Rafi Bahaduri 25 år och flera våldtäkter ”för ung” att utvisas


DÅRHUSET SVERIGE Rafi Bahaduri 870118-0815, mycket grovt kriminell återförbrytare, är medborgare i Afghanistan och fick enligt uppgift PUT den 18 oktober 2002 som illegal invandrare. Det var denna invandrare som lurade med den 29-åriga svenska tvåbarns-mamman till flyktingbostaden i Mariannelund där hon våldtogs brutalt av åtta afghaner, däribland han själv. Rafi kan inte utvisas på grund av svenska sjuka regler.

Tack vare att Rafi Bahaduri är född i januari 1987, så kan han inte utvisas, för svenska dårhusets regler säger att riket kan inte utvisa en person som invandrade hit före 15 års ålder. Men oss veterligen har det inte gjorts några ålderstester på schajasen innan, och det är mycket märkligt enär man har vetskapen att cirka 80-90 procent av alla ”barn” ljuger om sin ålder. Nedan följer Rafis trevliga CV hos polisen.

Men enligt åklagare Gunnar Brodin, sa han i fredags vid en presskonferens att det pågår en utredning kring Rafis ålder. Föräldrarna är redan svenska medborgare men inte Rafi Bahaduri 25. Migrationsverket aviserar dock att det inte finns några hinder för att utvisa 25-åringen till Afghanistan, medan 15-årsgränsen säger nej.

Var har du stulit den guldlänken Rafi?

Rafi Bahaduri 870118-0815, Facebook

  • 2004-05-24 dömdes Rafi Bahaduri, 870118-0815 för misshandel och olovlig körning och överlämnades åt socialnämnden i Vetlanda kommun.
  • 2006-09-09 dömdes Rafi vid Eksjö tingsrätt för bland annat bedrägeri och övergrepp i rättssak till skyddstillsyn.
  • 2008-01-09 dömdes Rafi för olaga hot mot en före detta flickvän. Enligt vittnesmål har han hotat att döda henne. ”Bahaduiri kallade henne, samtidigt som han höjde rösten bland annat för hora, rasist och slampa och att han skulle ”plocka henne” då hon var ensam.” Domen blir dagsböter 50 á 50 kronor (2500 kronor)
  • 2008-03-13 vid Kalmar tingsrätt. Denna gång handlade det om misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Rafi misshandlade sin systers pojkvän med ett byxskärp med metallspänne. Hedersrelaterat våld kanske. Domen blev fängelse i 4 månader. Mål nr B 543-08
  • 2008-07-31 vid Blekinge tingsrätt för våldtäkt. Våldtäkten begicks den 23-24 maj 2008 i Karlskrona under den tid då Rafi borde suttit i fängelse enligt den tidigare domen. Han genomgår även en rättspsykiatrisk undersökning. Domen blir 2 år bakom galler. Borde inte vice chefsåklagare Ingela Klinteberg även krävt att få Rafi utvisad från Sverige då han inte är svensk medborgare. Domen här.
  • 2009-03-05 vid Kalmar tingsrätt. Brottet är enligt domen begått mellan dec 2007 – jan 2008 och gäller häleri. Domen blir futtiga dagsböter 60 á 50 kronor (3 000 kronor) Läser man domen så är sannolikheten rätt hög att Rafi även gjort inbrottet och inte bara tagit emot stöldgodset. Men det bevisades ej av klåparna. Mål nr B 343-09
  • 2010-10-21 vid Kalmar tingsrätt. Nu handlar det om narkotikabrott och olovlig körning. Domen blir dagsböter 45 á 50 kronor. Mål nr B 2473-10
  • 2011-09-08 vid Kalmar tingsrätt. Olaga hot, ofredande, misshandel.Mål nr B 2692-11
  • 2011-12-06 vid Kalmar tingsrätt. Nu är det en diger lista med antalet brottspunkter:
  • Misshandel
  • Olaga hot
  • Olaga förfogande
  • Brukande av falsk urkund
  • 3 stycken narkotikabrott
  • Rattfylleri
  • Olovlig körning
  • Dopningsbrott
  • Domen blir löjliga 6 månaders fängelse. Inte heller denna gång yrkar kammaråklagare Åsa Adolfsson på utvisning ur Sverige, något som är uppseenseväckande och en rättslig skandal. Och det värsta av allt är väl att trots Rafis svarta CV blev han senare verksam som tolk hos Migrationsverket i Mariannelund. En guldmedalj i idioti. Mål nr B 2822-10
  • Rättegången mot 25-årige Rafi Bahaduri avslutades fredagen den 2 december, alltså samma dag som han alltså deltog i massvåldtäkten med de sju andra asylsökarna. Hade Rafi i stället kvarhållits i häktet i väntan på straffet vunnit laga kraft, hade inte denna brutala råa massvåldtäkt skett mot den svenska mamman.

