Lärare i England förbjuder skolbarnen att ha bästisar


MARXISM Flertalet skolor i England har börjat att förbjuda barn att ha bästa kompisar. Policyn att skolbarnen inte får brygga samman allt för starka vänskapsband med vissa kamrater används i skolor i Kingston, South West London och Surrey. Skolornas lärare uppmanar skolbarnen att det är inte lämpligt att ha en bästa vän, utan att alla ska leka tillsammans. Anledningen till denna något dogmatiska syn, rättfärdigar lärarna med att skolbarnen kan ta illa vid sig om vänskapen tar slut.

Kanske något för de genusfria vurmarna att införa i skolorna här. Alla heter ”hen” och alla leker tillsammans, och batikhäxorna dricker rött och applåderar. Russell Hobby, från National Association of Head Teachers, bekräftade att några skolor adopterar ”bästa-kompis-förbudet” och säger:

”Jag tror inte detta är vida utbrett men det händer helt klart, och det verkar bizarrt”.

Hallå...flickor..inte vara bästisar nu!

TheSun

Kl 06.00

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “Lärare i England förbjuder skolbarnen att ha bästisar

  1. Carl Johan skriver:

    S och V kommer snart snappa upp detta. Och införa det som lag efter dom vinner valet 2014 tack vare alla nybyggare som garanterat röstar på Socialbidrags partiet. Sen kommer dom lägga till regeln det är rasistiskt om två vita barn är bästisar. ”Vi gillar olika!” lagen. Dessutom blir det straffbart att bli misshandlad av utlänningar, då man enligt dom är orsaken till deras våld pga klass skilnader.

  2. Man kan inte vara kompis med alla, så genom det kravet har man inga kompisar alls som man kan anförtro sig till, och det är genom splittring som diktatur kan vidmakthållas.

    På det sättet försäkrar man sig att det inte uppstår kotterier i samhället med grupper som gaddar sig samman mot diktaturen.

    • Med tanke på att det ofta var barn som angav sina föräldrar i såväl DDR, Sovjet och det tredje riket,så är det säkert det man strävar efter. Vilket i sin tur kommer leda till att barnen kommer kunna hunsa sina föräldrar hur som helst, annars blir dom angivna.

  3. davidstirling skriver:

    Hallå England – första april var för snart två veckor sedan…

Kommentarer inaktiverade.