David Cameron: ”Epoken massinvandring är över”


ENGLAND Premiärminister David Cameron har, som en av många statsledare, flera gånger gjort mycket klart att massin- vandringen inte fungerar och att det måste till hårdare tag för få stopp på alla illegala och snyltgästerna på välfärden. Nu sätter England hårda krav på invandringen. Lågutbildade och icke kvalificerade invandrare göre sig icke besvär, och kommer att vända hem direkt från landet.

Premiärminister David Camerons nya system liknar det kanadensiska systemet där kvalité och utbildning gäller. Invandrare från länder utanför Europa som inte har värdefull kompetens eller höga inkomster kommer att förlora sin rätt att bosätta sig permanent i det här landet. Cameron vill göra England till det attraktivaste landet i världen.

–”Vi vill för alltid göra Storbritannien till det mest attraktiva landet i världen för de intelligentaste och de bästa. En tid präglad av massinvandring är över”, säger Premiärministern.

  • Lågutbildade invandrare kommer blir tillsagda att resa hem
  • Endast de intelligentaste och bästa får möjlighet att bosätta sig pemanent
  • Dansare, musiker och intellektuella kommer att snabbehandlas
  • Hårdare regler för fruar och makar till invandrare

– ””Du måste visa äkta allvarliga nytta för det brittiska samhället”, sa Cameron.

Det uppskattas att omkring 60 000 yrkesarbetare per år, inklusive kockar och sjuksköterskor, får rätt till permanent uppehållstillstånd enligt de nuvarande reglerna. Men nu ska det skäras ner med uppemot 90 procent av kvoten på uppehållstillstånd. Immigrationsminister Damian Green sa att de i framtiden som kommer in på ett arbetsvisum kommer att finna det svårare att få rätten att stanna permanent.

Damian Green (till vänster), migrationsministern, säger att bara de intellektuella invandrarna kommer att få stanna i Storbritannien. Begåvade människor som entreprenör James Caan (till höger) en av drakarna i Dragons Den, som föddes i Pakistan, kommer att snabbehandlas.

David Green - James Caan

Daily Mail

Kapten_Krok ☺ -Kl 16.24-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “David Cameron: ”Epoken massinvandring är över”

  1. >>>Edit Moderator
    Vi kräver någon sorts källa eller bevis för anklagelser av denna sort
    Slut Edit <<<

    Till saken: "Svenska" regeringen har under lång tid förvägrat svenska begåvade ungdomar att läsa medicin på högre nivå. Det har gjort att det råder stor brist på läkare i Sverige vilket man då löser genom att importera sådana från länder där läkarutbildningen är i nivå med svensk sjuksköterskeutbildning, om ens det.
    Vi som inte skolkade varenda dag från skolan vet ju att de läkare som kommer hit saknar en hel del kompetens och har ofta en mycket bristfällig utbildning, ibland köpt av rika föräldrar och som aldrig skulle godkännas här.
    Detta har ju varit mycket svårt att bevisa eftersom detta faktum är ju oerhört skamset för våra "folkvalda".
    En del begåvade och ärliga svenska ungdomar har ju då valt att bli läkare ändå, trots att de hindras av sitt eget land, och har sökt sig till andra länder som erbjuder en läkarutbildning som sedan godkänns i Sverige, en utbildning full av genvägar.
    De ärliga svenska studerande slår nu larm om mygel, fusk och mutor inom läkarutbildningar utomlands vilket alltså bekräftar vad flera av oss redan kände till, det att dessa direktimporterade läkare som nu på haltande svenska ska försöka utröna vad som är fel på dej kan oftast inte leva upp ens till minimikraven för vad svenska ungdomar skall uppnå.
    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lakarforbundet-upprorande-men-inte-ovantat-med-mutor-pa-lakarutbildning_6809823.svd

    • S.C. skriver:

      Herr Strulasson, vi skulle uppskatta om du kunde hålla dina privata vendettor utanför våra kommentarsfält. Vi förstår att du inte drar jämt med SD i Borlänge av en rad olika skäl.

      Så jag kommer editera dina inlägg en aning innan du presenterar några bevis för dina anklagelser mot denna person.

      Vi presenterar alltid källor och domar när vi anklagar folk för saker här, vi begär samma sak av de som postar i kommentarsfälten.

Kommentarer inaktiverade.