Våldtäktsmannen och den grovt kriminella återfallsförbrytaren Afghanen Rafi Bahaduri 25 år, som lurade med sig tvåbarnsmamman till flyktingförläggningen, och såg till att hon blev massvåldtagen av åtta afghanska troglodyter, däribland han själv, våldtog i juni 2011 en annan kvinna två gånger på samma flyktingförläggning. Även denna kvinna lurade han med sig dit. Om detta går att läsa om här.

Förutom alla brott är Rafi en inbiten haschrökare, användare av dopingpreparat, har kriminella kontakter med Black Cobra och har hotat ungdomar i byn han bor i. Han är välkänd som en ”rubbad idiot”, säger flera i byn. Är det någon mer än vi på SweCon som finner det märkligt att ingen gjort ålderskontroll på detta freak innan?

Realterat
Massvåldtäkten hos MV i Mariannelund
Fler våldtäkter hos MV i Mariannelund

Kapten_Krok ☺ -Kl 17.25-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

114 tankar om “Rafi Bahaduri 25 år och flera våldtäkter ”för ung” att utvisas

  1. shirin jaan skriver:

    du skrev annars ok

  2. shirin jaan skriver:

    herre gud för fan kan man påstå att det ligger i vår kultur? då kan jag säga att det ligger i det svenska kulturen att döda människor sen anklaga andra. omg en svensk soldat blev mördad av andra svenska soldater sen ljög de svenska soldater att det var Talibaner. men men svenska skotten avslöja allt. omg de skämde ut sig själva. de svenska soldater skulle presentera sverige men de visa den svenska kulturen för omvärlden. tycker ni att det e rätt att säga så? hur fan kan ni säga att det ligger i vårt kultur? sen kan jag inte fatta om han killen var brottsling varför gick den 29 åriga mamma till honom? något skumt är det.

  3. shirin jaan skriver:

    Kapten vad menar du med Bannas du och annars? hotar du mig eller?

    • Kapten_Krok skriver:

      Hot? Ta reda på vad ord betyder innan du börjar tjafsa. Googla ”bannad”.

  4. shirin jaan skriver:

    Plus ser jag ut som jag försvar honom nej. jag försvarar min kultur och jag tycker att det e Respektlös att ni ser ner på min kultur och drar alla över en kamm.

    • S.C. skriver:

      Du verkar inte respektera svensk kultur speciellt mycket, här tar vi i hand hela tiden, utan våldtäkt som följd.

      Vad har din kultur tillfört som förtjänar respekt? Hur många av dina systrar i Afghanistan råkar ut för ”köksolyckor”?

      Hur många av dina systrar i Afghanistan råkar få syra i ansiktet?

      Hur många av dina systrar ska bli bortgifta när de är barn?

  5. shirin jaan skriver:

    S.c du kanske tycker att jag Har dålig svenska men det e din åsikt. kan du säga en mening på mitt språk nej bonde det kan du inte. ett exempel e iran. bara om du rör en tjejs hand i iran då får vi se vad som händer med dig.

    • S.C. skriver:

      Nu rörde ju inte dessa killar den här tjejens hand.

      Fortfarande vill jag ha svar på varför du tycker denna tjej är lättlurad!

    • Kapten_Krok skriver:

      Varför ska han prata persiska? Han bor inte där, kommer aldrig göra heller. Sluta tramsa nu i forumet.

