter SweCons avslöjande reportage. Skillnaden är att SweCon lämnar ut hela händelsen med alla detaljer, vilket Sydsvenskan inte gör.

1Under de sista två veckorna i Malmö har det, som vi garanterat vet helt säkert om, skett två stycken vapenbeslag som inte nått ut till media. Det ena vapnet är av modellen Glock med fullt magasin, som beslagtogs vid en nattklubb. Gangstern, som inte är någon kändis, är en förmodad White Trash-kille från Rosengård, men inget helt bekräftat.

Denna ”Rosengårdare” och wannabee-gangster, som bar på Glocken är bara en ”lägre stående gangster på skalan” och en så kallad ”Hang around” och förvarade enligt order bara vapnet på sig åt en annan gangster i sällskapet som ligger högre upp i hierarkin. Dessa perso- ner som får bära vapnet åt de kriminella för de ska lättare komma undan, kallas för ”packåsnor” inom branschen.

Tre Glockmodeller - 17, 19 och 26

Den senare av dom heter Ahmet Fidan Mucolli, från Albanien, var inblandad i skottlossningen på Lönngatan och blev även beskjuten på Ringgvägen för ett tag sen. Albanen Ahmet Fidan Mucolli  är medlem av det kriminella invandrargänget K-falangen som ligger i väpnat krig i Malmö med det andra kriminella invandrargänget M-falangen.

Rosengårdaren som bar på Glocken fick med sig vapnet förbi krogens larmbåge, men kunde angenämt nog inte hålla igen sin glädje över detta, och som ett litet barn på julafton stoltserade han med detta genom att korkat nog visa upp vapnet inne på nattklub- ben. Givetvis larmades polisen och den korkade Rosengårdaren greps med Glocken. 

Denna episod kommer förmodligen att kunna ses i TV i april månad, emedan SVT har följt Malmöpolisen och gjort en TV-dokumentär som förmodligen kommer att sändas i april om inget oförutsett händer. Just denna händelse på nattklubben är filmad av TV-teamet, sen om detta visas i programmet är en annan sak.

I samband med att polis kom till platsen och grep pistolmannen gör Malmöpolisen en prakttavla som borde ramas in på krogens vägg. När pistolmannen grips visar Ahmet väldigt uppenbart att han känner pistolmannen när han går förbi, men blir bortkörd av polisen. Ett vittne som stod bredvid händelsen uppmärksammar detta för poliserna, och en annan patrull ger sig av för att få tag på Ahmet.

Det är mycket märkligt beteende av polisen när en gangster blir gripen med vapen, och en person visar tydligt att han känner pistolmannen så bör väl denne kontrolleras direkt. Men Kling och Klang schasade i stället bort Ahmet, när det egentligen är han som bör bli igenkänd av dessa två enär Ahmet är den mest kriminella.

 

K-falangen Ahmet till höger - Mannen till vänster är hans bror

På bilden ovan ses 29-årige albanen Ahmet Mucolli (till höger) och hans bror 28-årige Fidan Mucolli. Fidan är mycket tungt kriminell. Mer info om Fidan finns allra sist på sidan, som en informationsparentes om denna yrkeskriminella mafioson.

2. På nyårsafton greps en annan gangster (utlänning, men ej känd i källans kretsar) med en 357 Magnum på sig när han besökte hamburgerstället Max. Det var en uppmärksam kvinna som tillsammans med sin pojkvän larmade polisen.

Vapen florerar runt gågatan och Stortorget/Lillatorget. Vill man köpa ett vapen, såsom hycklaren och chefredaktören Thomas Mattsson på Expressen så korkat gjorde så han nu t o m är åtalad för detta, så går det alldeles utmärkt att göra detta.

Det är endast en prisfråga, och man kan få tag i ett mindre vapen för 1 500 kronor, men oftast får man komma med ca 5 000 kronor för ett vapen. Priset varierar sedan på ”renheten” av vapnet, ett helt ”rent” vapen ligger på närmare 10 000 kronor på  den svarta marknaden.

