Två invandrarungdomar + en White Trashsvenne slog nästan ihjäl en tvåbarnspappa (Updated 02 april 13.57)


STOCKHOLM De kränkta invandrarna som inte tål att bli tillrättavisade fortsätter visa sitt gristryne. Denna episod handlar om 16-årige Jack Braun Thessing som frågade en svensk kille om en cigarett. När svensken bjöd honom stal ligisten tre cigaretter ur paketet. Svensken sa till honom att det gällde bara en cigarett, men detta tålde han inte höra. Thessing ringde då upp två av sina invandrarkompisar som kom dit och attackerade svensken.

Alexander Gebrail

Alexander Slaimen Stephan Matias Gebrail, Fatburs Brunnsgata 29, lgh 1401, 118 28 Stockholm

20-åringen lyckades dra ner 16-årige Fadi Haddad men Thessing och 18-årige Alexander Gebrail stod och sparkade honom i ryggen och huvudet. Trots flera vittnen var det endast en tvåbarnspappa som hade civilkurage nog att försöka avstyra misshandeln på svensken. Pappan drog undan de två sparkande slöddren men fick ett så kraftigt knytnäveslag i ansiktet av thaiboxaren Fadi Haddad att pappan blev medvetslös, föll raklång bakåt och spräckte huvudet i asfalten med en kraftig smäll och låg och krampade och sluddrade enligt vittnen. Trevligt sätt att tacka för cigaretten på.

Den 34-åriga svenska tvåbarnspappan var mycket nära att avlida i samband med fallet i asfalten och det tog fem dygn innan pappan vaknade upp på sjukhuset. Slaget från slöddret orsakade en skallfraktur och två hjärnblödningar. Dessutom lider den svenska tvåbarnspappan nu av allvarliga psykiska men efter misshandeln med posttraumatisk stress-syndrom, paniksyndrom med agorafobi (torgskräck) och depression, och behöver en långvarig psykiatrisk behandling.

Fadi Haddad dömdes efter erkännande av slaget för denna misshandel och misshandeln av den 20-årige svensken till endast det penibla straffet ungdomsvård och att betala 40 000 kronor i skadestånd till mannen. Jack Braun Thessing och Alexander Gebrail dömdes för grov misshandel till lika penibla straff. De fick ungdomsvård respektive villkorlig dom med 120 timmars samhällstjänst. 40 000 kronor för att nästan bli mördad, heja Sverige.

Jack Thessing

Jack Åke Willy Braun Thessing, Åsögatan 54, lgh 1402 Stockholm

De tre slöddren är alla kampsports- utövare som redan har ett hyfsat CV hos polisen. Och varför utvisas inte dessa två, när vi alla vet att vi kommer få läsa om dom igen här på SweCon.

Gammelmedia nämner givetvis inget som kan antas att det rör sig om ytterligare ett hatbrott av två invandrare mot svenskar. Är de vuxna nog att i princip slå ihjäl en människa så är de vuxna nog att ta straffet som en vuxen människa. Lås in dom och kasta nyckeln.

Här ligger heller inte socioekonomiska aspekter till grund då slödder-Jack kommer från ordnade förhållanden, hör hemma på Södermalm från en relativt bra familj. Hans syster är vän med bloggaren ”Dessie” och flera av hans egna vänner är ”Sture Plan-brats’.’

Fadi Haddads Facebook innehåller inte bilder.

Detta är en annan Jack som anser att sin polare Jack fått tillräckligt med straff - lika som bär, trodde inte det fanns två lika dumma och så lika. Därav misstaget först.

15.20

Par i Jacks - för att tala pokerspråk. Jack T till vänster

Fadi Haddads som nästan slog ihjäl tvåbarns-pappan som fått men för hela livet

UPPDATERING:

Glada nyheter, tvåbarnspappan skriver att han är helt återställd! Läs själva i kommentarsfältet!

