Billströms ensamkommande våldtäktsman friad – får stanna


KALMAR Den 31 januari skrev vi om ett ensamkommande som dömdes för våldtäkt på en tolvårig flicka. Senare uppdagades ytterligare två våldtäkter av en annan ensamkommande mot en kvinna på boendet Horisont. ”Barnet” ifråga ser ni på bilden skaka hand med landsförrädaren Billström. Domen föll idag, där han stod åtalad för våldtäkt, misshandel, olovlig körning, rattfylleri och olaga hot. Åklagaren hade även yrkat på utvisning vid fällande dom. Domen sist.

Den 7 juli 2010 hälsar migrationsminister Tobias Billström på Sleman Hawler Sleman från Syrien under Billströms besök på mottagning för ”ensamkommande flyktingbarn” i Påryd, Kalmar län. Hawler Sleman kommer från den kurdiska delen av Syrien. Ändå står det STATSLÖS i domen mot honom. Sleman är således 17 år på bilden. Titta noga och avgör om han ser ut som 17 år. Han är så hårig på bröstet att det syns upp vid halsen.

Kalmar tingsrätt dömde:

  • Hawler Sleman Sleman, 930205-3336, Röda Gatan 12 D Lgh 1002, Kamlar, från Syrien men medborgare i Statslös, döms till dagsböter på 120 á 50 för misshandel, olovlig körning och rattfylleri.
  • Åtalet för olaga hot och våldtäkt ogillas, yrkan på tidsbestämd utvisning ogillas. Målsägandens skadeståndsyrkande ogillas. Märkligt att man är statslös när man kommer från Syrien.
  • Det är mycket som ogillas från rätten, men själva Hawler Sleman gillas tydligen då han inte fick något straff trots misshandel, fyllekörning och olovlig körning när man är nyss fyllda 18 år. Som bonus får skattebetalarna även stå för hans advokatkostnader på nära 90 000 kronor.
  • Hawler Sleman hade den 30 oktober 2010 på Ståthållaregatan 50 B i Kalmar genom våld eller hot om brottslig gärning tvingat A att tåla en sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, men frikändes alltså.
  • Hawler Sleman förekommer under ett avsnitt i det av Rikspolisstyrelsen förda belastningsregistret. Han dömdes i december 2010 för olaga hot till ungdomstjänst.
  • Kriminalvården har den 14 juni 2011 inte kunnat avge yttrande eller bedömning beträffande Hawler Sleman enär han inte hade ork nog att komma till utsatt möte. Därför kan heller inte kriminalvården avge yttrande angående samhällstjänst.

Detta är ren och skär skandal. Ett rättsligt haveri – igen.

Kalmar tingsrätt Mål nr B 718-11 Åtalet kan läsas här. Domen kan läsas här.

Relaterat
Ensamkommande våldtog 12-åring

Kapten_Krok ☺ -Kl 15.30-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

29 tankar om “Billströms ensamkommande våldtäktsman friad – får stanna

  1. Bengt Lundström skriver:

    Kriminaliteten i Sverige ökar oavbrutet. Knappast någonting fungerar mera i Sverige, förutom den enorma tärande ”flyktingpolitiken” där det finns många som skor sig på skattemedel. De ännu arbetande, de sjuka och pensionärerna är de som tvingas betala. Förslag: Blir ni utsatta för brott vilket den rådande flyktingpolitiken är en del av, anmäl ingenting till polisen utan ”ta lagen i egen hand” som talesättet lyder.

  2. […] Men de klarar av att våldta svenska barn utan assistans.(Läs mer) […]

  3. Vtuna skriver:

    Då stal du ialla fall i ditt eget land ….
    Om vi inte tog in fler & löste problemen då
    Skulle det vara lättare att acceptera men det
    Vi importerar är rena kostnader krigsskadade
    Halta i lytta är de dem som skall hålla uppe sverige? Man måste väl kunna ställa krav på dem låt dom gå längs motorvägarna i rensa skräpa låt dem klippa gräs åt kommunen nåt så enkelt skall de väl klara av..ta dig ner till Iran o ställ krav på att du vill lyssna på P3 kolla på TV4 o ha svensk kyrka.. Skulle de funka tror du ?? Nej en kula senare låg du i ett dike
    Glömd… Skall vi ha hit skiten?? NEJ ! !
    O en eloge till vallentuna som visar att set räcker med ett Södertälje

  4. Danne skriver:

    Kan någon här tänka steget längre och fundera på en sak: hur skulle ni själva reagera om ni vet själva att ja jag har misshandlat, ja jag har stulit och sedan bli anklagad för något ytterligare som ni inte gjort. Hamna i rätten, bli dömd för de saker ni gjort men inte våldtäkt eftersom att bevisningen är svag/obefintlig. Tänk er sedan att bli smutskastad och uthängd som en våldtäktsman pga er etnicitet, tycker ni verkligen att det är rätt?

    ”Nu kommer ni slänga i mitt ansikte att invandrare begår mer brott..” men grejen är att det går inte att styrka med några siffror enligt regeringens undersökningar. När det kommer till våldtäkt däremot uppskattar man att ett stort antal våldtäkter sker av invandrare men att de våldtäkter som ofta aldrig anmäls, de som sker i hemmet osv, är av svenska män.
    Vad tycker ni om medelålders män förresten? Ska vi hindra dem från att åka till Thailand eftersom att det är ett känt faktum att de köper sex av småbarn/småpojkar? Fast där går väl gränsen för er? Man ska väl inte dra alla svenska medelålders män över en kam?

