Kors i taket, en våldtäktsman med signalement i VLT.


Svenska spel = SS = Schutzstaffel

(Photo credit: moonhouse)

Oj Oj Oj, ska nog gå och köpa en TRISS-lott, något så ovanligt som ett signalement slank med i en artikel om ett våldtäktsförsök i VLT idag. Det är ju så ovanligt att det måste vara större chans att skrapa hem 3.000.000 på TRISS.

Historian är dock inte helt ovanlig, blatte står och lurpassar vid motionsspår i Västerås. Blatte hoppar på svensk kvinna för att idka överraskningssex. Annan person kommer och blatte flyr. Det händer väl varenda vecka någonstans i vårt avlånga land.

Men en sak är annorlunda denna gång. Signalementet!

Hann hon se hur han såg ut?
– Ja, han var mörkhyad, mellan 40 och 45 år, och cirka 165 centimeter lång, säger Åslund.

 

Polisen tror att samme man har ofredat en tjej på buss 46 mot Skultuna för ett par dagar sedan. Signalementet överensstämmer väldigt bra.

– Signalementen är snarlika. Mörkhyad och 165 centimeter lång. Den här tjejen trodde att mannen var i 30-årsåldern, men ålder är ju alltid svår att uppskatta, säger Tommy Kämpe vid polisens krimjour.

Jag kan i alla fall sätta pengar på att det är lättare att få fast den här våldtäktsmannen än med de ”signalement” som tidningarna brukar gå ut med. Sedan kommer det säkert underlätta att bussen hade övervakningskameror.

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1601999-attackerades-av-man-pa-bussen

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1598902-kvinna-overfolls-i-motionsspar

2 tankar om “Kors i taket, en våldtäktsman med signalement i VLT.

  1. jgarn skriver:

    Tänk att få lägga nävarna på den dvärgen, är själv 188 cm och 102 kg tung och det är inte fett. Än har ingen blatte vågat sig fram.

  2. D.B skriver:

    Lotto har nog högre odds än detta! Jo dom andra signalementen brukar lyda, En man runt 35 år!

Kommentarer inaktiverade.