Metro

Kapten_Krok  ☺ -Kl 23.10-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

81 tankar om “Två invandrarungdomar + en White Trashsvenne slog nästan ihjäl en tvåbarnspappa (Updated 02 april 13.57)

  1. Maddogginyoufaggit skriver:

    E de inte småungar vi snackar om här? För helvete sluta spekulera här, leta upp dom på gatan och slå skiten ur dom. Bor inte i Sverige länge så kan inte hjälpa till men snälla nån. Sättet ni pratar om situation skrämmer ju folk till ett flock får. En efter en faller alla för att det skulle vara ”The fakking end of Sverige as we know it”. Som jag förstod det så var där väl fler än bara misshandlade fassan på plats? Vad i helvete gjorde alla andra i närheten???

    MÅNGA av oss är inte rädda att bjuda upp till dans när musiken börjar spela. Om resten skulle ta på sig dans-skorna när tiden kommer så KAN vi neutralisera många sådana situationer och ANTAGLIGEN undvika att sånt här händer. Talar från erfarenhet från andra sidan pölen till väst.

  2. Vtuna skriver:

    Så var det åter igen kulturberikare
    Sug min salta… TV3 skall börja sända efterlyst
    Varje vardag för vi skall ha ut dessa g r i s à r
    En gång för alla mycket fläsk till påsk
    Sen brände jag Koranen, faktiskt sämre läsning än Aftonbladet 666 ggr….. Jävla kamelknullare

  3. Victor Eirand skriver:

    era fucking pungkulor! ni vet inte ens allt döma i förväg va ? och om dom är blattar och slödder ? va fan är ni då som klankar ner på dom om ni nog hade vetat allting så hade ni gjort samma sak . eller ni kanske inte backar era kompisar ifall nått skulle hända dom .. säg d till han istället .. MUPPAR !

  4. Danne skriver:

    En helt annan kommentar här till de som driver
    denna sida – tycker inte ni att hot som en person kommenterat med tre gånger på denna artikel är något att ta bort som moderatorer?

    • S.C. skriver:

      Reglerna är enkla, vi står för vad som står i artiklarna, och de som kommenterar står för det de skriver i kommentarerna.

      De kan knappast missuppfattas va?

      • Danne skriver:

        Jo, men borde ni inte ta ert ansvar? Eller är hot okej? Svarar du att det är okej så lägger jag ner – då får det stå för er. Intressant att veta bara och jag ville påpeka hotandet.

        • Kapten_Krok skriver:

          Hot är inte ok och det har SC påtalat. Vilket inlägg är hot? Så tar vi bort det.

        • S.C. skriver:

          Hur kan det vara vårt ansvar att andra hotar? Har du ansvar för vad någon annan skriver på din Facebook t.ex? Har du ansvar om någon står utanför ditt hus och vrålar misogyna åsikter? Får du per automatik samma åsikt som den som skriker det då?

          Här skriver vi om principen som vi sätter oss så mycket emot.

          Tryckfrihetssällskapet, hur är det möjligt för PK-media att missförstå allt?

          Guilt by association.

          Nu har vi efter noggrant övervägande tagit bort de inlägg du syftar på. Det var inte ett lätt beslut då vi står för näst intill obegränsad yttrandefrihet.

          Vi skickade också ett mail till vederbörande och påpekade att vi inte hade någon lust att förlora vår blogg för att någon annan inte kan hålla sig inom lagens gränser. Och att vi motvilligt tagit bort hans kommentarer.

          • Danne skriver:

            Jag äger inte Facebook, så nej. Dock skulle jag ta bort inlägget.
            Skulle någon stå utanför mitt hus, på min gård, skulle jag ringa polisen både för att få bort idioten som inte har något där att göra.
            Att ni har den här bloggen som du själv kallar ”vår blogg” så tycker jag att ansvaret ligger på er när det kommer till olaga hot – och då även i er synvinkel då ni vill behålla er blogg, precis som du skrev.

            • S.C. skriver:

              Så de som skriver har inget personligt ansvar? Inget alls? Allt ansvar ligger på den som tillhandahåller mediet?

