Ännu ett röstfiskande moderattrick?


REGERINGSPROJEKT Ännu ett kostsamt projekt på gång som kommer misslyckas som de andra 87 miljardprojekten, i ett desperat försök att lägga ut PK-dimridåer för Svenssons, eller har nån pollett trillat ner i det annars så tomma huvudet på styret. De är ju inte kända för att lyckas med sina projekt direkt.

Kl 20.35

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

6 tankar om “Ännu ett röstfiskande moderattrick?

  1. Berit A skriver:

    En sådan politik mot invandrare skulle aldrig alliansen införa.

  2. Peter Nilsson skriver:

    Jaha, nu är pengarna slut men likförbannat kommer det 200.000 Somalier. De tänker inte vända om nu när de fått nys om ”ymnighethornet” i Sverige…..

  3. krille skriver:

    jag tillhörde dem som trodde på moderaternas ordning och reda demokrati åsiktsfrihet. allt detta är grusat vad händer? ohämmad invandring slöseri med våra skattemedel censur mot oliktänkande mobbing mot valda politiska partier så klart SD som kallas det ena och det andra…. detta kommer inte sluta lyckligt

  4. madam skriver:

    Klart som korvspad att det är röstfiske, för vallöften brukar försvinna som en avlöning när valet är gjort…ljuga är 7klöverns specialitet!
    Det finns bara en sanning och det vet vi alla vilken det är!!!

  5. Sven Olsen skriver:

    Det där tror jag på när jag ser det genomfört – och det blir det inte, för Borg och de andra slakp.ttarna kommer att åka UT i ’14

Kommentarer inaktiverade.