Kulturmarxisterna låter inte vänta på sig, det går inte att utvisa bort våldtäkter?


Fredrikskyrkan, Karlskrona stadsförsamling, Sw...

(Photo credit: Wikipedia)

Åter igen en ”feminist” och ”kulturmarxist” som dragit på sig tänkarmössan och kommit fram till en krönika om svenska brottsoffer med utländska gärningsmän. Och som vanligt staplas rasist-anklagelserna ovanpå varandra och övergreppet glöms bort lika snabbt som ingressen passerats.

Den här gången är det Elina Gustafsson på BLT som tycker att man ska ”Stoppa rasismens ambassadörer”. Det där med yttrandefrihet är ju inte så viktigt. Nej Nej, desto viktigare är det ju att få demonisera folk som tycker det är förjävligt att vi offrar folk, (Nej, Elina. Det är inte bara tjejer som råkar illa ut i mångkulturens svallvågor) för en utopisk ide. Mångkulturalismen är lite grann som kommunismen. Det låter ju fantastiskt att alla kulturer ska leva tillsammans och sitta tillsammans och sjunga Kumbaya. Verkligheten är en aning annorlunda, det sjungs sällan nått överhuvudtaget utan rånas, misshandlas och våldtas istället.

Den här veckan har kulturmarxisterna det jobbigt. Två hemska brott att tampas med, båda lite utöver de vanliga vardagsrånen och de vanliga gruppvåldtäkterna med 2 – 3 gärningsmän från MENA. Den här veckan måste varenda kulturmarxist se till att fokus flyttas från gärningsmännen mot ”rasisterna”. Och jag är ju inte dummare än att jag förstår att de syftar bland annat på denna blogg.

Så fort en människa med ickesvensk bakgrund begår ett brott i Sverige blir helt plötsligt hela den smygrasistiska elitens självutnämnda ambassadörer aktiva för att stoppa våldtäkter mot våra svenska kvinnor. De som aldrig, så vitt jag känner till, engagerat sig mot utnyttjande av kvinnor har helt oväntat hittat alla lösningar världen väntat på. Det sker i en öppet rasistisk blogg utan källkritiskt granskning, utan ansvarig utgivare.

Nu är det ju tyvärr inte speciellt sällan det sker att ”icke svenskar” begår brott, och ni på Blekinge Läns Tidning tar ju inte upp problemen. Det får ju istället vi göra, och med den bevakningen kommer ju epitetet rasist alltid. Tyvärr är ordet rasist så urvattnat nu så det är inte ens ett skällsord. Alla som inte vill ha blandad sås i kebaben är nu mer rasister. Och akta dig för att beställa VIT sås, då är du Hitler själv personifierad.

Dessa, framförallt män, är också samma personer som dagen efter ett långt inlägg om att vi måste försvara svenska kvinnor kan spy sin galla över hur feminism, jämställdhet och genus har gått för långt och förstör det svenska samhället. Dubbelmoralen kan inte bli tydligare än så.

Det är en viss skillnad att försöka minska våldtäkter genom att utvisa brottslingar till att kalla en person i en sagobok för ”hen” kanske? Men inte i tokfeminismens grumliga vatten. Där kan man blanda i hop nästan vad som helst. Det skulle väl bara fattas att Lisa Magnusson kallar de åtta Afghanernas vidriga gruppvåldtäkt för att de  ”betett sig illa” också.

S.C.

http://www.bltsydostran.se/ledare_sydostran/stoppa-rasismens-ambassadorer(3215148).gm

UPPDATERING:

Naturligtvis stängde de kommentarsfälten när kulturmarxisten fick på pälsen.

Eftersom redaktionen blivit utsatt för hot apropå denna artikel är denna diskussionstråd avslutad. Det är mycket beklagligt att det inte går att föra en saklig och nyanserad diskussion i denna fråga.

Peter Sigfridsson, ansvarig utgivare, BLTSydöstran.se

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

24 tankar om “Kulturmarxisterna låter inte vänta på sig, det går inte att utvisa bort våldtäkter?

  1. Du Gamla Du Fria skriver:

    Ursäkta mitt ordval, men jag använder bara de ord som våra nysvenskar brukar kalla svenska kvinnor för att åskådliggöra hur långt de kommit i jämställdhet och synen på kvinnor.

  2. Du Gamla Du Fria skriver:

    Elina frågar efter lösningar i sitt försvarstal i går kväll i tidningen. Hennes lösning är mer jämställdhet.
    Elina, tror du att dessa afghaner vet eller bryr sig om jämställdhet? Deras syn på kvinnor (svenska) kan sammanfattas med orden svennefitta och hora !
    Min lösning är utvisning, stopp för all invandring, ut med kriminella.

    Att väcka sådana människor som likt dig ser med naivitetens glasögon är lika troligt som att väcka en död!