  5. Vtuna skriver:

    Han kan ta första plan hem
    Ta med Billström … Det har vi råd med

  6. Björn Nordahn skriver:

    Vilken rasist-propaganda. Betänk möjligheten att domstolen av någon konstig anledning har RÄTT, och han är oskyldig till våldtäckt. Kommer du då hänga ut dej själv för det FÖRTAL du gör dej skyldig till?

    • Danne skriver:

      Håller helt och fullt med. En friad man ska inte behöva talas om som en fälld man. Vad man sen tror personligen är en annan sak men att hänga ut på det här sättet med namn och personnummer och allt.

      Alla är oskyldiga i Sverige till motsatsen bevisats.

  7. Misslyckande skriver:

    Paradox för PK om ”barnen” 🙂

    Arbetslösa invandrare 34 miljarder – Ensamkommande 8,6 miljarder

    http://misslyckande.wordpress.com/2012/03/21/763/

    Vad väljer PK? Jobb åt arbetslösa invandrarna eller ”barnen” får kosta?

    Nu kan jag konfrontera 42miljarder med gott samvete 🙂

  8. Danne skriver:

    Den enda jag vill kommentera på är att ja, grabben ser äldre ut än 17. Jag har ingen aning om hans ålder men att kolla på håret på bröstet är då ingen ledtråd, har två polare som är från Syrien de också båda två och de hade hår på bröstet redan vid 15..

  9. Misslyckande skriver:

    Kroken – Lust granska min bemötning mot Billström om att ställa grupper mot varandra? 🙂

    AB räknade ut Ganna 91 skulle kosta 600.000kr per år som Billström inte anser sig ha råd med men ett ”barn” som får kosta 733.000 anser han sig ha råd med? 🙂

    http://25misslyckande.wordpress.com/

    Moment 22 dubbelmoral och hyckleri om något och STATEN ställer grupper? 🙂

  10. Melanie Eliasson skriver:

    Den här domen är skräddarskydd för att inte göra bort Billström. Kan ingen som är starkare än jag banka skiten ur honom?

  11. Anders Eriksson skriver:

    Det är äckligt att se hur Billström slickar berikarnas arslen. Det finns ett enda straff för Slemmisen. Ni får gissa vad jag åsyftar.

  12. Hasse Eriksson skriver:

    På den tiden det fanns riktiga Poliser…På 1970 Talet då hade dom innan dom åkte till häktet med honom tagit en liten åktur på landet….Och där råkade lilla blatten snubbla och få sitt ansikte sönderslaget! 3 gånger……

  13. SM811 skriver:

    Invandrare begår brott men påföljderna blir skit och inget. När svenskar begår samma brott blir straffen mycket högre.
    De som dömer skall avskedas för de har PK perspektiv när de dömer.

    • Björn Nordahn skriver:

      Exempel på att svenskar straffas hårdare för samma brott tack? Har du inga sådana exempel tycker jag att du ska fundera på VARFÖR du tycker som du tycker! På riktigt!

    • Björn Nordahn skriver:

      Kan du ge några exempel på några av alla de fall som måste finnas där svenskar straffats hårdare än invandrare för samma brott?
      Eftersom du skriver det så måste det ju vara statistik som finns tillgänglig, eller är det möjligtvis bara rasistisk propaganda?
      Som sagt, exempel tack…

      • Kapten_Krok skriver:

        DE hade en jätteartikel nånstans om just detta att invandrare FÅR lägre straff, för de räknar utvisningen som hårt straff, så det stämmer.

        Ska försöka hitta den bland alla mina länkar. Men DN, eller SvD hade den för nåt år sen. Så det är ingen lögn.

      • Kapten_Krok skriver:

        Här är ett lysande exempel:

        Invandrare våldtog handikappat barn på särskola

        • Björn Nordahn skriver:

          Jaså, hur då? 7 års utvisning är inte jämförbart med nått en svensk kan dömmas till. Att de dessutom tar hänsyn till ålder & omständigheter… Det gör de ALLTID!

          • Kapten_Krok skriver:

            Nä, det borde varit 5 års fängelse och livstids utvisning

            • Björn Nordahn skriver:

              Min åsikt är att den som begår våldtäckt, och döms för det borde få k*ken avskuren… Men som sagt, det borde tillämpas OAVSETT våldtäcktsmannens ursprung!

        • Danne skriver:

          Du kan ju inte länka till den här sidan förstår du väl efter att Björn frågat efter konkreta bevis eller statistik som styrkar det ni påstår.

      • S.C. skriver:

        Känn efter lite grann, tänk alla Pizzerior som begår skattebrott hela tiden. Och sedan borde du ha någon bekant som varit egenföretagare och åkt på en revision där de hittat någon säkerligen oavsiktlig avvikelse.

        Sen ser du vad din bekanta fick för sköntaxering mot vad Pizzeriorna får.

        • Björn Nordahn skriver:

          Seriöst @S.C…
          En restaurangägare som fuskar grovt och konsekvent får en ordentlig käftsmäll av skatteverket, oavsett var dom kommer från. En liten egenföretagare med en oavsiktlig avvikelse i sin redovisning, får en tillrättavisning av skatteverket, oavsett vsr man kommer ifrån. Skilnaden är bara den att om företagaren inte är svensk så straffas han (f’rutom det av skatteverket tilldelade) genom att hängas ut på 100 rasistiska bloggar m.m med taggarna #islam, #invandring, #brott… Det händer INTE om han är svensk.

  14. Melanie Eliasson skriver:

    Kan inte någon som är starkare än jag dunka skiten ur det här äcklet?

Kommentarer inaktiverade.