Sweden Confidential passerade ännu en milstolpe idag – EXPO är bakom


Vi på Sweden Confidential är mycket stolta över att kunna presentera milstolpen som passerades idag. På Alexa.com gick nyhetsbloggen Sweden Confidential förbi den vänsterfanatiskt styrda politiska nättidningen EXPO med Robert Aschberg i spetsen, tätt följd av Mona Sahlin, Daniel Poohl och Alexander Bengtsson m fl.

Alexa.com är en websida som dagligen uppdaterar statistiken av antalet besökare och sidvisningar över världens alla internetsidor. På första plats över flest visade sidor i Sverige ligger Google.se följt av Facebook.com. Den 12 december 2011 började Sweden Confidential följa sin statistik på Alexa och då låg nyhetsbloggen på plats 27 723 i Sverige.

I skrivande stund ligger Sweden Confidential glädjande nog redan på plats 1 415 i Sverige och passerade därmed vänstertidningen EXPO som i samma stund ligger på plats 1 458 trots att de funnits jämförelsevis en ”evighet” som nättidning.

Sweden Confidential föddes en vacker höstdag i oktober månad 2011 och pappan till bloggen är den eminenta skribenten S.C. som seder- mera lyfte in skribenten Kapten_Krok till familjen.

Sweden Confidential som nästan fått växtvärk, har spirat otroligt snabbt som nyhetsblogg i Sverige, allt tack vare Er alla där ute som läser vår nyhetsblogg. Bloggen har gått upp som en raket på listan över mest lästa sidor i Sverige med sin klättring uppåt på 26 308 placeringar på 27 dygn.

Vår målsättning är att växa ytterligare, och på sikt kunna ligga topp 100. Siktar man mot stjärnorna så borde man i alla fall nå månen.

Sweden Confidential på Alexa 7 jan 2012

EXPO på Alexa 7 jan 2012

Redaktionen -01.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

13 tankar om “Sweden Confidential passerade ännu en milstolpe idag – EXPO är bakom

  1. […] GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE Den 8 januari hade vi den stora äran och glädjen att kunna rapportera att nyhetsbloggen Sweden Confidential redan efter två och en halv månad i livet passerade Robert […]

  2. resenaren skriver:

    Grattis!

  3. Härliga nyheter! Nu lägger vi i överväxeln!

  4. Mrs G skriver:

    Hur kan man anse att detta är lagligt?

    http://wp.me/p1uIV8-2uU

    Mrs G

  5. svarthofde skriver:

    Det är säkert bra med placeringar på det här Alexa och det kommer säkert fortsätta om ni fortsätter med samma bra artiklar och avslöjanden likt den senaste om vapenbeslagen i Malmö. Mycket intressant.
    Bra jobbat!

  6. Jan Ivarsson skriver:

    Robert Aschberg, Mona Sahlin, Daniel Poohl och Alexander Bengtsson
    VILKET MÖRKER, :-((

  7. Lena Johansson skriver:

    Det är ett fantastiskt arbete ni lägger ner. Går in flera ggr per dag och läser vad ni fått fram. Blir lika förvånad varje gång av all information ni har.
    Att ni gott om Expo, glädjer mig mycket.

    Ett mycket stort Grattis till er båda. Och era familjer som orkar med er.
    Kram.

  8. S.C. skriver:

    Lena Sundström har hållit sin stora tröga käft ett tag, så hon får inget Tack.

    • Kapten_Krok skriver:

      lol…. Lena S är för upptagen med ”Romernas år” just nu. Hennes älsklingar, det hederliga folket som aldrig stjäl.
      Är inte Maria Leissner gudmor åt alla zigenare också? 😉

  9. Kapten_Krok skriver:

    Jag som S.C. vill personligen också tacka alla läsare för att ni hjälpt till att göra sidan till vad den är. Sprid adressen till alla, ju fler läsare, ju mer opinion…

  10. S.C. skriver:

    He He, inte dåligt för två amatörer. Vi kan bara tacka alla läsare och framför allt måste vi tacka Erik Ullenhag som gjort denna klättring möjlig.

    Att vi klättrar är ingen myt, lika lite som dina så kallade myter är det.

    Vi tackar också Malmö för att staden producerar ett ändlöst urval av materiell att skriva om.

    Sist men inte minst vill jag också tacka Moderaterna och Miljöpartiet. I och med att ni gick i hop i en ohelig allians och stoppade SD från inflytande i invandrarfrågan kommer nu X antal 1000 somalier till Sverige.

    Lycka till med att lura de svenska kommunerna med att invandring är lönsamt efter det köttberget har anlänt!

  11. Stort grattis. Kämpa på…

  12. Sven Olsen skriver:

    Det är bara att gratulera – allt som retar exPo är en god och Gud behaglig gärning – och de gamla aserna skålar och skrålar sitt bifall från Valhalla.

    Glöm inte att skicka ett mail med den glädjande nyheten till soporna på eXpo

Kommentarer inaktiverade.