Ytterligare våldtäkter i landet Lagom


HELSINGBORG Denna gång rapporterar vi från Helsingborg där två män våldtog en kvinna i 30-årsåldern. Polisen som är ganska tyst om fallets detaljer säger att övergreppet skett i anslutning till utestället i centrala delen av stan. Polisen larmades vid 02-tiden i söndags. De vi vet genom media är att männen var i samma ålder som kvinnan. Och den gamla vanliga visan – ingen är misstänkt för våldtäkten. Polisens tel.nr 114 14 ifall någon har info.

– ”Våldtäkten ska ha skett i anslutning till utestället. Men om det är inomhus eller utomhus är osäkert. Två män ska ha tvingat till sig sex”, säger Eva-Lotta Hermansson-Truedsson, informationsansvarig vid polisen i nordvästra Skåne.

HD
Kl 21.45

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “Ytterligare våldtäkter i landet Lagom

  1. Kam Asshfucpig skriver:

    Säg att dessa 2 vidriga män är Svenskar denna gång , det var längesen det hände i framtidslandet.
    Jag ser fram emot FUP eller dom.

  2. M skriver:

    OT: I Kalmar har det också begåtts en gruppvåldtäkt som inte fått så stort medialt utrymme.
    http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/april/ny-gruppvaldtakt.html#comment

    • Kapten_Krok skriver:

      Vi har beställt åtal/dom på den tidigare idag.
      Kommer imorgon förhoppningsvis.

  3. Lilla my skriver:

    Det sorgligaste är att de flesta våldtäktsmän åker aldrig fast och även om de gör de, så kanske bevisningen är minimal för straff och blir de straffade så leder det sällan till utvisning. Vilket innebär att de kan fortsätta våldta den ena efter den andra och plussa sen på att fler av den här typen av individer släpps in i landet. Ja och vad blir resultatet? Jo det vi får läsa dagligen om i nyheterna numer, om alla dessa våldtäkter och bättre lär det inte bli.

Kommentarer inaktiverade.