Senaste fakta och sammanställning om massvåldtäkten i Mariannelund (Updated 13 mars 07.15)


Astrid Lindgrens värld som bortblåst

Updates sist – Igår anhölls som sagt ytterligare två personer i våldtäktshärvan som utfördes i en av Migrationsverkets lägenheter för asylsökande. Det är den 21-årige Rustam Ghafory och den 24-årige Rafi Bahaduri, som anhölls misstänkta för grov våldtäkt alternativt medhjälp till grov våldtäkt. Rustam Ghafory är asylsökande medan Rafi Bahaduri är medborgare i Afghanistan och kom enligt uppgift till Sverige den 18 oktober 2002 som illegal invandrare. Totalt är åtta häktade.

Ytterligare fyra nybyggare är misstänkta att ha samröre med våldtäkten på den 29-åriga två- barnsmamman som skedde natten till den tredje december, men de har ännu inte anhållits. Den anhållne Rafi Bahaduri aka Rafet Bahaduri (som påstås vara ”pojk- vännen” i media) men som enligt uppgift bara är vän till kvinnan har också officiell adress i Vimmerby, på Köpmansgatan 4. Rafet Bahaduri ser ut så här: ► Bild

Rafi/Rafet Bahaduri är tidigare dömd för våldtäkt, den 31 juli 2008 dömde Blekinge tingsrätt Rafi Bahaduri till två års fängelse för att ha våldtagit en ung kvinna, domen B 1244-08 här. Han är tidigare också dömd för misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Ännu har inte någon åklagare yrkat på utvisning trots upprepade grova förseelser i Sverige. Rafi Bahaduri folkbokfördes i Sverige ihop med sina föräldrar den 18 oktober 2002. Notera den FETA guldlänken runt halsen han har. Undrar i vilken Guldfyndbutik han har köpt den? Har han kvittot kvar tro? Knappast.

Det finns ett namn som är snarlikt hans namn så man inte tar fel, och det är Rafael Badei (Raffa Pancamo på facebook) och är dömd för andra grova våldsbrott men har inte med våldtäkten att göra, men nog så kriminell som dom brukar vara.

Rafi Bahaduri är en utbildad ung man. Medlem i gruppen ”Turkiska Internationella Skolan” som ligger i Saudi-Arabien, en skola med stark muslimsk inriktning (se länk): ► Skolans hemsida (översatt)

Här är namnen på alla dom som är inblandade (Vad jag vet till 100%):

• Rustam Ghafory (Afghanskt ursprung)
• Rafi Bahaduri (Afghanskt ursprung)   Facebook
• Salahedin Hashemi (Afghanskt ursprung/anhållen sen tidigare)
• Mohammadi Zia (Afghanskt ursprung/anhållen sen tidigare)
• Morteza Afzali (Afghanskt ursprung/anhållen sen tidigare)
• Mohammadi Aziz Ahmad (Afghanskt ursprung/anhållen sen tidigare)
• Rahmati Hedayat (Afghanskt ursprung/anhållen sen tidigare)

Klicka på respektive namn för att se häktningsframställan (originalpapper från åklagaren).

Salahedin Hashemi
Rahmati Hedayat
Mohammadi Zia
Morteza Afzali
Mohammadi Aziz Ahmad

Innehållet från Dagboken, Eksjö tingsrätt, (Notera att det är TOLV misstänkta): Sida 1 och Sida 2

Som en parentes kan nämnas att i Norrländska Vännäs, där drev en lokal mobb förra året bort alla irakier genom attacker mot flykting- förläggningen som en vedergällning för en våldtäkt. Förvånande att inte detta händer oftare, men svensken knyter hellre näven i fickan och gnäller hemma vid köksbordet.

Nedan är ett exempel på musselmaners sjuka och snedvridna syn på sex som en amerikansk militärövervakningskamera fångade en kväll. Två minuter in i klippet börjar det och känsliga tittare varnas.

Updates allteftersom nedan:

1. (9 dec) Afghanen Rafi Bahaduri häktades alltså i tisdags  på sannolika skäl misstänkts för delaktighet i massvåldtäkten i en av MV:s lägenheter för asylsökande i Mariannelund. Samma dag dömdes han till sex månaders fängelse av Kalmar tingsrätt. Rättegången mot 24-årige Bahaduri avslutades fredagen den 2 december, samma dag som han alltså misstänks ha deltagit i massvåldtäkten. Hade han i stället kvarhållits i häktet i väntan på sitt fängelsestraff hade förmodligen inte denna brutala massvåldtäkt skett mot tvåbarns- mamman. Listan över de brott Rafi Bahaduri dömdes för i tisdags är diger. Han dömdes för misshandel, olaga hot, olaga förfogande, brukande av falsk urkund, narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning och dopningsbrott. Ännu ett bakslag för svensk rättssystem. Jag kommer fortsätta uppdatera här tills fallet är uppklarat.

2. (9 dec Kl 19.10) De två männen 21-årige Rustam Ghafory och den 24-årige Rafi Bahaduri, som senast anhölls  häktades av Eksjö tingsrätt under förmiddagen. Båda två nekar till brott. Totalt sitter nu sju män häktade.

3. (10 dec Kl 17.30) Sju häktade, elva misstänkta. Massvåldtäkten förra fredagen är den grövsta i svensk rättshistoria, enligt åklagaren i Jönköping.  Våldtäktsdramat i Mariannelund är förmodligen det värsta i modern svensk rättshistoria, menar åklagarmyndigheten i Jönköping som nu tar över fallet.

4. (11 dec Kl 16.20) I kölvattnet av massvåldtäkten och eventuellt en sammanhängning till massvåldtäkten utsattes två män vid tretiden på söndagsmorgonen för grov misshandel i centrala Mariannelund. Tre okända män med tillhyggen attackerade de två männen. Båda männen som är mellan 20 och 30 år är förda till Höglandssjukhuset.

Gärningsmännen avvek från platsen och har inte kunnat identifieras. Politiskt korrekta Höglandsnytt slår väl ett slags rekord i avdelning hyckleri när dom skriver  i sin artikel: ”Huruvida de båda skadade har fallit offer för den främlingfientlighet som råder på orten är oklart”. Läser man mellan raderna insinuerar tidningen att det är svenska GM och BO av utländskt bakgrund. Men när en kvinna, som enligt lösa rykten ska vara svensk, blir massvåldtagen av en stor grupp Afghanska asylsökanden, finns inte en stavelse om att det rör sig om rasism eller hatbrott. Eller när invandrargäng rånar svenskar på mobiler. Oikofoberna har talat igen.

Vi minns ju orden: ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat eller misshandel] händer.” (Statsminister Fredrik Reinfeldt om SD) Kanske statsministern borde förstå att svensken till slut är trött på dessa vildars våld och brott och börjar försvara sitt revir.

5. (11 dec Kl 23.15) Kommentar Saxat från sajten Svenska Mord med (Signaturen Stig ): ”Media försökte mörklägga händelsen, men den lokala tidningen skrev om det och då var de tvungna släppa på cencuren. Det här bevisar en stor del av svensk media är prostituerad. Enligt Eksjö Tingsrätt sitter 12 personer misstänkta på listan som kan ses ha varit inblandade i våldtäkten mot den 29 åriga tvåbarnsmamman. De här tolv männen kommer från Afganistan.

Många av dem har kriminellt förflutet med våldtäkter och andra grova brott de begått i Sverige. Vad som förvånar är att de inte har begärts utvisade, utan de har överklagat avslag på PUT ansökan upprepade gånger”. Detta är alltså inte bekräftat med någon källa ännu. Ska undersöka saken närmare i morgon. I och för sig kan det stämma om tittar på Tingsrättens dagbok där tolv står som misstänkta.