    • Lena Johansson skriver:

      Vad tusan ska någon svensk överhuvudtaget säga ett ord på ditt språk?
      Här i landet pratar vi SVENSKA. Ett mycket gammal språk.
      Lär dig det och lär dig uppföra dig på svenskt manér.
      Eller ta familjen i hampan och förpassa dig där du hör hemma. Det är inte i Sverige!

  6. shirin jaan skriver:

    Annars vad? e det ett hot eller

  7. shirin jaan skriver:

    Kapten eller vad än du e. jag säger inte att det var bra gjort. själv e jag en tjej och vet att det gör ont. Har jag påstått att du var rätt nej. är bara besviken att sverige e full av rasiter som drar alla över en kamm. herre gud. hur fan kan man säga att det ligger i ens kultur? plus sanden e för dig. du kan leka istället för mig. för du e i behov av sand inte jag

  8. shirin jaan skriver:

    S.c du behöver gå till ett muslimsk land för att se hur det ligger till. det e så lätt att fälla en man som att begära om ett glas vatten i ett muslimsk land.

  9. shirin jaan skriver:

    S.c dags att komma ner från berget och gå i skolan. lilla vän bara för att 8 personer våldtagit betyder det inte att du ska sitta där och tro att det Har något med vår kultur att göra. du kan inte dra flera miljoner människor bara för 8 personer. vår kultur går ut på att man ska ha respekt för kvinna inte våldta. hade det haft något med vår kultur då hade man inte haft såna hårda straff för den som våldtar. det ska du fatta ok din lilla bonde

    • S.C. skriver:

      Men ni har ju inte hårda straff för våldtäkt, då det är nästan helt omöjligt att fälla en man för just våldtäkt.

  10. shirin jaan skriver:

    s.c det e 2012 men du verkar ha nyligen kommit ner från berget. sök fakta först om vår kultur innan du öppnar din lilla käft. det betyder inte att 8 personer gör något dumt så ska du sitta där och dra alla över en kamm. det e inte rättvist att dra flera miljoner människor över en kamm bara för 8 personer. hade det varit vår kultur då hade det inte funnits hårda straff i det muslimska länder för våldtäkt. hade det varit vår kultur då hade man inte haft respekt för kvinna i det muslimska länder. det som jag inte fattar e att en 29 åring kvinna som Har två barn men e så lättlurad.

    • Kapten_Krok skriver:

      Denna Rafi Bahaduri och de sju andra grottmänniskorna borde ha gjort detta i Texas, då hade det varit dödsstraff.

    • S.C. skriver:

      Det är ju inga straff för våldtäkt i muslimska länder. Det behövs ju ”fyra” vittnen för att fälla någon för våldtäkt. Däremot är det ju lättare att fälla kvinnan för ”utomäktenskapligt sex”. Vilket sammanträffande!

      Du motsäger dig själv lite, vadå lättlurad. Har han någon anledning att inte lita på Afghanerna alltså?

  11. shirin jaan skriver:

    en svensk soldat blev mördad av andra svenska soldater. sen ljög de att det var Talibaner. den svenska skott avslöja allt. ska man sitta här och säga att det ligger i det svenska kulturen eller?

    • Kapten_Krok skriver:

      Men Herregud vilken retorik. Sandlådan är där ►
      Stick och lek igen.
      Man ser på din stavning varför du försvarar dessa kräk som våldtog den ”lättlurade” mamman.

      Du menar om man är lättlurad, eller godtrogen är nog ett bättre ord, så ska man bli gruppvåldtagen av babianer från Afghanistan menar du?

      Det är tack vare PK-media och alla politiker som lurar i svenska folket att invandringen är så bra och alla är så snälla, så det är inte mammans fel, det är media och politikers fel. Och såna som Du.

      Sitt inte och försvara grova brott för då bannas du.

    • S.C. skriver:

      Gör det, det förändrar inte fakta. De tog reda på sanningen, och så ska det vara.

