”Utan invandrare skulle Sverige stanna”


 ”Utan invandrare skulle Sverige stanna”

En talande video som visar att det finns folk som verkligen tror på det

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

6 tankar om “”Utan invandrare skulle Sverige stanna”

  1. Ja, men det är ju sant, skulle inte invandringen till Sverige ha funnits skulle för det första inga svenskar funnits, för det andra skulle de svenskar som kom först vara ett gäng inavlade Hillbillies med fyra ögon, tänder lite här och var och en intelligenskvot någonstans mellan 0 och 340.
    Det som sker i dag är att de som kommer är inte invandrare som vill ha del av den kakan som andra bakat.
    De har inga som helst ambitioner att inlemma sig i det svenska samhället, ta till sig den svenska kulturen och tillföra bitar av sin egen som vi kan acceptera och vill ha här.
    De vill ha, allt, utan ansträngning.
    Utan att ge något tillbaka, annat än hat, förakt och rasism.
    Mot svenskar, alltså den brokiga skara som kallas svenskar.
    Tyvärr så skjuter vi in oss på fel mål hela tiden när vi kritiserar denna utveckling.
    Vi ser ner på alla invandare och anser att de skall lämna Sverige.
    Så vi någon djäkla gång kan få de där fyra ögonen och tänder i öronen.
    Om Sverige skall fortsätta utvecklingen mot ett bra land måste vi fokusera på rätt mål, skicka hem de som inte klarar kraven, lås in de svenskar som inte gör det, uppmuntra till ett ärligt leverne och inse att vi alltid kommer att ha ett visst flöde av människor ut och in i vårt land. Det vi måste göra är att bestämma oss för hur detta flöde skall regleras.

    • Demokratbloggen skriver:

      Araber har ca 80 i IQ, dessutom är de inavlade sedan tusentals år, så de med fyra ögon är väl dem då. Negrerna som importerats har ännu lägre IQ.

      Under den tid Sverige gick som bäst var när svenska folket var en homogen folkstam.

      Men det kanske är roligare för dig att fastna för det globalistiska svamlet?

      Såg du för resten Debatt i kväll? Där kunde verkligen araberna visa upp hur totalt blåsta de är. De var fullständigt ursinniga på SD-kvinnorna för att de hade lagt sig i angelägenheter som de inte hade med att göra.Om invandrarkvinnornas frihet från hedersförtryck.

      Snacka då om otacksamt patrask! Om ointelligenta sopor. Och nog fan såg jag att de hade fyra ögon och kamelskit i huvudet. De är efterblivna och kommer att så förbli, så för Sveriges skull måste vi rensa bort dem, även dem som inte begått brott.

      Det är skadligt för landet att vi måste försörja sånt skit som mest är att ses som skadedjur. Det går inte att äta upp dem, inte heller kan vi mala ner dem till kattmat, så vad fan ska vi ha skiten till!

      Och deras honor vill ju ha förtryck. Det framkom tydligt i debatt i kväll. Men däremot vill de gnälla!

  2. davidstirling skriver:

    Lovely irony!
    Almost had me going there for a while…
    🙂

  3. Demokratbloggen skriver:

    Vi får se hur länge det dröjer innan det vänder.

  4. Dave Williamson skriver:

    What a pile of shite….99% of all terrorist acts have been committed by Pakistanis…..They are the biggest sellers of smuggle tobacco and booze in the U.K. .They avoid tax and vat ” en masse ”and are fighting tooth and nail in England for Sharia law…….and they hate us……..I,ve got Scottish born Pakistani friends who by adopting Western views are constantly threatened by their own communities and they have given me these insights to how Pakistanis minds work……They are parasites that take and give nothing back. Since they tried to bomb Glasgow airport and got the shit kicked out of them by the passengers and then had 200 of their shops torched and vandalised in Glasgow the same night ..it has been very quiet…in deep shit idf they try their nonsense…..Scotland is one of those countries.None of this made the newspapers here either….just like Sweden…..

Kommentarer inaktiverade.