Iranske bloggaren Ali Azari får ny chans i Sverige


SOCIALSVERIGE Den 9 mars skrev vi en artikel om ett 50-tal extrema kriminella aktivister från Asylgruppen som blockerade utvisningen av den 28-årige iranske bloggaren, regimkritikern och polistiske aktivisten Ali Azari. Aktivisten Azari skulle då föras till Landvetter och till ett väntande plan, men transporten fördröjdes de vänsterextrema ligisterna som blockerade polisens jobb vid Sagåsen i Kållered. Senare samma dag bestämde Migrationsverket att skjuta upp utvisningen.

Ali Azari får ny chans i Sverige

Rättvisepartiet Socialisterna, ett välkänt kriminellt vänsterextremt gäng med psykotiske fanatikern Kristofer Lundberg som galjonsfigur, var mycket nöjda med sin då kriminella och olagliga aktion mot det svenska rättssystemet. Sverige är som bekant kända att ömma för, och låta både kreti och pleti få asyl, flyktingstatus och uppehållstillstånd, trots att Migrationsverket inte hittat tillstymmelse till några skäl för att få stanna.

Nu ska i alla fall denna aktivisten Ali Azari få en ny chans i Sverige då Migrationsdomstolen har beslutat om förnyad prövning av hans asylansökan. Strax före påsk kom beskedet att domstolen vill se en helt ny utredning av Ali Azaris asylskäl. Hans ärende skickades därmed tillbaka till Migrationsverket och Ali Azari har fått lämna förvaret i Kållered.

Ali Azari lämnade Iran för snart tre år sedan, i juni 2009, då han arresterats och utsatts för tortyr efter att ha deltagit i demonstrationer, bloggat mot regimen och varit en politisk aktivist mot sitt egna lands styre. Under sin tid i Sverige har Ali Azari fortsatt bloggandet och beskrivs som en av Irans mest kända bloggare. Han är rädd för att bli fängslad och kanske avrättad om han skickas tillbaka.

Man undrar hur man kan vara så dum, i ett sånt land, att försöka sig på uppvigling när man vet konsekvenserna av det. Sen har det inte framkommit VAD han skrivit eller gjort. Kanske svensk vänstermedia i vanlig ordning mörkar brott han begått. Så brukar det ju fungera i detta land, att invandrande brottslingar ska skyddas till varje pris. Även Interpol-efterlysta krigsförbrytare har ju fått PUT i Sverige.

Så nu ska då svenska skattebetalare betala hans uppehälle medan Ali sitter och bloggar på persiska för att försöka göra uppror, uppvigla och göra sin situation än mer omöjlig i sitt hemland. Vad tillförs Sverige av detta.

GP

Relaterat
Vänsterpöbeln blockerar avvisning

Kl 21.40

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “Iranske bloggaren Ali Azari får ny chans i Sverige

  1. AliasDL skriver:

    Om han bloggar regimkritiskt under tiden han väntar på asyl i Sverige så sätter han sig själv i klistret om han får avslag på asylansökan. Men det var kanske tanken med bloggandet – att han skulle beviljas asyl?

  2. Matz skriver:

    Här måste jag för en gångs skull protestera mot det som skrivs här. Här har vi en enda riktig politisk flykting och då ska vi kasta ut honom. Det är ju precis det här vi bör ha asyl till . Det är ju alla de andra 100.000-tals människor som i masstrafik kommer hit som inte borde vara här.

    • Kapten_Krok skriver:

      Håller med dig om det är sant det som står i media. Men vet vi att det är sant allt? Vet vi vad han gjort och inte gjort? Det finns massvis med folk som inte står på regimens sida i Iran men ändock lever där under ”normala” former.

      Vad säger att denna Ali inte har blod på sina händer? Eftersom media i Sverige är som dom är, vänstervridna, lögnare, vinklare, mörkare av sanningen osv så vet vi inte hela historien.

      Vad är sant eller ej? Där är det viktiga. Givetvis så ska de som behöver ha skydd få skydd. Men varför ska Sverige ta emot fler än hela övriga världen gör?

      DET är en annan aspekt värd att notera. Vi har inget emot om denna perser behöver skydd, är en normal man som inte är kriminell, vill jobba och betala skatt, integrera sig och kunna svenska och inte ställa krav på halal hit och bidrag dit. Då är han välkommen.

      Det är slöddret som inte ska komma hit för att vi har världens liberalaste bidragssystem och öppna dörrar för alla. Slöddret ska ut, och vi ska behålla de bra invandrarna som för saken framåt och verkligen vill bli en del av Sverige. Först då funkar samhället med olika kulturer. Man kan fortsätta i evighet med detta svar men du fattar nog ståndpunkten.

      Behåll alla hederliga integrerade invandrarna som för Sverige framåt. Släng ut de kriminella parasiterna som bara vill förstöra och leva bus på samhällets bekostnad.

  3. SM811 skriver:

    Jag anser att när aktivister gör så här skall utvisning verkställas så fort som möjligt.

  4. Carl Johan skriver:

    Ska inte löna sig bryta mot regler och beslut…. Undrar vad migrationsverket tänker med. Är som att dom ber om mer problem i framtiden.

Kommentarer inaktiverade.