Kvinna hotad och rånad av tre män


KULTURBERIKNING Det var strax före klockan 01.00 natten mot söndag som kvinnan anmälde att hon blivit hotad och rånad av tre okända män. Rånet  inträffade på Skånegatan i Helsingborg och enligt polisens anmälan har kvinnan blivit rånad på mobiltelefonen och sina kontanter. Vi på SweCon är glada för att hon i alla fall slapp bli våldtagen. Nästa gång kanske hon inte har lika stor tur dock.

– ”Hon har berättat att det var tre män som gav sig på henne, och med våld tilltvingade sig hennes värdesaker”, säger Patrik Prahl, inre befäl vid polisen i nordvästra Skåne.

Ännu på söndagsmorgonen hade polisen inga misstänkta gärningsmän, trots omfattande spaning i området. Ullenhags utrikes födda hade nog åkt hem från jobbet då, efter ett nattskift.

– ”Vi har fått ett ganska bra signalement. Det, plus en del andra omständigheter, gör att vi har goda förhoppningar om att kunna identifiera de misstänkta”, säger Patrik Prahl. 

HD

Kapten_Krok ☺ -Kl 18.10-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “Kvinna hotad och rånad av tre män

  1. nome nescus skriver:

    Helsingborgs Dagblad hade möjlighet att kommentera på detta under de tidiga morgon timmarna, föga förvånande kom inte min kommentar kring heder och kultur av förövare med och vid 9 på morgonen hade de stängt ner möjlighet att kommentera. HD är en av de värsta PK media.

  2. Hasse Eriksson skriver:

    Polisen har ju inte tid med några rånare…..Väx upp! Dom skall ut och leta efter felparkerade cyklar…..Det är viktigt! (obs ironi )

Kommentarer inaktiverade.