  12. shirin jaan skriver:

    Sen kan jag inte fatta att en 29 åring kvinna som e två barns mamma men så lättlurad

    • S.C. skriver:

      Det betyder alltså att hon har något att frukta när hon umgås med Afghaner? Vadå lättlurad? Är Afghaner oärliga alltså?

  13. shirin jaan skriver:

    Hade det varit vår kultur då hade det inte funnits hårda straff för våldväckt i det muslimska länder. hade det varit vår kultur då hade man inte haft respekt för kvinna i våra länder. att det var 8 personer betyder inte att det står i vår kultur. du kan inte dra flera människor människor över en kamm bara för att 8 personer gjort något dumt

    • S.C. skriver:

      Tycker du inte det är helt otroligt att man hittar åtta stycken som går med på något sådant här vidrigt, inte en enda säger Stopp!

      Respekten för kvinnor som Afghaner visar upp är något lustig.

  14. shirin jaan skriver:

    Jag tycker synd om dig s.c vad än du heter. du verkar ha nyligen kommit ner från berget. sök fakta först innan du öppnar din lilla käft

  15. shirin jaan skriver:

    vår kultur går inte ut på att vi uppmuntrar män till att våldta kvinnor eller att den för förtycker kvinnor det e merit. var fick du det ifrån? i vilken bok eller källa e det som säger det mr peter brych

    • S.C. skriver:

      Hur kan man då få i hop 8 – 10 stycken som går med på detta upplägg då? Åtta stycken som våldför sig på en kvinna?

  16. shirin jaan skriver:

    Peter brych vad vet du om vårt kultur? du vet inget och e verkligen en okunnig och en rasist som säger att det ligger i vårt kultur och att kvinnoförtryck är en merit i vårt kultur. vad snackar du skit för? stäng din mun för det hoppar svin ur den. du borde skämmas för det du skrivit. det känns som du Har kommit nyligen från berget

    • S.C. skriver:

      Hur kommer det sig att Rafi tar med en ensam kvinna när han vet vad som ska hända?

      Det är nog du som har lite och förklara istället!

  17. anonym skriver:

    För det första , så är det inte bara hans fel ! För det var sju andra också som var delaktiga i våldtäkten ! & hur dum är man , som hänger med han dit äns ? då får hon ta sina konsekvänser.

    • anonym skriver:

      & jag står inte på hans sida, men jag fattar inte varför dom äns släppte ut honom så han kunde gå och göra en våldtäkt !! tycker att dom ska ut med idioten isånnafall..

  18. Brinn i helvetet skriver:

    Skicka honom till ett fängelse som kommer få honom att inse vad han har gjort, det skall vara värre än helvetet själv.

  19. Den nye svensken skriver:

    Självklart att han måste utvisas!
    Men felet är att myndigheterna i Sverige jobbar för lite att etablera sig dessa blivande krimineler i det svenska samhället. Vad väntar vi på från unga afganer som flyttar hit ? I det patriarkaliska och obskurantiska samhället de kommer ser bara kvinnor som bär burka och plötsligt hamnar de i ett öppet samhälle då kvinnor vilkas rättigheter motsätter sig kraftigt den extrema fanatism? Vad tycker ni om några afganer som besöker för första gången en simhall i Sverige, där kvinnor bär bikini? I en sådan situation är väldigt lätt för de afganer att missbruka den svenska friheten . Därför myndigheterna i Sverige måste jobba hårt och förklara från första dagen att hur fungerar svenska kulturen, traditionen, samhällets regler samt kontakter och relationer mellan män och kvinnor. Glömmer man bort dessa regler? resultaten blir negativa i framtiden och samhället betalar ett högt pris!..

  20. Sandra skriver:

    Finns D nån bha för psykopater..eller kallas D exorsism? Att han saknar1del av sin själ..INGEN TVEKAN..det kan man se av brottsbilden han byggt här i Sverige (mitt vackra fria land) han kanske har sålt den (själen=samvetet)..å köpt sitt guldhalsband (se bild) ÄH..kan man inte skicka hem hela familjen..för D var väl dom som ”byggde upp grabben UTAN 1gnutta kärlek”

  21. Karl Anka skriver:

    felet ligger på migrationsverkets axlar,det är helt och hållet deras fel att dessa figurer ens får komma in i landet till att börja med .Gott folk ,ta reda på vem som styr migrationsverket så får ni en klarare syn på problemet.
    Rensningen av invandarproblemet kommer underifrån.

