Låga straff bjuder in kriminella utländska nätverk till Sverige


KRIMINELLA NÄTVERK Kriminella öststatsligor, främst genom stöld och inbrott i bostäder, livnär sig på brott tack vare Sveriges närmast obefintliga straff som utdelas. Det säger en rapport från litauisk polis. Trots alla varningar under hur många år som helst så sitter de styrande i Sverige fortfarande och svamlar om att vårda i stället för att höja straffskalorna. De kriminella hånskrattar åt straffen, slipper utvisning, och börjar på ny kula efter avtjänat straff.

Nu har ett litauiskt kriminella nätverk för stölder kartlagts. Nätverken är totalt anonyma och pedantiska i sin strategi. De äter, sover och bor i sina bilar, rekognoserar noga och slår blixtsnabbt till mot en rad villor i jakt på guldföremål och pengar. Polisen misstänker nu att ett sådant nätverk från Litauen ligger bakom en lång serie av villainbrott i Västerbotten och övriga Norrland.

– ”Vi har indikationer på att de är extremt välorganiserade och utför brott över hela Europa. Det kan handla om allt ifrån tillgrepp av lyxbilar i Tyskland till serier av villainbrott i norra Sverige”, säger kriminalkommissarie Tomas Andersson.

Mer avans och låga straff i Sverige jämfört med Litauen är svaret på varför dessa litauiska medborgare begår dessa kriminella handlingarna i Sverige. Dessa fakta kommer från en rapport från litauisk polis. Litauen ingår i Schengenområdet och har, precis som andra medlemsländer, avskaffat passkontrollerna mot andra länders gränser inom gemenskapen.

– ”Självklart innebär den ökade rörligheten att det blir lättare även för kriminella att röra sig över gränserna”, säger Tomas Andersson.

Trots alla bevis, till och med från utländsk polisrapport, så ska det mörkas och ljugas om att invandrare och utlänningar står för den största delen av grova brott. In absurdum. Stäng gränserna, eller inför minutiös kontroll av klientelet som dräller in.

VK

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.55-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “Låga straff bjuder in kriminella utländska nätverk till Sverige

  1. lars lindqvist skriver:

    Så gott för mig att kunna se denna välgörenhet för dessa fattiga folk vi kan utan upplåtelse av statliga organ ge dessa folk allt de vill ha som vi har haft i alla år, bara kom och hämta, det har förvaltningen proklamerat,,hoppas ing oppositionerar,,,,,

  2. ST skriver:

    Vad trött blir man på alla de muslimer från Litauen, Vitryssland…

Kommentarer inaktiverade.