              Vår synvinkel är att folk ska ta ansvar för vad de själva skriver, men tydligen fungerar inte det i PK-Sverige.

              Precis som det brukar låta när muslimer gör något dumt, det beror på socioekonomiska faktorer, det beror på rasismen, det beror på Israel, det beror på en trasslig uppväxt? Personligt ansvar eller Islam, NEJ NEJ NEJ, inte en chans!

              Och du undrar varför jag kallar dig för PK?

              • Danne skriver:

                Självklart har de ett eget ansvar, men i så fall, varför har ni ett filter som sållar bort vissa ord om det är folks eget ansvar och inte ert?

                Du får kalla mig PK om du vill, det är väl inte mer än rättvist med tanke på orden jag har för dig 🙂

                • S.C. skriver:

                  Vilka ord då? Vi har inga ord som sorteras bort, kanske Anti-SPAM programmet aksimet har det, men inte vi.

                  Som vanligt yrar du och vet inte vad du snackar om.

  5. Sebbe skriver:

    Varför hänga ut Jack B?

    Skulle inte kalla detta för ett hatbrott heller, var trots allt Jack BT som startade bråket. Jag förnekar inte att det begås många hatbrott mot svenskar som media både förnekar och tystar ner men man bör akta sig för att kalla varje brott för just hatbrott.

    Annars bra artikel.

  6. Hasse Eriksson skriver:

    Stort Tack! Till Kapten Krok. Han gör det rätt, och hänger ut detta drägg!

  7. B. skriver:

    Sånt här visar bara att invandringspolitiken är åt helvete! Varken andra eller tredje generationens invandrare integreras i det svenska samhället, när man får allting serverat men inte tar vara på möjligheterna som erbjuds (fri skolgång etc). Pinsamt att man inte ens kan prata ren svenska när man är född här!! Och nej, jag är inte rasist utan har själv utländsk bakgrund.

    • Ablitz skriver:

      Ja du har verkligen slagit huvudet på spiken. Din avslutning visar dessutom att du själv har blivit väl integrerad i samhället eftersom du ber om ursäkt för att du har en avvikande åsikt från den som vi har blivit indoktrinerade att följa. Att bli kallad rasist för att man inte sympatiserar till 100% med den rådande invandringspolitiken kan liknas vid att man VILL att människor ska dö i trafiken för att man tycker att noll visionen är orealistisk. Fånig jämförelse? Javisst! Men tyvärr är det dit vi har kommit

  8. ni skriver:

    Häng ut både namn, adress och telefonnummer på dom jävla svinen.

  9. ni skriver:

    Dom skulle ha haft minst 10 år i fängelse, hade 34 åringen dött skulle det varit livstid.

    • Chris skriver:

      Nu hade jag den turen att jag inte dog, och om jag såg någon bli misshandlad igen skulle jag göra om samma sak..

    • Carl Johan skriver:

      I vårat forlorade land, även om dom hade dödat tvåbarns pappan. Hade dom endå bara åkt dit för vålande till annans död. Då man tydligen måste bevisa att dom menade döda honom. Som i fallet med den döde 40 åringen som blev anfallen av somalierna. Kan inte alla som dödar folk bara säga att dom skulle skrämma dom eller nått liknande? Mord är mord, slår eller sparkar man någon i huvudet ,menar man skada/döda dom liksom.

  10. Chris skriver:

    Jag har åter hämtat mig till 100% nu, och har läst igenom mycket som har skrivits här mindre bra saker och några saker jag måste tacka för, ser mig själv inte som en hjälte utan en person som hjälper en person som verkligen behöver hjälp ta hand om er.

    • S.C. skriver:

      Vi på S.C blir väldigt glada att höra den goda nyheten. Som offer för ett liknande brott så blir jag extra upprörd när jag hör att någon med civilkurage råkar illa ut.

      Jag önskar att någon hade hjälpt mig som du gjorde när jag blev påhoppad av ett gäng för länge sedan.

      Vi skulle också vilja veta om det är något felaktigt i artikeln.

