Dagens Nyheters redaktör Jacques Henri Wallner dömd för dråp


KORRUPTION På samma sätt som Beatrice Ask & Co håller STASI-namnen hemliga för att skydda landsförrädare, så gör media precis likadant för att skydda sina kriminella kollegor. Artikeln handlar om ett gammalt mordfall, och visar hur korruptionen fungerar, och alltid gjort i vänsterdoktrinens mediala röda värld. Där den ena rödvinspimplaren är värre än den andra i sina förljugna alster i media. Allt för att indoktrinera, demoralisera och depravera svenssons slöa soffliggarhjärna.

Detta 30 år gamla mordfallet handlar alltså om den sedan länge arbetande journalisten och redaktören på Dagens Nyheter, Jacques Henri Wallner, som med fem knivhugg varav två hugg satt i ryggen, natten till den 18 mars 1982, mördade den 21-årige Magnus Nordenmark utanför Berns Salonger.

Men tingsrätten dömde Wallner endast till sex års fängelse för dråp, som överklagades till hovrätten där en oenig rätt sänkte Wallners straff till löjligt låga 18 månaders fängelse för grov misshandel och vållande till annans död. Och hur kunde detta hända? Jo, för att till saken hör att Jacques Wallner på den tiden var, och kanske är än, en aktiv vänstersyndikalist, och svensk bolsjevikmedia bedrev en ful smutskastningskampanj mot offret.

Dessa två faktorer tillsammans med den tredje och maktavgörande katalysatorn, att det var de politiskt tillsatta nämndemännen som avgjorde till Jacques Wallners fördel, gör ju att det kan bara inte bli annat än en mild dom. Sossarna vann ju som bekant valet 1982 över Fälldin III:s koalitionsregering, och hovrätten sänkte straffet 17 december 1982. Palme fick nära på 46 procent det valet, tyvärr.

Jacques Henri Wallner, har ofta synts i media, bland annat som bisittare i Aschbergs TV-soffa. Och han har som sagts även varit en framskjuten figur i de syndikalistiska kretsarna, och idag är han redaktör för Dagens Nyheter Motor.

Kvällen för mordet var Magnus Nordenmark gäst på innestället Berns Salonger. Magnus Nordenmark var, som halva världen var på 80-talet, en så kallad ”syntare” och arbetade som konferencier för gruppen Lustans Lakejer (med hitlåten Diamanter*), andra halvan av världen var hårdrockare. På den tiden existerade det nästa bara dessa två begrepp – syntare eller hårdrockare.

Liksom många syntare, som återspeglades på 80-talets syntgrupper, bar han uniformslik eller kostymlik klädsel, något Jacques Wallner och hans KPML(r)**-vänner vänner inte tolererade. De uppfattade honom som ”fascistjävel” och ”nynazist”. Och som vi alla vet så det våld och åter våld som ska förespråkas när vänsterpatrasket känner sig ”kränkta”.

När Magnus lämnar Berns på natten hängde Wallner och hans två av hans rödsockor med, för att som Wallner sa ”lära honom en läxa”. Något hundratal meter bort från Berns ger marxsisterna sig på Magnus Nordenmark och Wallner hugger Magnus fem gånger med en kniv, varav två hugg utdelar han i ryggen på offret.

21-åringen vinglar in genom entrén till Berns igen och med ett nödrop får han ur sig ett ynkligt ”hjälp mig, hjälp mig”, och faller ihop på golvet. Kompisarna tror att han skojar innan de inser att blodet som rinner från hans kropp inte är något skämt. De försöker med allt men Magnus liv är snart släckt, och deras kamrat ligger död framför dem.

De hör DN-redaktören ropa: ”Nu sticker vi grabbar!” innan de avvek från stället fortare än kvickt. Polisen griper honom en kort stund senare men kniven hittade aldrig polisen. Nu börjar drevet i den hycklande stalinistiska pressen, som fokuserade allt på det ”högerextremistiska” och ”fascistiska” offret Magnus, som nog fick vad han förtjänade. Och då utan att Magnus nånsin hade uttalat politiska sympatier åt något håll.

Men Wallner hade ju kontakter med personer som hade samma extrema politiska åsikter, och i den röda Pravdapressen blev Magnus efter sin tragiska död utpekad som en farlig fascist, nynazist och skinnskalle, och han fick ungefär skylla sig själv. I detta fanns ingen trovärdighet över huvud taget, enär Magnus aldrig hade uttalat några politiska sympatier, och Magnus klädde sig heller inte som en ”skinhead”.

