Ny macheteman som attackerade kroggäster


KUNGÄLV En galenpanna beväpnad med en machete hotade att döda en ordningsvakt på den svensk-grekiska restaurangen Combi Kök o Bar på Strandgatan i Kungälv klockan 03.00 natten till påskaftonen. Galningen som är i 25-årsåldern blev nekad tillträde i dörren tidigare, men kom då tillbaka med vapnet. Galningen övermannades efter en stund av kroggäster som höll fast honom tills polis anlände, vilket gick fort. Galenpannan är misstänkt för dråp- alternativt mordförsök. Den ena gästen som brottade ner machetemannen blev skuren i handen, men fick ingen allvarligare skada.

– ”Han hotade att döda ordningsvakten, han skulle hugga honom eftersom vakten hade nekat honom tillträde innan”, berättar ett vittne.

En av Combis ägare Nader Ardakani är ute i ett annat blåsväder efter att Jenna Silvervind och hennes flickvän som älskar varandra slängdes ut från krogen för att de kysstes. Ändå påstår den nu polisanmälda Nader att han inte har problem med homosexuella, skriver tidningen QX. Ordningsvakten förklarade för paret att Combi inte är ”en lebb-klubb” och fortsatte förolämpa flickorna.

GP
Kl 16.25

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

3 tankar om “Ny macheteman som attackerade kroggäster

  1. S.C. skriver:

    Jag tror Nader sålde Combi, det är någon Grek som äger det nu.

  2. Demokratbloggen skriver:

    Den ena jihadisten efter den andra radikaliseras på löpande band nu. Det är så det brukar gå till när ett land har fått tillräcklig mängd muhammedaner:
    http://demokratbloggen.blogspot.com/2011/10/valdets-religion.html

    Och här hjälper det fan inte att man målar om muhammedanstallarna röda med vita knutar!

    • Kuffarna skall antingen underkastas allah och hans mohemmedaner eller utrotas helt. Det är det som gäller nu. Innan året är slut kommer vi ha ytterligare hundratusen mohammedaner och dessutom av den galnaste, farligaste och mest fanatiska sorten, zoomalier. Sånt här kommer snart bli vardagsmat. När zoomalierna anlänt, efter ett tag kommer nog bombsprängningarna igång också. Självmordbomber ovh vägbomber. Eller snarare gatubomber eftersom mohammedaner trivs bäst i städerna.

Kommentarer inaktiverade.