      • Chris skriver:

        Jag ska skriva ihop allt sen så ni får veta. det som har varit jobbigt är att jag får gå hos psykolog varje vecka och jag får betala allt själv.

        • S.C. skriver:

          Naturligtvis, jag kommer ihåg när jag blev påhoppad. Fick också betala allt själv, och i och med att mina gärningsmän var okända och polisen la ner direkt så fick jag ungefär 8000 kr från försäkringsbolaget.

          Som om det skulle vara värt ett avsparkat käkben, hjärnskakning, operationer och över ett halvårs rehab.

          Jag var så besviken på samhället.

    • Kapten_Krok skriver:

      Gott att höra. Välkommen tillbaka till livet.

    • Ablitz skriver:

      Även om du inte ser dig själv som en hjälte så är vi många som är tacksamma för att det fortfarande finns medmännsikor som vågar göra något när det verkligen gäller. Att det inte fungerar att bekämpa våld med ett papper där det står att man inte får slåss och ajabaja finger som våra folkvalda och vårt rättssystem tror, blir bara klarare för var dag som går. Hade det funnits någon som du på plats den 18 mars på Kortedala torg så kanske utgången hade varit en annan.
      Skönt att höra att du mår bättre idag och att du fortfarande har modet kvar, det kommer en dag då vi får vår hämd och de som svikit oss och vårt land får betala sin skuld

  11. helen haddad skriver:

    jack o fadi har inte gjort nåt. Fadi Haddad är min storebror fatta dem ska få deras straff. Oj vad farligt att slå en kille i en bänk det var inte ens fadi det va alexader och jack ha har gjort nåt hans lilla syster har rätt.

    • S.C. skriver:

      Jag skulle uppskatta om du kunde skriva ditt inlägg igen, denna gång på svenska?

    • boonkaan skriver:

      Nej, en invandrare har ALDRIG gjort nåt, dom är ju världens snällaste. Håller med SC, skriv om men på SVENSKA! Du verkar inte ha många år i skolan, eller så går du i 1a årskurs. Skandal vilken svenska du skriver, och kanske du ska vara en av sveriges framtid, vilket jag ju starkt betvivlar, om jag inte räknar in socialtjänsten!!

    • ni skriver:

      Du är fan medskyldig till detta brott.

    • ni skriver:

      Du är lika stor gris som din bror. Lämna Sverige du ni är inte välkomna här.

    • Hasse Eriksson skriver:

      Svar till Helen Haddad! Ta för fan och lär dig Svenska! Jävla Degos…

    • Yair Geihrstein skriver:

      Va f-n snackar du för blattesvenska? Inte gjort något? Är du helt frånvarande i skallen? De är ju dömda. Hoppas du skäms för vad din vidriga bror har gjort.

    • Vadå inte har gjort något? Är du förståndshandikappad eller? Sådant slödder som er skall utvisas på livstid. Inte bara gärningsmannen själv, utan hela den jävla inavlade klanen också!!

  12. Maria Nilsson skriver:

    Hade alla svenskt medborgarskap? Om inte ska de utvisas!!

  13. Vilken rasist sida!! Tycker att ni som skriver detta är MINST lika dumma i huvudet som Jack och dem då ni använder omvänd rasism!

    • S.C. skriver:

      Tack för komplimangen. Så att rapportera verkligheten på Internet är lika illa som att skicka någon i koma. Eller att börja slåss för cigg?

      Du har lite otur när du tänker ibland va?

    • Kapten_Krok skriver:

      Tappade sköterskan dig i förlossningsbordet eller slängde hon dig?

      Den dagen dessa brott drabbar Din familj så kan du återkomma. Sköt om dig.

      • seriostorolig skriver:

        Det där är en tjej man ska ignorera totalt som inte ens vet vad hon pratar om.

        ”ÅÅH Det är fult att var rasist!!!! Svartingar är sååå snälla mot mig för jag träffar knappt någon och där jag träffar någon så har de vart trevliga… Åh titta en valp!”

