Varför det tog tio dagar för media


DEN MÖRKA SANNINGEN SD Partille skriver på sin blogg ”10 dagar – så lång tid tog det innan svensk media började skriva om den brutala gängmisshandeln av svenske Carl-Eric i Kortedala, som efter att ha överfallits av mellan sju och åtta unga invandrare har legat i koma med livshotande skador. Misshandeln ägde rum söndagen den 18 mars”. Polisens hemliga radiokommunikationssystem Rakel gör det omöjligt för media att kunna lyssna av polisens ”nyheter”.


Vi (SD Partille) frågade GP i ett mail:
”Hej.
Undrar varför det tog sån tid att rapportera om den brutala misshandeln i Kortedala? Det är väl inte brukligt det ska ta tio dagar?
Mvh Michael”

Svar från GP kom direkt:
Polisen mörkade denna händelse, av skäl som vi inte vet. Vi fick reda på den genom ett tips från en anställd på ett bostadsbolag. Håller med om att vi givetvis borde haft kännedom om mordförsöket betydligt tidigare. Under de senaste dagarna har vi försökt kompensera detta, genom en massiv bevakning.
Peter Linné
Göteborgs Posten”

GP GP GP

SD Partille

Kl 14.55

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “Varför det tog tio dagar för media

  1. […] Varför det tog tio dagar för media […]

  2. René skriver:

    GP borde rimligtvis i så fall följa upp detta faktum i egna tidningen. Men eftersom det är ren lögn som så mycket annat i den tidningen så ligger man som vanligt ”lågt”.

  3. Demokratbloggen skriver:

    Det blir bara värre och värre!

  4. S.C. skriver:

    Lögn! Metro hade en bild med bildtext den 19 mars, om de har informationen så borde alla ha informationen i och med att de knappt har några som helst grävande reportrar.

Kommentarer inaktiverade.