6. (12 dec Kl 14.30) PK-media förnekar sig aldrig – i lokala Pravdan Höglandsnytt kan vi idag läsa följande snömos: ”Det finns tveklöst ett motstånd mot invandrare i samhället. I veckan som gick klistrades rasistiska affischer upp på skolområdet – under natten mot söndagen var det dags för nya affischer som sattes upp i närheten av migrationsverkets bostäder på Gärdesgatan.” Är det konstigt egentligen att svensken till slut får nog och säger ifrån? Hade det varit i ett mer hetlevrat land hade folket inte nöjt sig med affischer – då hade lokalerna säkert eldats ner. Noterbart är också att Höglandsnytt beskriver affischerna som ”rasistiska” men delger inte läsaren vad som är rasistiskt.

7. (12 dec 15.10) Den som söker han finner. Det ”rasistiska” som hycklarmedia Pravda aka Höglandsnytt skrev var en banderoll uppsatt av NU (Nordisk Ungdom) där texten löd: ”Tygla era våldtäktsmän, detta kan nog hjälpa er med det. God jul och gott nytt år önskar Nordisk Ungdom”, och hängdes upp tillsammans med ett hundkoppel. Den som hittar något rasistiskt på denna banderoll kan skriva en kommentar under artikeln då. Kanske det är på baksidan? Enligt nya uppgifter från poliskällor ska nu mellan åtta och elva män vara misstänkta för att ha förgripit sig på kvinnan som ännu är okänd.

Denna banderoll är enligt PK-media rasistisk. Kan nån se var det rasistiska står? Klicka för full size. Vi får hoppas att kopplet kan stävja Afghanerna (ej hundrasen alltså)

Kvinnan, som enligt vissa uppgifter är boende i Hultsfreds- trakten, kom till festen med afghanen Rafi Bahaduri  och några andra bekanta. Polisen poängterar att det fortfarande råder sträng sekretess i fallet.

8. (13 dec 01.10) Idag tisdag ska de ha ett ”förbrödringsmöte” i Mariannelund, hur det nu ska avstyra brottsligheten. Kritiken i Mariannelund mot MV:s (Migrationsverkets) verksamhet har varit massiv. Så idag på efter- middagen samlas representanter för Mariannelunds förenings- och näringsliv, Eksjö kommun, MV och fastighetsägaren som MV hyr av. Man vill nå konkreta planer att förbättra läget, hoppas man. Ja, hoppas kan man. Efter att polisen sköt ner en drogpåverkad knivbeväpnad asylsökande i benet på torget på nationaldagen gav då MV med sig och anställde EN (!) väktare för att patrullera Mariannelunds gator. Men han sades upp efter sommaren då pengarna tröt. Men miljardbelopp för invandringen finns alltid, den kassan tryter inte.

9. (13 dec 22.00) Idag så var det DIALOG i Mariannelund – Sveriges nya brottsförebyggande åtgärder, dialog, lokal och fritidsgårdar löser allt, tror dom. Nåväl, ett 50-tal personer hade kommit till mötet som inte släppte in media till sitt trollerimöte. Medan Nordisk Ungdom hade en lite demo utanför så satt de politiskt korrekta inne och gjorde upp planer för framtiden.

”Eldsjälen” Birgitta Johansson samlade representanterna, polisen och engagerade (på vilket sätt framgår inte) mariannelundsbor till diskussion om vad som kan göras åt situationen. Och diskussion bidde det. Men alla var inte överens, kom det fram. Men ett projekt – vad annars när PK-folket är igång – ska dras igång som ska leda till en mötesplats för mariannelundsbor och invandrare. ”Pensionärerna behöver också en plats att vara på”, menar Bigitta Johansson. Det ska bli intressant att se huruvida aslysökande afghaner som inte kan ett ord svenska ska roa och roas av svenska pensionärer. Något dummare får man nog leta efter att höra.

MV står för notan när man hittat en lämplig lokal (den berömda lokalen). I Birgitta Johanssons lilla foliehattsvärld finns inget ont i människorna som bor i Mariannelund, de onda är de tillresta personerna som med sina otäcka åsikter ställer till allt ondskefullt. Nytt möte med främlingsfientligheten på agendan sker 25:e januari – och då ska alla få vara med. ”De människor som finns på flyktingförläggningen har kommit till Sverige i enlighet med riksdagens beslut. De har kommit för att få skydd – och det har de rätt att få också i Mariannelund.” Men tydligen ska dom inte rätta sig efter våra lagar. Som vanligt – rättigheter men inga skyldigheter.

10. (14 dec 16.20) Sådärja, nu börjar vi närma oss antalet för ”tio små negerpojkar”. Nummer åtta i raden häktades idag av polis och ska vara runt 20 år. Oddsen är låga för att det blir tvåsiffrigt i polishäktet med afghanska nybyggare.

11. (14 dec 23.30) Tillbaka till det hemliga politiskt korrekta ”förbrödringsmötet” från igår och mer fakta runt det. Radio P4 Jönköping var på plats och P4-journalisten intervjuade Rasmus Gårdebrink. Radion rapporterade att ”främlingsfientliga aktivister” försökte tränga sig fram på mötet. Men det finns inga bilder, namn eller indikationer på att en enda incident har uppstått, eller ens uttalats. PK-media i ett nötskal alltså. På P4 Jönköpings hemsida citeras Birgitta Johansson, Röda Korset, som deltog på mötet: – ”Jag är inte rädd för flyktingarna, men de unga nazisterna är jag rädd för. De är lite otrevligare. De är svenskar”, säger Johansson. -”Det går inte att ta miste på att Johansson åsyftar oss som kom för att bevaka mötet. Vi kan med bestämdhet dementera att vi på något sätt uppträdde hotfullt på platsen. Däremot kan vi meddela att av alla mötes- deltagare som fanns på plats så var det Birgitta Johansson själv som uppträdde mest fientligt”, säger Gårdebrink.

Birgitta Johansson

Nationalisten Joakim Wenell var också med vid mötet i Mariannelund igår, eller den korta stund innan de blev utkörda. Joakim skriver i en artikel: ”Vi försökte alltså inte tränga oss in eller något som media påstår. Vi gick in tillsammans med alla andra, men när jag först fick frågan vem jag var då jag tog lite kort och presenterade mig med för- och efternamn samt att jag rapporterade för Nationellt Motstånds räkning blev vi tillsagda att lämna, vilket vi gjorde utan några som helst problem”.

Från mötet - asyltanter deltog (vem tolkade?)

Gårdebrink fortsätter: ”Väl inne i möteslokalen så finns redan ett 40-tal individer som representerar allt ifrån kommun och polis till Migrationsverket och de asylsökande. Vi sätter oss ned på några stolar och tar av oss våra ytterkläder. Samtidigt så börjar en av journalisterna att fotografera, något som resulterar i att vi börjar göra detsamma. Direkt så blir vi ifrågasatta om vilka vi är, varpå vi berättar vad vi heter och att vi besöker mötet i journalistiskt syfte. Några i lokalen blir märkbart irriterade av någon anledning. Jag påtalar då att det är ytterst märkligt att vissa får besöka mötet och andra inte, samtidigt som jag pekar på bristande demokrati.

Ironiskt namn på salen där mötet hölls 😉

En kvinna, som uppenbarligen känner igen mig (Rasmus Gårdebrink ), häver då ur sig att hon minsann inte tänker diskutera demokrati med mig (Gårdebrink). Till en början så lägger de ansvariga enbart fokus på att få ut oss nationalister. Vi hävdar då bestämt att alla journalister bör lämna mötet om vi skall göra det. Tillsammans med de övriga journalisterna så tvingas vi därför att lämna mötet, då de ansvariga har satt polisen på att porta oss. Påpekas bör dock att poliserna uppträde trevligt. Slut citat från Gårdebrink (även fotograf).

Media, Birgitta Johansson m fl anser alltså att det kommer ”nynazister” från kranskommunerna som hon är rädd för? Hur kan de veta detta? Källa på det tack. Kanske media och Johansson står vid kommungränsen och kontrollerar ID-kort och partitillhörighet på alla personer som tar sig in i Mariannelund, loggar och förföljer dessa? För det finns väl ingen möjlighet att svaret helt enkelt är att det är helt vanliga svenskar som bryr sig om familj och vänner och som har tröttnat på våldssamhället som skapas av Migrationsverket och Birgittas snömosiga mångfaldsidéer? Eller pappor och mammor som är rädda för att något ska hända deras unga döttrar.

