600 flyktingar lämnar Öland till Småland, Västkusten och Karlstad


LÄMMELTÅG Nu börjar lämmeltåget med flyktingarna från förläggningarna på Lundegård och Kapelludden i Borgholm. Närmare 600, ett otal av dessa mycket våldsamma och kriminella åtalade och dömda, lämnar östkusten för att inta Småland, Västkusten och Karlstad. En mängd artiklar har vi skrivit om hur de har betett sig både på det berömda biblioteket, systembolaget, affärer i Borgholm och på krogar och annat i Kalmar där de har stulit och misshandlat. Även på själva boendet har flertalet gånger polis fått komma och styra upp bråk och misshandel och till om med mordförsök.

– ”Under onsdagen har vi ordnat med transport för den sista familjen på Kapelluddens camping i Borgholm och sedan är det tomt där. På Lundegård har vi för dagen 342 flyktingar kvar, men under onsdagen ska drygt 100 personer åka med buss till olika orter i Sverige där ett boende väntar för dem. Det blir sammanlagt fyra bussar som bland annat ska till Småland, västkusten och strax utanför Karlstad”, säger samordningsansvarige Per-Einar Tuvessson i Borgholm.

– ”Vi räknar med att alla kvarvarande flyktingar på Lundegårds camping ska ha lämnat anläggningen i slutet av april”.

Relaterat (Ett litet utdrag av allt)
Grov misshandel på Lundegård
Kapelluddens dråpförsök del 1
Kapelluddens dråpförsök del 2
Ficktjuvar från flyktingboende
Asylsökande onanerar öppet på bibliotek

Barometern

Kl 19.10

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “600 flyktingar lämnar Öland till Småland, Västkusten och Karlstad

  1. S.C. skriver:

    Hur ska Öland klara sig nu när hela begåvningsreserven åker, och det bara kommer massa semesterande tyskar, danskar, holländare samt till midsommar bara massa dödsnazistrasister från SVERIGE!

  2. Torgny Sund skriver:

    Då var det dags för flyttbidrag! Ska kommunerna spela Svarte Petter om vilka som ska ta emot ”flyktingarna” från Öland?

Kommentarer inaktiverade.