    • ni skriver:

      Det är du som är rasist (antivit rasist) dit jävla pucko.

    • what-IF skriver:

      Du är då inte lite dum i huvudet!

    • Yair Geihrstein skriver:

      Stick och brinn din PK ödla.

    • Finns inget som heter omvänd rasism. Antingen är det rasism eller inte rasism. Gör om, gör rätt.

    • Carl Johan skriver:

      Ordet rasist borde få ändrat betydelse till folk som är motståndare till meningslöst våld, kvinno förtryck, våldtäkter och ”heders” brott. För det är i princip det vi på denna sidan står för.

  14. alla ni på den här sidan är ju korkade, Jack tränade inte ens MMA och han har fått sitt straff så varför bry er, att pappan som ramla med huvudet i marken och blev skadad hade jack inget med att göra då han bara var närvarande på platsen men utdelade inget slag eller nåt mot mannen, läs polisförhören och ta reda på fakta om vad som hände, inte fakta om hans familj eller liknande, skaffa er ett liv och låt han gå vidare med sitt.

    • Kapten_Krok skriver:

      Hade slöddret tagit EN cigarett och gett fan i att ringa sina utländska slödderpolare som mer än gärna hade slagit ihjäl så många som möjligt så hade INGET hänt. Jack är upphovet till allt. Punkt slut.

    • S.C. skriver:

      Så du menar att du ringer in dina blattar till polare och sedan står passiv. Vilken jävla fegis du är så fall. Om du tränar MMA eller Thaiboxning eller inte alls spelar ingen roll, dina inringda polare gör ju det.

      Jag kan tala om att du är hypotetiskt skyldig till hela förloppet även om du inte gjorde en fluga förnär. Det är du som startar hela skiten genom att börja stödda sig mot personen som bjuder dig på EN cigarett.

      Vilket straff tycker du att du skulle fått? En klapp på kinden och ingen Playstation på en vecka?

      Jag kan säga att din familj och du gör inte vidare jobb att få oss att bli mindre angelägna om att hänga ut er. Bara massa bortförklaringar och ingen ånger.

      Fuck You Jack Thessing

    • boonkaan skriver:

      Gå vidare med sitt liv och förstöra för andra? Bra att han hängs ut. allt sånt slödder ska hängas ut. inga brott- ingen uthängning. Bara att välja.

    • Yair Geihrstein skriver:

      Det var ju för fan Jack som ringde efter blatte-slöddret. Är han utan skuld då menar du? Har det brunnit i skallen på dig? En oskyldig pappa får två hjärnblödninga,r tack vare denna idiot-white trash kille. Minst 10 år skulle aset sitta..

    • Det var tydligen inte bara bimbon ovan som blev tappad i golvet som baby med huvudet före. Även denne Jack råkade tydligen ut för det. Eller föddes du med kromosomfel? Då kan du ju iofs inte rå för om du saknar en del förståndsgåvor men det ursäktar inte slöddrets gärningar.

  15. Misslyckande skriver:

    Hur kan en invandrare som kommer hit visa sin otacksamhet mot livstids försörjning begå brott direkt?

    Är dessa ensamkommande?

  16. Hanna Thessing skriver:

    Hur kan ni hänga ut mig och min familj på detta sätt?
    Jag är Jack Thessings syeter och nej jag försvarar inte handlingen som dessa killar står för, men det ni gör är så fruktansvärt. Dom kommer få sina straff och dessutom få leva med att dom kan ha förstört en annans liv. Jack har mått otroligt dåligt över detta så att ni hänger ut dom som djur gör mig rädd.
    Hur kan ni tala efter det ni läser utan grunder?

    Hanna Thessing

    • S.C. skriver:

      Ohhh, ska vi tycka synd om stackars Jack nu är det meningen.

      Om det är något direkt felaktigt i artikeln föreslår jag att du påpekar det.

      Vi hänger ut dem för att de ALDRIG ska komma undan från det faktum att de slog ner en tvåbarnspappa som försökte skydda en annan människa från deras vansinnesdåd. Fegare kräk får man leta efter!