  3. serbsvenskan skriver:

    Jag förstår inte….
    Jag har kommenterat innan och jag säger samma sak igen, dessa människor som Elin är den värsta sortens rasister!! De diskriminerar det som är deras förfäders arv, deras kultur som de lämnat till sina barn och barnbarn och alla andra för att det ska bevaras och föras vidare till generation efter generation. HUR tänker hon?!?! De avskaffar skolavslutning i kyrkan, man ska inte sjunga våra fina visor i skolan, osv.osv.
    Hon snackar om att invandrare vill komma hit för att leva i en demokrati. Jaså?!?! Var får hon sin info ifrån?! Har hon missat dessa musslor som tycker att Sverige och Europa ska införa särlagar (dvs. Sharia-lagar)? DE har inte kommit hit för att leva i en demokrati utan de har kommit för att krossa den!!

    • blatte-63 skriver:

      Elin är säkert den värsta sorten av många saker,
      …men just rasist? Njae…

      Jag tror nog att du borde komma på något annat ord som bättre täcker in det du menar.

  4. Conlon skriver:

    http://www.xtranormal.com/watch/13218800/feminist-diskurs

    Hej, Då jag kommit till insikten att logik och förnuft inte biter på de postmoderna kulturmarxisterna får man använda humorn i stället.

    Tack för ett viktigt och angeläget arbete.

    Högaktningsfullt
    Conlon

  5. Hasse Eriksson skriver:

    Tja vi får väl se då Elina Gustavsson har blivit Grupp-Våldtagen! Hur ku l är det då?? Kanske hon kopplar in dom två (övriga hjärncellerna då ) Mer än 4 har hon säkert inte! Typ Mona Muslim. Titta på Muslim Mona på TV i kväll! Gå sedan på Toaletten och spy!

  6. jgarn skriver:

    Hjärnskadat offer från Unga örnar och nu förvärras skadan till totalt obotlig i SSU. Bara tanken på att vara medlem i denna centralstyrda DDR organisation får mig att vomera.

  7. awake skriver:

    tack för att du finns swecon

  8. Du Gamla Du Fria skriver:

    Enligt BLT har redaktionen blivit hotad så tråden stängs.
    Men kommentarerna har knappast varit positiva till Elins förvirrade krönika…
    Hot är inte ok men tidningens redaktör skulle kanske läsa dessa förvirrade krönikor lite bättre innan de trycks, jag känner mig ”hotad” av att bli kallad rasist för att jag känner empati med offret och inte med gärningsmännen.
    Vilken sjuk värld vi lever i….

  9. Daniel skriver:

    Haha! Dina formuleringar i alla dessa skandaler är riktigt roliga. Det är tur det eftersom det är just skandaler!

    Kämpa vidare!

  10. René skriver:

    Har länge väntat på att feministerna skulle ta bladet från munnen i de här frågorna och så när de äntligen gör det går dom till försvar för dessa bestialiska gärningsmän!
    Men vem är förvånad över någonting längre när det gäller feminister, slaskmedia och deras översvämning av s k kolumninster.
    Jag säger som Krille här i kommentarsfältet. Jag har helt slutat att ens skumma fulmedia och deras skit överhuvudtaget. Något mer förljuget och givet på förhand torde vara svårfunnet.

    • Carl Johan skriver:

      Fattar inte att vänster feminister är dessa muslimers bästa vänner! Dom är ju varandras motsatser totalt vad gäller kvinno syn etc. Fast jag antar båda sidorna är för rubbade inse detta.

  11. krille skriver:

    läste lite på expressen lite av varje men fick som vanligt nog efter 2 min klickade över till swe con samt avpixlat har blivit allergisk mot pk dynga helt enkelt orkar inte längre läsa låtsasjournalisternas skräp

  12. M skriver:

    Elina Gustafsson är dessutom distriktsordförande för SSU Blekinge.
    http://www.ssu.se/201011162218/nyheter/hander-i-ssu/distrikten-diskuterar-socialdemokraternas-framtid

    • jgarn skriver:

      Kunde ge mig fan på att det fans en hjärnskada och det fans det.

    • Carl Johan skriver:

      Borde inte journalister vara opartiska, inte blanda in politik eller personliga åsikter? Utan bara återge vad som händer runt om i landet. Verkar som alla journalister och reportrar har ett slags filter för att stödja sin politiska agenda….

      • S.C. skriver:

        De får väl egentligen skriva vad de vill i krönikor, men jag håller med om att de borde skriva under med sin politiska färg så folk kan se bakgrunden till krönikan.

    • S.C. skriver:

      Så klart hon är, PK-indoktrinerad sen Unga Örnar. Socialdemokraterna är lite uppbyggd som en sekt faktiskt. Den översta delen av pyramiden i VU sitter och bestämmer vad alla andra ska tycka.

  13. JustDet skriver:

    Hahaha ! Varsågoda 🙂 Utv…

Kommentarer inaktiverade.