Lyxflyktingar klagar igen, detta blir dummare och dummare för varje dag.


Det är synd om våra ”flyktingar”, de tvingas duscha i ”baracker” och maten är kass? Varför får de duscha i baracker kan vän av ordning fråga? Jo, det visar sig att flyktingarna har stulit kopparledningarna i den stora byggnaden där de bor. Man kan tro att någon hittar på detta, men så är inte fallet. Någon som vill gissa vilken typ av flyktingar som bor på Rävlanda Sanatorium?

I Rävlanda har flyktingindustrin köpt det gamla sanatoriet för att husera lite lyxflyktingar. Inte så lite heller 141 stycken lycksökare har inkvarterats. Det dröjde förstås inte länge innan människor i samhället berikades av multi-kulturen som kom som ett brev på posten. Cykelstölder, snatterier, stölder blev helt plötsligt vardagsmat i omgivningen och samhällets ogillande mot förläggningen bemöttes på vanligt PK-maner med rasist-anklagelser.

Det är incidenter hela tiden, bråk och stök för att ”flyktingarnas” matkrav inte kan mötas. I helgen stängdes en hantverkare som skulle laga något flyktingarna förstört in, och polis tillkallades.

http://www.bt.se/nyheter/bollebygd/oroligt-pa-flyktingforlaggningen-i-helgen(3105155).gm

Anlagda bränder är inget ovanligt heller, i helgen hade någon tänt på en papperskorg inne på en toalett, något som kunde slutat mycket illa om det inte upptäckts.

http://www.bt.se/nyheter/bollebygd/efter-helgens-stok-brand-pa-flyktingsforlaggningen-i-ravlanda(3105151).gm

Om det var någon som hade några tvivel kan jag berätta att dessa ”flyktingar” är ROMER eller ZIGENARE som de kallas om man inte är politiskt korrekt. Vi på Sweden Confidential är INTE politiskt korrekta.

Nu till det riktigt dumma i denna historia. GP kör en snyfthistoria om hur ”synd” är om de ”stackars” ”flyktingarna”. De skriver bland annat…

– Det är katastrof. De gör inte mycket för att hjälpa oss, säger en av de boende om förhållandena.

De har fått duscha i baracker på gården eftersom kopparvattenledningarna stulits i huset.

Inte ett ord om att det är zigenarna själva som stulit kopparledningarna i huset förstås. Vidare fyller de på…

– Vi har en intervju med Migrationsverket, men vi kan inte åka dit för vi har inte pengar till biljetter, säger en man.

Du kunde väl använt de pengarna som du fick när du sålde de stulna kopparrören kanske? (SC anmärkning)

– Jag önskar att vi hade lägenheter till alla, säger Stefan Bergman. De flesta skulle föredra självhushåll i stället för att olika matkulturer samsas. Det blir en del irritation kring matsituationen.

VA??? Vill de inte att olika kulturer samsas??? Detta måste vara riktigt rasistiska ”flyktingar”, är inte mång-kultur bra alltså? Eller är det bara Svenskar som skall påtvingas denna mång-kultur som är så fantastiskt bra för alla? Utom på flyktingförläggningar, där det bara blir bråk. Och ute i Ghettona, där det bara blir bråk, och i samhället i övrigt, där det bara blir bråk.

GP skriver också…

Men det är inte alla i trakten som uppskattar vad det gamla sanatoriet används till. En facebook-grupp har bildats mot boendet och två gånger, den senaste natten till juldagen, har det sprayats röda hakkors på byggnaden.

Inte ett ord om brottsvågen som drabbat samhället när floden av Zigenare utan någon respekt för andras egendom kom till samhället. Vi lider tyst med Bollebygd och det där sanatoriet kommer straxt se ut som ett rivningshus. Grattis Rävlanda.

http://www.gp.se/nyheter/molndalharryda/1.818134-hot-mot-de-asylsokande?ref=fb

Andra hus som har zigenare som innevånare.

https://swedenconfidential.wordpress.com/2011/12/22/paradise-hotel-2010-den-romska-versionen/

FLER ZIGENARRELATERADE ARTIKLAR:

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/10/zigenare-misshandlade-och-klippte-av-fingertopp-med-tang/

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/08/lundegardens-zigenare-stjal-och-hotar-flera-omhandertaganden/

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/07/ullenhags-myter-terroriserar-hemkopsbutik-i-borgholm/

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/04/zigenerska-i-aldrevarden-stal-av-88-aring/

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/04/de-ar-sa-lustiga-de-sma-pk-journalisterna-pa-oland/

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/02/tre-zigenare-togs-pa-bar-garning/

4 tankar om “Lyxflyktingar klagar igen, detta blir dummare och dummare för varje dag.

  1. […] Relaterat Vårdcentral blir boende Ensamkommande våldtog 12-åring Sveriges mångkulturella vardag Ensamkommande barn PK-journalisterna Ensamkommande prioriteras Älvdalen tar emot ensamkommande Lyxflyktingar […]

  2. sawasde skriver:

    Vill man kräkas? svar JA

  3. Kapten_Krok skriver:

    Går det att dalta mer än så här. Hade nån gjort gjort så här i något annat land hade pöbeln åkt ut med huvudet före. Och i vissa länder hade dom skjutits. Men här belönas dom i stället. Dom ska inte ens få duscha. Dom ska ha en enkel biljett ut från landet. ”Romernas år 2012” haha…tfviii

  4. […] Lyxflyktingar klagar igen, detta blir dummare och dummare för varje dag. […]

Kommentarer inaktiverade.