Är alla rasister som är emot denna vansinniga invandringspolitiken, Birgitta Johansson? Hade det varit 200 norrmän som hade gjort samma sak så kan jag slå vad om att det hade varit samma ”fientlighet”. Så Birgitta, vad är oddsen på att elva våldtäktsmän befinner sig på exakt samma plats, samma tid och samma kanal samtidigt? Statistisk mikroskopisk chans skulle jag vilja hävda, som bara vänsterextremisten och svenskhataren Oisin Cantwell på Aftonbladet skulle kunna försvara med sin matematikkunskap, som är i paritet med Gunnar Andréns (FP), som följde upp med ett ännu svamligare.

Kommuniströda EXPO-”professorn” tillika svamlaren Robert Aschberg sa så här en gång angående ökningen av gruppvåldtäkter: -”Nu är det ju så här, att gruppvåldtäkterna inte har ökat. De har legat rätt konstant sedan 50-talet, så det där är ju dravel. Det har flera undersökningar visat, Brå visade det alldeles nyligen,” sa Robert Aschberg, programledare i TV3:s ”Folkhemmet” den 20/4 -2000. Svaret på att elva afghaner våldtar samma kvinna samtidigt kanske ligger i deras kvinnosyn, som härstammar ur hittepå-boken koranen som pedofilen hitte-på-Mohammed skrev direkt från sin hittepå-Gud Allah.

Varför inte be Oisin Cantwell och Aschberg göra ett hemma-hos-reportage hos alla svenska kvinnliga gruppvåldtäktsoffren sista åren och förklara för dessa stackars flickor/kvinnor att enligt deras sätt att tolka statistiken, är det omöjligt att dessa blivit våldtagna av grupper på upp till elva nybyggare samtidigt. Det är ju bara ”rasister” som påstår att detta kan hända, enligt Cantwell och Aschberg.

Från Mariannelund finns även en person uppger att de asylsökande får betalkort med pengar på för att handla mat i ICA-butiken, en butik som har drabbats hårt av bland annat snatterier. Samtidigt så menar personen att Konsum, som ligger några hundra meter bort, inte alls har några problem med snatterier. Är inte det ett märkligt sammanträffande? En polisman menar att polisresurserna har ökats i Mariannelund sedan MV startade sin verksamhet på orten. Våldsbrottet i helgen där två latinamerikanska personer blev misshandlade med tillhyggen är enligt rapporter utförda av asylanter. Men media lyckas påstå att det ska vara ”nazister” som ligger bakom, ingen sanning alls i detta påstående.

Det är mycket snack om ”nazister” hela tiden. Vem skapar ett vi-och-dom-tänk egentligen? Asyltanter har varit aggressiva mot butiksinnehavare när dessa försöker förhindra stölder, en drogpåverkad nybyggare som gick runt och hotade folk med kniv på nationaldagen sköts av polisen i Vimmerby, gruppvåldtäkt på MV:s anläggning och asyltanter som slog ner och misshandlade latinamerikanarna förra helgen är inget att vara rädd för enligt Birgitta Johansson då, utan det är de svenska ”nazisterna” som Birgitta är rädd för. Märkligt uttalande faktiskt som jag inte begriper alls.

Afghanska flick... Ehh, ja eller vad-det-nu-är där bakom

Den afghanska, MENA-iters kvinnosyn är mentalt störd, vilket man måste ha klart för sig, annars begriper man inte brotten de utför. Afghanska kvinnofängelser fylls med flickor som vägrar att ingå tvångsgifte, eller som haft sex före äktenskapet. Den som vill förkovra sig i det smaklösa ämnet kan klicka HÄR. ◄◄

12. (23.55) Enligt en källa som är släkt med kvinnan har hon ett ”otroooligt svenskt namn” för att använda svenskhataren Hasse Aros kända uttryck i HIV-mannenavsnittet på Efterlyst. Men jag tänker inte outa hennes namn här, det är oviktigt i sammanhanget, men kvinnan är pursvensk, enligt denna källa som säger sig vara släkt med henne. Kvinnan kommer från Målilla. Märkligt att man som släkting hänger ut hennes namn tycker jag.

Dementi från offret - klartext. Klicka för större bild.

13. (15 dec 00.25) Nu har jag det bekräftat att kvinnan är 100% vit och pursvensk. Jag kan även bekräfta det jag skrev i början att troglodyten Rafet Bahaduri som kom med kvinnan till festen INTE är hennes pojkvän vilket hon bekräftar själv på sin facebook, se bild. Hennes facebook tänker jag heller inte outa, hon lider nog tillräckligt. Hennes jul blir nog så ”trevlig” som dessa troglodyter gjort den till för henne.

14. (15 dec 01.00) Senaste trafik på kvinnans facebook är gjort enligt bilden i förra updaten, 8e dec. Kvinnans släkting redigerade hennes namn, men skadan är redan skedd.

Bruzahems VD, Markus Kyllenbäck

15. (15 dec 02.45) Lägger in en bild på Markus Kyllenbäck, VD för Bruzahems, som hyr ut fastigheter till Migrationsverket, så vet ni vem ni ska hugga och fråga ut angående de påstådda kackerlacksskadorna i lokalerna 😉 Passa på att fråga hur många miljoner han tjänar på denna ”människohandel”.

16. (15 dec 15.50) Den 21-årige asylsökande som häktades som nummer åtta ska enligt rapport vara afghan och bodde på anläggningen han också. Han häktades på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt alternativt medhjälp till grov våldtäkt. De första häktade troglodyternas häktningstid går ut nästas vecka. Men enligt åklagarna Gunnar Brodin och Adam Rullman, kommer en omhäktning göras. Det är även att förvänta sig ytterligare ett par anhållanden innan alla pensionsräddare är samlade.

17. (19.30) Den snart 21-årige afghanske medborgaren Azim Ahklaghi är alltså nummer åtta som jag skrev om tidigare och häktades på de skälen jag angav i punkt 16. Övriga häktade afghanerna är 24-årige Rafi Bahaduri, 20-årige Salahedin Hashemi, 20-årige Mohammadi Zia, 20-årige Morteza Afzali, 33-årige Mohammadi Aziz Ahmad, 20-årige Rahmati Hedayat och 21-årige Rustam Ghafory.

18. (19 dec 02.30) Afghanen Rafi Bahaduri som kom till Sverige 2002 som illegal invandrare har ju inte gjort sig känd för att vara en hedersman, utan snarare i stället visat sig vara nån slags avart av det en normal människa med sunt förnuft brukar uppvisa i samhället. Och djungelmannen CV hos polisen intygar detta. Man undrar vad som behövs för att en sådan här inavlad avkomma ska utvisas då han fortfarande är kvar i landet. CV:et ser ut så här:

