Expressen och Thomas Mattsson bevisar hyckleriet igen


HYCKLERIET Två brutala knivmördare, båda från kända kriminella gangstergäng, bådas offer var pappa till tre barn, båda mördarna tidigare dömda för grova brott – den ena mördaren hängs ut i Expressen över två helsidor med namn och bild, den andra mördaren får en liten notis utan namn eller bild. En av dom är etnisk svensk, den andra är invandrad libanes. Frågan – Vem hängs ut i Expressen?

Den eminenta bloggen Petterssons gör en korrekt notering idag om hur återigen denna skitstövel Thomas Mattsson och lögnblaskan Expressen agerar i sin korrumperade och falska så kallade journalistik.

I gårdagens pappersupplaga av pisstidningen Expressen ägnas två helsidor åt mördaren och Hells Angels-medlemmen Christoffer Kronkvists knivmord på en trebarnsfar som dömdes till tolv års fängelse, vilket är ett milt straff enligt oss på SweCon. Dådet var även totalt meningslöst, som startades av en dispyt om färgen på en bil.

I Expressen hängs den etniska svensken ut, och beskrivs som en barbarisk dåre efter ett knivmord – vilket i sak är helt riktigt – men, och detta alltid samma men, slasktratten Expressen undanhåller, mörkar och skriver inte ett ord om att en invandrad libanes gjort exakt samma brott. Och varför, kan man fråga sig, är media såna svenskhatare? Varför finns ingen konsekvens?

Libanesen, mördaren och Brödraskapet Wolfpacks-medlemmen Imad Alzuriey knivhögg ihjäl en zigensk trebarnsfar genom att hugga honom i ryggen med en butterflykniv på 22 cm, som punkterade ena lungan och skar av aorta. Imad är tidigare dömd för misshandel, rån, bedrägeri, häleri, narkotikabrott, olovlig körning, ofredande och grov våldtäkt som i hovrätten ändrades till våldtäkt.

Den 30 december 2011 dömdes han av Malmö tingsrätt till livstids fängelse för knivmordet, som överklagades och häromdagen kom domen där Hovrätten sänker straffet till fängelse i 13 år.

Petterssons och SweCons tips är: Skriv gärna till skittidningens chefredaktör thomas.mattsson@expressen.se och fråga artigt varför bara den ena får äran med ett uppslag med namn och bild medan den andra bara nämns i en notis utan namn och bild.

Petterssons

Kl 12.10

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

9 tankar om “Expressen och Thomas Mattsson bevisar hyckleriet igen

  1. Sven Svensson skriver:

    Blatten är inte ”etniskt Svensk”. Han är ljus i hyn så Bonnier tror att de kan få folk att tro att han är Svensk.

  2. Humanist skriver:

    Den f.d. chefsredaktören Johnny Stamming ERKÄNNER med sin artikel på Newsmill att media enligt ”pressetiken” inte ska publicera namn och bild på just invandrare:

    ”Det borde vara mycket klandervärt, långt ifrån accepterad pressetik, och diskriminerande att publicera namn och bild på invandrare som tar 50 kr för en klippning eller 199 kr för en biltvätt och koppla ihop det med den grova brottsligheten i Malmö.”

    Problemet är alltså inte att personer som inte är dömda blir uthängda, utan att det är just INVANDRARE. Hade det varit svenskar hade det alltså varit helt ok!

    Denna artikel borde ni ta upp på här på Swe Con.

  3. Ali Alibaba alialam skriver:

    Den fetlagde flintskallige vapensmugglaren Mattsons vurm för profetens män är knappast en nyhet. Han har en sidekick från exotiskt land som heter Diamant, med hans hjälp köper han illegala vapen !

    Batman och Robin, Fete Mattson och Diamanten..

  4. jgarn skriver:

    Så här agerar i stort sett alla skräptideningar, en pressetik för etniska nordbor och en pressetik för avfallet från MENA. Det olustiga är att de lever på våra skatter genom presstödet.

  5. Daniel Spansk skriver:

    Inte enbart Expressens inkonsekvens väcker mitt missnöje.

    Den här Kronhjon ,eller vad hans namn nu var, fick 12 år i fängelse – men vad fick den neger som slog ihjäl småbarnspappan i Dalarna?

    Även rättssystemet inkonsekvens är föremål för mångas avsky!

    • Anders Eriksson skriver:

      Kongomongot Erick Mushitu Mwinkeu dömdes till 3 års fängelse (alltså ute efter 2) och utvisning till 2022. Han återvänder väl som ensamkommande barn…

      • krille skriver:

        jorå nog kommer kongomongo tebaka hit som barn, eftersom myndigheterna tillåter det i detta skämtland

Kommentarer inaktiverade.