Fyra vuxna misshandlade 17-åring grovt


BODEN En 17-årig svensk kille blev i lördags ordentligt kulturberikad av Ullenhag och Billströms små änglar. Fyra stycken var dom, för att vara extra säkra på att dom klarar av en svensk viking. Och det gjorde dom, med hjälp av järnrör och kniv dessutom. Ett av lössen satt i busskuren och sa att han ville ha hans mobil, och i samma veva kom det tre vuxna löss till som var allt annat än vänliga. Johan slog sig loss så knogarna blödde, men kom inte långt innan han fick ett järnrör i nacken så han stöp i backen.

Johan är ingen fegis, han gav sig inte utan strid, ensam mot fyra fega harar som skulle råna honom på hans mobil vägrade han släppa den. Fega, fula, våldsamma, kriminella bidragsturister, som lever på att råna svennar mellan utbetalningarna. Och ingen reagerar, ingen alls, varken i kommuner eller i regering. En enkel biljett tillbaka till djungeln borde dessa ha, helst igår.

Carinas 17-årige son slogs ned med järnrör, och liggande på marken så sparkade och knivhotade de fyra vuxna lössen honom.

– ”Min son slogs för sitt liv. Jag hoppas att det finns vittnen till händelsen”, säger mamman.

Mamman är fortfarande tagen efter rånförsöket på lördagen när Johan var på hemväg från en fest på Sveafältet.

– ”Johan såg att en av männen hade en stor kniv. Männen delade också ut några sparkar och slag innan han lyckades slita sig och springa från platsen. Det jag mest reagerar över är att det var ett planerat brott”, säger Carina.

Johan ringde polisen under språngmarschen och en patrull var snabbt på plats. Polisen körde hem honom innan de började leta gärningsmännen. På Sunderby sjukhus fick Johan spendera söndagen där han undersöktes för sina skador efter misshandeln med alla sparkar, men inget revben var brutet. Han hade dock ett jack i huvudet.

Mamman som vill vara anonym för familjens skull hörde av sig till NSD eftersom hon själv arbetar med ungdomar.

– Jag reagerade över att min 17-åring beskrevs som en man i brottsnotisen. Här handlar det om en 17-åring som överfölls och slogs ner av fyra vuxna gärningsmän. Hur ska barn ha förtroende för vuxna när de beter sig så här? Jag vill att folk ska veta att det inte bara är ungdomar som är inblandade i våld eller fula brott.

Vittnen eller annan hjälp ombedes ringa polisen på telefon 114 14.

NSD

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.45-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “Fyra vuxna misshandlade 17-åring grovt

  1. home31 skriver:

    17-årig man?? Ensamkommande barn med högt hårfäste och
    30-års rynkor i pannan. Det gäller att till varje pris försvara dräggen
    som importerats.

  2. nils skriver:

    Heja Johan,du är en riktig viking, Dessa jävla utländska pack är så jävla fega. Ut med dom jävla aporna,jävla svartskallar.

  3. Anders Eriksson skriver:

    Det kommer en dag – ja, den är inte långt borta – då sådana här brutala dåd blir vardagsmat i det kulturberikade Sverige. Jag håller 7-klövern, i synnerhet Reinfeldt, Billström, Ullenhag, Maud Fraud och Lööf ansvariga för detta. Vem blir påpucklad av apajävlar nästa gång – du?

    • madam skriver:

      Måste nog, tyvärr, säga att detta redan är vardagsmat. Varje dag i princip, får man höra om Fulenhags skyddslingars eskapader. Och fler ska det bli…som bekant är det ju på väg flera ”små barn” som behöver en fristad i nybyggarlandet Sverige= Mera trubbel! Sverige har tappat kontrollen! Låt oss återta den 2014!

Kommentarer inaktiverade.