Du måste visa att du är användbar för oss, då får du stanna!


USA B1/B2 Visa

Image via Wikipedia

Immigrationsministern Damian Green i Storbrittanien är inte riktigt så anti sitt eget folk som Ullenhag. I framtiden kommer de som söker sig till Storbrittanien på ett tillfälligt VISA få det mycket svårare att stanna permanent.

Han säger…

”You have to show genuine serious usefulness to British society”.

Det betyder i praktiken att det är slut för obildade getfarmare att få permanent uppehållstillstånd i Storbrittainen.

Han tillägger

”Getting the number down is the absolute key but what I am aiming at is fewer and better.”

Och slutligen min personliga favorit

‘We want permanently to make Britain the most attractive country in the world for the brightest and the best. The era of mass immigration is over.’

Detta är en policy som egentligen finns i hela världen. Utom i Europa. I nästan varenda land måste du visa upp en kunskap som landet behöver eller en stor fet hög med pengar för att få bo där.

Men inte i Europa, än så länge i alla fall. Vindarna verkar vända med positiva nyheter från Holland, Frankrike, Tyskland, Ryssland och nu Storbritannien.

Tänk om också Ullenhag kunde börja tänka logiskt och förstå att den bördan som det Svenska samhället utsätts för när tiotusentals helt odugliga analfabeter väller in är ohållbar.

Och de kulturella bagaget dessa bär med sig är om möjligt än ännu större börda för vårt samhälle.

Ullenhag, eller någon kollega till honom, jag vet att ni är inne och läser här på Sweden Confidential. Ta ett snack med Damien Green, han verkar veta vad han pratar om, Storbritannien ligger kanske 10 år för oss i den negativa spiralen som invandringen orsakar.

Läs mer: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2093357/Britain-pick-choose-immigrants-brightest-best-new-clampdown.html#ixzz1kx0sCVNJ

2 tankar om “Du måste visa att du är användbar för oss, då får du stanna!

  1. […] background-color:#222222; background-repeat : no-repeat; } swedenconfidential.wordpress.com – Today, 6:22 […]

  2. boonkaan skriver:

    Nåt sånt skulle INGEN i Svenska riksdagen ta i sin mun! Det har dom inte mod till, och kommer hellre aldrig att få det. Bra pratat av Mr Green och jag håller med honom. Det som är synd, är att det antagligen blir avskrädet som hamnar i Sverige, då sverige tar emot ALLT utan frågor. Vilket också är en av orsakerna att jag flytt utomlands, for att slippa betala skatt till eländet. Vore ju kul om Ullenhag iaf kunde tycka lite som Mr Green, men mina forhoppningar är nära på NOLL att han skulle våga gora det. Däremot tror jag säkert att han skulle vilja gora det. Men OM han nu skulle gora det i Sverige så är han ju rasist. Mr Green är säkert känd i Sveriges Riksdag redan om RASIST!!!

Kommentarer inaktiverade.