 • 2004-05-24 dömdes Rafi Bahaduri, 870118-0815 för misshandel och olovlig körning och överlämnades åt socialnämnden i Vetlanda kommun.
 • 2006-09-09 dömdes han vid Eksjö tingsrätt för bl a bedrägeri och övergrepp i rättssak till skyddstillsyn.
 • 2008-01-09 vid Kalmar tingsrätt. Dömdes han för olaga hot mot en f d flickvän. Enligt vittnesmål har han hotat att döda henne. ”Bahaduiri kallade henne, samtidigt som han höjde rösten bland annat för hora, rasist och slampa och att han skulle ”plocka henne” då hon var ensam.” Domen blir dagsböter 50 á 50 kronor (2500 kronor)
 • 2008-03-13 vid Kalmar tingsrätt. Denna gång handlade det om misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Rafi misshandlade sin systers pojkvän med ett byxskärp med metallspänne. Hedersrelaterat våld kanske. Domen blev fängelse i 4 månader.
 • 2008-07-31 vid Blekinge tingsrätt för våldtäkt. Våldtäkten begicks den 23-24 maj 2008 i Karlskrona under den tid då Rafi borde suttit i fängelse enligt den tidigare domen. Han genomgår även en rättspsykiatrisk undersökning. Domen blir 2 år bakom galler. Borde inte vice chefsåklagare Ingela Klinteberg även krävt att få Rafi utvisad från Sverige då han inte är svensk medborgare.
 • 2009-03-05 vid Kalmar tingsrätt. Brottet är enligt domen begått mellan dec 2007 – jan 2008 och gäller häleri. Domen blir futtiga dagsböter 60 á 50 kronor (3000 kronor) Läser man domen så är sannolikheten rätt hög att Rafi även gjort inbrottet och inte bara tagit emot stöldgodset. Men det bevisades ej av klåparna.
 • 2010-10-21 vid Kalmar tingsrätt. Nu handlar det om narkotikabrott och olovlig körning. Domen blir dagsböter 45 á 50 kronor (2250 kronor)
 • 2011-12-06 vid Kalmar tingsrätt. Nu är det en diger lista med antalet brottspunkter. Misshandel, olaga hot, olovligt förfogande, brukande av falsk urkund, 3st narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning och dopningsbrott. Domen blir löjliga 6 månaders fängelse. Inte heller denna gång yrkar kammaråklagare Åsa Adolfsson på utvisning från Sverige något som är uppseenseväckande och en skandal. Som jag skrev högre upp i början så om Rafi kvarhållits i häktet tills domen avkunnats och att den vunnit laga kraft så hade sannolikt inte massvåldtäkten inträffat eftersom det var Rafi som tog med kvinnan till MV:s lägenhet.

19. (19 dec 14.50) Nummer nio är nu anhållen i sin frånvaro. Utredningen växer och som jag skrev i början så trodde jag på att tolv grottmänniskor kommer sitta anhållna/häktade kring den misstänkta massvåldtäkten på kvinnan. Utöver de åtta kvinnohatare som tidigare häktats finns nu ytterligare en misstänkt. –”Vi har faktiskt en person anhållen i sin frånvaro som är intressant i utredningen, han är efterlyst och vi har varit ute på plats och sökt honom”, säger Christer Edlund, en av tiotalet polisutredare i fallet..

Polis griper en av troglodyterna

Polis griper en av troglodyterna

20. (20 dec 16.10) Åtta afghanska kvinnohatare sitter redan häktade, och en nionde är sen en tid anhållen i sin frånvaro, misstänkt för samma brott. Denna veckan avser åklagarna att begära omhäktning av dessa åtta snyltare. Åklagarna behöver ha minst två till fyra veckor mer för att alla förhör ska kunna genomföras. ”Det tar också tid för SKL, (Statens kriminaltekniska laboratorie), att jobba fram analyser”, konstaterar Christer Edlund, kommissarie och chef för kriminalen på Höglandet. Misstankarna mot den man som anhölls i sin frånvaro har funnits sedan ett tidigt stadium i utredningen och är som flera av de häktade, asylsökande och har inte ens fått de sista fyra siffrorna i personnumret. Tiotalet utredare jobbar med fallet.

21. (21 dec 02.40) Enligt uppgifter från en person som ska känna den svenska mamman är denna Rafet Bahaduri (Bild) som tog med kvinnan till festen, hennes före detta pojkväns kompis. Dessa båda kriminella avskräden nyttjar anabola steroider o är OG-medlemmar (ett assyriskt/syrianskt kriminellt gäng). Massvåldtäkten kanske då har uppstått på grund av att det har varit en sorts uppgörelse mellan före detta pojkvännen, som var bitter på henne, och nybyggarna på festen som hade skulder? OG (Original Gangsters) brukar inte lägga fingrarna emellan när det gäller. Kan även tilläggas att ett par muslimska kvinnor räddade den våldtagna kvinnan undan från mer.

22. (22 dec 01.05) Fem stycken av de män som suttit häktade fram till idag, blev omhäktade av Tingsrätten i Eksjö. Barbarerna får sitta i fyra veckor innan de får ny rättegång, och fler omhäktningar kommer aviseras före jul.

23. (25 dec 16.35) Enligt Vimmerbytidningen säger MV att ”Våldtäkten inte vårt fel”. Migrationsverkets chef, Åsa Gustaf-Jansson uppger att Migrationsverket inte tar något ansvar för den misstänka våldtäkten på flyktingförläggningen i Mariannelund för några veckor sedan. Hon medger dock att flyktingförläggningen hade kunde ha sköta det hela bättre, men förutsätter dock att var och en måste ta ansvar för sina egna handlingar.

Då måste jag fråga Åsa Gustaf-Jansson: Men om MV erkänner att det hela kunde ha skötts bättre så är det ju ett erkännande att översynen inte varit tillräcklig. Är det då inte så att skulden lastas MV, speciellt när dessa våldtäkter upprepas dagligen av nybyggare från MENA? Asylsökande borde mer eller mindre hållas inlåsta tills asylärendet är över och kontroll har gjorts att de inte är kriminella sen tidigare i sitt land. Fingeravtryck och DNA ska alltid tas på alla asylsökande per automatik. Då klaras fler brott upp lättare och snabbare nästa  gång.

”Misstankarna mot den man som suttit häktad i sin frånvaro, misstänkt för inblandning i gruppvåldtäkten i Mariannelund, är nu inte längre aktuell i utredningen. De åtta som tidigare häktats sitter kvar”, säger förundersökningsledare Christer Edlund. Det är för närvarande betydligt fler poliser och förhöjd securitas-verksamhet i Mariannelund som cirkulerar runt förläggning och inne i centrum i allmänhet.

I kölvattnet av den fruktansvärda våldtäkten så ska föreligga ett inte helt omotiverat stort hat mot invandrarförläggning, så polis är där i preventivt syfte. Hade polis haft denna övervakning från start på alla flyktingförläggningar så kanske man hade kunna hindrat många brott utförda av dessa asyltanter.

24 (26 dec 20.30) Enligt en ännu obekräftad uppgift skall kvinnan vara väldigt trasig i underlivet och i tarmregionen och tvingas just nu i alla fall använda påse. Detta är som sagt inte några bekräftade uppgifter ännu så vi avvaktar med att säga det 100%.

25 (29 dec 10.30) Inte mycket nytt än – Men polisens tekniker har säkrat upp ett 50-tal olika spår, som DNA-spår etc, från brottsplatsen som ligger på analysering nu. Åtta män är alltså också omhäktade och åtal mot dessa måste väckas senast den 17 januari 2012.

26. 6 jan 22.40 – Beräknat att väcka åtal den 17 januari.

27. 16 jan 23.30 – Tidigast i mitten av februari beslutar åklagaren om åtal mot de åtta troglodyterna som sitter häktade misstänkta för en massvåldtäkt på kvinnan i ett av Migrationsverkets boenden i Eksjö kommun i december. Åklagaren Gunnar Brodin, som har begärt förlängd tid för att väcka åtal, är mycket förtegen kring fallet. Även kvinnans målsägarbiträde, Charlotte Bokelund, avböjer att kommentera. – ”Men det är helt uppenbart att man inte mår så bra efter en gruppvåldtäkt”, säger hon till TT.

28 . 18 jan 02.40 – Åtal ska vara väckt senast den 14 februari. Polis har tidigare berättat att en stor mängd spår, totalt ett femtiotal, har säkrats i och omkring brottsplatsen på boendet. Spåren är skickade till Sveriges kriminaltekniska laboratorium, SKL, där de ska analyseras, så allt tar sin lilla tid. Alla åtta våldtäktmännen förnekar brott.

29. 19 jan 01.20 – Nu är alla misstänkta omhäktade i massvåldtäkts- fallet i Mariannelund. De sista två häktades på nytt på onsdagsef- termiddagen vid Eksjö tingsrätt. Den misstänkte 23-årige Vimmerbybon som tidigare överklagat häktningen till hovrätten tog på tisdagen tillbaka sitt överklagande. Åklagaren har nu till den 14e februari på sig att väcka åtal. Inför omhäktningsförhandlingarna i Eksjö tingsrätt hade den 23-årige missstänkte och tidigare våldtäktsdömde Vimmerbybon överklagat sin häktning till Göta Hovrätt.

