Zigenarbarn kan tigga ihop 1 miljon per år


ZIGENARKULTUREN Som en motpol till svensk medias tårdrypande artiklar om hur synd det är om dessa kriminella tiggande zigenare som blåser folk på gatorna visar Daily Mail upp sanningen hur det oftast ser ut bakom kulisserna. Tiggande zigenarbarn, så unga som fyra år kan tigga ihop upp till £ 100 000 (drygt 1 miljon kronor) om året till sitt zigenargäng, har en ny chockerande undersökning visat. Barnen arbetar i team på Londons gator, inställsamma och som proffs-skådisar, tigger de pengar av turister i snö och regn. 

Några av barnen gör drygt 5 000 kronor om dagen – och lämnar sedan över alla pengar till sina zigenska ”arbetsledare”, fann BBC:s Panorama-program i sin dokumentär.

Tiggande zigenarunge med slöja - men inte muslim

Reporter John Sweeney kallade det ”en 21:a århundradets version av Oliver Twist” – Charles Dickens roman där skurken Fagin tvingar en grupp unga barn att extrahera pengar från rika Londonbor åt honom. Dokumentären, som visas på BBC1 på onsdag, har följt barnen – alla zigenare från Rumänien – under loppet av ett år.

En flicka runt fyra år, som programmet kallar ”Alice”, använde en telefonkiosk som toalett och letar mat på McDonalds när hon tigger på gatorna. Och familjen är miljonärer.

Vedervärdigt

Barnen som är erfarna tiggare försöker locka och lisma pengar från turister medan de är klädda i en nån huvudduk eller slöja trots att dom inte är muslimer. Men de inriktar sig på att tigga runt moskéer och områden som är populära för rika turister från Gulfstaterna. BBC filmade en grupp unga zigenska kvinnor som kontrollerar flera barn utanför Regents Parks moské, inklusive en fyraårig pojke.

BBC följde sedan efter gruppen till ett hus i Ilford, Essex, där en fyrhjulsdriven BMW X5 fanns på uppfarten. Programmet visar även att polisen i allmänhet bara ta tiggares data och låter dem gå. Förra året lanserade detektiver Operation Golf i ett försök att slå ner på dem som kör bluff. Många av de kriminella zigenarna spårades tillbaka till Rumänien, där de äger ett flertal lyxiga fastigheter och bilar.

Den då gemensamma brittisk-rumänska polisinsatsen genererade att 26 barn-människohandlare från Tandarei i södra Rumänien greps. De åtalade fängslades i flera månader men förnekade att de gjort något fel och har sedan släppts. Ärendet fortsätter enär två domare i Rumänien har skickat ärendet till åtal och under tiden kan de åtalade inte lämna landet.

Zigenare som tigger av andra barn

Mr Sweeney har följt ”Alice” och hennes ”arbetsledare” – hennes mor, Denisa Mazarache – till Fetesti i södra Rumänien. Hon erkände till BBC att i ren desperation ha tiggt i London, men hade slutat för ett år sedan – hon ljög alltså, som de flesta zigenare gör. Men BBC sade till henne att de hade filmat henne tiggeri i London bara två månader tidigare.

Polisen har stört gängen i Storbritannien genom att anmäla dem för bidragsfusk. Nio personer, åtta av dem rumänska zigenare, fick tidigare i år fängelse på totalt 10 år för att bidragsfuska till sig över 8 miljoner kronor genom olika förmåner.

Reporter John Sweeney i Rumänien där han konfronterar zigenerskan Denisa Mazarache, som tvingar sin fyraåriga dotter tigga i London

Rumänska zigenarna är normalt inte berättigade till brittiska statliga förmåner, men gängen producerade falska dokument, som vi tidigare har skrivit om här. Chief Inspector Colin Carswell, som också var en del av Operation Golf, sade att ett zigenargäng sätter intjäningspotentialen av ett enda barn på nära 100 000 pund per år – genom att tigga, stjäla och användas för bidragsfusk.

DailyMail

Kl 00.15

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

En tanke på “Zigenarbarn kan tigga ihop 1 miljon per år

  1. […] Relaterat Zigenarbarn tigger ihop en miljon per år Zigenare bluffade till sig 8,5 miljoner Tiggande zigenare i Sverige spelar fattiga Norsk polis […]

Kommentarer inaktiverade.