Svenskhataren Jan Helin och Aftonbladets rasism fortsätter


SLASKMEDIA Aftonbladet, och svensk media över huvud taget, gör ju som bekant så att när det är utländska förövare så mörkas det, hemlighålls, vitpixlas, publicers inte namn eller bild eller förvrängs med fingerade svenska namn. Allt för att läsaren alltid ska få uppfattningen att det är svenskar som står för brotten och inte invandrare. Idag har Aftonbladet bland de största bilder de haft som huvudnyhet denna bild. Och krigsrubriker under fantombilden. Hade det sett ut så här om det hade varit två afghaner som var efterlysta?

Klicka på bilden för att se Aftonbladets storlek

Söks för våldtäkten

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

Den 16-åriga flickan var på väg hem genom ­centrala Stockholm när hon blev våld­tagen av två män. Nu har polisen släppt fantombilder på de misstänkta, skriver AB.

– ”Vi vill ha hjälp med identifieringen av de här två männen”, säger ­polisinspektör Ulrika Bergström till ”Efterlyst”.

Så här såg det ut FÖRRA gången Aftonbladet skulle hjälpa Efterlyst, men då var det en invandrare det gällde. Slasktidningen Aftonbladet visar ett klipp från ett knivrån som fastnade på en övervakningsfilm, och Aftonbladet ber å polisens vägnar och Efterlyst om hjälp att hitta rånaren som syns mycket bra på filmen. Det enda kruxet är att nötterna på Aftonbladet maskerat rånarens ansikte fullständigt.

Vodpod-video är inte längre tillgängliga.

Fler exempel på svensk media i avdelning ”mörka sanningen”

Expressen ◄ - ► Dansk media

Dansk media ◄ - ► Svensk media

Övre: En invandrare uppvisas som hjälte / Nedre: Mangs hängs gärna ut extra ofta. Märk väl att notiserna sitter dessutom ihop för att poängtera det hela extra

Aftonbladet hänger gärna ut svenskar som sagt

Expressen hänger också gärna ut svenska kriminella dårar

Aftonbladets tidning ◄ - ► Verkligheten

AB

Kapten_Krok ☺-Kl 18.30-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

8 tankar om “Svenskhataren Jan Helin och Aftonbladets rasism fortsätter

  1. vinterbadaren skriver:

    Får mig att komma ihåg ett citat av salige Wener von Heidenstam angående detta skrå: ”Andens tattarfölje”.

  2. krille skriver:

    journalister i sverige är patetiska en skymf för yrket sanningen hur obekväm den kan vara är ingen ledstjärna längre hos dessa pateter, det är bara äckligt er trovärdighet är noll. om frisyrer och mode å annat dravel kan ni skriva spaltmeter om

  3. krille skriver:

    hade det varit fantombilder på blattar hade teckningarna pixlats, efterlyst på 3 an är likadan alltså har programmet tappat intresse och trovärdighet.. Dom hade ett långt reportage om våldet i malmö men inte ett ord om grundorsakerna inte ens snuten nämnde det trots att dom om någon VET orsak och verkan, jävligt patetiskt trodde aldrig jag skulle i sverige få uppleva en sån total blockad av sanningen.

  4. Pantertanten skriver:

    Fy f-n för aftonslaskan! Brukar inte svära…..men….
    Hur kan människor inte se vad som pågår? Köpa och läsa aftonslaskan! Hallå! Vakna! Såg en äldre tant på ICA som köpte slasket, jag frågade henne om hon visste vilken ljugblaska hon höll i handen. Hon blev irriterad.

  5. Hakan78 skriver:

    Väntar med spänning på vad vänster-slöddren o amöba hjärnorna ska kläcka ur sig för kommentarer om detta inlägg, inte för att det är direkt svårt o gissa sig till.

  6. Carl Johan skriver:

    Självklart hade aftonblaskan stängt av kommentarer av artikeln också…. Är det inte Justin Beiber till höger? 😀

Kommentarer inaktiverade.