Mattias Gardell kallad som sakkunnigt expertvittne i Breiviks rättegång


MEDIATRAMS TV4:s nyhetsmorgon intervjuar Mattias Gardell som stoltserar med att han kallats som sakkunnigt expertvittne till Breivikrättegångem. Sakkunnig i vadå? Jo…*trumvirvel* – den antimuslimska kulturkonservativa miljön, som Anders Breivik, enligt Gardell var en produkt av. Tre minuter in i klippet kommer dyrkaren av Ship to Gaza, Mattias Gardell, professor i religionshistoria in och lägger fram sin onyanserade syn på saken, som kan ses här. Vittneslistan till rättegången ses här.

Kl 11.25

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

3 tankar om “Mattias Gardell kallad som sakkunnigt expertvittne i Breiviks rättegång

  1. Silvio Clinton skriver:

    I koran står det att du får LJUGA för FRUN vilket är ANTIFEMINISTIKT. Ska muslimerna dömas för att de är ANTIFEMINIST och ANTIKRISTET och ANTIATIST. Det står i koran med enkel citat DÖDA ALLA ICKE TROENDE dvs de som inte tror på koran

    Den muslimska flickan är förnedrad då denne måste bära SPÖK slöja

  2. davidstirling skriver:

    Herr Gardell har en mycket obehaglig intressekonflikt: antingen får han bejaka sin brors rektala preferenser eller så får han fortsätta att stötta islamiseringen. Kommer den senare att få fortsätta växa till sig kommer nämligen frk Gardell med partner och likasinnade att ligga risigt till… Avslutar med en video från då det begav sig på ”Gazaflottiljen”:

  3. Det ska bli intressant att se hur den rättegången förlöper!

Kommentarer inaktiverade.