Fem turkar beskjutna – en död två skadades svårt utanför sjukhus i Berlin


VANSINNESDÅD Dödsskjutningar av okänd man vid sjukhus i Berlin-Neukölln mot ett ungdomsgäng med turkiska, arabiska och ryska rötter. B. Burak, en tysk av turkisk härkomst dog när han blev skjuten i huvudet och två andra offer – 16 och 17 år gamla – fick livshotande skottskador när en man under natten till torsdagen öppnade eld mot en grupp på fem ungdomar utanför ett sjukhus i Berlin, uppger polis. Enligt tyska medier var alla i gruppen av turkiskt ursprung.

Polisen uppges jaga gärningsmannen som flydde till fots. Dödsskjutningar är ovanliga i Tyskland eftersom landet har stränga vapenlagar. Utan förvarning öppnade den okände mannen, cirka 180 centimeter lång och klädd i luvtröja, eld bara ett par meter från gruppen av ungdomar. Minst fem skott avlossades, först tre skott i snabb följd, kort paus, sen avfyrades två skott till.

Offret säga vara en ”kvinnotjusare” och hade nyligen gjort slut med en turkisk ung kvinna på ett ”fult” sätt. Världen blir sjukare och tragiskare för var dag.

B. Burak ihjälskjuten

morgenpost

Kl 16.30

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “Fem turkar beskjutna – en död två skadades svårt utanför sjukhus i Berlin

  1. Silvio Clinton skriver:

    så kommer SVERIGE se ut då Kyrkan försvinner

  2. Torgny Sund skriver:

    Det är där som här – och över allt i europa. Trots hårda vapenlagar i Tyskland, så hindrar det inte att göra upp med dödligt vapen. Hör du det, Reepalu?

Kommentarer inaktiverade.