Fredens religion, tvingades gifta sig med sin våldtäktsman, fick stryk dagligen och begick till slut självmord.


AUSTRALIA shit's on head of Sharia

AUSTRALIA shit's on head of Sharia (Photo credit: BETTY BURQA)

Den hjärndöda religionen Islam har fått ytterligare ett offer. Inte nog med att hon TVINGADES att gifta sig med mannen som våldtog henne. Hon blev misshandlad av den mannen och till slut tog hon sitt eget  liv. Och detta är alltså den religionen som konstant kräver respekt.

Här får den religionen absolut ingen respekt, här får den sin beskärda del av kritik. Förstår ni hur hjärndöd man måste vara som förälder om man går med på att låta sin dotter gifta sig med en våldsam våldtäktsman? Det hände Amina Filali i det ”moderna” muslimska landet Marocco. Hon var blott 16 år när hon tvingades att gifta sig med en man som våldtagit henne brutalt. Inte nog med det, hennes man slog henne ofta och till slut så orkade hon inte leva längre utan begick självmord.

Gissa efter vilket lagsystem hon dömdes. Jo, bronsåldersreligionen Islams Sharialagar.

PRESS:

DailyMail

6 tankar om “Fredens religion, tvingades gifta sig med sin våldtäktsman, fick stryk dagligen och begick till slut självmord.

  1. manckerstroem skriver:

    Det är inte svårt att räkna ut varför inte den svenska feminismen tar tag i det här ämnet. Antingen försvinner väl statsbidragen eller så åker dom väl helt enkel på stryk. Jag har saknat deras annars så flödiga och ”huvudlösa” kommentarer. Men aldrig en stavelse….

  2. Anders Eriksson skriver:

    För övrigt anser jag att islam bör förintas!

  3. Demokratbloggen skriver:

    Efter att ha sett Debatt där arabkvinnorna var så otacksamma mot SD-kvinnor som försökte hjälpa dem, kan man anta att ingen av dessa inavel tycker att det är så farligt med sharia trots allt. Hur ska man annars tolka deras sinnessjuka reaktioner?

    • Sunngifu skriver:

      Det är resultatet av kombinationen hjärntvätt och inavel. De tänker inte egna tankar, de är programmerade av den förmedeltida ideologin islam.

Kommentarer inaktiverade.