15-åring i somaliergäng drog pistol och gjorde bilrån


STOCKHOLM Den 27 juli förra året kom ett ligistgäng på fem somalier gående på Willys parkering utanför Rissne. De fick syn på en svensk man som parkerade sin BMW och tyckte antagligen att svenskens bil var så snygg att dom ville ha den. Dessa barbarer med Brahim Rhordo som frontfigur gick då fram till svensken och Brahim slet fram en pistol och skrek ”UT UR BILEN”.

Mannen som självklart inte ville ge bort sin bil blev för några ögonblick villrådig, men när en av de andra barbarerna i gänget skrek ”skjut skjut” lämnade mannen bilen direkt. Alla fem ligisterna kastade sig in i den nyrånade BMW:n och drog ifrån platsen. Dagen efter när 15-årigen var ute på stan och körde med den stulna bilen upptäckte han en polisbil i närheten av Knutbygränd och i ren panik trampade rånaren gaspedalen i botten.

Men oduglig som han var på att köra bil så bar det sig inte bättre än att han kom på fel sida av vägen och kraschade rätt in i ett staket. Tack vare sitt korkade tilltag med att köra in i staketet dömdes den nu 16-årige Brahim Rhordo även för vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Men på grund av Sverige idiotiska rättsystem så förekommer ligisten inte i brottsregistret sedan tidigare, just på grund av sin låga ålder.

Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning har sedan tidigare gjort den bedömningen att Brahim Rhordo har ett särskilt vårdbehov. Hans vänkrets består av äldre andra kriminella nidingar och går i en stödklass enär han har haft – som man lätt kan räkna ut – problem med skolgången.

Brahim Rhordo 16 år, dömdes till ungdomsvård kombinerat med 70 timmars ungdomstjänst för rån, vårdslöshet i trafik och olovlig körning.

Sweden Confidential anser att om unga invandrare börjar brottets bana före 15 års ålder borde det finnas ett brottsregister för ungdomar som ska användas som underlag om personen är en återfallsförbrytare. Och vid upprepade förseelser ska detta kunna ligga till grund för en utvis- ning. Varför daltas det med just denna gruppen av folk som man vet är grovt kriminella, och speciellt när de börjar i så tidig ålder. Utvisning ska gälla direkt.

Realisten

Kapten_Krok ☺ -Kl 20.45-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

En tanke på “15-åring i somaliergäng drog pistol och gjorde bilrån

  1. Sven Olsen skriver:

    Kan man begå rån och andra brott, då skall man oavsett om man är i åldersgruppen 15-myndig självklart frihetsberövas. Tyvärr är/var de ungdomskriminalanstalter som fanns mera tjuvskolor än fängelser.
    En ny lag (post-regim) bör förpassa sådana individer som har uppenbara problem med ditt och mitt till just riktiga ungdomsansalter, där skarp övervakning och tvingat undervisning i både svenska och i samhällsämnen skall hjälpa till att åtminstone somliga följer smala vägen sen. Man kan ju tänka sig icke-tidbegränsat straff – och basera frigivning på skolresultaten från anstalten?

Kommentarer inaktiverade.