357 Magnum

3. I förra veckan blev en nattklubb attackerad av det kriminella syndikatet Black Cobra med den grovt kriminella ligamedlemmen ”Salle” som frontfigur i attacken. (Salle som tidigare var medlem i gangstergänget Lion Family, och detta kriminella gäng gick seder- mera upp i Black Cobra.

Sommaren 2010 säger ”Salle” så här till Skånskan  – ”Jag var en av ledarna och jag och min grupp har gått ut.) Black Cobra-gänget som attackerade nattklubben – var ett femtontal medlemmar kanske något fler – körde upp på Stortorget och krävde tillträde till nattklubben, men ”Cobrorna” blev nekade, och det uppstod hand- gemäng och överfallslarmet på klubben gick iväg till polisen.

En annan BC-medlem den kvällen som tillsammans med ”Salle” attackerade nattklubben var en gangster med namnet Ali som av många bedöms som toppman. Han kallas även för ”olje- shejken” av den sjuka anledningen att denna gangster har pumpat in en stor mängd olja i armarna. Denna Ali är också en samhälls- störtare som gärna skryter om sina mindre goda gärningar han utför.

Nu väntar nattklubben på en ”varning” från Black Cobra. –Tro mig, varningen kommer att komma till dem, undrar bara på vilket sätt, säger informationskällan som dels arbetar som ambulerande väktare i Malmöregionen inom en viss bransch som ofta är i direktkontakt med verkligheten, och dels är som ett levande lexikon angående den undre världen i Malmö. Black Cobra har sina lokaler bakom biluthyraren Sixt vid bensinstationen Preem på Thomsons väg 1, Rosengård.

4. Brödraskapet Wolfpacks president och mycket grovt kriminelle Alex Acke Ghara som sköts ihjäl i det så kalladeTaximordetfick en så kallad R.I.P.-sida på Facebook där alla sorters gangsters och andra kriminella typer hyllar honom som en Gud och de saknar honom oändligt, som vissa skriver. Bild från begravningen.

En person, med namn Therese Rimbro, har ”photoshoppat” en vacker änglabild och lagt upp bilden på gangsterledarens R.I.P-sida, föreställande den kriminelle Alex Ghara i himlen, fast med en strålande ängels vingar i stället, smaklöst och bisarrt. Och under bilden skriver Therese: ”Det va så lite så. Jag hoppas att han kommer och hälsar på oss ibland ♥”. Som ses på bilden här nedan.

Men vart vi ville komma med detta var att i Rimbros info på hennes Facebook står det – ”Larmoperatör på Securitas” som yrke(!).

Med andra ord har vi en person här, som tveklöst sitter med inside info från båda håll, och hänger med Malmös värsta gangsters, samtidigt som hon arbetar för lagens långa arm. Är hon att lita på när hon är kongenial med ligister? Och Kling och Klang fattar fortfarande ingenting i fikarummet på polisstationen.

10 jan 21.30 – Therese Rimbros fall ligger nu på bordet hos Sverigechefen för Securitas. Så lite nytta gör det tydligen att visa sanningen.

Therese Rimbro, ensamstående mamma, kan här ses i ett klipp från SvT:s Sydnytt. Nån som vet vem fadern är till dottern?

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

Therese Rimbo - Larmoperatör på Securitas hyllar Wolfpackledaren

Salle till vänster - Lazlo till höger

Therese Rimbo - Larmoperatör på Securitas

Alex Acke Ghara

Black Cobras lokaler bakom biluthyraren Sixt

Info om albanen Fidan Mucolli: 

Söndagen den 21 augusti 2011 sköts 19-årige skurken Mauricio Deugenio Riccio ihjäl med flera skott på Lönngatan i Malmö. Fyra män skall enligt vittnen ha varit inblandade i dödsskjutningen. Mauricio Deugenio Riccio själv hade tidigare dömts vid ett flertal tillfällen, men inte för något grovt brott. Den då häktade Fidan Mucolli har ett betydligt digrare brottsregister än sin bror Ahmet och har suttit flera år i fängelse.

