Mamman som lät treåringen röka dömd till böter


MALMÖ Danska halvtattar-mamman Jennie Larsen, gift med en pakistansk man med namnet Khan som inte har uppehållstillstånd och inte är folkbokförd i Sverige, och sambo med zigenaren Stefan Vävström, dömdes till 100 dagsböter för ofredande när hon under en fest med bara zigenare lät sin då treårige son röka, tungkyssa zigenarne och dricka starköl. Förundersökningen kan läsas här.

Hon har erkänt och finns i dag på ett behandlingshem. Pojken och hans syskon bor hos en fosterfamilj. Trots att rätten skriver i domen att ”man särskilt vägt in att vissa av brotten begåtts mot ett litet och skyddslöst barn av en av de personer som skulle stå för barnets trygghet”, så får inte denna person ett högre straff än lite böter, skandal. Jennie Larsen förekommer tidigare under flera avsnitt i belastningsregistret.

Relaterat
Hela historien med den rökande treåringen

Sydsvenskan
Kl 14.10

 

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “Mamman som lät treåringen röka dömd till böter

  1. Joakim Makkonen skriver:

    Hon var väl inte zigenare?

    • Kapten_Krok skriver:

      Det har vi heller inte skrivit. Jennie är danska, uppvuxen på Rosengård, både hon och hennes syster Linda. Pundare, alkis och bor på Kantatgatan, där Charles Limerius sköts ihjäl av irakiern Aboantar Elhoot 840111, som sitter häktad.

      Jennie blev då intervjuad i TV och man känner igen en pundare med sina tics och sina halvblatte-uttryck. Men hennes sambo och familjen de hos är zigenare, så hon har nog influerats en del. Tattare och zigenare är heller inte samma sak.

  2. […] Filmen kan ni se hos Swecon>>>> […]

  3. Helena Palena skriver:

    Stackars lilla kille! Vilka idioter det finns!
    Hittar ingen mejladress till dig. Kan du mejla till mig. Vill diskutera en sak som jag tror vi har gemensamt.

    parnassen33@hotmail.com

  4. boonkaan skriver:

    Jävla pack! Hoppas att ungarna inte behover återvända till henne, utan får en normal uppfostran utan zigenarkjolar med insydda stoldpåsar i kjolarna! Hur fan är en sådan mamma skapt? Nåt fel måste hon ju ha i huvet!

Kommentarer inaktiverade.