Därmed var det i början av veckan osäkert huruvida häktningsför- handlingarna i tingsrätten skulle bli av eller ej. Men på tisdagen skick- ade 23-åringen en skrivelse till hovrätten i Jönköping där han tog till- baka sitt överklagande. 23-åringen nekar till brott. Han medger dock att han legat med tvåbarnsmamman men att det var frivilligt från hen- nes sida. I sitt överklagande (som sedan togs tillbaka) klagar också 23-åringen genom sin advokat att tvåbarnsmamman förhörts av polisen i ett förhör som ej kommit till försvarets kännedom.

30. 27 jan 19.30 – I onsdags kväll arrangerades ett öppet svammelmöte om Migrationsverkets verksamhet i Mariannelund. Trots den senaste tidens händelser så valde de ansvariga att lägga fokus på att påtala hur berikande andra kulturer är och att integrationen måste intensifieras, och massa annat floskel och svammel. Vid utsatt tid så var det fullsatt och kommundirektör Stefan Elm, mötets moderator, presenterade upplägget för mötet och pratade kort om vikten av att skapa gemenskap mellan asylsökande och svenskar.

Den som har hängt i fallen om Mariannelund tror kanske att de ansvariga skulle börja mötet med att be alla ortsbor om ursäkt för vad de har ställt till med. Detta skedde naturligtvis inte, inte över huvud taget. I stället så genomfördes mötet som att inget har hänt. Fokus lades på att påtala hur berikande andra kulturer är och hur viktigt det är med integration. Detta blandades med opassande humor och rena svenskfientliga uttalanden.

Mötet bestod av tre delar, information från myndigheter och föreningar, samt frågeställningar från allmänheten. Först ut var Lise-Lotte Ingesson Politis från Migrationsverket. Hon började med att berätta om specifika individer som har sökt asyl, bland annat en basketspelare. Precis som att vi svenskar skall känna oss tacksamma och berikade. Att myndigheter kan visa upp en sån arrogans och inskränkthet är för oss på SweCon ofattbart.

Politis svamlade vidare om asylprocessen, asylsökandes rättigheter och MV:s verksamhet.  De asylsökande i Sverige under år 2011 kom, i storleksordning, främst från våldtäktslandet Afghanistan, Somalia, Serbien (zigenare), Eritrea och Irak. Hon berättade att antalet asylsökande på orten idag ligger på cirka 170 stycken. Hon presenterade vissa kostnader för verksamheten i Mariannelund för år 2011, men polisinsatser och hyror finns inte med. Siffrorna ser ut enligt följande:

• Hälsoundersökningar: 157 160 kronor
• Schablonersättning till Landstinget: 3 416 700 kronor
• Skolan: 1 491 590 kronor
• Insatser barn: 358 340 kronor
• Dagersättning: 4 634 000 kronor
• Apoteket: 305 246 kronor
• Totalt: 10 363 036 kronor

Foto: Rasmus Gårdebrink

Birgitta Johansson passade på att vurma för mångkulturen samtidigt som hon slängde sig med flera svenskfientliga uttalanden under kvällen. Foto: Rasmus Gårdebrink

Ett par frågor som deltagare ställde under sista punkten:

Deltagare: Du visade upp de asylsökandes rättigheter. Har de inga skyldigheter, till exempel renhållning?
Lise-Lotte Ingesson Politis: Vi informerar om skyldigheter och om att ta ansvar för sitt eget boende. Det behövs dock uppföljning och olika insatser från vår sida. Vi måste dock tänka på att många av de asylsökande mår dåligt.

Deltagare: Du nämner att de inte mår bra. Då tar du inte hänsyn till oss som bor vid jämte det ena asylboendet. Det är ständigt nedskräpning och andra bekymmer.
Lise-Lotte Ingesson Politis: Det är inte okej.

Deltagare: Informerar ni om vad som är ditt och mitt? Ibland är det ungar inne på trädgårdarna. I somras så fick jag hela min trädgårdsodling förstörd. Vart kan jag skicka räkningen? Är det taggtråd eller elstängsel jag ska sätta upp?
Lise-Lotte Ingesson Politis: Vi har fått många påringningar om detta. Vi lokaliserar och informerar.
Deltagare: Kan du se till att detta åtgärdas till sommaren?
Lise-Lotte Ingesson Politis: Nej, det kan jag inte.

Deltagare: Begås brottsligheten mest av svenskar eller invandrare?
Polis: Det går inte att härleda till någon grupp, absolut inte.

Rasmus Gårdebrink: Vad kostar polisens resurser som kan härledas till Migrationsverkets verksamhet?
Polisen: Det finns ingen sådan statistik.
Rasmus Gårdebrink: Det måste handla om omfattande kostnader med tanke på er ökade närvaro på orten.

Rasmus Gårdebrink: Många asylsökande män som kommer från speciella kulturer har ofta en destruktiv syn på kvinnor i allmänhet, och svenska kvinnor i synnerhet. Informerar ni dem om hur de skall bemöta och uppträda mot kvinnor.
Lise-Lotte Ingesson Politis: Om jag kan vända på frågan…
Rasmus Gårdebrink: Nej, ge mig bara ett rakt svar på frågan.
Lise-Lotte Ingesson Politis: Okej, vi informerar allmänt under introduktionen men vi lägger ingen stor vikt vid just det. Jag håller inte med dig om att asylsökande män har en dålig kvinnosyn.

Deltagare: Mycket av det som tas upp är rena petitesser i sammanhanget. Hur kommer framtiden att bli om utvecklingen fortsätter på detta viset? Kulturkrockar?
Deltagare: Det är bra om vi får lära oss av andra kulturer. Medierna lyfter bara upp det negativa, men det finns så mycket som är positivt. Utan invandringen så skulle vi inte klara oss.
Flera deltagare applåderar.

Birgitta Johansson: Utnyttja förmånen med det mångkulturella samhället. Om vi inte hade haft inflyttning från andra länder så skulle det säkert bara ha funnits blonda människor här som skulle ha pratat obegriplig svenska. Svenskan kommer förresten också utifrån, det gör vi alla.

För mer detaljerat från mötet, läs Rasmus Gårdebrink blogg.

1 feb 11.40 – Ännu ett sexbrott i Mariannelund skedde i helgen som gick. En kvinna blev sexuellt ofredad i Emilbyn Mariannelund och anmälan ligger nu på polisens skrivbord för utredning. Polisen kommenterar som vanligt inte när det gäller sexbrott.

11 feb 01.15 – Åklagaren Gunnar Brodin kommer begära minst två veckors ytterligare häktning våldtäktsmännen som sitter häktade för grruppvåldtäkten. Statens Kriminaltekniska Laboratoriums (SKL) provsvar dröjer ytterligare och därför behövs ytterligare utredningstid. ”Jag kommer begära två eller tre veckor”, säger Gunnar Brodin.

Ett 50-tal prover på DNA och kroppsvätskor från brottsplatsen har skickats till SKL som tagit god tid på sig. När analyserna är klara ska nya förhör hållas med de åtta häktade fåraherdarna, så därför tar det extra tid. Åtal väcks tidigast i början av mars och en rättegång några veckor senare.

12 feb 08.20 – Åklagare Gunnar Brodin kommer yrka på lyckta dörrar när rättegång hålls mot de åtta pöblarna från Aghanistan som gruppvåldtog tvåbarnsmammam.  Det är med hänsyn till den målsägande, menar åklagaren. Om åklagaren får bestämma kommer pöblarna sitta häktade ytterligare flera veckor. Kvinnan har åsamkats både psykiska och allvarliga kroppsliga skador.

14 feb 17.30 – Senaste dagboken från Eksjö tingsrätt finns här.

