Somaliska pirater tänker kapa fartyg – får överraskning


PIRATKOPIOR En grupp somaliska pirater försöker kapa ett stort fartyg, men får sig en överraskning som heter duga.

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

Kl 15.50

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

22 tankar om “Somaliska pirater tänker kapa fartyg – får överraskning

  1. Kam Asshfucpig skriver:

    Var inte alla brottsliga Somalier här redan ????
    Vilket annat IQ-befriat land kan ha gjort samma misstag som Sverige i så fall ?

  2. Tommy skriver:

    Man kan bara njuta av filmen, enda beklagliga att man inte fick vara med.

  3. Kan vi inte börja en insamling så vi kan hyra riktiga professionella lego-knektar, sådana sm har ett förflutet i Spetznas, SAS, Mossad, Navy Seals och liknande professionella organisationer? Bara att sedan ge dom helt fria händer att göra med slöddret vad dom finner för gott. Bara att skicka in dem i Rosengård. Fjun-gangstrarna kan ju knappt sikta som dom skjuter på varandra. Men det kan ju dessa professionella knektar däremot! Batik-lallarna kommer ju visserligen gå i taket efteråt men det kan vi ju lämna där hän.

    • Sven Olsen skriver:

      Det är självklart den allra bästa lösningen om man kan anlita professionella. Man bör dock ta i betraktning att det faktiskt finns laglydiga och vanliga människor i dessa ghettoområden, som av olika orsaker inte kunnat ta sig därifrån.

      Jag tror att koncentrerade aktioner där avspärrning av målområdet följs av genomgripande legitimationskontroll – tillfällig omplacering av alla godkändbara och godkänta invånare och uppsamling av alla icke-önskvärda, illegala, kriminella i interneringsläger, varefter de ”normala” invånarna kan få lov att återvända. Här kommer de professionella att vara till stor nytta då de inte tolererar tjafs eller försök till motstånd.

      De internerade kan man sen – i lugn och ro hårdkontrollera och fördela till de fängelser och hemländer de tillhör. Att många av dessa ju har stora svårigheter med att komma ihåg var de kommer ifrån bör kunna åtgärdas genom att låta t ex ex-Spetznas stå för förhören.

      Re-export till hemländer som inte är intresserade av att få tillbaka sina brottslingar bör på samma sätt skyddas av professionella som kan säkra att de oönskade levereras – åtminstone på kaj i hamn eller platta på flygplats. Sådana transporter bör självklart skyddas av marinskepp och stridsflyg.

      Det kommer med stor sannolikhet inte att bli vackert – men det kommer att vara effektivt.

      Sen – stängs gränserna för alla från MEA utan legitimt skäl att komma hit – legitimt skäl skall endast vara en kontrollerat och godkänt flyktingstatus, välutbildat arbetskraftinvandring inom bristyrken, och dylikt.

  4. Tomas skriver:

    Problemet löst!Så kunde man ha gjort från början,så hade vi sluppit dessa parasiter.

  5. Hasse Eriksson skriver:

    Varför använder man dessa Ärtbössor! Använd Halvtums (12,7 m.m )Kulsprutor i stället! Och skjut med Halvmantlade / DUM DUM kulor! Visa ingen nåd, skjut även sönder båten….Skjut sedan ihjäl ev överlevande! I alla tider har Pirater alltid fått Döds Straff! Använd också gärna Granat-Gevär mot dessa båtar…..Tramsa inte på med 7,65. m.m Utan använd 12,7 =halvtum! Kulor det gör Jänkarna! Se till att inga överlever…..

    • Sven Olsen skriver:

      Det skal ske under ordnade förhållanden – man tillfångatar de som överlever – hänger dem i vad som motsvarar rånocken på ett segelskepp – och låter skeppet segla långsamt förbi somaliska kusten – med attackstyrkor klara för landgång….
      När sen de små piraterna kommer för att hämnas – DÅ!!……

      Problemet är ju att somaliska ”myndigheterna” är helt med på leken då de med garanti är i maskopi med piraterna (den svenska motsvarigheten är regimen med mullah-aspirant Fredde the Traitor i spetsen och dessas maskopi med saudi-arabiska rikemän). Man får endast stopp på somalierna genom att röja Somalia – en åtgärd som säkerligen skulle få alla andra afrikanska nationer att jubla – sommisarna är inte precis populära.

  6. resenaren skriver:

    Sådant läder, skall sådan smörja ha :-)))

  7. davidstirling skriver:

    Seriöst – varför inte låta ett gäng ryska kontraktörer lösa problemen i orosområden typ Rosengård? Det lär inte bli särskilt vackert men det skickar garanterat ett tydligt budskap till bôset!

  8. Grosshandlaren skriver:

    Här är en liten godsak som man kan använda. 3000 skott per minut…
    Mycket användbar. Till lands, till sjöss, i luften…
    http://mini-gun.com/media/metershoot.mov

  9. osynligemannen2 skriver:

    Mesig video. Ryssarna är mycket tuffare:

    Vem är mesigast, Obama eller Putin?

    • Carl Johan skriver:

      Skumt, han kaptenen eller vad han var på pirat båten som var skuten, såg inte ut att vara Somalier som resten av besättningen. Kanske andra terrorist grupper ligger bakom en del av pirat räderna? Alltså som hjärnan bakom det hela.

      Skrattade lite när han sa det var en fiske båt! Är det ett gäng vapensamlare då som är ute fiskar med 37st Ak-47, pistoler och granater ombord? 😀

      • davidstirling skriver:

        Min ryska är litet rostig men jag tyckte mig uppfatta ”Pakistan” eller ngt liknande när de hade Sjörövarfabbe och hans små vänner uppradade på däck. Kan förklara din iakttagelse. Håller annars med dig – han m skottskadan verkade inte stöpt i standardform 1 m/Somalisk smaltarm.

  10. Fisk skriver:

    Var söker man tjänsten?

  11. Nils Andersson skriver:

    Sänd också in hårda svenska elitsoldater till Rosengård och rensa upp, börja kämpa mot pedofil religionen innan det är försent.

  12. Nisse skriver:

    Var är dialogpolisen!?

  13. Nils Andersson skriver:

    Så ska dom jävla muslimerna tas. Installera raketer på alla handelsfartyg som trafikerar dessa farvatten. Dom har sig själv att skylla om dom blir dödade, inget jävla gullande med dessa svin. Sänd dom till helvetet där hör dom hemma.

  14. Carl Johan skriver:

    Ett svenskt fartyg hade tagit dom ombord och försökt ”integrera” dom i besättningen. Sen pladdrat om hur synd det är om somalierna medans dom får pipan från en Ak-47 mot tinningen.

  15. Demokratbloggen skriver:

    Den här gången vann inte Muhammeds efterföljare; Bra!

Kommentarer inaktiverade.