Somalier ofredade svensk kvinna på buss


KULTURKROCK 38-årige somaliske medborgaren Abdirizak Mohamud Hilowle dömdes till villkorlig dom och böter sedan han på en buss i Östergötland under 40 minuter sexuellt ofredat en kvinna. På den folktomma bussen satte negern sig på sätet bredvid den svenska kvinnan. Han frågade om hon var bra i sängen och smekte sig på sitt könsorgan. Kvinnan mådde dåligt av detta och bad honom sluta. Då blev negern mycket arg och höjde rösten åt kvinnan som ringde upp sin mamma med mobilen, och med dessa uppgifter till mamman ansåg tingsrätten att sexuellt ofredande var styrkt. 

Tingsrätten dömde Abdirizak Mohamud Hilowle till en månads fängelse för ofredande. Somaliern ansåg sig så kränkt av det hårda straffet så han överklagade till hovrätten som blev oense och med rösterna tre mot två blev det endast villkorlig dom. Riksåklagaren (RÅ) har nu överklagat domen till Högsta domstolen (HD).

RÅ vill nu ha fängelsestraff och anser det viktigt att HD i ett vägledande beslut slår fast att domstolarna i högre utsträckning bör överväga fängelse vid allvarliga fall av sexuella ofredanden. Enligt RÅ bedömer domstolarna i dag frågan på olika sätt.

NT
Kl 16.30

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

9 tankar om “Somalier ofredade svensk kvinna på buss

  1. O_Rolig skriver:

    eller hur 🙂

  2. Kam Asshfucpig skriver:

    Hårt arbetanade läkare som denna Somaliska berikare är , vilket är precis vad sk. läkande Somaliska ”Svennehora” vill ha.
    När åker han hem å botar gardinerna ?

  3. Hasse Eriksson skriver:

    Först skall han ha 5 års Fängelse i Finland! (tukthus ) sedan 127 års utvisning!

  4. Silvio Clinton skriver:

    Har BUSSEN städats efter URIN LUKTANDE somaliern????????
    Ush, ush måste vara riktigt äckligt bussupplevelse för bussföraren…

  5. Carl Johan skriver:

    Han borde utvisas efter denna månad i fängelse, eller har vi så ont om arbetare man bara måste ha sexual förbrytare i landet? Vad tror ni negern ovan gör när han ser en ensam kvinna gå hem genom en mörk park?

  6. Demokratbloggen skriver:

    Har det inte blivit lite bättre ändå? Nu överklagar åklagaren en för lindrig dom. Det brukar väl inte vara vanligt när det gäller muhammedaner?

  7. novisan skriver:

    Borde inte ens vara en diskussion om straffet, kostar bara en massa pengar….
    Men viktigt att det blir fängelse, om än bara en futtig månad, annars är det bara grönt ljus för övriga hottentotter att köra på som vanligt!

Kommentarer inaktiverade.