9 mars 15.00 – Åklagare Gunnar Brodin åtalade idag de åtta afghaner som suttit häktade sedan december 2011. De åtalade är:

 • Rahmati Hedayat 911110
 • Morteza Afzali 901226
 • Mohammadi Aziz Ahmad 780719
 • Salahedin Hashemi 910831
 • Azim Ahklaghi 910328
 • Mohammadi Zia 910420
 • Rustam Ghafory 900518
 • Samtliga åtalas för grov våldtäkt.
 • Rafi Bahaduri 870118-0815, huvudmannen i åtalet åtalas dels för anstiftan alternativ medhjälp till gruppvåldtäkten, dels för att direkt inpå gruppvåldtäkten våldtagit kvinnan en gång till. Även den våldtäkten betecknas som grov. Åtalet kan läsas här.
Åklagaren yrkar på att samtliga män, förutom Rafi Bahaduri, ska utvisas en viss tid vid fällande dom.  Att åklagaren inte yrkar på utvisning gällande Rafi Bahaduri är nog den största gåtan i svensk rättshistoria. Rafi har mycket digert brotts-CV som finns i artikeln högre upp. Han har bland annat fyra våldtäkter bakom sig.
Åklagaren skriver i stämningsansökan att de åtta afghanska männen:

”natten mot den 3 december 2011 i en lägenhet på Gärdesgatan i Mariannelund, Eksjö kommun – gemensamt och i samförstånd – med våld tvingat målsäganden till samlag och till att företa eller tåla andra sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförbara med samlag.

Våldet har bestått i att samtliga varit varandra behjälpliga fortlöpande och under lång tid att betvinga målsägandens rörelsefrihet genom att greppa om målsägandens armar samt trycka hennes höfter och axlar hårt mot en säng varefter de dragit av målsäganden hennes skjorta, byxor och trosor. Målsäganden har genom nämnda handlingar försatts i ett vanmäktigt tillstånd, helt ur stånd att värja sig mot de sexuella övergreppen. Vidare har de tilltalade under de sexuella övergreppen hållit fast målsägandens huvud och med sina händer hållit för hennes mun.

Målsäganden, som varit påverkad av alkohol, har efter den inledande våldsutövningen och de sexuella övergreppen beskrivna ovan på grund av den då uppkomna hotfulla situationen försatts i ett chockartat och passivt tillstånd. Denna situation har de tilltalade otillbörligen utnyttjat genom att med målsäganden genomföra ytterligare samlag och med samlag jämförliga handlingar.

Brottet är att anses som grovt med hänsyn dels till att flera gärningsmän deltagit i gärningen och dels till att övergreppen varit omfattande och präglats av särskild hänsynslöshet eller råhet.

Rafi Bahaduri har samma dag dels i Hultsfred och dels på plats som ovan genom råd och dåd främjat, alternativt förmått de tilltalade att utföra gärningen”. Östran

Kvinnans målsägarbiträde yrkar nu på ett högt skadestånd – drygt en miljon kronor. – ”Att utsättas för så många personer, för den förnedringen och den kränkningen – skadeståndet måste stå i proportion till brottet”, säger advokat Charlotte Bokelund till TT.

13 mars 07.15 – En av de åtalade för gruppvåldtäkten har under tiden i häktet försökt att ta livet av sig flera gånger, säger den åtalade afghanska 20-åringens advokat. Afghanen ska, enligt advokaten, ha varit i mycket dåligt psykiskt skick och blev en gång tvungen att köras från häktet i Jönköping till rättspykiatriska regionkliniken i Vadstena.

Den afghanska troglodyten nekar till brott och har genom sin advokat tidigare starkt ifrågasatt grunderna för fortsatt häktning. Har de fått tips om hur de ska bluffa för att få mildare straff tro?

15 mars 05.10 – Igår inleddes rättegången, som flyttades till Jönköpings tingsrätts lokaler för att alla ska få plats, mot de åtta vedervärdiga afghanska schajasarna som massvåldtog den 29-åriga mamman med två barn.  Åklagaren berättade att kvinnan mådde så pass psykiskt dåligt efter gruppvåldtäkten så hon var rullstolsbunden och var tvungen att vårdas på en psykiatrisk klinik i Västervik i nära på en månad.

– ”Det känns som om hon har ett föremål i underlivet”, beskriver målsägarbiträdet Charlotte Bokelund tvåbarnsmammans känslor.

I rätten igår onsdag möttes kvinnan och de åtta afghanska kräken som förstörde henne totalt, de som våldtog henne i över sju timmar natten till den 3e december. Afghanerna var lugna, kalla och oberörda, medan kvinnan var så klart besvärad av situationen, men hon satt bra mellan sitt biträde Charlotte Bokelund och åklagare Gunnar Brodin.

Två dagar efter gruppvåldtäkten togs kvinnan in på kliniken för vård. Natten dessförinnan hade hon inte kunnat sova alls utan bara legat och skrikit. Både magen och underlivet hade svullnat upp, och hon kunde inte kontrollera sin avföring under två veckor, då hon även satt i rullstol, berättar Charlotte Bokelund.

Kvinnan lever i ett chocktillstånd men försökt tränga undan det som hänt genom att hon fick ta över en skönhetssalong som hon sliter med under tio till tolv timmar om dagen att jobb i. Men att vara ute bland människor eller sova själv vågar hon dock inte. Fruktansvärda mardrömmar lider hon även av under nätterna. När rättegången är över ska nya prover för könssjukdomar tas igen.

Den nu 25-årige Rafi Bahaduri, som är huvudmannen i åtalet, kan räddas från utvisning till hemlandet Afghanistan eftersom han enligt Migrationsverket kom till Sverige när han var 14 år och 7 månader gammal. Enligt utlänningslagen får man inte utvisa en invandrare som kommit till Sverige före 15 års ålder och varit i Sverige minst fem år när åtal väcks.

Men åklagare Gunnar Brodin sa vid fredagens presskonferens att det pågår utredning om 25-åringens ålder. Enligt Migrationsverkets uppgifter fick Rafi Bahduri permanent uppehållstillstånd i oktober 2002. Föräldrarna är redan svenska medborgare men inte 25-åringen. 15-årsregeln säger nej till utvisning men Migrationsverket säger att det inte finns några hinder för att utvisa Rafi Bahaduri till Afghanistan.

För att poängtera än en gång hur ruttet Sverige fungerar så, förutom missarna med Rafi Bahaduri, så hade sex av de åtta afghanska asylsökande våldtäktsmännen redan beslut på sig att de skulle utvisas ur Sverige när gruppvåldtäkten begicks, eller strax efter. Av en av kräken har Migrationsverket ännu inte hunnit ta någon ställning till, vilket inte heller behövs längre.

Migrationsverket klargör dock nu att något uppehållstillstånd kommer inte att beviljas till någon av de asylsökande. De sex som det gäller är:

 • En 33-åring kom till Sverige i juli 2010 och i november i fjol kom beslut om utvisning som överklagades till Migrationsdomstolen som inte hann avgöra fallet innan den misstänkta gruppvåldtäkten.
 • En 20-åring kom som 19-åring till Sverige och Migrationsverket beslutade två veckor efter gruppvåldtäkten om utvisning.
 • En 21-åring kom sommaren 2011 till Sverige och Migrationsverkets beslut om utvisning kom bara några dagar efter gruppvåldtäkten.
 • En av de åtalade kom till Sverige hösten 2009, dagen efter sin 18-årsdag, redan i somras kom utvisningsbeslut från Migrationsverket, ett beslut som överklagats och som vid den misstänkta gruppvåldtäkten fortfarande var under handläggning. Över ett halvår alltså och det fortfarande inte var klart. Hade han blivit utslängd som kan skulle hade det varit en mindre i alla fall.
 • Den femte mannen som varit i Sverige sedan sommaren 2010 hade hållit sig undan ett icke-överklagbart utvisningsbeslut i tio dagar när den gruppvåldtäkten ska ha begåtts. Ännu en grov miss. Dom ska buras in tills planet lämnar Sverige.
 • Den sjätte åtalade fick sitt utvisningsbeslut två veckor efter gruppvåldtäkten och det grundar sig på att han inte har någon anknytning till Sverige. Ungefär som tusentals andra inte heller har. Därför ska inte de heller vara kvar i riket.