  22. Virre K skriver:

    Skär av han pitten, händer och tung. Kasta han till lejonen på zoo! Snipp snapp slut!! Så var man av med honom. Betydligt billigare än all annan hantering! Blir så JÄVLA förbannad! Bort med skiten!

  23. Bholkowa skriver:

    Fan vad less jag blir när jag ser sånt här.

    Om man inte kan hålla på svenska lagar och utvisa en person som rätterligen inte förtjänar att vara här ska man inte jobba innom rätts systemet oavsätt om risken finns för att man kan bli kallad rasist!
    Ut med han! fortare än kvick!
    Männsikor som kommer till sverige och begår brott borde utvisas på engång vid första brottet dom begår. UT passera inte fängelse utan UT med dom på engång! varför ska vi betala pengar för att dom ska sitta i svenska fängelser och sen kommer dom ut i sammhället för att fortsätta?
    Dom pissar på svenska lagar andra invandrare som kommer hit och vill jobba komma in i sammhället.

  24. Hasse Eriksson skriver:

    Skicka honom till ett Ryskt Fängelse! Han kommer då aldrig tillbaka heller!

  25. Ingrid Gustafsson skriver:

    Jag finner inga ord för dessa avskyheter. Varför ska de få stanna som gör sådana här saker?. Han är ju tyvärr inte den första och absolut inte den sista.

  26. Michline skriver:

    Men vad fan!!! Utvisa honom fort som ögat! Ibland blir jag så JÄVLA trött på Sveriges lagar, som är så jävla korkade!!! Ska vi vänta oss att Rafi börjar mörda människor och våldtar ännu fler kvinnor innan ni gör något åt denna idiot???

  27. Peter Brych skriver:

    Det är ju den svenska Lagen som håller nere trosorna på våldtäktsoffret och så bjuder man in gärningsmännen, till att delta i detta vidriga våld.
    Rafi, VET inte bättre, för i hans hemland, så är detta beteende, kultur!
    Kvinnoförtryck är en merit!

  28. MARJO skriver:

    VADÅ FÖR UNG FÖR ATT UTVISAS? HAN VAR FAAN INTE FÖR UNG FÖR ATT KUNNA VÅLDTAGA EN TJEJ! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA URSÄKT ATT HAN ÄR FÖR UNG! NEJ,UT MED FAAAAAAAAAAAAAN SKAPET UR SVERIGE FÖR HELVETE! SVERIGE VERKAR JU TYCKA DET ÄR OKEJ ATT SVIN GÖR SÅ!

  29. Rebecca Smith skriver:

    LMAO I love that picture of that big red lipped creature ROFLMA

    He is a piece of shit, he has never worked a day in his life, he believes he is invincible & when he is arrested he spends a couple of months on ‘vacation’ at prison, what does he care? He should be sentenced to life in prison a chronic offender.

  30. […] background-color:#222222; background-repeat : no-repeat; } swedenconfidential.wordpress.com – Today, 6:01 […]

  31. svensktysken skriver:

    Men va fan…. Vi ska fan inte ha dessa svin i Sverige ut ut ut, sen dna testa alla invandrare o flyktingar

  32. aa skriver:

    Äckliga pack! Utvisning på livstid!

  33. jägarn skriver:

    Han är för gammal, för ful och för brottsbelastad för att få stanna.

  34. Carl Johan skriver:

    Han lär våldta en 3-5 kvinnor till när han kommer ut, säkert ett stort mörker tal på annat skit han har gjort. Kvinnor som inte vågar anmäla och liknande. Att inte kunna utvisa en 25 åring är ren skandal, spelar roll hur gammal han var när han kom hit. Mord och våldtäkt borde ge automatisk utvisning för alla som är eller har varit medborgare i annat land.

  35. ISLAMOPHOBICANDPROUDSWEDE2012 skriver:

    Usch, respass nu!!!!

Kommentarer inaktiverade.