Asylsökande palestinier våldtog kvinna i väntan på utvisning


CAMBRIDGE Muslimen Ali Aboalkassem 29 från Palestina, greps av den brittiska gränspolisen för ett år sedan efter att han tog sig in i Storbritannien illegalt och sökte asyl. Men gränspolisen gjorde misstaget att släppa honom fri mot borgen under tiden utvisningsdokumenten gjordes i ordning. Araben närmade sig sitt 32-åriga offer när hon gick genom Parkers Piece, i centrum av historiska Cambridge, och bad om eld till cigaretten.

Sedan erbjöd han kvinnan en drink, men kvinnan avböjde erbjudandet. Då slet han tag i henne och släpade henne från vägen, och tystade hennes skrik med att slå henne i ansiktet innan han våldtog henne på gräset.

Ali Aboalkassem 29 år

Han avslutade med att stjäla hennes mobil och flydde sedan fältet, och lämnade den chockade kvinnan på marken som kunde hejda en cyklist som ringde polisen.

Aboalkassems DNA upptäcktes på offret och på en flaska absint, som fanns på brottsplatsen. Araben medgav våldtäkt och dömdes till sex års fängelse vid Cambridge Crown Court och kommer att utvisas när han släpps.

Gail Adams, Storbritanniens gränspolis regionala chef, sade:

– ”Aboalkassem har befunnits skyldig till ett skrämmande attack, som med rätta är bakom galler. Våra sympatier är med hans offer. Vi strävar efter att utvisa alla utländska medborgare som begår allvarliga brott och syftar till att avvisa dem så snart som möjligt”.

Parlamentledamoten Bob Stewart kritiserade gränspolisen för att initialt släppa mannen fri så han kunde våldta kvinnan. Han gav även svidande kritik för att skattebetalarna nu får betala muslimens sex år i fängelse. Skulle vi höra detta i Sverige tro? Nix.

Man undrar hur många bevis det behövs för att få de styrande att begripa att dessa araber som söker asyl, inte är civiliserade nog att leva i väst. Engelsk media har heller inte Aftonbladets pixelapparat, så de publicerar namn och bild rakt av.

DaliyMail

Kl 04.30

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

En tanke på “Asylsökande palestinier våldtog kvinna i väntan på utvisning

  1. Silvio Clinton skriver:

    INGET NYTT

    enligt koran så får man slå ut satan ur icke muslimska kvinnor. Vid hand hälsning med icke muslimsk människa, måste muslimen tvätta händer 7 gånger ”frågan är” HUR MÅNGA GÅNGER MÅSTE Ali Aboalkassem TVÄTTA SIG? ?

Kommentarer inaktiverade.