Arabiska asyltantanter från Lundegård dömda och utvisas


LUNDEGÅRD CAMPING Så var det dags för det eviga avsnittet Lundegård flyktingförläggning igen. Denna gången är det två asylsökande klåfingriga kameljockeys från Algeriet som inte kunde låta en iPhone vara ifred. Yehia Laabadi 21, och Isam Gondi 20, dömdes till villkorlig dom och utvisning till och med februari 2017. Men det förvånar inte om de skulle vara här snart igen i ett annat namn, med tanke på Sverige fantastiska kontroller som finns.

De asylsökande araberna från Lundegård camping blev dömda för stöld, snatteri och narkotikabrott till villkorlig dom utvisas ur riket med förbud att återvända före februari 2017. Anledningen till villkorlig dom var att de inte är dömda i Sverige innan. Anledningen till det är nog att de inte vistats så länge här. De har garanterat gjort massa brott men inte gripits för dem. Hur länge ska Ölandsborna orka med detta.

iPhonen de stal i slutet av januari var ur en svensk kvinnas jacka som är sambo med restaurang Lilla Pubens, i Kalmar, ägare. Kvinnan hängde sin jacka på en stolsrygg bordet bredvid de båda pöblarna Isam och Yehia. När araberna reste sig och skulle gå kände kvinnan, smart nog, efter i jackan och märkte att mobilen var borta. Sambon ringde då hennes nummer och det ringde givetvis i det ena kräkets ficka.

Araberna sprang iväg som två kameler men blev infångade av personalen som visiterade tjuvarna utan att hitta mobilen som de hade hunnit gömma undan. Tingsrätten ansåg dock det vara glasklart att ingen annan kunnat stjäla mobilen. Ännu ett bevis på att araber ska inte vara i vårt land. När ska våra myndigheter fatta att detta pack som kommer hit inte är flyktingar, utan endast kriminella drägg.

Kalmar tingsrätt dömde

  • Isam Gondi, 911172-6155, Lundegårds Camping, Köpingsvik, medborgare i Algeriet, till villkorlig dom för stöld och narkotikabrott. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2017-02-24.
  • Yehia Laabadi, 900367-3234, Hagagårdsvägen 3 A, Alvesta, medborgare i Algeriet, till villkorlig dom för stöld, narkotikabrott och snatteri. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2017-02-24.

Yehia Laabadi sökte asyl och åberopade skyddsbehov den 25 maj 2011. Han uppgav då att han var från Marocko, men han är från Algeriet. Ännu ett bevis på vilka lögnaktiga kriminella löss dessa är.

Mål nr B 313-12 Domen kan läsas här.

Kapten_Krok ☺ -Kl 09.15-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com