  • Den 13 oktober 2006 dömdes han av Malmö tingsrätt till skyddstillsyn med särskild behandlingsplan för bland annat tillgrepp av fortskaffningsmedel, vapenbrott och narkotikabrott.
  • Den 25 januari 2007 dömdes han av Hovrätten över Skåne och Blekinge till fängelse i ett år och två månader för bland annat grova stölder.
  • Den 27 februari 2007 dömdes han till fängelse i ytterligare ett år och sex månader för bland annat rån och grov stöld. Han hade då, 24 år gammal, bland annat vid flera tillfällen gett sig på ensamma 15-åriga pojkar och tvingat av dem deras mobiltelefoner.
  • Den 28 januari 2009 dömdes han till fängelse i en månad för misshandel och den den 25 augusti dömdes han på nytt till fängelse för stöld, narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Kapten_Krok ☺ -Kl 20.50-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

9 tankar om “Flera vapenbeslag i Malmö som inte media ens tar upp – Vi har inside info (Updated 22 jan 10.00)

  1. Kam Asshfucpig skriver:

    Ja inte behöver den blatteälskande WT-bruden nåt nattdagis nå mer , hon blir nog hemma me dottern ett tag.
    Även om dessa brottslingar blir gripna och dömda , så är dom ute efter 30 dar , och skadar människor igen.
    Politiker har ansvaret för våra tandlösa lagar , och därmed tar dom på sig ansvaret för brottsoffer också.

  2. Varg i Veum skriver:

    Jag jobbade på securitas för ett tag sen och då hade vi nån tjej som umgicks med kriminella (var ihop med nån sån) , hon var alltså (mig veterligen) inte kriminell själv i övrigt. Men hon fick vackert gå. Och det är så det ska vara. En +20-årig tjej är inte sådär jätteklar i huvudet när hon har hittat sin ”kärlek” Vi får hoppas att denna flicka röner samma öde.

    • S.C. skriver:

      Du har helt rätt, kanske man till och med borde tipsa Securitas.

      Faan vad jag hatar luder som umgås med kriminella och sedan klagar när de blir indragna i skit eller blir misshandlade själva.

      • Kapten_Krok skriver:

        10 jan 21.30 – Therese Rimbros fall ligger nu på bordet hos Sverigechefen för Securitas. Så lite nytta gör det tydligen att visa sanningen.
        —————————————————————–

        Vet inte hur det gått med henne men kan kolla min kontakt 😉

        • S.C. skriver:

          Jag hoppas det går åt helvete, vem vet hur många industri / villalarm hon ”fördröjt” eller ”ignorerat”.

  3. […] skrev Sydsvenskan ”Vapenman tagen vid Étage”, en nyhet som SweCon hade ett avslöjade reportage om redan den 7 januari. SweCon kunde dessutom avslöja namnen på flera krimi- nella och […]

  4. Misslyckande skriver:

    Media tar inte upp

    1. Illegala vapen

    2. Kriminella invandrare

    3. Invandrare är offer

    Är brickor i den sjuka visionen och experimentet kallad mångfald och mångkultur {sic]

  5. Sven Olsen skriver:

    Det är bara för polisen att gå in och läsa här, sedan, utan att rapportera till de uppenbarligen politiskt tillsatta ”högre cheferna” i Malmöpolisen – köra ut och samla ihop, alternativt skrapa upp resterna av brottslingarna. Sådana borde det vara skottpengar på. Personligen skulle jag inte tveka ställa upp på en utrensningsaktion. Allt kan bara bli bättre än det är.

Kommentarer inaktiverade.