70 procent av alla HVB-hem saknar planer


MÄNNISKOHANDELN Minst 70 procent av landets alla HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn saknar vårdplaner. SVT:s granskning visar att att 80 av 115 hem helt saknar eller har ofullständiga planer för hur varje barn ”ska tas om hand”. Socialstyrelsens tillsynschef Per- Anders Sunesson befarar att tiden på HVB-hem kan bli tämligen innehållslös om de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” inte får den hjälp de har rätt till. Det kan t.ex gälla psykiatrisk vård efter traumatiska händelser eller stöd för behov som uppstått i samband med flykten eller flytten hit.

Detta spär på bevisen att de flesta som öppnar dessa hem gör det enkom för att tjäna stora pengar på invandringen. De bryr sig om pengarna, men inte om de åtaganden som de lovat att ansvara för. Slappa och likgiltiga vårdare och föreståndare, där många hem är rena boenden med kriminell verksamhet.

SvT-Text

Kl 20.25

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “70 procent av alla HVB-hem saknar planer

  1. jgarn skriver:

    Det är inga ensamkommande flyktingbarn, det är halvapor som är här för att parasitera på vår välfärd. De är här för att kunna få hit hela apflocken.

  2. Roffe Hasaefter skriver:

    Kroken !
    Svt länken går till
    Regeringens klimatpolitik kritiseras

    Riksdagens får felaktiga siffror och
    glädjekalkyler när den ska fatta
    beslut om nya vägar

    Ett tips bara ! Ändra och sedan kan ni ta bort min kommentar 😉

  3. Demokratbloggen skriver:

    Man menar också att dessa ”hem” är underbemannade(!)

    Det ska alltså komma att kosta ännu mer!

Kommentarer inaktiverade.