Freudiansk felsägning av Ola Svensson, enhetschef på det ökända flyktingboendet Horisont


Storgatan in Kalmar

Image via Wikipedia

Vi har i artikel efter artikel häcklat PK-media och andra som kallar vuxna för ensamkommande flykting barn i tid och otid. Vi finner detta extremt irriterande att de kallar dessa vuxna för barn. Östran är en PK-tidning av rang och har intervjuat cheferna på lite flyktingboenden för ensamkommande flyktingbarn och där fick han ett svar som var grymt talande för den ensamkommande flyktingbluffen.

Klipp från Östran:

Läs Ola Svenssons svar på frågan ”Vad är det för regler som gäller för ungdomarna?”.

”Ola: Hos oss sköter de sin ekonomi själva. De får gå ut och ta en öl på krogen men inte dricka på boendet. Tidigare tillät vi övernattningar men nu har vi tagit bort det. Det blev bökigt.”

http://www.ostran.se/nyheter/Kalmar/Det-aer-inget-faengelse-det-aer-ett-boende

OOPS! Vänta här nu en sekund. Ska inte ALLA ensamkommande flyktingbarn vara under 18 år? Kräver de inte halal-kött och andra särbehandlingar? Och så helt plötsligt kan de går ut på krogen, där det är 18års-gräns på att servera öl, och de ska föreställa muslimer som inte dricker alkohol?

Är det någon mer än jag som tycker detta är en smula märkligt.

RELATERAT:

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/03/10/tva-nya-valdtakter-av-ett-ensamkommande-pa-horisont/

https://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/31/ensamkommande-19-aring-valdtog-12-aring-i-ett-ar-personalen-ingrep-inte/

10 tankar om “Freudiansk felsägning av Ola Svensson, enhetschef på det ökända flyktingboendet Horisont

  1. krille skriver:

    haha alltså barnen kan gå och ta en öl på puben, chittpomfritt fy fan va dumt. det äckliga är att dom utvecklingstörda sk myndigheterna godtar det herregud i himlen vad jag sk’äms å deras vägnar FATTAR DOM INTE PÅ RIKTIGT?

  2. amused to death skriver:

    fem år? tre? tjugofem? fyrtio? vad spelar det för roll, säger de att de är barn så är de jo det. Nu ska vi väl inte hänga oss på ett par nummer….vissa barn har skägg, andra blöjor….sak samma.

  3. Haha men, det är ingen Freudiansk felsägning, bara en felsägning i största allmänhet men av synnerligen avslöjande karaktär fast, vem blir överraskad, vi vet ju alla att det inte är barn som kommer hit utan unga män, eller ungdomar i åldrarna 17-18 upp till 25 där ungdomsepitetet upphör. Därefter är det vuxna vilket några faktiskt har varit, trots att de påståtts vara barn. Flickor lyser fortfarande i stor utsträckning med sin frånvaro.
    Många unga killar i Sverige, mest förr, gick till sjöss i mycket unga år, en del var bara 12-13 men aldrig att någon skulle kalla dessa gossar för barn och en femtonåring som blev kallad barn blev grymt förolämpad.
    Nu slåss man för att vara barn när man är 27, ha en hjärnskada som gör att man inte kan kontrollera sig och att inte kunna ta vara på sig själv utan behöver mammas stöd i alla situationer. Tiderna förändras och spännande blir det ju att se vad nästa ”innovation” blir. Blöjor på femtonåringar, mammor som ammar sina 12-åringar och sexualdebut när man är 75, för inte skall barn hålla på och snuska sig, de skall tänka på att lära sig läsa och att äta snyggt.

  4. S.C. skriver:

    Frågan var om ungdomarna, inte om de vuxna.

  5. annakarin skriver:

    De slängs ju inte ut när de blir myndiga, utan bor kvar tills de hittat eget boende. Inget konstigt med det. Det är ju alltså de lite äldre ungdomarna som han refererar till. De får ju faktiskt dricka på krogen, inte sant?

    • Melanie Eliasson skriver:

      Du begår samma fel som Ola Svensson. Blandar ihop begreppen barn och ungdom. I biologisk mening upphör människan att vara barn, när hon blir könsmogen. Därefter kallas hon vuxen eller ungdom.

    • Kapten_Krok skriver:

      ”…äldre ungdomarna…”?

      Finns det äldre och yngre ungdomar? Hur många olika åldersbegrepp har ni på era boenden egentligen?

      Jag har aldrig hört ”yngre medelålders män” eller ”äldre medelålders kvinnor” eller ”en yngre/öldre pensionär”.

      • Melanie Eliasson skriver:

        Man kan faktiskt språkligt säga yngre medelålders män. Medelåldern är ett tänjbart begrepp. I Sverige brukar man säga att medelåldern ligger mellan 40 till 70 år. Man kan sålunda vara vid yngre eller äldre medelålder. När det gäleer ungdomar brukar man säga att spannet ligga mellan 13 till 25 år. Då kan man faktiskt säga att ”dom yngre undomarna rånar folk på mobiler och pengar” medan ”de äldre ungdomarna först dunkar skiten ur folk innan man rånar de medvetslösa offren på sina mobiler och pengar”. Ja du fattar.

        Förresten Kapten, din blogg är för närvarande den mest ambtitösa bloggen av alla icke PK-bloggar. SD har en hel del att lära här. Jag raggar dagligen folk hit.

    • hakan78 skriver:

      Såna som du som i all sin iver att försöka försvara detta o försöka hitta en poäng, borde nog läsa med båda ögonen öppna. Så less på hur invällingarna luras o drar snyft historier o så less på hur sverige sväljer allt med hull o hår.
      SVERIGE VAKNA

Kommentarer inaktiverade.