En åtalad ”16-åring” förnekar gruppvåldtäkten och nekar till allt annat också. Han påstår ha varit i köket och varken sett eller hört något. Det bästa med denna ljugande ”16-åring” är att Eksjö tingsrätt tar också ställning till hans ålder, som genom en röntgenundersökning bestämts till att vara över 20 år. Så uppdagades ännu ett lögnaktigt ”barn”.

Alla åtalade nekade till brott, och vill inte betala något skadestånd.

Hela uppdateringen här.

Relaterat
Fler våldtäkter på flyktingboendet

Kapten_Krok ☺ -Kl 13.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

38 tankar om “Senaste fakta och sammanställning om massvåldtäkten i Mariannelund (Updated 13 mars 07.15)

 1. […] Sju fällda för gruppvåldtäkten i Mariannelund Domen har fallit i gruppvåldtäktsmålet i Mariannelund Senaste fakta och sammanställning om massvåldtäkten i Mariannelund (Updated 13 mars 07.15) […]

 2. […] Relaterat Hela fallets gång från våldtäktsnatten […]

 3. Påskhäxan skriver:

  Sen hoppas jag på att väljarna röstar in SD,Svenskarnas parti,samt Nationaldemokratiska aktionspartiet i Riksdagen,för då skulle det bli slut med allt jävla daltande med multikulti som begår brott i Sverige,och sen skulle man kunna stoppa invandringen som kostar samhället x antal miljarder om året

 4. Påskhäxan skriver:

  Kasta ut dessa 8 inavlade afghanska pedofilsvinen nu.De har förbrukat sin rätt att vistas i Sverige.Invånarna i Mariannelund,borde starta en namninsamling,för att kräva att politikerna avvecklar migrationsverkets verksamhet och river ner dessa bajsluktande träbyggnaderna.För missbrukar man sin asylrätt till att hålla på med olagliga aktiviteter,så dras asylrätten in på obestämd framtid,och man ska utvisas för all framtid och aldrig mer få återvända till Sverige.Dagens politiker i regering,och i landsting och kommun,samt rättsväsen och sociala myndigheter inklusive sosstanten, daltar rätt mycket,med dessa multikultis som begår olagliga aktiviteter,med knarklangning,våldtäkt,rån,olaga hot,osv osv.Det svenska rättsystemet suger när de inte har tillräckligt stränga straff för våldtäkt.Jag hoppas att svenskarna vid nästa val inte gör om samma misstag att rösta på Fredrik Reinfeldt,och deras borgarkumpaner som är vänligt inställd till att plocka in utlänningar. Asylmissbruket,och migrationsverket,med hela faderullan kostar de svenska skattebetalarna minst 100 miljarder om året,som kunde användas till bättre ändamål som sjukvård,tandvård,barnomsorg,skapa jobb,mer poliser och militärer,bra skolor,äldreomsorg,handikappomsorg osv osv

 5. svenne banan skriver:

  Ett rättvist straff åt dessa apjävlar vore att var och en släpptes in i ett rum med åtta bögar som blivit tvångsmatade med viagra som sedan en efter en dunkar på afgangrisen i prutten under låt oss säga ett par timmar, Efter detta så skall det nog mycket till innan de våldtar igen. Då har de fått smaka sin egen beska medicin.

 6. Rebecca Smith skriver:

  Who is that ridiculous lying WHORE that said gang rapes have not changed since the 1950’s? BOLLOX !!! Now they are constant, BEFORE never. I cannot believe the complete lies these bitches make to protect these filthy bastards.

 7. […] Vi har följt fallet från start, och för den som vill läsa hela den artikeln finns den här. Vi kommer inte följa rättegången, som beräknas hålla på till 26 mars, minutiöst, utan bara […]

 8. […] Massvåldtäkten hos MV i Mariannelund Fler våldtäkter hos MV i […]

 9. Figge skriver:

  Har nu fått reda på svaret varför inte det värsta svinet utvisas. Han kom till Sverige innan han var 15 år och kan därmed inte utvisas pga detta.

  • Kapten_Krok skriver:

   Jag anade denna regeln men var inte säker. Fy fan säger jag för Sverige. Utvisa aset ändå.

   Tack för din info.

 10. Smartare än rasister skriver:

  Kopierat från texten ovan:
  ”Nedan är ett exempel på musselmaners sjuka och snedvridna syn på sex” osv..
  ”Beviset” från en amerikansk övervakningskamera på en muslim som har sex med ett djur är utan tvekan fejkad. Man ser hur kameran justeras in för att visa det området INNAN mannen kommer ut. Säkerligen skapad av amerikansk militär för att rättfärdiga sitt ockuperande av andra länder.
  Men som vanligt när det gäller korkade jävla rasister som baserar sin rasism på fördomar och rykten så är dom lätta att lura.

  • Sven Olsen skriver:

   Det är intressant att läsa att du inte verkar vara särskilt upprört över den vedervärdiga behandlingen den i och för sig väldigt blåögda svenska kvinnan utsattes för – utan mycket mera är uppbragt över hur man betraktar de djur som begick denna gruppvåldtäkt.
   Tidelag är ett ofta förekommande och i tystnad accepterat ”tidsfördriv” i åtskilliga muslimska länder, och vad ockupation av ”andra länder” beträffar så rättfärdiggör inte USA detta – varför skulle de? Det är ju bevisat om och om igen att en tyvärr alldeles för stor del av dessa länder inte platsar i en modern värld.
   Din sista mening klargör ju tydligt vad du är för én – och om du kallar mig och andra rasister, då vet vi att vi är på rätt väg bort från islamisering och stenåldersattityder. VI accepterar inte sådant uppförande som dessa afghaner uppvisat – och i en given situation där jag kom på sådant skulle inte de skyldiga behöva ställas inför rätta – och svenska samhället skulle spara mycket pengar.

   • Smartare än rasister skriver:

    Alla andra har fördömt våldtäkten, så varför upprepa något som en massa andra människor redan har sagt?

    Missförstå mig inte, jag är för utvisning av invandrare som kommer till Sverige och begår brott.
    Men att säga (oxå kopierat från texten ovan):
    ”men nog så kriminell som dom brukar vara”
    är så långt från sanningen att man börjar undra över inteligensen hos den personen som har skrivit det.
    Vet du/ni hur många muslimer det finns i världen?
    Tror du ärligt talat att alla dessa verkligen är kriminella?
    Jag har arbetat med muslimer, islamister och så vidare både här i sverige och i länder runt omkring i världen och kan med stor säkerhet säga att dom är helt vanligt folk precis som oss västerlänningar. Rötägg finns i alla samhällsklasser, nationalliteter och inom alla religoner men 99.9% av alla är skötsamma människor som försöker göra så gott dom kan med att leva ett anständigt och lagligt liv.

    Vad baserar du dina uppgifter på om att tidelag är ofta förekommande och accepterat i muslimska länder?

   • Smartare än rasister skriver:

    ”Tidelag är ett ofta förekommande och i tystnad accepterat “tidsfördriv” i åtskilliga muslimska länder”
    Vilken bullshit..!
    Det är lika accepterat i ”åtskilliga muslimska länder” som det är accepterat i ”åtskilliga västerländska länder”. Men det är precis sådana här rykten och fördomar som cirkulerar om muslimer och ”svartingar” och som tas som ”sanningar”.
    Väx upp och använd hjärnan i stället för att tro på all skit som cirkulerar om sådana som inte är som du.

    • Sven Olsen skriver:

     Du har lika mycket korrekt världs- och verklighetsuppfattning som alla andra som – utan att veta vad en rasist är – kastar om sig med tillmälen och anser sig själva ha rätten att göra det.

