Björn Söders (SD) begäran om särskild debatt ratas


STRUTSFARMEN Strutsarna fortsätter att köra ner huvudet i sanden och blundar för alla problem. Ensamkommande barn och ungdomar som söker asyl i Sverige är en aktuell och mycket omdebatterad fråga”. Det skriver Sverigedemokraternas gruppledare Björn Söder i ett brev till talmannen, där han begär att frågan ”så snart som möjligt” ska lyftas i riksdagen.

Strutsfarmen

Men talmannen, Per Westerberg, säger nej, kan SvD berätta. ”Talmannen har efter konsultationer med gruppledarna beslutat att det inte blir någon särskild debatt om ensamkommande asylsökande barn som Sverigedemokraterna begär. Detta med hänvisning till den migrationsdebatt som pågår i kammaren just nu”, skriver Karin Flygare, pressekreterare åt Per Westerberg, i ett mejl till SvD.

SD:s brev diskuterades på ett möte mellan partiernas gruppledare tidigare i dag, och talmannen vill inte kommentera det hela ytterligare. Björn Söder är besviken över beskedet.

Fyra gånger i år har SD bett att riksdagen ska hålla en aktuell debatt. Kraven på att diskutera arbetslöshetsförsäkringen och konkurrensen på bankmarknaden har redan avslagits, och Björn Söder räknar med samma besked när det gäller den senaste begäran, som gäller polisen.

– ”Jag känner att de andra partierna har lagt om taktik i hur de bemöter Sverigedemokraterna. Nu vill man inte längre ta debatten med oss, och jag tycker att det är väldigt konstigt”, säger Björn Söder.

SvD

Kl 13.35

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “Björn Söders (SD) begäran om särskild debatt ratas

  1. Roland Dahlström skriver:

    Sjuklöverkartellen visar åter igen sitt odemokratiska fula tryne ! Vad är dom så rädda för , visserligen har dom all anledning att vara rädda , men dock inte för SD.s närvaro i riksdagen , snarare borde dom vara ytterst oroliga för vad deras egen politik ställt till med under de senaste åren . Sverige befinner sig just nu i fritt fall och den ansvarslösa invandringspolitik som så länge bedrivits kommer med all sannolikhet att omdana detta engång så trygga och rättsäkra land till dess raka motsatts , nämligen ett land i kaus och total anarki . Hur naiv och aningslös får en politiker egentligen vara , kan man som medborgare ställa en politiker till svars om dom visat sig vara en fara för sitt rikes säkerhet , det sägs ju att politikeryrket är ett anvarsfullt yrke , men märkligt nog så har jag aldrig sett någon politiker som ställts till svar mer än i konstitutionsutskottet , men aldrig att dom någonsin förlorat sitt feta arvode eller sin riksdagsplats . Nej många politiker är som fästingar , har dom engång bitit sig fast så släpper dom ytterst motvilligt sitt värddjur .

  2. René skriver:

    ”Vi ska minsann ta debatten”, stoltserade man från etablissemanget när sd kom in i riksdagen.
    Nu är det inte så roligt längre efter att man ideligen gått på pumpen i duellerna. I talarstolen räcker det som bekant inte att haspla floskler om rasism i längden när fakta och saklighet pockar på uppmärksamhet.

  3. Som jag ser det så är det ett brott mot demokratin!

Kommentarer inaktiverade.