Knivmord i Alingsås – offret tidigare dömd


ALINGSÅS Den 23-årige mannen Dana Jaf  knivmördas natten till fredag i en lägenhet på Bollvägen 4A i bostadsområdet Noltorp i Alingsås. Dana Jaf var vid liv när han anlände Östra sjukhuset i Göteborg men avled strax efter. Den misstänkte gärningsmannen Jonne Karlsson, som är 21 år gammal, greps några timmar efter dådet och sitter nu i förhör hos polisen i Borås. Båda har problematiskt förflutet med bland annat heroin.

 Det är ännu inte känt vad det var som utlöste dådet, eftersom båda har ett problematiskt förflutet med bland annat tunga droger så kan det ligga en förklaring där. Gärningsmannen och offret var på besök hos 27-årige Carl Christopher Järnstöm i dennes lägenhet, när de plötsligt hamnade i bråk med varandra. Enligt uppgifter så är även Järnström svag för diverse substanser.

– ”I nuläget går vi inte in på vilket sätt 23-åringen har bragts om livet”, förklarar polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

Dådet är rubricerat som mord. Förutom den mördade Dana Jaf (Facebook), som bodde på Arrendegatan, skadades en tredje man som befann sig i lägenheten. Han skadades i samband med dådet och fördes till sjukhus med lindriga skador. Den misstänkte gärningsmannen, Jonne Karlsson 20 år (Facebook), har förts till häktet i Borås.

Dana Jaf är invandrare till Sverige men har bott i riket i cirka 20 år, och har också ett förflutet med tunga droger. Gärningsmannen och lösset Karlsson bodde på Vintergatan 3 D. Enligt uppgift från grannar så startade ”partyt” i Järnströms lägenhet vid 17-tiden på eftermiddagen, men Karlsson ska inte ha dykt upp där förrän efter midnatt.

Den mördade Dana Jaf blev år 2004 dömd för att knivhuggit en kille på en skola. Den händelsen kan man läsa om här.

Dana Jaf

Jonne Karlsson

Brottsplatsen för mordet

En av bilderna från offrets Facebook

GP

Kapten_Krok ☺ -Kl 18.10-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

9 tankar om “Knivmord i Alingsås – offret tidigare dömd

  1. anton jagler skriver:

    Dana! Broder, son och vän, du är så sjukt saknad! större hjärta får man leta efter! Du gav mig en kram å sa hej då sen kom du aldrig mer tillbaks…. Vi älskar dig och kommer göra allt för att hedra ditt namn! VILA I FRID KÄRE BRODER OCH ETT LÅNGT JÄVLA FINGER TILL ALLA HATARE OCH SMUTSKASTARE!

  2. […] händelse är då en person blir knivstucken till döds för ett kort tag sen, av en bekant som stod i skuld till honom. Plötsligt är det nu personer som vill vara […]

  3. zenajda bekiri skriver:

    Dana min fina vän, du kommer fattas oss för alltid. Människan som har skrivit detta känner verkligen inte dig och vill provocera fram främlings fientlighet. Du har vart bråkig, du har vart styrig men du har även varit den som alltid har ställt upp i vått och torrt, du har alltid tagit alla andra före dig och du har alltid vart en godhjärtat människa, du hade verkligen otur i detta livet, ditt sista samtal var att du skulle flytta från Alingsås för att komma bort från all skit, det gjorde du, du kom bort från allt.. Vi har blivit fattiga på en fin människa på denna jorden. Ditt leende, din grova röst och ditt härliga skratt.. Vi ses när min tid är inne ❤

  4. Niklas Johansson skriver:

    R.I.P Dana sen vill jag säga att den som skrivit detta e full av skit ta reda på riktig fakta.. Sen förstår jag inte vitsen med att lämna namn och platser.. Dana va en vän för mig i 12 år och saknaden kommer vara stor, Men han kommer alltid finnas med oss i tanken. Och lär dig ta reda på real fakta innan man yttrar sig. Vila i frid Dana
    Lider med hans familj

  5. christopher järnström skriver:

    jag saknar dig min vän du har lämnat ett stort tom rum i mitt hjärta du kommer alltid finnas i mina tankar, älskar dig min broder vila i frid vi syns när min tid är inne.
    din vän och broder stoffe

  6. aa skriver:

    Fan va soft, flera trash i samma smäll!

  7. andreas lindholtz skriver:

    tänder ett ljus ikväll för Dana…en fett godhjärtad kille

    R.I.P

  8. Rip Dana skriver:

    Rip Dana

  9. Fredrik Quisling alias Reinfeldt skriver:

    Jonne Karlsson ………………….kräkreflex

Kommentarer inaktiverade.