Tryckfrihetssällskapet, hur är det möjligt för PK-media att missförstå allt?


The Facebook Man. Facebook is celebrating its ...

Ansiktsboken (Photo credit: Wikipedia)

Det startades en förening i Sverige som skulle sätta fokus på tryckfrihets och yttrandefrihetsfrågor som kallades Tryckfrihetssällskapet. Ingrid Carlqvist valdes till ordförande och föreningen startade. I stället för att ha ett forum på sin hemsida valde Tryckfrihetssällskapet att starta en Facebook-grupp för öppna diskussioner.

Och här har allt möjligt kreti och pleti skrivit, allt från nynazister, sionister, riktiga rasister till vänsterdebattörer och våldsvänsteranhängare. Det har varit ett helt öppet forum. De har levt upp till sitt namn och stått för RIKTIG yttrandefrihet. De har låtit ALLA ventilera sina åsikter.

Detta gillas ju naturligtvis inte av PK-maffian. Det har haglat inte bara de vanliga rasist-anklagelserna som vi och andra fria media får stämplat på oss hela tiden, det har kommit andra mycket värre anklagelser om att hela sällskapet skulle vara nazister.

Då har man gravt missförstått Tryckfrihetssällskapets ide. Bara för man låter nazister, sionister, rasister, vänsterdebattörer och våldsvänsteranhängare komma till tals innebär inte att man håller med dem. Det innebär bara att man står upp för yttrandefriheten. Detta har ju blivit ett stort problem i vårt EXPO-infesterade land. Våra media censurerar effektivt dessa personer med avvikande åsikter. Det anser jag vara ett problem, ett STORT problem. För det tar sig nya bisarra uttryck varje dag.

Vi har följt två exceptionella kriminalfall‎ i veckan denna vecka. I båda fallen har det handlat om invandrade gärningsmän och en nästan total mediatystnad i övrigt.

Våra läsare här vet om det, de som följer alternativ media vet om det och de som är prenumeranter på Höglandsnytt vet om det. I nästan två veckor har det varit rättegång i det VÄRSTA våldtäktsfallet med icke dödligt utgång i Sveriges historia. Åtta stycken Afghaner har stått åtalade för att ha våldtagit en svensk kvinna i flera omgångar i över åtta timmar. Kriminalteknikerna hittade fyra OLIKA personers sperma långt uppe i hennes matsmältningssystem.

Tror du någon utanför den här sfären har en aning om det, jag gjorde ett litet ovetenskapligt test i går på krogen i går. Vi satt ett gäng på kanske sju-åtta personer vid ett bord och snackade skit. Jag droppade en  väldigt neutral frågeställning utan någon som helst värdeladdning som lät ungefär så här.

– Hur tror ni domarna kommer och döma i Marieannelundsrättegången?

Alla tittade förvånat på mig, vilken rättegång sa du?

Ingen visste vilken rättegång jag pratade om, och det ska vara den VÄRSTA våldtäkten i Svensk historia. Och vi alla vet ju varför, det är ju den totala beröringsskräck som råder i media när det kommer till utländska muslimska gärningsmän.

Det andra fallet är där 6 – 8 högstadiekillar sparkar ner en ensam pensionär med hund. Här underlåter media, förutom Metro där EN LÄSARE hade skickat in en bild på händelsen att skriva en rad på tio dagar. TIO DAGAR!!!

Gärningsmännen även här är med allra största sannolikhet muslimer fast från afrikas horn. men då blir det error på nyhetsredaktionerna. För de är rädda att de ska ge ”främlingfientliga” vatten på sin kvarn?

Varför ska vi värna om tryckfrihet om tidningarna inte ens vill ha den?

Kanske för att allmänheten vill ha den, och allmänheten är trött på att låta sig styras av PK-medias åsiktspoliser. Därför behövs tryckfrihetssällskapet, och om bara PK-media kunde förstå att alla åsikter måste kunna ventileras även de udda och obekväma kanske de kan få göra sitt jobb utan att anklagas för att själva ha de åsikter som folk som inte ens är medlemmar skriver i deras Facebook-grupp.

Men det tror jag är för mycket begärt!

http://www.tryckfrihet.com

S.C.

12 tankar om “Tryckfrihetssällskapet, hur är det möjligt för PK-media att missförstå allt?

  1. Dave Williamson skriver:

    By supressing the truth they will achieve the exact opposite of what they want. This in fact will create real racism…the type that doesn,t question anything but it,s own hate. Everything has to be questioned , open to discussion and different opinions heard otherwise you have a dictatorship….which in many ways I think you have with the Swedish press. It,s like the blind leading the blind and for me completely farsical

    • novisan skriver:

      Spot on! Swedish media is a fars. They are such cowards and are completely lame when it comes to telling the truth.
      If we want to read about the truth, we must seek alternate media such as this blog….

      And yes, it does have an opposite effect on racism, it´s just adding to the growing problem! But nore the media or government for that matter, will ever get that equation….

      I must regretfully say that something is definitely and seriously very wrong with this country 😦

  2. Du Gamla Du Fria skriver:

    Även den grova misshandlen i Kortedala tycks ha gått allmänheten förbi även om media lyft det nu. Enligt egen undersökning har tre av fyra …..Ingen aaaning! Media cencurerar och ljuger allt efter sin egen agenda. Svenskarna låter sig duperas villigt. Ibland undrar man….. Hur är det möjligt att all denna desinformation pågår och har pågått i så många år?
    Att tryckfriheten är hotad lär inte vara en nyhet för någon som inte är helt idiotförklarad och det ska vara högt i tak annars lär inte utveckling och förändringar ske.
    Tack för att du låter din blogg vara öppen för oliktänkande av alla de slag..

    • S.C. skriver:

      Jo, men hur har media lyft det. Det kommer snyftartikel på snyftartikel om hur ”synd” det är om de stackars ungdomarna som bara hade otur att de råkade slå ner en gubbe.

      De är de snällaste ungarna i hela Hjällbo skriver Expressen. Vilket får mig att undra hur det står till där ute egentligen.

      • Du Gamla Du Fria skriver:

        Ja, det är inte bara handlingen som får en att gå i taket utan medias tolkning av det som hänt! ” Snällismen” har inga gränser!

  3. Joakim Makkonen skriver:

    Men tack för en subjektiv skrivelse. Som jag läste med ett smil på mina läppar.

  4. Joakim Makkonen skriver:

    ”Och här har allt möjligt kreti och pleti skrivit, allt från nynazister, sionister, riktiga rasister till vänsterdebattörer och våldsvänsteranhängare.”. Och 99,9% av oss som inte känner igen oss i din beskrivning? I vilket fack hamnar dom? Eller är man kreti (om man är anti socalist och kreti för man tar avstånd från Marxismen?

    • S.C. skriver:

      Om du inte känner igen dig i de beskrivningarna antar jag att du inte tillhör det som jag kallar ”Kreti och pleti”.

      Du vet uttrycket är högst subjektivt, du har säkert helt andra som du kallar kreti och pleti än jag.

  5. SM811 skriver:

    Kort sagt. Bra S.C. Frågan ang. våldtäkten har jag prövat och alla står som ett frågetecken. Inte utan att här har PK arbetet bra på att dölja sanningen eller ska jag säga, det behöver de inte för det är på det sättet som de arbetar. Förljuget, döljande och manipulerande av verkligheten som är deras vardag.

Kommentarer inaktiverade.