      Svenska staten kanske glömmer, men Internet glömmer inte.

      Varenda gång någon googlar ”Jack Thessing” skall detta komma upp.

      Vadå för straff? Vilket straff tycker du de har fått? De går ju uppenbart ute på våra gator och är ett ständigt hot mot andra människor.

      http://www.friatider.se/slog-nastan-ihjal-34-arig-tvabarnsfar-hade-stort-vid-misshandel-av-20-aring

    • S.C. skriver:

      PS: Kan han inte köpa sin egna jävla cigaretter! Jävla snorunge!

    • seriostorolig skriver:

      Kära oroliga kvinna. Du tycker de har fått sitt straff med lite samhällstjänst 40,000:- i böter och ungdomsvård. Då kan jag säga att man borde kanske låsa in dig med? Du tycker alltså detta är straff nog när en 3barnars pappa nästan dog och fått men för livet. Du kanske inte råkat ut för något men jag ska berätta en liten sak till dig. Jag har själv blivit rånad och blivit misshandlad, kniv mot strupen och pistol mot huvudet. Du jag ska säga dig att man vågar knappt gå utanför dörren efter det. Ett mer passande straff här vore nog 100.000: – böter och möjligen 10 års slutet fängelse utan chans till frigivning eller liknande. Invandrarna? Utvisning till det mest krigsdrabbade land du kan hitta.

    • boonkaan skriver:

      Det ser ut som att du inte har så mycket stod i det du skriver, forutom av era invandrarvänner!!

    • ni skriver:

      Ni ska hängas ut med bild, namn, adress, personnummer och telefonnummer ni förtjänar det.

    • what-IF skriver:

      Däför att han är värd att hängas ut. Han är ett slödder som tär på den svenska välfärden!

    • Yair Geihrstein skriver:

      Det är din bror och hans äckelpolare som beter sig som djur. Din bror ska må dåligt. Du kan gärna vara rädd. Du slipper hjärnblödning som offret.

    • Jan Johansson skriver:

      Skyll er själv!

      Payback is imminent!

    • Tycker det är bra att dom blir uthängda, därför att våra dumstolar är värdelösa och bara lallar med allsköns slödder som din bror och hans blatte-polare. Att bli uthängda innebär därför ett hårdare straff än dumstolens samhällstjänst eller annat trams till ”straff”.

    • ni skriver:

      Jävla pundhuvud syster stavas inte syeter. Gå till skolan och bilda dig din jävla obildade jävel. Hela din jävla familj är ju totalt störda.

  17. Kam Asshfucpig skriver:

    Tack 34-åringen för att du gjorde det , och jag hoppas att du blir frisk och hel !!
    Detta halvblattegäng som är wannabe blattar , önskar jag en plågsam död i en mörk och kall cell.

  18. S.C. skriver:

    Är det den här Dessie, som hans syrra är polare med?

    http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/om/

    Nu finns det ju absolut ingen anledning att hänga ut hans syrra på grund av vad hans äckliga bror med bihang sysslar med.

    Något jag gärna dock skulle vilja veta är vart aset tränar så man kan få han avstängd från MMA’n.

  19. svarthofde skriver:

    Tyvärr kommer detta bidra till att ingen vågar ingripa när något händer, det alltmer utbredda moraliska förfall som vårt nya Sverige står för skördar dagligen nya offer!

    • novisan skriver:

      Visst har du tyvärr rätt, se bara på brevbärarna i Seved som fick nog….för vem skulle våga komma till deras undsättning – nobody!!

      Utvecklingen i nybyggarlandet är tragisk och minst sagt skrämmande 😦

  20. S.C. skriver:

    Jack Thessing är svensk, en liten WT-hora som hamnat i multi-kulturen.

    • Kapten_Krok skriver:

      Oh la la…. Men han har invandrat till den våldsbejakande mångfaldskulturen…. Tack för det. Källan angav tre nybyggare.

Kommentarer inaktiverade.