Serber inburade för fyra inbrott – misstänks för 116 till


Updated – JÖNKÖPING Östligorna ligger inte på latsidan vad det gäller stöldturnéer och inbrott i mångfalds- paradiset Sverige. Dels finns det knappt några straff, dels är polis underbemannade, överho- pade med fall och hårt hållna av den svenska politiska korrektheten. När sker en ändring på detta tro? Den senaste inbrottsvågen under november och december runt om Jönköping kom upp i runda slängar 120 i antal – troligtvis utförda av samma par.

Det serbiska paret som sitter häktade kan kopplas till ynka fyra inbrott, men paret från Serbien kan ha gjort upp till 120 inbrott. Polisen miss- tänker att paret kan ligga bakom alla de cirka 120 bostadsinbrotten som är gjorda i samma område, under november och december, som serberna härjade i. Polisen tror att brottslingarna kommer från Serbien och de identifierade sig själva som Ana Mijatovic 33 år och Dalibor Jovanovic 34 år.

Men polisen är inte Kling och Klang varje gång utan kollade upp namnen bättre och det visade sig att åtminstone Dalibor Jovanovic ljög om sitt namn. Detta medgav han och nu heter han helt plötsligt Miljko Cerovic och blev sju år äldre på köpet, nu 41 år. Polisen misstänker dock att även detta är en lögn. DNA är nu skickat till Interpol av svensk polis för att försöka få reda på kräkens rätta identitet. Utvisning på livstid är det enda rätta.

Update:

Jönköpings tingsrätt dömde:

  • Miljko Cerovic, 42 år, medborgare i Serbien, till åtta månaders fängelse för grov stöld och försök till grov stöld
  • Ana Mijatovic, 33 år, medborgare i Serbien, till åtta månaders fängelse för grov stöld och försök till grov stöld
  • Paret utvisas även ur riket under fem år, trots att rätten känner till att de har utfört liknande brott i andra länder. Varför utvisas det aldrig på livstid? Advokatkostnaderna uppgick till cirka 100 000 som skattebetalarna får stå för.

Mål nr B 123-12 Domen kan läsas här.

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “Serber inburade för fyra inbrott – misstänks för 116 till

  1. Eva Andersson skriver:

    Även danskarna har stora problem med tjuvaktiga serber.

    http://ekstrabladet.dk/112/article1695833.ece

    • S.C. skriver:

      Vi måste stoppa vansinnet med att inte ha några gränskontroller.

      Är det verkligen så farligt om man måste stanna och visa passet här och där, kanske svara på en fråga eller två vart man är på väg och varför?

  2. S.C. skriver:

    Är detta serber eller ”serber” tror du?

Kommentarer inaktiverade.