En invandrare ringer till P1


KVINNOSYNEN En invandrares syn på våldtäkt, kastrering och kvinnor. Lyssna på denna invandrade taxichaffis, så förstår kanske fler hur de tänker, och varför Sverige är som det är.

Kl 11.40

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

15 tankar om “En invandrare ringer till P1

  1. Rulle Kugg skriver:

    Det var ett äckligt KRÄK!
    Täppas Fågelskit är också ett
    ÄCKEL i Ring P1.

  2. Tor skriver:

    Ytligare ett bevis på hur skadligt det är med inavel!! och vilket stolpskott till reporter som inte ifrågasatte dårens åsikter mer!

  3. Hugo skriver:

    Nackskott vore på sin plats, tack!

    Vilka håller med?

  4. Hasse Eriksson skriver:

    Ställ upp fanstyget mot en vägg! Sedan kommer Arkebuserings Plutonen in! ……….Sedan är det bra att kremera skiten! Han skall inte ens läggas i Svensk Jord……

  5. Mena skriver:

    Jag skulle kunna kasta mig över honom… med en knölpåk!!!

  6. Ilpo Heinola skriver:

    Ja han försvarar vådtäck och lägger skulden på tjejerna.
    Sen jämför han sitt släkte med djur!?
    Kan man bli dummare?

  7. Chris skriver:

    Han pratar om ”alla killar” har svårt att hejda sig…Vadå? Han kunde väll ha talat klarspråk istället.

  8. Jenny skriver:

    jag gillar ju det faktum att han hela tiden säger ja man vrider på huvudet hit o dit men när reportern sedan frågar om att jaha så du tycker det är okej att ge sig på tjejerna då svarar han bara igen ja men då som så gamla gubbar vrider på huvudet.
    ärligt talat nu våldtäkt har sällansällan något med kläderna o göra utan det handlar om våldtäkts mannens psyke o inställning till kvinnor. hur har det annars hänt att kvinnor iklädda jeans och tex tjocktröja blivit våldtagna

  9. yojiimbo skriver:

    Underbart///// Eloge till reportern som fick denna galning att svamla på…

  10. D.B skriver:

    Verkar som den mannen som ringde har blivit tappat ett X antal gånger för mycket på huvudet. Och sen bli hjärntvättad på det. Tragiskt att höra denna syn på kvinnor. Patrask!

  11. D.B skriver:

    Haha vafan! Har du hamnat fel?

  12. Silvio Clinton skriver:

    Utlänningen är en pedofil muslim och lögnaktig till rösten. Kvinnans sexualitet sitter främst i hennes ansikte och håret, det övriga är bara extra

    Hellre en sexkläd kvinna än en muslimsk SPÖK kläd i URIN LUKTANDE svart BuRKa

  13. Här har svaret svart på vitt varför även dom mohammedaner som försörjer sig själva skall ut med huvudet före. Det går inte att omprogrammera dem och vi ska banne mig inte ändra på oss bara för deras jävla stenålderskultur. Hatar dom asen så in i helvete!

  14. madam skriver:

    Vilket sa..ns kräk!!! Han mer eller mindre sitter och försvarar en våldtäkt…har han månne själv blivit så upphetsad i sin bil att han vart tvungen ”att kasta sig på” en stackars oskyldig tjej i baksätet??
    Man får gå klädd hur man vill, och om sen en sluskhas inte kan hålla dolmen i styr är det honom det är fel på, aldrig tjejen! En tjej för detta folkslag är ju inget värt som bekant och kan man inte styra sina lustar så ska man också ha det straff efteråt. Se bara på dessa våldtäkter….vilka är det som utför dom allra flesta av dom??? Hmmm…ja just det, alldeles riktigt!!! Förb…..e loppor!!!

  15. Yubbie skriver:

    I detta landet får man klä sig som man vill. Passar det inte/klarar han inte av det är det bara för mannen som ringer in att packa kamelen och rida hem.

    Att sen jämföra som han gör med om han skulle ta på sig badbyxor är bara löjeväckande. Klart han får gå i badbyxor på stan och lika självklart kommer folk titta (och skratta åt honom) för ingen svensk är så dum att man går i badbyxor på stan – men förbjudet är det inte – och som svensk ger man sig inte på och antastar den som ändå går klädd så…

Kommentarer inaktiverade.