18-åringar sparkade sönder huvudet på 71-åring


HUDDINGE En kväll var den gamle mannen på väg hem genom Fullerstaparken, samma väg som två berusade 18-åringar med utländsk bakgrund tog. Den ena invandraren sa att han ”kände för att slå någon”, något hans kompis inte gjorde, men kunde ändå hänga på förslaget, sa han. Efter att de hoppat av pendeltåget så följde de efter den gamle mannen i parken. Efter några hundra meter så knuffade de omkull 71-åringen på marken. Två vittnen såg att båda ligisterna stod och sparkade mannen som låg ner.

Vittnena sprang snabbt ner men då var båda ligisterna borta. Kvar låg mannen med insparkat huvud i sin egna blodpöl och 800 kronor fattigare efter att de även rånade pensionären.  Detta är för jävligt gjort. Skadorna som den stackars gamla svenska mannen ådrog sig var:

  • Vänsterögat igensvullet
  • Flera blåa missfärgningar i ansiktet
  • 8 mm blodansamling utanför hjärnhinnan
  • Brott på höger okben
  • Brott på vänster okben
  • Ögonhålorna skadade med benbrott
  • Brott på kilbenet i skallbasen
  • Flera benbrott på näsbenet
  • Och lite annat

Invandrarligisterna skyllde på varandra i rätten, men fann dem skyldiga – till rån – men ville inte bedöma det för grovt rån, utan av den normala graden. Då kan man undra vad som krävs i Sverige för att det ska kallas grovt rån. Är det om de hade slagit ihjäl pensionären. Detta daltande med alla invandrare får oss att kräkas.

Nåväl, straffvärdet för brottet ansågs vara två års fängelse, men eftersom de var såpass unga så kom de undan med halva tiden, och skadestånd på 28 000. Bara för att de dömdes för rån – och inte nån misshandel eller för sparkarna. Det är till att behöva huvudvärkstabletter när man läser hur svenska rätter dömer dessa invandrare som kräver allt, får allt och slipper straff.

För hela historien, klicka på bilden nedan för större format och läs. Dom är beställd.

Kl 20.10

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

17 tankar om “18-åringar sparkade sönder huvudet på 71-åring

  1. Hugh Swank skriver:

    Ohanterliga mängder trubbigt våld mot dessa låg stående varelser pannben vore på sin plats. Fast skulle det göra någon skada? Anser själv att dessa getskändare vars föräldrar är syskon har vaakum mellan öronen.

  2. Lisa skriver:

    Det är ju såå sjukt! Ibland blir jag faktiskt mer upprörd över det svenska rättssystemet än personerna som utför dåden, då det är rättsystemets fel att dårarna får gå lösa eller får milda straff.
    Och sen förstår jag verkligen varför många blir upprörda över invadrargrejen. Sverige ger dom ett liv i vårat land, vilket dom redan borde uppskatta sjukt mycket då de kanske redan skulle varit döda i deras land eller leva otroligt fattigt. Och att dom sen ska komma hit och förstöra för oss och låta våra fördomar bli sanna… jag tror ni förstår vad jag menar. Trist och sorgligt är vad det är.

  3. Goran skriver:

    Vatten och bröd i isoleringscell på livstid. Minimal utgift och minimal återfallsrisk. Visst synd för anhöriga men man måste prioritera oskyldiga före avskum.

  4. D.B skriver:

    Ännu ett exempel på hur felskapta dessa patrask är! Mår illa!

  5. Naivtive skriver:

    Min uppfattning är att domarkåren har fegat ut när det gäller straffpåsatser i derssa fall på grund av de hot som blir allt vanligare mot domare och åklagare. Har men sen ett gäng kramare till nämndemän gör det inte deras sak lättare.

    Det känns lite som om vi sitter i samma båt men det är vi som ror och får skiten över oss och de sitter och gnäller men slipper blåsorna i händerna.

  6. Hasse Eriksson skriver:

    Bakbind dessa två Drägg! Och sparka sedan dom sönder och samman! Och låt Domaren som gav dom dessa löjliga straff?? Få samma behandling! Lägg ut namnen på Domaren / och nämdemännen / samt mail adress! Dessa personer skall ha avsked!

  7. BettanB skriver:

    Fy fan…

  8. Marit skriver:

    Stakkars,stakkars svenskar ! Om kort tid blir det like ille i Norge !

  9. krille skriver:

    äckligt jävla dalt! skithögarna borde slås i bojor å knuffas ut i östersjön

  10. Nicole skriver:

    Jag är fruktansvärt rädd för att bli gammal 😦

    • Kapten_Krok skriver:

      Köp en Kalasjnikov när du fyller 65 😉

      • Lena Johansson skriver:

        Jag har redan passerat 65-års strecket för ett år sedan. Kan inte påstå att jag är lugn inför framtidsutsikterna. Tvärtom.

      • ajsdfhakjsfhk skriver:

        Ja Nigel Farage sa nyligen i en intervju att han för inte så längesedan haft en pratstund med en grekisk f.d diplomat (som tydligen för övrigt även var med och förhandlade fram greklands EU-medlemskap), denne man hade nu, avslöjade han för Nigel, gått iväg och köpt sig en Kalasjnikov på svarta marknaden i Aten för 1000 euro eftersom han bedömde det som att han snart skulle behöva den för att försvara sitt hem i Aten. Slutsatsen är att även dipolmater köper Kalasjnikov – ja då kan även vanliga dödliga…. Västvärlden går en spännande tid till mötes tack vara våra pk-folk…

      • Lena Johansson skriver:

        Svåra att sköta? Kanske är dags. Får gå en kurs. Undrar om det finns subvenstionerarade sådana för pensionärer?

        • Man borde kanske lära sig att göra båge och pilar själva som på den gamla goda tiden? Nackdelen med att köpa är dels att det kostar flera tusen och kräver även det licens precis som eldvapen. Fördelen är ju att det är ett tyst vapen och ytterst dödligt och att man då alltid kan göra ett nytt om det gamla går sönder eller om man blir av med det. Borde dessutom vara ytterst ekologiskt. Plus att man kan öva ostört eftersom det inte för en massa liv. Spelar ingen roll om det är low-tech. När inbördeskriget bryter ut så kommer det vara ett dödligt vapen. Blattarna kan då ta sina kalasjnikovs och stoppa upp i röven.

      • Nicole skriver:

        *skrattar* Skulle behöva en nu 😮 Hahaha 😛

  11. Carl Johan skriver:

    Är väll bara döma båda för sparkarna, dom gjorde ju det i samarbete? Rätt patetiskt lagen är så blind för faktisk rättvisa….

Kommentarer inaktiverade.