Stor nyhet, det finns inte 15.000 rasistiska hemsidor, Ullenhag dementerar via LO-fjant från Avesta!


Vi kan pusta ut, Ullenhag påstod i en artikel på Regering och Departement att det fanns 15.000 främlingsfientliga sidor med ”främlingsfientligt” innehåll. Vi gissar att han menar sådana hemsidor och bloggar som inte mörkar etnicitet när det kommer till brott och svinerier.

Det visade sig att det var en grov överdrift fick jag och ett par andra reda på via Twitter. Det ska tydligen ha kommit en dementi påstår IF-metallaren och socialisten Henrik Johansson från Avesta.

Han skriver på Twitter

” @SweConfidential @KasperSekiyama japp som man senare dementerat då man fick reda på hur F F L H räknat in kommentarer”

F F L H är en förkortning för Forum För Levande Historia, ett statligt propagandaorgan för historieförvrängning.

Han kan tyvärr inte länka till den dementin men hälsar via Twitter att

” @SweConfidential @KasperSekiyama Nej tyvärr har inte det men ska se om jag kan fixa det. Men så länge så har även hört de säga det själva.”

Men som tur är för Sverige så finns det alltså INTE 15.000 främlingsfientliga hemsidor då Forum För Levande Historia tydligen hade räknat in kommentarer på bloggar när de räknade. Nu vet jag inte vem som är dummast i Norden, Ullenhag som inte har någon som helst känsla för proportioner. Som inte kan känna på sig att 15000 är en helt orimlig siffra i sammanhanget eller alla media med EXPO i fronten som inte källkritiskt kan granska källan till denna helkonstiga siffra.

Vi på Sweden Confidential är i alla fall glada att det dementerats från högsta ort till Henrik Johansson från Alvesta, eller Avesta eller va det nu var så vi kan sprida den informationen. Kanske till och med Ullenhag får den till slut. Vi har sett att det är personer från Riksdagen inne och lurkar även här på våran lilla blogg.

Jag har själv INTE lyckats hitta någon länk till en dementi så jag får vänta på att Henrik Johansson från Avesta fixar en sådan. Men jag skulle inte hoppas för mycket på den länken.

Forum För Levande Historia och Ullenhags påstående:

http://www.rod.se/%E2%80%9Dpartierna-m%C3%A5ste-bek%C3%A4mpa-rasismen-mer-aktivt%E2%80%9D

5 tankar om “Stor nyhet, det finns inte 15.000 rasistiska hemsidor, Ullenhag dementerar via LO-fjant från Avesta!

  1. svarthofde skriver:

    Om man bara vill så hittar man säkert 15000 sidor med rasistiskt innehåll!
    När det idag till och med är rasistiskt att vara ljushyad i vårt land så är det ju skjälvklart så att att alla hemsidor är rasistiska, jag tycker faktiskt 15000 rasistiska sidor låter lite i underkant…

    • S.C. skriver:

      Jo, så är det ju. Men Forum För Levande Historia hade i detta fall i alla fall räknat kommentarer, enligt LO-fjanten.

      Och det var ju vad denna lilla historia handlade om. 😉

  2. Sven Olsen skriver:

    Vi konstaterar alltså – än en gång – att Ullenhag är mytoman – och DET kära läsare är INGEN myt.

    Jag är väldigt förtjust i människor som Ullenhag, Malmström, Billström, Reinfeldt, Ask – de bästa valarbetarna SD kan önska sig

  3. Haha ni är underbara. Sprider detta vidare från min blogg med

Kommentarer inaktiverade.