al-Qaida på bredare front i Sverige


TERRORISM Det islamistiska terroristnätverket al-Qaida blir allt aktivare och omfångsrikare i Sverige. Detta sedan al-Shabaab, en somalisk terroristgrupp, blivit underhuggare till al-Qaida. Giftermålet mellan al-Qaida och al-Shabaab är inte så långt tillbaka tidsmässigt, där dessa båda Jihadistfalanger strävar efter en ren sharialydd islamstat. SÄPO hårdbevakar terrortränade ”svenskar”, skriver oikofoberna på Pravda-DN, där en av redaktörerna är dömd för mord.

Säpo bevakar terrortränade svenskar” har DN som en krigsrubrik till sin artikel, och fortsätter, ”Enligt Säkerhetspolisen har ett trettiotal unga svenskar åkt ner till Somalia för att delta i strid eller för att få militär utbildning. Många av dem har rekryterats av al-Shabaab”. Detta måste vara dagens lögn. Det finns inte en möjlighet att SÄPO skulle säga att det är svenskar. al-Shabaab kontrollerar nu delar av Somalia.

För ett tag sedan togs al-Shabaab in som en underhuggare till terrorgruppen al-Qaida i strävan om en ren islamistisk stat, grundad på sharialagar. SÄPO hårdbevakar nu allt som händer inom rikets gränser och berättar al-Shabaab har fanatiska sympatisörer i Sverige som bidrar till finansiering, organisering och spridande av propaganda. Oranisationen al-Shabaab är terrorstämplad av flera länder.

Ett trettiotal av de somalier som rest hem för våra skattepengar på en solsemester till det landet de en gång flydde från, har återvänt som bumeranger till Sverige. Enda skillnaden är att de nu är utbildade terrorsoldater och utgör idag en mycket stor fara. En FN-rapport berättar att al-Shabaabs mest kända webbplats länge haft sitt säte just i Sverige och drivs av en muslimsk konvertit i Göteborg.

Man kan ju verkligen undra varför politiker och media inte är mer kritiska än vad de är till detta lämmeltåg från Somalia som invaderar Sverige utan giltliga ID-handlingar? Sverige logerar, gömmer och skyddar idag krigsförbrytare, terrorister, extremister och en mängd vanliga kriminella som vi vet om, men hur stort är mörkertalet? Snart anländer runt 60 000 nya somalier och presumtiva terrorister till Sverige.

al-Shabaabsoldater / Foto: Farah Abdi Warsameh - AP/Scanpix

DN

Kapten_Krok ☺ -Kl 13.30-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “al-Qaida på bredare front i Sverige

  1. jägarn skriver:

    Muslimer ÄR det största hotet mot Sverige och det näst största är de sjuka kräken som har mage att kalla sig för journalister.

  2. Silvio Clinton skriver:

    muslimer är som mössen om natten och ylande som vargar bakom fredags sista bön. Tysta om dagen men osynliga och ljudliga om natten. Efter att under dagen haft stor möte i al-qaida som under natten bilda al-shabaab

  3. Silvio Clinton skriver:

    Al –qaida betyder grund. Man kan undra för vad? Eliminering

    Al-shabaab betyder ungdomar. Vad syftar det till? Unga kriminella

    Jihad betyder styrka. Och syftar till?…

    Men hur kan den JUDISKA tidningen få sin redaktör ”dömd för mord” DN som skriver så fint om muslimer. Då en muslim behandlas dåligt skriver DN mycket mer än om vad en vanlig medborgare. DN skriver om det som hör till GNÄLLET och det som får människan att MÅ DÅLIGT av.

  4. Misslyckande skriver:

    Början på slutet för islam i Sverige?

    Måste Sverige få koppling med terrorism för att öppet prata om islam?

    Åkesson fick skit för ”muslimer – det största hotet”

    Ska vi få debattera ”strikta sharia lagar” nu?

    Var är du nu Jan Helin??

Kommentarer inaktiverade.