     Jag är på intet sätt rasist – men jag är realist – och även om det finns många – väldigt många bra muslimer, så är tyvärr den motsatta kategorin i enorm majoritet.

     Jag har sett arabiska och övriga muslimska länder på nära håll – och har absolut inget önske om att göra det – utom när vi skall rensa ut islamismen – men då är jag nog för gammal – tyvärr.

     Faktum är att kriminaliteten ökad lavinartad med invandringen, då man ju i Sverige inte kontrollerar överhuvudtaget – utan litar på vad de hitkommande påstår och hävdar. Detta i sig är svek mot huvudman – nämligen det svenska folket, då man med sitt handlande – eller rättare brist på detta – utsätter nationens folk för grova brott. I både Danmark och Norge visar statistiken klart att ca 80% av kriminaliteten begås av icke etniska personer – och då båda länderna har betydligt skarpare kontroll med de hitkommande är den motsvarande siffran i Sverige med garanti inte lägre.

 11. Ulli skriver:

  Personrånen och våldtäkterna ökar dramatiskt med Sveriges generösa invandringspolitik. Jag ställer mig frågan hela tiden! Vad är egentligen meningen med att lägga ner miljarder kr på ett försvar när vi blir långsamt men säkert ockuperade ? Personer som klagar på denna utveckling och inte röstar på ett nationellt parti har ingen rätt att protestera varken nu eller i framtiden

 12. Misslyckande skriver:

  Så finns det kommunister som påstår Emil aldrig existerat?

  Total förnekelse om sin egen historia?

 13. Figge skriver:

  Vad heter åklagaren och hur anmäler man en åklagare som bevisligen inte sköter sitt jobb? Det är så genomskinligt att hon INTE yrkar på utvisning för den som är den värsta av de allihopa (antagligen iaf). Hon har blivit hotad eller mutad helt klart.
  Hade man utvisat den här idioten redan efter första grova brottet hade man sparat mycket pengar och många människors liv hade inte slagits i spillror. Återigen helt j-vla ofattbart och detta måste anmälas av så många som möjligt. Någon som vet var man vänder sig???

  • Sven Olsen skriver:

   Du får tyvärr anmäla hela åklagarmyndigheten till JO, alternativt se om du kan få lokala polisen till att ta emot en anmälan.

   Man kan även kontakta chefsåklagaren och fråga varför man inte följer lagen?

  • Kapten_Krok skriver:

   Allt finns i artikeln och dokumenten

 14. Fredrik Quisling alias Reinfeldt skriver:

  Tack att ni finns, swedenconfidential
  fan att ni finns MENA och annat drägg, äckel

 15. […] på flyktingboendet i Mariannelund KULTURBERIKNING Den synnerligen grova och brutala massvåldtäkten på flyktingförläggningen i Mariannelund på den 29-åriga svenska tvåbarnsmamman som skedde […]

 16. […] från en typisk liten svensk mysig stad till en ort som mest nu blivit känd för den värsta gruppvåldtäkten i nordisk historia. Och till råga på eländet skedde det i en av Migrationsverkets lägenheter […]

 17. Lena Johansson skriver:

  Suttit här nu en bra stund och läst igenom allt. Du/Ni har gjort ett fantastiskt arbete.
  Vad jag inte förstår är varför dessa rabiata våldtäktsmän inte blir utvisade.
  Denna Rafi B har enligt min åsikt, absolut förverkat rätten att överhuvudtaget beträda svensk mark, att andas svensk luft.
  Även de andra är förverkat samma rätt. Att det ska ”gullas” med dessa individer, förstår jag inte heller. Men jag är bara en ”svensk, dum kvinna”, .
  Sedan denna Birgitta Johansson, vet inte vad jag ska säga. Tycker hon kan flytta till ett arabland, samtidigt som hon söker medborgarskap i det landet, och avsäga sig sitt svenska.
  Tack Kapten och ni andra för ett suveränt arbete, med att ta fram allt, och lite till, om vad dessa rabiata araber sysslar med.

 18. Den där Birgitta Johansson var en riktigt galen jävel. Hon borde sitta i en madrasserad cel iklädd tvångströja. Nerdrogad så att hon håller sig lugn, kan hon sitta där och filosofera över sina mångkulturella drömmar. Drömmar som är mardrömmar för alla andra. Jag har redan drivit tesen att många av dessa galningar de facto är mental-sjuka på riktigt. det inkluderar höga personer som självaste 32:an, Ullenhag, Lööf, Bjurwald, Marteus m fl. Dom har något galet i blicken och verkar stundom riktigt mentalt instabila. Att Johansson ovan är fanatiker råde knappast något tvivel, av beskrivningen och händelserna ovan. Man kan t o m se på forona att batikhäxan inte har alla små eskimåerna i kajaken. Just i hennes fall passar det bra med det nya könsneutrala hen. För en yrare höna en henne var det ett tag sedan man såg.

 19. […] Hela SweCons artikel om gruppvåldtäkten […]

 20. […] Hela SweCons artikel om gruppvåldtäkten […]

 21. Enda möjligheten att förstå såna här illdåd är att få klart för sig vilken miljö brottslingarna kommer från. De har från barnsben fått lära sig,att kvinnor kan de behandla hur som helst utan någon som helst respekt. De kan misshandla, terrorisera och kanske t o m mörda sin hustru eller syster utan att egentligen få straff.
  Och folk med den uppfattningen importerar vi dagligen till Sverigg. Då skall vi heller inte bli förvånad över att de regelbundet våldtar kvinnor. För dem är det vardag och de minns förmodligen inget av händelsen om den skedde för mer än en vecka sedan.

 22. […] Det kanske inte är så märkligt att vi då har så många brutala gruppvåldtäkter i Sverige genomförda av just afghaner. Läs mer här, här och här. […]

 23. […] alla grundade sig i någon förvirrad föreställning om det ultimata, totalkontrollerade mångkulturella paradiset. De är många klättrande regimparasiter som har allt att vinna på att […]

 24. elefantter skriver:

  Det verkar inte otroligt att hälften eller fler av dom asylanter som är kvar ute i friheten är lika stora råskinn som dom som sitter häktade, och att det är i den riktningen dom största farhågorna hos Förbrödrasällskapet går.
  Birgitta har bara ett fåtal år kvar till pensionen. Sen flyttar hon, som vi alla förstår, utomlands. Nu gäller det att hålla ihop korthuset fram tills dess.

 25. Sven Olsen skriver:

  Mycket bra och informativt – att man från MV sida på alla sätt försöker släta över kan man kanske förstå, då det är de som bristat i övervakning och information om reglerna i det svenska samhället.
  Det skulle vara roligt att få veta vad polisens attityd är i detta ärende.

  • Kapten_Krok skriver:

   Det hade onekligen varit intressant att få reda på polisens egentliga ståndpunkt i detta ärende. Tyvärr brukar polis inte delge den informationen. Men härmed bjuder jag in någon polis som vill delge det, anonymt men seriöst går väldigt bra.

 26. ”De människor som finns på flyktingförläggningen har kommit till Sverige i enlighet med riksdagens beslut. De har kommit för att få skydd – och det har de rätt att få också i Mariannelund.”

  Alltså, när fan ska de fatta att det inte handlar om personer som behöver skydd. Jag begriper inte hur tröga de kan vara. Beror väl iofs på vilket sorts skydd man menar. Finns ju asylhistorier om folk som flytt från sitt land för att svärfadern var arg. I Sverige får bland annat misshandlade kvinnor med skyddad identitet nästan inget skydd när de jagas och riskerar att dödas. Men invandrare som har en sur svärfar bedöms som flyktingar. FYFAN!

 27. novisan skriver:

  Dom har alla förverkat sin rätt att få vistas i landet – ut med dom bara!
  Inget av deras sk åtgärder kommer fungera, det vet vi, frågan är när det ska gå upp ett ljus för verklighetsfrånvarande personer som Birgitta Johansson?

 28. S.C. skriver:

  Det där ”förbrödringsmötet” skulle jag vilja video-filma. Vilken fars!

Kommentarer inaktiverade.