Så med facit i hand – aktiv röd syndikalist, kontakter på media med samma marxistiska åsikter som svartmålade och smutskastade en död person i pressen, sossarnas valvinst som gav Wallner ”rätt” folk i rätten och halvtidsfrigivning, sattes mördaren och DN-redaktören Jacques Henri Wallner på fri fot efter endast löjeväckande nio månader, samma dag som domen föll.

Två lagfarna domare i hovrätten ville fälla Wallner för dråp, men en lagfaren domare tillsammans med de två nämndemännen dömde istället för grov misshandel och vållande till annans död. De aktuella nämndemännen var utsedda av Socialdemokraterna och Centern. Så fungerar det i ”demokratiska” Sverige fortfarande. Läs relaterat längst ner.

Ett demokratiskt dilemma är journalistkårens extremt påfallande vänstervridning, som även påvisats av forskare. 67 procent av den svenska journalistkåren, om man nu kan kalla dem för journalister, har vänsteråsikter. Och politik- och samhällsbevakarna, som till exempel sinnesförvirrade Lena Mellin på Aftonbladet, ligger på 73 procent som knallröda lögnare (Politik och nyhetsjournalistik, Bergstrand 2006).

Göran Skytte, som själv hörde till 68-vänstern och arbetade på Aftonbladet då mordet på Magnus Nordenmark var aktuellt, ska ha sagt att tidningens redaktion var ”försupen och bestod av vänsterstollar”. I samma tidning skrev Skytte 1996: ”En mycket stor del av dem som då viftade med Lenin, Stalin och Mao sitter idag i ledningen för tidningar, radio och tv. De är professorer och höga män i departementen och staten”.

Visst känns det tryggt när man läser detta. Och det är nog tur för de styrande och på diverse maktpositioner i samhället, att inte gemene man känner till hela sanningen om hur systemet fungerar, och hur korrumperat denna halvdiktaturstat är i själva verket. Boforshärvan är ett exempel, IB-affären ett annat. Hade vi kunnat, så skulle SweCon utan att blinka publicerat de 57 namnen från STASI-listan.

*

**KPML(r):s utan tvekan mest kända medlem är skådespelaren Sven Wollter, men även andra mer eller mindre kända kulturpersonligheter har partibok eller har ställt upp på valrevyer, jubileumsgalor och liknande i partiets tjänst som skådespelarna Roland Jansson, Claes Malmberg, Harald ”Bagarn” Andersson, Lasse Brandeby, Claes Eriksson, och musikerna Dan Berglund, Maria Hörnelius, Ken Ring, Totta Näslund, Ola Magnell och Fred Åkerström, för att nämna några förlorade själar.

NI
Wiki

Realterat
Muslimska dömde till fördel för irakier i Sundsvall

Kapten_Krok ☺ -Kl 07.45-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “Dagens Nyheters redaktör Jacques Henri Wallner dömd för dråp

  1. […] al-Qaida på bredare front i Sverige TERRORISM Det islamistiska terroristnätverket al-Qaida blir allt aktivare och omfångsrikare i Sverige. Detta sedan al-Shabaab, en somalisk terroristgrupp, blivit underhuggare till al-Qaida. Giftermålet mellan al-Qaida och al-Shabaab är inte så långt tillbaka tidsmässigt, där dessa båda Jihadistfalanger strävar efter en ren sharialydd islamstat. SÄPO hårdbevakar terrortränade “svenskar“, skriver oikofoberna på Pravda-DN, där en av redaktörerna är dömd för mord. […]

  2. World Traveller skriver:

    Inget av detta kommer nansin till svenska folkets kannedom tyvarr. Och aven om det skulle gora det saa ar jag inte langre saker pa att nagon skulle bry sig iallafall. Jag upphor dock aldrig att forvanas av att anhoriga till brottsoffer aldrig gor nanting.

  3. Per skriver:

    Riktigt dåligt!! Detta borde göras allmänt känt i övrig media, facebook, twitter mm. En lustmördare skall INTE kunna gå omkring fritt i samhället. Brottet som det är beskrivet här borde förtjäna livstids fängelse.

  4. davidstirling skriver:

    ”Men det var ju såååå längesedan och han har ju visat vilken gullig och fiiin kille han är. Vem har inte hittat på dumheter i sin unga radikala ungdom…? Han har ju redan betalt sin skuld till samhället och dessutom har så guuudomligt snygga kläder…”

  5. Johannes Brahe skriver:

    Superintressant läsning. Nu j-klar ska de tvålas på DN.

    Det är därför svensk flumvänster och media vill ha låga straff i samhället; För att de är kriminella allesamman.

    Vänster är också ett alldeles för bra namn för patrasket. Det dom håller på med har inget med vänster att göra. Svensk flumvänster är människor från avgrunden. Någon borde döpa om dem.

Kommentarer inaktiverade.