Frankrike har redan deporterat fem islamister och imamer


FRANSK MOTELD Efter att fransk RAID-polis under de sista dagarna har arresterat cirka 20 fanatiska islamister, de flesta i närheten av Toulouse där sju människor fick sätta livet till på grund av islam, har nu Frankrike börjat deportera muslimska fanatiker. Fem militanta islamister och muslimska imamer har utvisats från Frankrike efter Toulousedådet. Vive la France. När ska Reinfeldt börja sin deportion av våra islamister här.

En algerisk radikal muslim och en imam från Mali sändes tillbaka till sitt hemland igår måndag, enligt ett uttalande från inrikesministeriet. Dessutom, kommer inte en Saudisk imam få återvända till Frankrike, samt en turkisk imam och en radikal tunisier snart att utvisas. Flera andra kommer att följa senare, enligt tillkännagivandet.

Vid ett massmöte i Nancy under måndagen sade president Nicolas Sarkozy att hans utvisningar sänder ett tydligt budskap om att de som uttalar sig mot de franska republikanska värderingarna, kommer att utvisas omedelbart och utan undantag eller förmån.

De militanta algerierna, som har dömdes för sin roll i en terroristattack i Marrakech 1994, utvisades för att åter ha tagit upp kontakten med radikala islamiska rörelser.

Mali-imamen deporterades för anti-semitiska uttalanden, och för att ha propagerat för full ansiktsslöja och för att ha förkastat västerländska värderingar, medan tunisiern har fått sitt öde beseglats för att ha krävt att alla som avviker från de sanna islamiska lärorna, kommer exekveras.

VG

Kl 10.40

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

8 tankar om “Frankrike har redan deporterat fem islamister och imamer

  1. Silvio Clinton skriver:

    Deportation av imamer kommer inte få slut på dödandet, nya lär skapas av muslimer. MEN DET ÄR EN BÖRJA AV ELENDET. En KORAN film bör göras, så att de BLINDA muslimerna får sina ögon öppna och på så vis lämna islam

    Om muslimerna skulle lämna sin tro på PEDOFILEN mohammed, med människans styrka. Kommer VÄRLDEN vara fri från våld. Och Judarna sluta med nyskaperi av ny sekter förutom islam men även andra sekter så som JOHOVASVITTNE, SATANISM med mera

  2. resenaren skriver:

    Gryningsräd i morse igen i Frankrige!

    French police launch new raids on suspected Islamists!
    http://www.france24.com/en/20120404-french-police-launch-new-pre-dawn-raids-suspected-islamists-terrorism

  3. jgarn skriver:

    MENA slödder skall överhuvudtaget inte vistas i Europa annat än i bur på någon djurpark. Men se till att ha svag belysning då dessa är så fruktansvärt fula så att de kan påverka folkets aptit och masmältning.

  4. krille skriver:

    haha syltrygg!!!!!! jadu niggo friggo ! ”kärt” barn har många namn å nu snackar jag inte om skäggbarn

  5. trefemtiosjumagnum skriver:

    Tur att det finns länder med ledare som har lite stake.

  6. S.C. skriver:

    Tänk den dagen syltryggen Reinfeldt sätter Abdirizak Waberi på ett plan från Sverige, då ska jag kanske börja fundera på att rösta på (M) igen.

  7. Daniel skriver:

    Sakta men säkert som man brukar säga 🙂 Ut ska dom iallafall

  8. Crusader skriver:

    Reblogged this on Dacke2012's Blog and commented:
    Sarkozy tar en ny roll i europeisk politik och visar var skåpet ska stå. I Sverige borde reaktionen efter självmordbombaren i Stockholm varit den samma. Reinfeldt är så långt ner sjunken i sin hittepå-politik så det är inte att vänta något liknande från den narkoleptikern. Men valet 2014 ligger ju strax framöver, vore ju kul och önskvärt att alla som tycker som vi gör slag i saken och röstar rätt!!!

Kommentarer inaktiverade.